Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Кои ще ме потърсят?

На място ше ти обяснят, като бандеровци на рашистки-бот

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

За да ми "размажат грозната мутра", първо трябва да разберат кой съм и да ме намерят.

Аз и поне още 3-ма човека тука имат тази информация - споко!

преди 2 минути, novaki написа:

Ще ти бъде претарашен компютъра ще ти бъде напълнен с вируси а като разбере кой му е хакнал мрежата и пребит ,ако беше безболезнено всички щяхме да крадем интернет

Как така компютъра ще бъде напълнен с вируси? Откъде ще дойдат тези вируси?

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Аз и поне още 3-ма човека тука имат тази информация - споко!

Никаква информация нямате... 🤭🤭🤭

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

от този дето си го хакнал ще ти ги прати по мрежата

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Лесно.....Трети закон на Нютон. Или казано на бг - каквото повикало, такова се обадило

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Никаква информация нямате... 🤭🤭🤭

Верно ли?

преди 1 минута, novaki написа:

Точно - лесно, бързо..... и доста вкусно :) 

току-що, novaki написа:

Как така някой ще прати компютърни вируси през мрежата? Ако въпросните вируси бъдат пуснати в мрежата на Виваком, няма ли всички устройства, свързани към тази мрежа, да се заразят?

Отделно, нали има кибер защити в тази мрежа, за да се предотвратява разпространението на компютърни вируси.

Също така, ако даден компютър се използва като точка за достъп, към която да са свързани други устройства, няма да е проблем, дори и този компютър да се зарази с вируси понеже на него няма важна информация.

преди 2 часа, miro20 написа:

Няма как борците за свобода на собствената държава , и работещи против окупаторите , да са трористи.

Това във всеки случай ли важи, или е валидно само когато ти изнася? За едни сърби питам, дето краварите чрез бомбардиране на телевизионни кули, топло и електроцентрали и влакове с цивилни им отнеха Косово. 

Как така някой ще прати компютърни вируси през мрежата? Ако въпросните вируси бъдат пуснати в мрежата на Виваком, няма ли всички устройства, свързани към тази мрежа, да се заразят?

Отделно, нали има кибер защити в тази мрежа, за да се предотвратява разпространението на компютърни вируси.

Също така, ако даден компютър се използва като точка за достъп, към която да са свързани други устройства, няма да е проблем, дори и този компютър да се зарази с вируси понеже на него няма важна информация.

не по мрежата на виваком а wlan мрежата която си хакнал грухи откажи се ако не искаш да имаш неприятности. Вирусите нямат да бъдат насочени към рутера а към крайните остройства

Ама има важна информация на 

Цитат

са свързани други устройств

А ние имаме пълен достъп до тях

не по мрежата на виваком а wlan мрежата която си хакнал грухи откажи се ако не искаш да имаш неприятности

Аз предпочитам да не се отказва

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Големи смешки пишеш ма големи. Айда сегас се понапуни и помисли пак дали е по добре да атакуваме сървър или клиент и защо?

преди 3 минути, novaki написа:

не по мрежата на виваком а wlan мрежата която си хакнал грухи откажи се ако не искаш да имаш неприятности. Вирусите нямат да бъдат насочени към рутера а към крайните остройства

Не той има компютър който е в ролята на сървър и ако атакуваш клиента няма смисъл... Атакуваш сървъра и така всеки който се закачи отнася бубите

преди 1 минута, petie1 написа:

Не той има компютър който е в ролята на сървър и ако атакуваш клиента няма смисъл... Атакуваш сървъра и така всеки който се закачи отнася бубите

Ясно не съм го разбрал какви ги е намислил но пак крайните клиенти го отнасят

To си е зор работа, да рзбереш гениалните IT идеи на грухи :) 

преди 18 минути, novaki написа:

Ако операционната система е във виртуална машина, това няма ли задържи вируса във виртуалната машина и да му попречи да се разпространи и потенциално да инфектира други устройства, които са свързани към точката за достъп на компютъра, в чиято виртуализирана операционна система има вирус?

преди 11 минути, petie1 написа:

Нека видим дали съм разбрал правилно.

Това, което казваш е, че ако даден компютър бъде свързан към дадена мрежа, през която се изпълнява кибер атака, устройствата, които са свързани към точката за достъп на този компютър, няма да понесат щети, особено ако има активирани Firewall и VPN?

Ако операционната система е във виртуална машина, това няма ли задържи вируса във виртуалната машина и да му попречи да се разпространи и потенциално да инфектира други устройства, които са свързани към точката за достъп на компютъра, в чиято виртуализирана операционна система има вирус?

OSI

преди 7 минути, novaki написа:

Той си го пише че има сървър който нарича точка за достъп......... А те клиентите винаги го отнасят това е ясно

преди 5 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Ако си знаеш работата нищо не може те спре повярвай ми

Много интересна тема захванахте. Да не свърши СВО в Украйна?

преди 46 минути, vpvelev написа:

Да. Ти не знаеше ли?

Абе ,нещо взеха да оредяват. Тук НЕ е както в Африка да се биеш с туземци. Минаха се ,като си мислеха ,че всичко ще стане  като в крим ,да се правят на непознати. Сега готвачът нещо е нервен ,ще видим дали е поза или ще бега?

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

To си е зор работа, да рзбереш гениалните IT идеи на грухи :) 

За мен идеите му са от ДГ на ИТ

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Не е важно къде са, важното е че са платени от тебе и останалата измет

не са платени от мен щото немам пари

а са платени от американския данъкоплатец и българския

преди 2 минути, vpvelev написа:

Много интересна тема захванахте. Да не свърши СВО в Украйна?

Да вече почна ново СВО в берковското княжество

преди 2 минути, bigiadri написа:

Абе ,нещо взеха да оредяват.

Не се притеснявай! За пари има много съгласни да се бият.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.