Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Рогозин призвал ко второй волне мобилизации

https://newdaynews.ru/politics/794669.html

Къде замина първата ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 часа, kosyo написа:

WTF ?

Fvyt7DlX0AET7MG?format=jpg&name=medium

Този верно ли е мислел че може да мине от тук?

Ватенката кара танка на шише водка. Пригожин го каза че са пияни по цял

преди 1 час, maxthon написа:

Аз извъртам? Тук заслужава да се направи нова рубрика с повишена трудност - Открийте 10-те прилики. Успех в намирането само на една.

photo_2023-05-10_20-53-48.jpg

П.С. После защо те наричат... някаква хралупа май беше? И ти като Кличко показваш защо е така.

Добро утро, гледам не си се усетил че викам да ти подам въжето че да се обесиш сам. Би ли ми дал схема на балистична ракета- голяма руска със самонасочване. Уточняваш въпрос за Бук- има ли връх или няма че като гледам бойната глава - трябва да няма (като бъчва е).Човека от задния ред вика че няма да можеш да отговориш щото ще се усетиш какви ги блещиш ама аз не му вярвам

преди 13 минути, BANKATA написа:

Рогозин призвал ко второй волне мобилизации

https://newdaynews.ru/politics/794669.html

Къде замина първата ?

Първата е на екскурзия, със еднопосочен билет до луната :giggle1:

преди 15 минути, kosyo написа:

Добро утро, гледам не си се усетил че викам да ти подам въжето че да се обесиш сам. Би ли ми дал схема на балистична ракета- голяма руска със самонасочване. Уточняваш въпрос за Бук- има ли връх или няма че като гледам бойната глава - трябва да няма (като бъчва е).Човека от задния ред вика че няма да можеш да отговориш щото ще се усетиш какви ги блещиш ама аз не му вярвам

На човека на задния ред освен да му дам един пръст преобладаващо среден. Ти специално явно си доброволец да кажеш първата прилика на двойната снимка показана горе? Или как конус с дължина (от гледната точка на снимката) около 2.5-3м изведнъж става съвсем къс? И как ракета с ширина 1.2м изведнъж става 35см (бетонобойката)? На тези въпроси има отговор само украинската математика в раздел геометрия.

П.С. Снощи искаше нещо, днеска друго. И все тъй търсиш някъде разговора да отиде настрани. Не разбра ли вече, че не става така.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Първата е на екскурзия, със еднопосочен билет до луната :giggle1:

Не си ходил в казарма - пък ти се лети чак до там.    Нищо не знаеш и не разбираш.    Коковец...        Въоръжените сили на Украйна не разполагат с авиация - бомбардировачи, щурмови самолети, щурмови хеликоптери - напълно  невъзможно им е успешно контранастъпление.  На САЩ не им пука за съдбата на украинската армия, че тя отново ще бъде разбита.   Екипът на Байдън е по-загрижен за това как да отчете изразходваните пари пред своите избиратели.  И пак ще изгубят  изборите.

преди 18 минути, maxthon написа:

На човека на задния ред освен да му дам един пръст преобладаващо среден. Ти специално явно си доброволец да кажеш първата прилика на двойната снимка показана горе?

Че викаш аз да ти дам схемата - ама така ще взема да дам неправилната Ама щом те влече  - https://ru.wikipedia.org/wiki/Х-29

975px-KH-29T_sheme.svg.png

Чуде се какво ли е това III? Ти имаш ли идея или да сменим ракетата. BTW някой от fightbombera я беше дал че човека питаше..

Че по въпроса за Бук-а - това му е главата :

image-20151014-15165-uwctw6.jpg

Сигурно имаш отговор защо отпред е остра ракетата а не плоска щото главата е такава?

Вчера не ти се получи , не си направи съответните изводи и днес продължаваш да доказваш че нищо не можеш да докажеш.. Ама си винаги първи на барикадата.

Че давай се сега смело - навирам ме в кучия г@з. Човека отзаде вика че днес мезето е добро и много му харесва и вика да продължаваш в същия дух.

преди 10 минути, attj написа:

Не си ходил в казарма - пък ти се лети чак до там.    Нищо не знаеш и не разбираш.    Коковец...        Въоръжените сили на Украйна не разполагат с авиация - бомбардировачи, щурмови самолети, щурмови хеликоптери - напълно  невъзможно им е успешно контранастъпление.  На САЩ не им пука за съдбата на украинската армия, че тя отново ще бъде разбита.   Екипът на Байдън е по-загрижен за това как да отчете изразходваните пари пред своите избиратели.  И пак ще изгубят  изборите.

Неграмотния-трол взе ли копейките

преди 3 минути, kosyo написа:

Че по въпроса за Бук-а - това му е главата

Аз въпрос за Бук нямам. Нито за Х29. Само една проста молба. Открийте 10-те прилики на една двойна снимка, която съм дал вече. Едното е Кинжал, другото е украинската представа за Кинжал. Съвсем проста задача.

преди 6 минути, kosyo написа:

Вчера не ти се получи , не си направи съответните изводи и днес продължаваш да доказваш че нищо не можеш да докажеш..

Е какво има за доказване след като идиота Кличко се мъчи да накара всеки друг идиот да му повярвя, че се е снимал с Кинжал.

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз въпрос за Бук нямам. Нито за Х29. Само една проста молба. Открийте 10-те прилики на една двойна снимка, която съм дал вече. Едното е Кинжал, другото е украинската представа за Кинжал. Съвсем проста задача.

Да де какво е това 3 на схемата че малко напомня на нещо? Давай момче че издишаш 3-4 ден вече и не се усещаш. Кажи какво е това 3 на схемата и защо не следва формата на конуса.

преди 12 минути, kosyo написа:

Че викаш аз да ти дам схемата - ама така ще взема да дам неправилната

Гледам не е схема на бетонобойна бомба. Давай нея да видим дали не е това, с което се е снимал другаря ти идиот.

преди 4 минути, kosyo написа:

Кажи какво е това 3 на схемата и защо не следва формата на конуса.

След като толкова продължаваш да се правиш на клоун на линка пише какво е 3 и няма нищо общо с корпуса. Наблегни на сравнението горе и започни да показваш прилики между двете неща показани на снимката. Х29 не ме интересува. Бук не ме интересува. Всичко различно от Кинжал и 500 кг бетонобойна бомба не ме интересува.

току-що, maxthon написа:

Гледам не е схема на бетонобойна бомба. Давай нея да видим дали не е това, с което се е снимал другаря ти идиот.

Не - ти казваш че формата на конуса е друга. Че какво е това е това III на онази схема ?  Да се обадя ли на офтомолога от вчера за помощ?

По твоите думи формата на конуса не отговаря, преди няколко дена не успя да отговориш и защо конуса е боядисан в друг цвят - помниш ли , Ето сега трябва да навържеш нещата - има много елементарно обяснение и ти като експерт трябва да ни открехнеш нас първокласниците.

преди 2 минути, kosyo написа:

Че какво е това е това III на онази схема ?  Да се обадя ли на офтомолога от вчера за помощ?

Обади се, ще те приеме пак - 3 — гиростабилизатор;

преди 5 минути, kosyo написа:

По твоите думи формата на конуса не отговаря, преди няколко дена не успя да отговориш и защо конуса е боядисан в друг цвят - помниш ли , Ето сега трябва да навържеш нещата - има много елементарно обяснение и ти като експерт трябва да ни открехнеш нас първокласниците.

Стига си плямпал, а започвай да показваш приликите.......

току-що, maxthon написа:

Обади се, ще те приеме пак - 3 — гиростабилизатор;

А добре а 16 какво е тогава. Ще ти откажа часа при офтамолога съгласен?

III — боевая часть, 16 — взрывчатое вещество боевой части 9Б63МН?

Чудя се що е в средата на ракетата и не следва формата на върха - имаш ли обяснение? Нали това търсеше няколко дена? Искаш ли още разяснения или вече ти светна колко си бос? Не съм ти гледал творчеството на просто залагам че ако си обсъждал темата за MH-17 си бил експерт по тази ракета.

СВО завърши! Започва войната!

Така, че оправяйте по-бързо ракетите :)

преди 18 минути, kosyo написа:

Чудя се що е в средата на ракетата и не следва формата на върха - имаш ли обяснение?

Чуди се колкото си искаш Х29 не ме интересува. Няма никакво отношение по въпроса с бетонобойката, с която се е снимал Кличко. Ако дадеш схема на бетонобойката 400 според Фокус (всъщност си е 500) тогава ще си уцелил 10-ката.

преди 16 минути, vpvelev написа:

Така, че оправяйте по-бързо ракетите

Е те ракетите ще продължават да падат (по целите си разбира се). Ето и един пример от преди няколко дена.

преди 17 минути, vpvelev написа:

Само с пехота, артилерия, танкове и бронетранспортьори не става -  армията на бандеровците е обречена.  Над тях високо в небето  РФ  имат  военни спътници и ВКС.    Не са в ред с главите си да водят подобна безнадеждна война.   НАТО ги подвеждат и нахъсват бандеровците доста неразумно.  Съжалявам ги обикновените украинци. 

току-що, maxthon написа:

Чуди се колкото си искаш Х29 не ме интересува. Няма никакво отношение по въпроса с бетонобойката, с която се е снимал Кличко.

Значи да зарежем темата с върха викаш вече? Тъкмо започнахме и ти вече сви знамената.

Така става като не искаш ти да дадеш ти схема на ракетата - но сам си си виновен де. Ако имаш още въпроси - знаеш кой да питаш нали?

Човека отзад вика че днес ще пием ракия а за следвашото упражнение да си подготвиш гой че да мине по-бързо. Като артилерист трябва да знаеш какво е.

преди 49 минути, Coco1 написа:

Неграмотния-трол взе ли копейките

Коковец или Куковец си ти?   

преди 8 минути, attj написа:

Коковец или Куковец си ти?   

Защо те произведоха неграмотен

преди 35 минути, vpvelev написа:

Другата червеноармейка се появи след поредната битка с огнения дух 

Мекерета криещи се в Европа

преди 15 минути, kosyo написа:

Значи да зарежем темата с върха викаш вече?

Е толкова като искаш да сравняваш връхчета снимката е горе. Сваляш си я на компютър, слагаш цифрички на приликите, които откриеш и я качваш обратно тук. Може да поискаш и помощ. Имаше и още желаещи да покажат прилики. Не е трудно да се направи, а и повече от излагацията на Кличко няма как да постигнеш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е толкова като искаш да сравняваш връхчета снимката е горе. Сваляш си я на компютър, слагаш цифрички на приликите, които откриеш и я качваш обратно тук. Може да поискаш и помощ. Имаше и още желаещи да покажат прилики.

И днес научи нещо - хайде да видим утре какво ще да е. Че викаш да затворим ли темата за върха или още има нещо неясно? Както виждаш с радост ти помагам в изясняването на непонятните ти неща. Можеш едно благодаря да кажеш...

Дрон срещу Пума:

https://twitter.com/markito0171/status/1656528079924215810?s=20

Дрон срещу някакъв горивен склад тук:

Fv1OKiQWwAAIA6h?format=jpg&name=small

преди 27 минути, kosyo написа:

И днес научи нещо - хайде да видим утре какво ще да е. Че викаш да затворим ли темата за върха или още има нещо неясно?

Е ти нищо не си показал, обаче си с твърдата нагласа, че си обяснил всичко. Ето ти пак снимката и освен ако нямаш списък с прилики не се обаждай повече.

photo_2023-05-10_20-53-48.thumb.jpg.f1095b9de41ef06560ef86d9b16b4e24.jpg

Легенда: Горе - руски Кинжал, Долу - украински Кинжал.

Даже няма нищо общо и с братчето на Кинжала, а именно Искандер.

преди 39 минути, Coco1 написа:

Защо те произведоха неграмотен

Ти си грамотен -защото не си живял в соца през предния век    Няма налично описание на снимката.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.