Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Това, което ти си учил по история, няма нищо общо с истината! Това са копейкини лаладжийства

Да, има и такива моменти.. въпроса е кой е първи по изкривяването на истината обаче , и копейкините лаладжийства не са на първите места със сигурност... Дори бг лаладжийствата са много преди тях, да не говорим за укропските, арменските, западните и сие :whist:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, Moriati написа:

А защо не бомбардират Мелитопол например, или Херсон а? Интересно нали... там дето не са се окопали укронацистите и ползват града и жителите като щит, проблеми няма.... Освен местните бандеровчета дето смело излизат да реват дома дома, а после бягат кат насрани при първия изстрел във въздуха :newspaper:

Ма ги редиш кат един Хемингуей- от центъра на събитията деа...😆

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Хубаво, отвори викито тогава, нали си ит спец. Чети, младежо. Има история преди 1940 година. Чети източници от тогава дори. Чети източници преди соца щом трябва. Би трябвало да можеш да мислиш с главата си и да отсяваш зърното от плявата. Все пак разбираш от ИТ, нал тъй? Или се лъжа?

Викито, чугунена главо, е всичко друго, но не и достоверен източник на информация. Лично аз съм преправял няколко пъти, примерно статията за Роналдо, като го пиша роден в габрово :) 

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Ами например, за да работиш и живееш в София например, ако не си роден там, трябваше да се ожениш за някоя софийска баба. Да отидеш примерно от Пловдив в София, беше все едно отиваш в друга държава. В друга държава пък, просто не можеше да отидеш. Седиш и гниеш в развития социализъм, и ако нещо се мръщиш- Белене.

И кво. Това беше големият проблем на Българина? Че не може да живее в София? Да , голям проблем беше, тогава от Видин за София имаше един пътнически влак, нарачен мазния. Щото от селата пращаха храна на софианци. Селата бяха пълни с народ и имаха всичко. Сега няма хора и няма нищо. Остана София с много народ, мръсен въздух, ужасен трафик, престъпност. Голяма убавина. Няма що. България намаля с 3 милиона души, хората харизват децата си без бой да отиват да живеят в чужди държави. Голямата хубавина, няма що. Младите не виждат бъдеще и перспектива в България - също страхотно хубаво нещо. Абе голям прогрес, щом води до затриване на нацията.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Ами например, за да работиш и живееш в София например, ако не си роден там, трябваше да се ожениш за някоя софийска баба. Да отидеш примерно от Пловдив в София, беше все едно отиваш в друга държава. В друга държава пък, просто не можеше да отидеш. Седиш и гниеш в развития социализъм, и ако нещо се мръщиш- Белене.

Чул си нещо, ама недоразбрал. Софийското жителство е въведено със закон през 1942г. Имаше куп начини един провинциалист да остане в София, ама такива, дето чакат друг да ги оправи, първата им мисъл е да се оженят за дърта баба. Не че имаше как да стане- щяха да те наритат и роднините й, и властите, че и по ОФ линия. Примерно, не само до Пловдив- за там имаше влакове на всеки кръгъл час, беше достатъчно да си купиш билет, който беше жълти стотинки и да ходиш и да се връщаш, ако щеш, денонощно. За граничните градове се искаше открит лист. В чужбина- западната, трудно можеше да отидеш сам, но Балкантуурист организираха групи, та и там можеше да отидеш, че и да се опиташ да останеш. Ако имаш топки. Някои имаха. Що се отнася до Белене- официално го закриват 1949г., като периодично го отварят при нужда. Последно, през Възродителния процес, когато турците взривиха детският вагон във влака на гара Буново. За мръщене, за къси поли, за дълги коси, за вицове- не, не затваряха. И може да ти е чудно, но е защото хората имаха топки и не ги беше шубе от сенките им.

преди 11 минути, absurt написа:

Баси, ти изкара всичките тези народи, дебили!? Не знаели какво искали и не знаели срещу кого искали да са , че той да ги затрие? И щото не знаели, Хамериканците им се притекли на помощ и от състрадание, да им прекратят мъките, им унищожили държавите. Ми, не ставаш за нищо, младежо. Дано не сте много с толкова промити мозъчни кутии, че нищо добро не ни чака.

Сърбите сами си бяха виновни, Сребреница още се помни, не се забравя... че и сега се опитват да вдигат пак глава... в карабах арменитата също си бяха сами виновни, както и сега укропитеците....  Изобщо всяко нещо има свои особености...

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Викито, чугунена главо, е всичко друго, но не и достоверен източник на информация. Лично аз съм преправял няколко пъти, примерно статията за Роналдо, като го пиша роден в габрово :) 

Викито ти го дадох за пример, щото повечето като тебе го имат за самият извор на истината. Има други онлаин източници, които са истински и верни. Кеф ти руски, английски, френски, турски, български. Чети и се образовай, преди да се изсереш тука, пръдливец скапан.

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Ма ги редиш кат един Хемингуей- от центъра на събитията деа...😆

Ми не мога като теб диванния укротрол, дето само само пуска лаладжийски коментари.... ;)

та кажи, защо Херсон и Мелитопол са цели целинички и никой не ги бомбардира .... очаквам прякото ти включаване с анализА на събитията :ph34r:

преди 48 минути, miro20 написа:

Ще се познаете ли  в тази статия ?

Цитат

… за парата,
като човек – що да прави?
продава си и душата.

Ти не се ли разпознаваш, понеже тука всички те разпознават като такъв. Не от вчера де...

преди 14 минути, Michigan111 написа:

А ти след Крим очакваше да развият филия ли? Много си наивен.  Чувал съм една друга теория,  от една източна философия,  към която Москва гледа с надежда,  че с война проблемите решават само слабите лидери.  

Опсаа, не поставяй укропа пред кравата ... Крим беше доста след русофобията и първите жертви и стълкновения...след изгорените хора в Одеса, след първите убити в Харков от нацистите....

Знам че ти е трудно с хронологията и мисленето, но постарай се, източници в тубата дори все още ги има :hush:

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Викито ти го дадох за пример, щото повечето като тебе го имат за самият извор на истината. Има други онлаин източници, които са истински и верни. Кеф ти руски, английски, френски, турски, български. Чети и се образовай, преди да се изсереш тука, пръдливец скапан.

руски? как ли пък не! А и изобщо не ме интересува. Вазно е моето мнение, а не това на някой си

току-що, NewRedDragon написа:

руски? как ли пък не! А и изобщо не ме интересува. Вазно е моето мнение, а не това на някой си

А след като не те интересува, за какъв уйй се пънеш да фекалираш тъпотиите си тука тогава а? При това с тон на много запознат..  ба си и наглеца значи....

преди 1 минута, tonit1968 написа:

И кво. Това беше големият проблем на Българина? Че не може да живее в София? Да , голям проблем беше, тогава от Видин за София имаше един пътнически влак, нарачен мазния. Щото от селата пращаха храна на софианци. Селата бяха пълни с народ и имаха всичко. Сега няма хора и няма нищо. Остана София с много народ, мръсен въздух, ужасен трафик, престъпност. Голяма убавина. Няма що. България намаля с 3 милиона души, хората харизват децата си без бой да отиват да живеят в чужди държави. Голямата хубавина, няма що. Младите не виждат бъдеще и перспектива в България - също страхотно хубаво нещо. Абе голям прогрес, щом води до затриване на нацията.

Ми тва е затвор бе! Те затва и избягаха тия 3 милиона. Не искат да живеят в затвор. Само на овцата не и пречи да си седи в кошарата. И младите дето не виждат бъдеще в България, още по- малко го виждат в Русия ако не забелязваш. Странно как не забелязвате, къде виждат бъдещето младите!!! Виждат го далеч от братската, мечешка прегръдка! И това далеч можеше да е и България, ако не бяха масата руски подлоги тука. Но нищо, сега вече ще е далеч.

преди 5 минути, Moriati написа:

Ми не мога като теб диванния укротрол, дето само само пуска лаладжийски коментари.... ;)

та кажи, защо Херсон и Мелитопол са цели целинички и никой не ги бомбардира .... очаквам прякото ти включаване с анализА на събитията :ph34r:

Не съм в центъра на събитията. И не съм Хемингуей. ;)

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Е, то е като задника ти- имаш си ги и двете,и са ти еднакво важни. Въпросът е,защо си мислиш, че са важни и задругите хора, при положение че не можеш да ги защитиш поради непреодолимо късогледство и парадоксален нарцисизъм?

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

И Митрофанова да не се изказва от името на българския народ

От името на българския чугун се изказва.

преди 56 минути, vpvelev написа:

ВОЙНАТА – И ТЕЛЕВИЗИИТЕ

ПАРЦЕЛИРАНО СЪСТРАДАНИЕ

И на тебе ли ти зеха акъла путлеристките касапи ?

Като гледам неутрален си станал.

Касапина Путлер избива деца, цивилни, бомбардира училища и болници, сравнява градове със земята. Не ви ли светва лампата, че е луд за разстрел ?

Съвсем откачихте.

Начи ние сме лоши щото не харесваме рашисткия касаплък.

Не ви е срам !!!

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Да така е, има много изкривявания и там, но има и доста достоверна информация също така.... 

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Не съм в центъра на събитията. И не съм Хемингуей. ;)

Знам че не си, ти си проституиращтрол просто :whist: Затова и не ти оттърва да отговаряш, а иначе си мнооого уж "осведомен" нали така дарагой центичек ;) 

преди 13 минути, absurt написа:

Чул си нещо, ама недоразбрал. Софийското жителство е въведено със закон през 1942г. Имаше куп начини един провинциалист да остане в София, ама такива, дето чакат друг да ги оправи, първата им мисъл е да се оженят за дърта баба. Не че имаше как да стане- щяха да те наритат и роднините й, и властите, че и по ОФ линия. Примерно, не само до Пловдив- за там имаше влакове на всеки кръгъл час, беше достатъчно да си купиш билет, който беше жълти стотинки и да ходиш и да се връщаш, ако щеш, денонощно. За граничните градове се искаше открит лист. В чужбина- западната, трудно можеше да отидеш сам, но Балкантуурист организираха групи, та и там можеше да отидеш, че и да се опиташ да останеш. Ако имаш топки. Някои имаха. Що се отнася до Белене- официално го закриват 1949г., като периодично го отварят при нужда. Последно, през Възродителния процес, когато турците взривиха детският вагон във влака на гара Буново. За мръщене, за къси поли, за дълги коси, за вицове- не, не затваряха. И може да ти е чудно, но е защото хората имаха топки и не ги беше шубе от сенките им.

И ти си чула нещо, ама си го разбрала пак както ти е угодно на теб.

Хубавото е че комнистите намалявате с всеки изминал ден и все по-рядко младите ще чуват глупостите които бръщолевите.

Това е най-гадното нещо което се е случвало на България след турското робсство.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Ми тва е затвор бе! Те затва и избягаха тия 3 милиона. Не искат да живеят в затвор. Само на овцата не и пречи да си седи в кошарата. И младите дето не виждат бъдеще в България, още по- малко го виждат в Русия ако не забелязваш. Странно как не забелязвате, къде виждат бъдещето младите!!! Виждат го далеч от братската, мечешка прегръдка! И това далеч можеше да е и България, ако не бяха масата руски подлоги тука. Но нищо, сега вече ще е далеч.

И откъде точно избягаха тия 3 милиона да попитам, всичките са само от източна укропия нали :D ... Да, ама не, повечето се оказаха от западните части дето още дори руския войник не са видели, но шанса решили да не изпускат,защото им е пределно ясно какво ще ги сполети и тях... съвестта им явно хич не е чиста , мдам...

преди 2 часа, Banesc написа:

защото си гаден пенсионер и ти дават пари без да работиш
и заради тебе е тая е инфлация

А дано, ама не - поне следващите 15-20 години!

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Превзехте ли Киев ?

Киев ще бъде наш!

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ако бомбардира Харков, Киев и Мариупол какво е ?

Как какво - обезпаразитяване, специална операция!

Ако сте гледали „120 минути“ - Марина Давидова го каза!

преди 2 минути, Moriati написа:

Знам че не си, ти си проституиращтрол просто :whist: Затова и не ти оттърва да отговаряш, а иначе си мнооого уж "осведомен" нали така дарагой центичек ;) 

дарагая Пени, не аз живея сред гадни наглосакси, очевидно не по своя воля. Тва относно проституиращия...

преди 4 минути, absurt написа:

Е, то е като задника ти- имаш си ги и двете,и са ти еднакво важни. Въпросът е,защо си мислиш, че са важни и задругите хора, при положение че не можеш да ги защитиш поради непреодолимо късогледство и парадоксален нарцисизъм?

Когато смятам за важно и, че има смисъл защитавам тезите си. Когато смятам, че не е небходимо, просто казвам какво трябва да слушат, такива като тебе

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ами ти ?

По скоро ти ,драги ми уж фишисте с военно образУвание :D 

Аз просто за пореден път от 2014-та насам, решавам да понабия канчетата на троли като теб, или на платени жрици като мирча и сие ;)  Та спомни ми, кога се оказахате за последен път прави, за конфликта в карабах, за конфликта в Сирия, или за конфликта в Либия... Или за началото на майданутския режим в Киив ... историята и калдата помни,  споко.... 

преди 2 минути, Moriati написа:

И откъде точно избягаха тия 3 милиона да попитам, всичките са само от източна укропия нали :D ... Да, ама не, повечето се оказаха от западните части дето още дори руския войник не са видели, но шанса решили да не изпускат,защото им е пределно ясно какво ще ги сполети и тях... съвестта им явно хич не е чиста , мдам...

За България ставаше въпрос, Пени. :wub:

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

дарагая Пени, не аз живея сред гадни наглосакси, очевидно не по своя воля. Тва относно проституиращия...

Хе хе, аз живея сред тях, но не се преструвам пред тях на друг драги ми трололипиде...  Та кой проституира, или просто простее се вижда от километри ;) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.