Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/283436

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 28 минути, kosyo написа:

Според мен събира материал за статия "как се краде нет от комшиите-натовци". Типично по социалистически.

А пък според мен събира материал за статия "как се краде нет от комшията-приятел", която да завършва с фразата: "Нищо лично - просто бизнес." Типично по Американски.

преди 1 минута, vpvelev написа:

А пък според мен събира материал за статия "как се краде нет от комшията-приятел", която да завършва с фразата: "Нищо лично - просто бизнес." Типично по Американски.

Не му следиш цялото творчество затова така мислиш. А аз съм му фен и го правя. Само той има капацитет и съм обещал че мога да го свържа с правилните хора ама не ми вярва..

преди 2 часа, miro20 написа:

Няма как борците за свобода на собствената държава , и работещи против окупаторите , да са трористи.

Тероризъм е изцяло от Рашистан, които водят война и окупират  чужда държава, които обстрелват масирано цялата итеритория с цел унищожение на цивилна инфраструктура, жени и деца.

Относно първия параграф: Не са борци за свобода, а прокси армия. Украйна, както редица други държави, е клиентска държава на САЩ (Западните пазари). Като клиентска държава, Украйна не е държава, а просто прокси. Украйна има точно толкова суверен, колкото България, примерно. Като махнат суверена на дадената държава, държавата става просто колония.

Относно втория параграф: Това, което написа, не е вярно. Няма такава държава като "рашистан". Русия не обстрелва цивилно население и не провежда геноцид, което е ДОКАЗАНО от редица разследвания и опити за намираве на доказателства за геноцид, доказателства, които така и не се намериха.

ЦРУ има радикални групировки в Украйна още от времето на Съветския Съюз, което е официална, разсекретена информация.

Колкото се отнася до твърдението, че в Украйна няма военнопрестъпници и терористи, финансирани от ЦРУ, тук има информация, оспорваща твърдението: www.tribunal.ru

Атентатите срещу Северен Поток 2, моста в Крим, Татарски, както и редица други хора и локации из Украйна и Русия, са доказателство за противното на това, което твърдиш.

Руския технически "гений" в действие:

Мега-ултра безаналогово ми е

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Атентатите срещу Северен Поток 2, моста в Крим, Татарски, както и редица други хора и локации из Украйна и Русия, са доказателство за противното на това, което твърдиш

Zaщо нямаш доказателства

преди 4 минути, kosyo написа:

Руския технически "гений" в действие:

Косьо, защо се самозалъгваш с такива клипчета и си създаваш грешна представа.

Едно е да си правим майтап за части от съдомиални в Су-тата, друго е да го повтаряш 100 пъти, защото Гьобелс не е бил глупав като го е казал това.

Има опасност наистина на повярваш, че руската военна техника не става за нищо.

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Това няма да ти се получи. Ако си плащаш редовно, няма да ти свършват "мегабайтите"

Нямаш умствен капацитет за подобно нещо - далеч си от технологии, които се различават ор сърп и чук. Набите си в кухите червени кратуни, че за всичко трябва да си плащате!

Има как да се получи. Всъщност, аз знам как да го направя, но все още не съм получил достъп до технологиите, които ще ми позволят да го направя.

Доставката на въпросните технологии ще бъде извършена другия месец. Аз вече съм направил поръчка от една IT компания.

Защо трябва да "плащам редовно", вместо да ми бъде дадено безплатно? Защо искаш да работя и да изказвам заплата, за да си подаря заплатата на капиталистите от ВИВАКОМ?

Защо аз трябва да се съобразявам с капиталистите, вместо капиталистите да се съобразяват с мен?

Защо искаш да давам пари на ВИВАКОМ? Кога ВИВАКОМ дадоха пари на мен...

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Относно първия параграф: Не са борци за свобода, а прокси армия. Украйна, както редица други държави, е клиентска държава на САЩ (Западните пазари). Като клиентска държава, Украйна не е държава, а просто прокси. Украйна има точно толкова суверен, колкото България, примерно. Като махнат суверена на дадената държава, държавата става просто колония.

Относно втория параграф: Това, което написа, не е вярно. Няма такава държава като "рашистан". Русия не обстрелва цивилно население и не провежда геноцид, което е ДОКАЗАНО от редица разследвания и опити за намираве на доказателства за геноцид, доказателства, които така и не се намериха.

ЦРУ има радикални групировки в Украйна още от времето на Съветския Съюз, което е официална, разсекретена информация.

Колкото се отнася до твърдението, че в Украйна няма военнопрестъпници и терористи, финансирани от ЦРУ, тук има информация, оспорваща твърдението: www.tribunal.ru

Атентатите срещу Северен Поток 2, моста в Крим, Татарски, както и редица други хора и локации из Украйна и Русия, са доказателство за противното на това, което твърдиш.

Ето такава статия чаках, право от РТ нали през нета на комшията? Между другото ако бях на мястото на комшията щях да сложа нещо което сменя някои думи с други. Имам някой идеи за точните думи дори.  Ама с това прокси войни малко и Пригожин и Кедми го отрекоха - актуализирай си данните. И как така уж секретни пък ти ги знаеш. Я ми дай дефиниция за държава и за страна (въпрос за 5 клас)

преди 1 минута, vpvelev написа:

Бабо колкото и да замазваш, Путин те знае че си мекере

преди 1 минута, Coco1 написа:

Бабо колкото и да замазваш, Путин те знае че си мекере

И това го казва синът на комунисти! Каква наглост!

П.П. Нали се определяш като мъж? Да не те объркам нещо и да ми се сърдиш :)

преди 1 минута, kosyo написа:

И как така уж секретни пък ти ги знаеш. Я ми дай дефиниция за държава и за страна (въпрос за 5 клас)

Мани го тоя копейков бот. :giggle1:

току-що, kosyo написа:

Ето такава статия чаках, право от РТ нали през нета на комшията? Между другото ако бях на мястото на комшията щях да сложа нещо което сменя някои думи с други. Имам някой идеи за точните думи дори.  Ама с това прокси войни малко и Пригожин и Кедми го отрекоха - актуализирай си данните. И как така уж секретни пък ти ги знаеш. Я ми дай дефиниция за държава и за страна (въпрос за 5 клас)

"Нета на комшията" отдавна не е фактор в моя живот, тъй като рутера е преместен на по-голяма дистанция от мен или е получил някакви дефекти. От около два месеца насам постоянно се изпитват прекъсвания на Интернет връзката почти всеки път когато има изтегляне на големи файлове или просто висок трафик, гледане на YouTube видеа с високо качество.

току-що, vpvelev написа:

И това го казва синът на комунисти! Каква наглост!

Путин щи направи нова лоботомия като те закарат при него комунистке-мекере

преди 6 минути, vpvelev написа:

Едно е да си правим майтап за части от съдомиални в Су-тата, друго е да го повтаряш 100 пъти, защото Гьобелс не е бил глупав като го е казал това.

Е как да не става за нищо - в момента гори много добре. Отделно след съответната преработка на специалните стомани ще се използва за други цели. Все още мисля че като приключи това Украйна ще стане голям износител на специални стомани.

А за пералните мога пак да ти дам линковете с намерените части и сайта на производителя ? Както казах имам едно чекмедже с техни деривати и знам за какво говоря.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Kosyo получава "факти" от Twitter, което не е най-доброто място за получаване на факти.

Има как да се получи. Всъщност, аз знам как да го направя, но все още не съм получил достъп до технологиите, които ще ми позволят да го направя.

Технологията е сърп и чук за тебе. Нищо не знаеш!

преди 2 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Доставката на въпросните технологии ще бъде извършена другия месец. Аз вече съм направил поръчка от една IT компания.

Нали нямаш пари? Смешник!

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо трябва да "плащам редовно", вместо да ми бъде дадено безплатно? Защо искаш да работя и да изказвам заплата, за да си подаря заплатата на капиталистите от ВИВАКОМ?

Защото ползваш, продукт, който ти се предоставя от съответната компания

Кога ВИВАКОМ дадоха пари на мен...

Никога - то няма и как да стане - кой ще те вземе тебе на работа в подобна компания

преди 4 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Защо аз трябва да се съобразявам с капиталистите, вместо капиталистите да се съобразяват с мен?

Защо искаш да давам пари на ВИВАКОМ? Кога ВИВАКОМ дадоха пари на мен...

Грухи а искаш ли компютъра да ти бъде хакнат и напълнен с вируси 

"Нета на комшията" отдавна не е фактор в моя живот, тъй като рутера е преместен на по-голяма дистанция от мен или е получил някакви дефекти. От около два месеца насам постоянно се изпитват прекъсвания на Интернет връзката почти всеки път когато има изтегляне на големи файлове или просто висок трафик, гледане на YouTube видеа с високо качество.

Видя ли колко си тъп? Какво значение има къде физически се намира рутера?

Kosyo получава "факти" от Twitter, което не е най-доброто място за получаване на факти.

В последно време май цитирам повече руски източници че е по-забавно дори. Е знам че РТ е най-доброто място ама слабо ми идва-предпочитам истински силните неща.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.