Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, maxthon написа:

Не се и съмнявам, че вече е редактиран. Там всеки може да напише всякаква глупост. Трябва ли да се впечатлявам от всяка една такава?

То тука като повлече крак и утече в канала и поредното чудо оръжие на твойте хора. Като не вярваш на Солонин гледай ето това :

От твойте хора е

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Колко state actors с unlimited funding познаваш? Просто защото от ФБР могат, това не означава, че всеки може.

Примерно, възможно ли е проследяването през TOR? Да... но е толкова трудно, че е работа само за държавни служби с огромно финансиране и много време... не е работа за "съседа", както се казва.

Ами ако "съседа" е от РедХат Тийма на Касперски Лабс дали няма те хване по бели гащи а?

преди 2 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Нека видим дали съм разбрал правилно.

Това, което казваш е, че ако даден компютър бъде свързан към дадена мрежа, през която се изпълнява кибер атака, устройствата, които са свързани към точката за достъп на този компютър, няма да понесат щети, особено ако има активирани Firewall и VPN?

Не казвам това ама както винаги нищо не си разбрал хихи

преди 2 часа, miro20 написа:

Например тошефффф много си обича ФАКТа че не украинците, а ДНР обявиха за предхождащата мащабната война, година, само 7 цивилни жертви за цялата 2021 година.

Никой не отрича този факт, спекулантино, само че ЛДНР поискаха помощ от Русия не заради събитията от 2021г, а заради събитията от януари и февруари '22-ра. Това факт ли е, г-н Насраний?

преди 41 минути, kosyo написа:

То тука като повлече крак и утече в канала и поредното чудо оръжие на твойте хора.

Какви са тези "твоите хора"? Аз хора нямам. Какво е отишло в канала? Някой сега ще напише един куп небивалици за оръжие, което реално ще продължи да си е без аналог и без възможност да бъде неутрализирано. Какво ще пишат за него няма никакво значение. Когато трябва да бъде използвано то ще се случи и със сигурност ще си свърши работата. Дано не се налага да се използва с един по-специфичен тип бойна глава, че тогава кой ще утече в канала ти е ясно.

Пак ли зацикли , алцхаймер ?  :) 

Пак ли нямаш отговор :giggle1:

Укаринците се борят да запазят целостта на държавата си и за теб с герои, нали? Какви тогава са сърбите, които също се бореха да запазят целостта на държавата си?

преди 13 минути, maxthon написа:

Какви са тези "твоите хора"? Аз хора нямам. Какво е отишло в канала? Някой сега ще напише един куп небивалици за оръжие, което реално ще продължи да си е без аналог и без възможност да бъде неутрализирано. Какво ще пишат за него няма никакво значение. Когато трябва да бъде използвано то ще се случи и със сигурност ще си свърши работата. Дано не се налага да се използва с един по-специфичен тип бойна глава, че тогава кой ще утече в канала ти е ясно.

Е хайде сега хлапешки приказки. Аз не мога да разбера какво толкова те е срам открито да заявиш пристрастията си. Че е срамно - срамно е ама то толкова страм преглътнахте последната година че повече почти няма на къде. А тази по специална глава 5 дена я качвате в самолета и още няма ефект. Тия приказки вече не важат ако не си разбрал - смени кълката.

преди 2 минути, kosyo написа:

Е хайде сега хлапешки приказки.

Хлапешки приказки са да се мъчиш да обясниш как нещо се случило, а то всъщност да не е. И въпреки всичко продължаваш да вадиш вода от всякакви дерета за да подкрепиш тезата си, която всъщност не е и твоя. А тази теза за свален Кинжал издиша също толкова, както и един атентат в България от тези дни.

преди 2 минути, maxthon написа:

Хлапешки приказки са да се мъчиш да обясниш как нещо се случило, а то всъщност да не е. И въпреки всичко продължаваш да вадиш вода от всякакви дерета за да подкрепиш тезата си, която всъщност не е и твоя. А тази теза за свален Кинжал издиша също толкова, както и един атентат в България от тези дни.

Издиша по твоите думи а те както знаем са на "артилерист/газаджия" а не на историк/проектант в ОКБ. Дето се вика кавичките не са напразно. Ти още не можеш да ми кажеш на каква височина ги пишат тия големи МАХ-ове, ако искаш може да ми кажеш и в плътните слоеве колко стават ама съм убеден че няма да можеш.

преди 12 минути, kosyo написа:

а не на историк/проектант в ОКБ.

Проектант на самолети. Стига си го хвалил в сфера, която е извън компетенцията му. Ако наистина имаше свален Кинжал щяха да покажат неопровержими доказателства за това, а не връх на бойната глава.

преди 2 минути, maxthon написа:

Проектант на самолети. Стига си го хвалил в сфера, която е извън компетенцията му.

2-рия какъв е? Пак не ми казваш нищо за тия скорости а там е ключа от палатката.

преди 4 минути, maxthon написа:

Проектант на самолети. Стига си го хвалил в сфера, която е извън компетенцията му. Ако наистина имаше свален Кинжал щяха да покажат неопровержими доказателства за това, а не връх на бойната глава.

Нещо като с биолабораториите?

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Пак ли зацикли , алцхаймер ?  :) 

Пак ли нямаш отговор :giggle1:

Укаринците се борят да запазят целостта на държавата си и за теб с герои, нали? Какви тогава са сърбите, които също се бореха да запазят целостта на държавата си?

алцаймер, пусни търсачката и си намери всичките простотии където си споменавал Сърбия, Косово и т.н. Всеки път съм ти отговарял и повтарял.

Не е трудно , през някокло страници са. Дори човек с алцхайемр може да намери собствените си постове и да ги види .

Виж, дали ще ги забравиш докато ги четеш и прелистиш , е друга тема.. тогава само медицината може да ти помогне :) 

преди 21 минути, maxthon написа:

Шаранчо , за свалената акета кинжал бе потвърдено . :) 

Но дори това не е най важното , а че на стража на Украйна и градовете им  вече за пейтриъти и др западни системи .

:) 

Пак не ми казваш нищо за тия скорости а там е ключа от палатката.

Не трябва ли първо да обясниш къде свършват така наречените от теб плътни слоеве. Да не се окаже, че няма нито една ракета (освен междуконтиненталните), които да летят на такава височина. Явно деретата скоро няма да свършат.

Мирко, не забравяй, че имаш упражнения за повишаване на мускулния тонус. Действай по програмата, стига си седял да трошиш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не трябва ли първо да обясниш къде свършват така наречените от теб плътни слоеве. Да не се окаже, че няма нито една ракета (освен междуконтиненталните), които да летят на такава височина. Явно деретата скоро няма да свършат.

Пак се изложи - коя е височината?

преди 7 минути, BANKATA написа:

Нещо като с биолабораториите?

Всъщност за тях си признаха, че ги е имало. Какво се е извършвало в тях няма да научим. Също както няма да научим и за стопроцентово доказателство за свален Кинжал, колкото и "теоретици" да се изброят да кажат обратното.

преди 48 минути, ivottoshev написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Например тошефффф много си обича ФАКТа че не украинците, а ДНР обявиха за предхождащата мащабната война, година, само 7 цивилни жертви за цялата 2021 година.

Никой не отрича този факт, спекулантино, само че ЛДНР поискаха помощ от Русия не заради събитията от 2021г, а заради събитията от януари и февруари '22-ра. Това факт ли е, г-н Насраний?

алцаймер, къде беше когато ти обясних че властта в т.нар. ЛДНР  на 90% са назначени от Рашистан,кадри ? Какво са поискали е диктувано проформа от Кремъл .  А не какво искат местните.

Защото това са окуприани от Рашистан територии. Няма как назначени от Рашистан да искат каквото ибило от името на украинските области някакво "присъединяване" или "помощ" .

Как според теб се връзва това  с ФАКТа че от 4.5 мон население, рашисткия терорист, и министър на ДНР , назначен и пратен от Москва, неможе да намери 100 доброволци за сепаратизма си , и че дори тезикоито са привлечени после бягат ?

Коко пъти да ви цитирам на алцхаймери като теб едно и също ? :)

Всъщност за тях си признаха, че ги е имало.

Кога и къде ?

преди 1 минута, miro20 написа:

пусни търсачката и си намери всичките простотии където си споменавал Сърбия, Косово и т.н. Всеки път съм ти отговарял и повтарял.

Въпросът ми е простичък бре Насраний. Кажи ми когато сърбите се бореха да запазят целостта на държавата си герои ли бяха? Да или не?

Също както няма да научим и за стопроцентово доказателство за свален Кинжал, колкото и "теоретици" да се изброят да кажат обратното.

А, сега пък и нямало доказателство... а снимките на свалената ракета ?

Да, за теб са фейк :) 

Пак се изложи - коя е височината?

Ама ти на краставичаря няма как да продадеш краставици нали ти е ясно? Особено от тези кривите. Или давай неопровержимо доказателство за свален Кинжал или си замълчи и не питай повече по въпроса.

Всъщност за тях си признаха, че ги е имало. Какво се е извършвало в тях няма да научим. Също както няма да научим и за стопроцентово доказателство за свален Кинжал, колкото и "теоретици" да се изброят да кажат обратното.

И няма да научим на каква височина лети този кинжал с ХХ МАХ-а, и с колко по -ниско където е в обсега на Патриота. Живота е гаден..

току-що, ivottoshev написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

пусни търсачката и си намери всичките простотии където си споменавал Сърбия, Косово и т.н. Всеки път съм ти отговарял и повтарял.

Въпросът ми е простичък бре Насраний. Кажи ми когато сърбите се бореха да запазят целостта на държавата си герои ли бяха? Да или не?

И аз ти казвамнещо толкова простичко - Всеки път когато си споменавал Сърбия и Косово съм ти повтарял  какви са разликите и защо няма нищо общо .

Толкова ли ти е трудно , другарю фейкомет ? :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Кога и къде ?

Г-жа Сникърсова си призна. Написах, че има признание за наличие на лаборатории. Какво е правено там няма да чуем вероятно никога.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.