Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това оная секретарка от Чудовища ООД ли е?

roz-monsters-inc.gif

Ааааа хаха :) това е добро :)  

преди 2 минути, absurt написа:

Що изтърва либийския? Ами Сръбския? Да ти услужа ли със списъка, че не е лесно да се запомнят всички опропастени държави и изтребени хора?

https://www.facebook.com/idjokov/posts/10223805694803445

:hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, absurt написа:

Що изтърва либийския? Ами Сръбския? Да ти услужа ли със списъка, че не е лесно да се запомнят всички опропастени държави и изтребени хора?

Видя ли, колко изтребени хора има от руснаците?

преди 1 час, Michigan111 написа:

Е именно де. Така ли трябва да се решават проблеми през 21 век? Или цивилизовано? Аз мисля, че е второто.  Защото при първото всеки има основание да воюва с всеки, понеже някога си станало еди какво си, както е случая с индианците.  

И кое според теб се води "цивилизовано" а? Явно не си чувал че войната е крайна стъпка когато въпроса не може да се реши  с дипломация... в случая наглярстването на наглосаксите достигна критична точка, и укропистан се оказа под удара ... Да бяха мислили когато развиваха антируската фобия всичките тези години, а сега реват ама видите ли те нямали нищо против руските, руския език, че и дори позлването му свободно в Украина ... мдам, закъснял плач, много закъснял, крокодилските сълзи вече не минават.... 

току-що, АСПЕКТ написа:

Видя ли, колко изтребени хора има от руснаците?

Ако дойдеш на себе си, може да се опитам отново да контактуваме. TCGOZ.gif.c7e0a32b769380cdc8d10504ce8cbbc1.gif

преди 3 минути, absurt написа:

Ако дойдеш на себе си, може да се опитам отново да контактуваме. TCGOZ.gif.c7e0a32b769380cdc8d10504ce8cbbc1.gif

И аз така като Борис III. Негово Величество Борис III.

https://bg.m.wikiquote.org/wiki/Борис_III

Министрите ми са англофили, генералите - германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил.

Сръбския също искаше, но пак срещу друг противник. 😆   А либийския до такава степен беше заспал в блаженство, че дори не забеляза какви ги мисли шефа. И покрай него всички отнесоха шамарите.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Да ни забавляваш 

На простите хора им давам забавление. Който може да мисли, да мисли.

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Я пак. Имам си добра памет. За да ме разобличиш, трябва не декларация, а факти. Исторически. Дати, събития, източници и т.н.

Това, което ти си учил по история, няма нищо общо с истината! Това са копейкини лаладжийства

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Сръбския също искаше, но пак срещу друг противник. 😆   А либийския до такава степен беше заспал в блаженство, че дори не забеляза какви ги мисли шефа. И покрай него всички отнесоха шамарите.

Важното е че си упорит. Това до някъде уравновесява тъпотията ти :)

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако бомбардира Харков, Киев и Мариупол какво е ?

А защо не бомбардират Мелитопол например, или Херсон а? Интересно нали... там дето не са се окопали укронацистите и ползват града и жителите като щит, проблеми няма.... Освен местните бандеровчета дето смело излизат да реват дома дома, а после бягат кат насрани при първия изстрел във въздуха :newspaper:

току-що, Тhе Monstеr написа:

Баси, ти изкара всичките тези народи, дебили!? Не знаели какво искали и не знаели срещу кого искали да са , че той да ги затрие? И щото не знаели, Хамериканците им се притекли на помощ и от състрадание, да им прекратят мъките, им унищожили държавите. Ми, не ставаш за нищо, младежо. Дано не сте много с толкова промити мозъчни кутии, че нищо добро не ни чака.

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Я пак. Имам си добра памет. За да ме разобличиш, трябва не декларация, а факти. Исторически. Дати, събития, източници и т.н.

Ами например, за да работиш и живееш в София например, ако не си роден там, трябваше да се ожениш за някоя софийска баба. Да отидеш примерно от Пловдив в София, беше все едно отиваш в друга държава. В друга държава пък, просто не можеше да отидеш. Седиш и гниеш в развития социализъм, и ако нещо се мръщиш- Белене.

преди 2 минути, Moriati написа:

И кое според теб се води "цивилизовано" а? Явно не си чувал че войната е крайна стъпка когато въпроса не може да се реши  с дипломация... в случая наглярстването на наглосаксите достигна критична точка, и укропистан се оказа под удара ... Да бяха мислили когато развиваха антируската фобия всичките тези години, а сега реват ама видите ли те нямали нищо против руските, руския език, че и дори позлването му свободно в Украина ... мдам, закъснял плач, много закъснял, крокодилските сълзи вече не минават.... 

А ти след Крим очакваше да развият филия ли? Много си наивен.  Чувал съм една друга теория,  от една източна философия,  към която Москва гледа с надежда,  че с война проблемите решават само слабите лидери.  

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Това, което ти си учил по история, няма нищо общо с истината! Това са копейкини лаладжийства

А, това което ти не си учил по история, от къде го прочете? Дай линкче от официален източник, оторизиран- ако можеш да ме разбереш, а не от Сульо и Пульо, списващи блогове или намерили кой да им финансира 20 бройки пасквилни "истинни за историята".

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Хубаво, отвори викито тогава, нали си ит спец. Чети, младежо. Има история преди 1940 година. Чети източници от тогава дори. Чети източници преди соца щом трябва. Би трябвало да можеш да мислиш с главата си и да отсяваш зърното от плявата. Все пак разбираш от ИТ, нал тъй? Или се лъжа?

преди 1 минута, absurt написа:

Баси, ти изкара всичките тези народи, дебили!? Не знаели какво искали и не знаели срещу кого искали да са , че той да ги затрие? И щото не знаели, Хамериканците им се притекли на помощ и от състрадание, да им прекратят мъките, им унищожили държавите. Ми, не ставаш за нищо, младежо. Дано не сте много с толкова промити мозъчни кутии, че нищо добро не ни чака.

Не знам дали са дебили, но искаха война с едни, а им дойде война с други. Демек, получиха си го. Хайде де, не искали да се разделя Югославия. Ама не искали сърбите, а всички останали искали. Чехия и Словакия как се разделиха мирно и тихо, и никой не пострада.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Би трябвало да можеш да мислиш с главата си и да отсяваш зърното от плявата.

Сбъркал си човека :)

А, това което ти не си учил по история, от къде го прочете? Дай линкче от официален източник, оторизиран- ако можеш да ме разбереш, а не от Сульо и Пульо, списващи блогове или намерили кой да им финансира 20 бройки пасквилни "истинни за историята".

Ne e neobhodimo - wavnoto, kakwo az znam i mislq. Polowinata si syznatelen viwot sym prekaral w normalna dyrvawa, a ne w okopirana ot sesere teritoriq

преди 1 час, Banesc написа:

някои индианци не искаха да си продават земята за маниста и ги избиха

в българия  все още си продават земята за хартия 

нали от години твърдите че сте различни от американците, пък все от тях взимате пример

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.