Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, kaldata1 написа:

Ама ти наистина не вдяваш, а? 

100 ябълки, разделени на 10 човека са повече ябълки на човек от 150 ябълки, разделени на 30 човека. 

А 100/10 е повече от 150/30 и в България, и в Русия, и в Индонезия, и в Чили. 

Боя се, че разваленият български вече ти е по-малкия проблем... 

преди 4 часа, kaldata1 написа:

Аз през цялото време коментирам БВП на човек от населението през покупателна способност. И го написах. Ти или не четеш какво пиша, или не разбираш какво пиша. 

Сериозно ли :D 

Я се погледни какво си написал... 

Какви 100 ябълки разделени на 10 човека или 150 разделени на 30, след като БВП по покупателна способност показва точното число а? Тоест показва какво реално могат да се купят и в  двете страни , тоест с каква сума разполага всеки член на дадената страна в сравнение с друга страна   осреднено и изравнено в определена единица някаква валута, в случая долари ако цените навсякъде примерно са еднакви 

Ябълки ще делиш когато си взел за пример само БВП на човек като цяло в дадена валута за страната, независимо че цените навсякъде са различни , а не по покупателна способност драги ми илитерате, иначе изпадаш в състояние на проста сороспидиална опоркаджя ....

Опят слаб, садис ...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, vpvelev написа:

%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-ukraine.g

Чувай провинцията е правото!!! ;( 

Иначе все се борим за слава!!! 

току-що, дioiд написа:

Даже и за клоун не ставваващ бе чуек ... :) = Не владееш шегата, а тя управлява света!!!

Инфант си!!! :) = От коко шядел си ... :) 

Бабо-русоробке пак ли те заредиха с гориво да фъфлиш

Гонсало Лира арестуван от укронацистите

Продуктивният репортер/журналист/коментатор Гонсало Лира, чиито видеоклипове от Украйна за продължаващата война се гледат от милиони, Е АРЕСТУВАН от украинската НАЦИСТКА тайна полиция.

ВИДЕО НА ТАЙНАТА ПОЛИЦИЯ

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/GonzaloLiraArrested.mp4

Видеото по-горе е записано от украинската полиция. Тя беше пуснато от тях; като предупреждение към други журналисти или дори коментатори на мнение, да си затварят устата.

ТОВА Е "Украйна".

ТОВА прави "Украйна".

Всеки, който подкрепя Украйна, е СИМПАТИЗАНТ НА НАЦИСТИТЕ или СЪТРУДНИК НА НАЦИСТИТЕ.

преди 11 минути, Coco1 написа:

Ше разбереш на място комунистке

Разбрах, че си ограничен, но ти .... си с "промит мозък" , а ти ще го проумееш ли това??? :) 

п.п. Даже ИИ почва да "страда" за своя начин на мислене ... 

току-що, дioiд написа:

Не съм един, нито съм в повече ... :) НО, блажено е твоята невежество!!!  

Бъди щастлив и не мисли са мен или друг!!! = Не умееш да мислиш!!! 

Това е класика. Ти си достигнал висини в прозрението, а ние просто не разбираме. Тези "духовни", дзен-простотии ги пробутвай на илитератите.

преди 1 минута, дioiд написа:

Разбрах, че си ограничен, но ти .... си с "промит мозък" , а ти ще го проумееш ли това??? :) 

Първо хвани бутилката и тогава напъни съветския чугун :giggle1:

преди 6 минути, glen написа:

Гонсало Лира арестуван от укронацистите

Продуктивният репортер/журналист/коментатор Гонсало Лира, чиито видеоклипове от Украйна за продължаващата война се гледат от милиони, Е АРЕСТУВАН от украинската НАЦИСТКА тайна полиция.

ВИДЕО НА ТАЙНАТА ПОЛИЦИЯ

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/GonzaloLiraArrested.mp4

Видеото по-горе е записано от украинската полиция. Тя беше пуснато от тях; като предупреждение към други журналисти или дори коментатори на мнение, да си затварят устата.

ТОВА Е "Украйна".

ТОВА прави "Украйна".

Всеки, който подкрепя Украйна, е СИМПАТИЗАНТ НА НАЦИСТИТЕ или СЪТРУДНИК НА НАЦИСТИТЕ.

Slava-scaled.jpeg

преди 6 минути, Coco1 написа:

съветския чугун :giggle1:

Интересно е какво ще пелтечиш, ако те посетят няколко съветски чугуна :) А да не говорим, ако доведат и 2-3 комундела :)

преди 7 минути, parmobil написа:

и си достигнал висини в прозрението

Не, достигнах само едно: Да съм откровен!!! ;) = Чест име ю!!! ;) = Имам чест!!!

п.п. Колко от обезчестените могат да са праведни??? 

преди 10 минути, Moriati написа:

Сериозно ли :D 

Я се погледни какво си написал... 

Какви 100 ябълки разделени на 10 човека или 150 разделени на 30, след като БВП по покупателна способност показва точното число а? Тоест показва какво реално могат да се купят и в  двете страни , тоест с каква сума разполага всеки член на дадената страна в сравнение с друга страна   осреднено и изравнено в определена единица някаква валута, в случая долари ако цените навсякъде примерно са еднакви 

Ябълки ще делиш когато си взел за пример само БВП на човек като цяло в дадена валута за страната, независимо че цените навсякъде са различни , а не по покупателна способност драги ми илитерате, иначе изпадаш в състояние на проста сороспидиална опоркаджя ....

Опят слаб, садис ...

Трудно ти е, разбирам. Но не ти се сърдим.

преди 4 часа, kosyo написа:

Опитвам се да помагам - както решиш - "Всеки сам си решава"

С какво помагаш, с обяснението за прихват още от 61-ва година от руснаците ли , на балистична цел ;) , но без да могат да прихванат самолета с М 3,2 макс ... и схематика за Бук :wub:

Дорогой, теорията е едно, а реалността съвсем друга ....  На картинка нещата са едно, в реалии башка и не така просто, а фасоните за Петриот дет вдигал 6-7 макс са смях в залата :newspaper:

преди 2 минути, vpvelev написа:

Интересно е какво ще пелтечиш, ако те посетят няколко съветски чугуна :) А да не говорим, ако доведат и 2-3 комундела :)

Бабо-русоребке много опасни комундели сте 

Като дойдат бандеровците те ше те придружат

преди 3 минути, дioiд написа:

Не, достигнах само едно: Да съм откровен!!! ;) = Чест име ю!!! ;) = Имам чест!!!

Че аз не съм ли откровен? Съобразявам се с изразните средства, но съм откровен.

преди 1 минута, parmobil написа:

Че аз не съм ли откровен?

Докажи!!! = Не знам, ... 

преди 4 часа, BANKATA написа:

Онези от Донбас спазиха ли договореното по минските споразумения?

Според теб - защо повечето са бежанци в Русия?   

преди 1 минута, attj написа:

Според теб - защо повечето са бежанци в Русия?   

Преди това трябва да е от Русия ... 

преди 3 часа, kosyo написа:

Ми не не виждам разлика. Гледам ОГРОМЕН МЕЖДУНАРОДЕН интерес тази година към този парад. Я кажи колко държавни глави ще бъдат там. Гледам единия е казал че ще го отпразнува локално. Че те за едно каре карти не могат да се съберат.

Засега само казахстанския държавен глава е казал че въпреки всичко ще дойде, реално никого не са канели дорогой... Парада ще се състои все пак, мантрата че нямало да има която тука се пускаше вече нещо изчезна, сега само за атаки на парада се каните нали :D 

преди 3 минути, parmobil написа:

???

Какво да доказвам?

Че казваш истината ... к'во друго ... 

п.п. Аз не казвам истината, а позволявам всеки да си изкаже правдата!!!

току-що, дioiд написа:

Преди това трябва да е от Русия ... 

От там са си предшествениците на тези 5 милиона донски казаци.    Донбас с векове е бил в Руската империя. 

преди 3 часа, kosyo написа:

FvXqh92WwAA4444?format=jpg&name=small

FvXqjAlXwAIlM1F?format=jpg&name=small

Още една евакуация - не мога да повярвам - точно преди празника...

Нормул, прифронтови села са... Укропите не евакуираха ли, че и насила дори отвеждаха деца от Бахмут :newspaper:

преди 3 часа, kaldata1 написа:

А пък Голодомора... 

И кво за него, старата плоча ли ще пускаш пак хехехе, като няма добри новини се хващат сороспиите за старите опорки :whist:

преди 6 минути, attj написа:

От там са си предшествениците на тези 5 милиона донски казаци.    Донбас с векове е бил в Руската империя. 

Таратанци ... Руснаците са прабългарите ... т.е. те са изгонените от ... :) 

преди 5 минути, parmobil написа:

Не смятам, че съм излъгал някъде. Ти да посочиш нещо?

Че кой твърди обратното>>>???

Цитат "Ти да посочиш нещо?" = Не!!! Аз не командвам!!! Ти това ли чакаш??? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.