Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Митинга беше вчера... :wub:

Това пак сега го научи , нали гугълче ? 

Добре , че съм аз да ти казвам какво се случва в собственият ти град !

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Какво общо има Образоването  с тази пропаганда на DW ? 

Ти се научи да си подреждаш коректно израза първо , после ме цитирай !

Не прочете кво пише, а? :wub:

току-що, _sirena_ написа:

Това пак сега го научи , нали гугълче ? 

Добре , че съм аз да ти казвам какво се случва в собственият ти град !

Тва е доста голям напредък, всъщност. До вчера ми казваше какво се случва в собствената ми глава.

преди 4 минути, Michigan111 написа:

Ами, нали Крим се отцепи от Украйна,  защо те да са длъжни да го водоснабдяват? Или на руснака все някой му е длъжен? Когато руснака не иска да продава петрол примерно,  това е негово право. Ако украинеца не иска да продава вода, това вече е тероризъм? 

Ти във Франция ли беше да те попитам за 1 сигнал , който пристигна от там ?

Забранявали да Българи да откриват сметки в банките на Франция . Според източника на сигнала е отговорено писмено , че е заради "войната в Украйна " .

преди 3 минути, Banesc написа:

някои индианци не искаха да си продават земята за маниста и ги избиха

Това през 2022ра година ли? Нали уж сме цивилизовани,  пък оправдаваме днешни престъпления с престъпленията на други преди векове. Да нападаме и ние Украйна тогава, като отмъщение за войната на Киевския княз Светослав срещу България през 10ти век? 

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Не прочете кво пише, а? :wub:

Тва е доста голям напредък, всъщност. До вчера ми казваше какво се случва в собствената ми глава.

Не чета какво пише в помиярски преси. 

Отговори ли поне на 1 въпрос от зададените ми ? 

преди 3 минути, Coco1 написа:

Под 1.71см и си овощар. Джудже.

над 171 см не съм джудже  и краката са ми дълги 

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Ти във Франция ли беше да те попитам за 1 сигнал , който пристигна от там ?

Не бях,  не съм и не смятам да бъда във Франция.  Някой друг ще трябва да попиташ.  

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Това през 2022ра година ли? Нали уж сме цивилизовани,  пък оправдаваме днешни престъпления с престъпленията на други преди векове. Да нападаме и ние Украйна тогава, като отмъщение за войната на Киевския княз Светослав срещу България през 10ти век? 

трябва румъния и гърция да  нападнем  за да си върнем заграбената земя около моретата от съюзниците престъпници и евентуално да се борим  да превземем одеса 

и турция да си вземем земята до босфора 

преди 2 минути, Coco1 написа:

Всяко джудже като теб иска да е високо

не съм джудже и съм по- висок от теб

ти си джудже 

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Не чета какво пише в помиярски преси. 

Отговори ли поне на 1 въпрос от зададените ми ? 

Щом не четеш значи не искаш да знаеш. Демек, няма защо да ти отговарям на каквито и да е въпроси. Ти ги задаваш не за да научиш нещо, а за да оспориш нещо. От такава дискусия няма смисъл. И така и няма да разбереш, защо Австрия поддържа неутралност и защо най- богатия руски олигарх се измъкна от санкциите.

преди 1 минута, Banesc написа:

трябва румъния и гърция да  нападнем  за да си върнем заграбената земя около моретата от съюзниците престъпници и евентуално да се борим  да превземем одеса 

и турция да си вземем земята до босфора 

Е именно де. Така ли трябва да се решават проблеми през 21 век? Или цивилизовано? Аз мисля, че е второто.  Защото при първото всеки има основание да воюва с всеки, понеже някога си станало еди какво си, както е случая с индианците.  

току-що, Michigan111 написа:

Е именно де. Така ли трябва да се решават проблеми през 21 век? Или цивилизовано? Аз мисля, че е второто.  Защото при първото всеки има основание да воюва с всеки, понеже някога си станало еди какво си, както е случая с индианците.  

тогава цивилизовано  гърция румъния турция да ни платят репарации за заграбените земи 

преди 7 минути, ncl написа:

Аз не можах да разбера за какво бяха тия митинги...

За да видят путинистите, че останалите са много повече от тях. И най вече да го види Митрофанова, а и Путин.

преди 22 минути, Michigan111 написа:

Ами, нали Крим се отцепи от Украйна,  защо те да са длъжни да го водоснабдяват? Или на руснака все някой му е длъжен? Когато руснака не иска да продава петрол примерно,  това е негово право. Ако украинеца не иска да продава вода, това вече е тероризъм? 

Ако Русия спре природния газ на Украйна -това също е тероризъм.  Правилно е да са се договорили за пари.

преди 51 минути, _sirena_ написа:

Харков се молят на Путин да ги ЗАЩИТИ !

Той вече ги защити... Хубаво ги защити

Харковска област е изцяло освободена от рашистките окупатори.

10 години от началото на войната в Сирия - Българска национална телевизияКой кой е или шест ключови факта за войната в Сирия

Това не е Украйна! Това е Сирия или това което са оставили от нея "миротворците" от НАТО.

преди 1 час, BANKATA написа:

Малката подробност коя пропускаш за Сталин е че неговият геноцид е насочен към собственото му население.

Той геноцида към собственото им население продължава и днес, закони обслужващи единствено властта и приближените им, като изключим големите градове и европейската част на Русия цялата останала страна е замръзнала в 60те години и тъне в нищета.

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

За да видят путинистите, че останалите са много повече от тях. И най вече да го види Митрофанова, а и Путин.

Така е. Които са повече, те са по-прави. Иначе хубаво искат мир, но те го разбират като победа във войната и призовават за помощ на Украйна с оръжие и кой с каквото може. А по тази логика и Путин иска мир в Украйна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.