Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, miro20 написа:

Голи плямпаници без нито едно обективно доказателство.

Аз единствено коментирам нещо подадено от страната "свалила" нещото (не е Кинжал) като "обективно" (също не е) доказателство - снимка на нещо намиращо се на стадион. Всички ревахте видя ли снимката, та видя ли снимката. Като се наложи да я коментирам и се започна другото реване и отклоняване от темата - видя ли оня де е правил самолети какво казва за ракетата. Ама физиката, ама химията..... Само офталмологията мълчи как човек може да види връх на ракета с форма на конус да успее да се изправи в образуващата на конуса. Вероятно е приложена някаква сила и все пак физиката може да обясни това явление.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Аз единствено коментирам нещо подадено от страната "свалила" нещото (не е Кинжал) като "обективно" (също не е) доказателство - снимка на нещо намиращо се на стадион. Всички ревахте видя ли снимката, та видя ли снимката. Като се наложи да я коментирам и се започна другото реване и отклоняване от темата - видя ли оня де е правил самолети какво казва за ракетата. Ама физиката, ама химията..... Само офталмологията мълчи как човек може да види връх на ракета с форма на конус да успее да се изправи в образуващата на конуса. Вероятно е приложена някаква сила и все пак физиката може да обясни това явление.

Падаща от 20 км височина отвесно ли чух току що?  Много здраве на пресаташето и избърши ги тия сополи най-накрая. Питай го и какво правим сега с тая новата ракета дето намерили в Полша че много ми е интересно. Залагам че е рикошет от обстрела на украинското ПВО, ама кой съм аз да кажа това - ти си спеца в тази област. Венсеремос!!!

преди 1 час, kosyo написа:

Ей сега каква тема ще се отвори как дъщерята на сестра ти печели от тази война заедно с мъжа си.. Ще се прибира ли в знак на протест?

Те са музиканти, в дует пеят и свирят.  Работят където решат.  По точно - където е най-изгодна оферта. За какво да протестират?  Племенницата засега не желае да работи в България -примерно като учителка по музика или да дава частни уроци по пиано или други инструменти.     Търсят повече пари.

преди 6 минути, kosyo написа:

Падаща от 20 км височина отвесно ли чух току що? 

Слушаш и не вярваш на очите си нали? Значи не си за очния доктор след като ти се причуват гласове.

преди 1 минута, maxthon написа:

Слушаш и не вярваш на очите си нали? Значи не си за очния доктор след като ти се причуват гласове.

Не ми се получи смешката - ракетата била на хуперзвук.. Следващия път може и да стане.

преди 11 минути, kosyo написа:

Питай го и какво правим сега с тая новата ракета дето намерили в Полша че много ми е интересно.

Е поне си кажи директно, че не ти се говори за стадионната снимка и се чудиш пак на къде да пренасочиш разговора.

преди 1 час, miro20 написа:

Всеки си мечтае да живее в такъв свят като скандинавските и др западни страни и стандарти .

Toлко е неграмотен че не знае какво е социална политика в западните страни и идиотски социализъм.

От неграмотен по неграмотен са сичките тролове на БКП. 

преди 15 минути, maxthon написа:

Е поне си кажи директно, че не ти се говори за стадионната снимка и се чудиш пак на къде да пренасочиш разговора.

Мне нали знаеш какво е субординация? Като артилерист трябва да си наясно... В случая че той се е изказал - аз мога да кажа само "слушам".

Обаче знаеш ли какво ме притеснява - оглушителното мълчание на твоите хора. Ни гък ни стон... А за къде по-малки неща са скачали точно като тебе че и 20 км отгоре на хиперзвукова (отвесно)а тука ... тишина.. Само разни хора цитират ...укранци? Я да чуя сега как казваш "няма какво да се коментира тази измислица" .

Че затова те карам ти да го направиш това официално оплакване ама се дърпаш нещо.

току-що, kosyo написа:

Обаче знаеш ли какво ме притеснява - оглушителното мълчание на твоите хора. Ни гък ни стон...

Е какво да кажат като няма нищо вярно. Всеки друг на тяхно място също би мълчал. Просто следват една добре известна максима....

преди 1 час, maxthon написа:

Е как искаш да коментират нещо, което не се е случило?

Сега последно пък излиза, че и върха на кинжала е от керамика и няма как да издържи удар в земята и да остане цял. Прочете ли, че цялото твърдение за кинжал на стадиона е заради една ракета паднала миналата година в Русия и кръстена, че е Кинжал? Всъщност липсата на аргументи е от страната твърдяща за свален кинжал. Голи твърдения без нито едно обективно доказателство.

Така казвахте за много работи.

Че няма да има война, че няма руски Т-90 и т.н.

преди 1 час, miro20 написа:

Подозирам че просто лъже за роднини , норвегии и т.н. а то даже никой не я пита. Просто полюции на разочаровано унизено комуне.

Разбира се че всичко му е илюзии-полюции

преди 1 минута, BANKATA написа:

Така казвахте за много работи.

Аз мога да кажа, че си (епитет). За другите неща се обръщай към който ги е казал.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е какво да кажат като няма нищо вярно. Всеки друг на тяхно място също би мълчал. Просто следват една добре известна максима....

Това мълчание ражда едни други мисли - ама спокойни само при мене е това и сигурно не е заразно. Така се safe си.

преди 2 минути, kosyo написа:

Това мълчание ражда едни други мисли - ама спокойни само при мене е това и сигурно не е заразно.

Всеки е свободен да го прави. Малцина се тези различаващи мисли от мечти. Като цяло все още се издирва обективното доказателство за свален Кинжал. От много мислене за странични неща може би не ти е останало време да се усетиш.

преди 2 часа, Coco1 написа:

На соц-трола-пенсионер всичко е илюзия

Защо нищо не отгатваш?  Една племенница в Холивуд, друга в Норвегия, разни  роднини в САЩ,Канада, Германия, Испания,Холандия.   Маруся си е в Донецк.  Аз съм си в България и  на мен ми се ходи на екскурзия в Рио в Бразилия.  Всичко си е реално.  Хайде вече да свършва пустия Ковид.

преди 43 минути, Coco1 написа:

Разбира се че всичко му е илюзии-полюции

Вие с Миро и с Митко Вълчев си мислите, че всички са като Вас.  Хората са различни.

преди 6 часа, Coco1 написа:

Айде и моча на комунягите заминава в небитието:yanim:

Може да бъде изображение с 8 души и текстово съобщение

Той и Филя во Плевен не ги гледа но е длъжен да ги постне 

България е единствената държава в Европа (не в ЕС, в Европа), чийто най-висок паметник е на чужди войници. 

Да се надяваме скоро на мястото на МОЧА да се издигне Левски. Другата идея, която се обмисля, е за паметник на майката на героите. 

преди 31 минути, kaldata1 написа:

България е единствената държава в Европа (не в ЕС, в Европа), чийто най-висок паметник е на чужди войници. 

Да се надяваме скоро на мястото на МОЧА да се издигне Левски. Другата идея, която се обмисля, е за паметник на майката на героите. 

Паметника на Шипка и Панорамата в Плевен не са ли най-големите и най-високите ни паметници?    Воюващите сега помежду си в Украйна са наши освободители.    За сравнение склуптурата  на Исус Христос в Рио де Жанейро е висока 40 метра, Статуята на Свободата в Ню Йорк - 46 метра.

Когато загубиш битката с рояк дронове.. Това е 2-рото самоубийство което виждам за 2  поредни дни (близки кадри +21):

https://twitter.com/auto_glam/status/1656278206717075457?s=20

Явно всичко е спрямо ПЛАН-а.

И все забравям в последно време да благодаря за РЕБ-а. Голямо тенкю

И тук РЕБ-а е на MAX-10 , вертикално спускане на граната със хиперзвукова скорост и една пукната гума (+21):

https://twitter.com/SerDer_Daniels/status/1656270079527362565?s=20

Когато си направиш account "Путин7777777Сергей" (Сергей Марков биография) обаче изпушиш по време на живо предаване и се разпсуваш като каруцар пред BBC:

https://twitter.com/ilya_shepelin/status/1656242838584152066?s=20

преди 1 минута, Филипов написа:

дедо взехте ли Бахмут - от 8 месеца казвате че сте го взели и в следващото ти видео се казва че още не е превзет:)

преди 1 час, attj написа:

Паметника на Шипка и Панорамата в Плевен не са ли най-големите и най-високите ни паметници?    Воюващите сега помежду си в Украйна са наши освободители.    За сравнение склуптурата  на Исус Христос в Рио де Жанейро е висока 40 метра, Статуята на Свободата в Ню Йорк - 46 метра.

МОЧА е с 6 метра по-висока, поне според информацията в нета. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.