Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, MZ/X написа:

Доста сте ми смешни и елементарни укросчетата тук.
Не отчитате най-важния факт - Пригожин винаги яростно е критикувал Путин и Кремъл за мекушавост и щадящи военни операции спрямо мирното население на Украйна. Този, ако успее да осъществи метежа си и застане начело на Русия, Украйна наистина вече ще падне за 3 дни, като бъде удавена в кръв.

Като се редуцират наполовина двете страни в гражданската им война? Мозък 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 часа, maxthon написа:
преди 9 часа, Митко Вълчев написа:

Щом и тоя е отвратен от руското ръководство, смятай каква измет са путя и феновете му.

Според Ципсо има 25хил. привърженика на Пригожин потеглили към Москва. Тази вече може да седиш караул да чакаш новини. До сутринта ако няма такива заставаш прав до дъската да пишеш 1001 пъти: Аз повече не вярвам на Ципсо.

опппааааа макстонке, хайде с тебешира и на дъската и почвай 1001 пъти да пишеш "аз съм тъпа рашистка тролка" :)

:))

преди 8 минути, MZ/X написа:

За каква опорка говориш?
Наистина и за миг ли си си помислил, че Пригожин се е съюзил с Украйна и НАТО??

Мисля, че превземането на Варшава и Прага се проточва.

преди 7 минути, MZ/X написа:

За каква опорка говориш?
Наистина и за миг ли си си помислил, че Пригожин се е съюзил с Украйна и НАТО??

И това го пуска някой от вашият отбор. Мисля, че вследствие провала в Украйна идват лоши времена за руснаците. Иначе казано на който и креват да легнат един и същи ги очаква.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

И това го пуска някой от вашият отбор

Аз отбор нямам, казвам това което мисля.

За разлика от вас, укро-пропагандната-соросоидно-платена-затворена групичка във форума. Вие сте тези, които си координирате опорките.

Гей-соросоидалните, да не бързат да се радват. Да не останат изненадани пак. Уж руснаците и Пригожин се карат, а пък то какво стана накрая. Стратегия и тактика и заблуда за врага :)

преди 1 минута, MZ/X написа:

За разлика от вас, укро-пропагандната-соросоидно-платена-затворена групичка във форума.

Типично ватнишки пропагандни умопомрачения, спуснати от фермата за тролове. 

За разлика от вас, укро-пропагандната-соросоидно-платена-затворена групичка във форума.

Да бе. Нямате отбор, шегаджии! "Казвам каквото мисля" опа фантазьор , мислил бил. "За разлика от вас, укро-пропагандната-соросоидно-платена-затворена групичка във форума." Опа, за мислещ човек без отбор, голяма мъдрост. Вата гнусна жалка

преди 2 минути, vpvelev написа:

Гей-соросоидалните, да не бързат да се радват. Да не останат изненадани пак. Уж руснаците и Пригожин се карат, а пък то какво стана накрая. Стратегия и тактика и заблуда за врага :)

Ахаааа.... пак путинска "многоходовочка' ? :) :) :)

Путин се осира от началото на "СВО" , вие още чаката "Киев за три дня" , или как "отрицателното настъпление" ще изригне в някакъв гениален путиснки ход :)

Ще има да чакате.... в Рашистан е тотален хаос, военна безпомощност и "тупик" :) 

преди 3 минути, vpvelev написа:

Гей-соросоидалните, да не бързат да се радват. Да не останат изненадани пак. Уж руснаците и Пригожин се карат, а пък то какво стана накрая. Стратегия и тактика :)

Ахъъъ. Горящото поделение в с. Фрязино в подмосковието е гениалната "стратегия и тактика" на расовата вата според ерзац ватниците. :lol6:

https://www.facebook.com/1616608107/videos/833166071566060/

преди 2 минути, васил козарев написа:

Типично ватнишки пропагандни умопомрачения, спуснати от фермата за тролове. 

Шизофреници са всичките, писах много пъти. Повечето по собствен избор.

преди 3 минути, MZ/X написа:

За разлика от вас, укро-пропагандната-соросоидно-платена-затворена групичка във форума. Вие сте тези, които си координирате опорките.

Ти отбор нямаш, ти си си по душа ватенка.

преди 28 минути, MZ/X написа:

Доста сте ми смешни и елементарни укросчетата тук.
Не отчитате най-важния факт - Пригожин винаги яростно е критикувал Путин и Кремъл за мекушавост и щадящи военни операции спрямо мирното население на Украйна. Този, ако успее да осъществи метежа си и застане начело на Русия, Украйна наистина вече ще падне за 3 дни, като бъде удавена в кръв.

Ватнишко първосигнални мечти. Как е в Мосейково

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Да бе. Нямате отбор, шегаджии! "Казвам каквото мисля" опа фантазьор , мислил бил. "За разлика от вас, укро-пропагандната-соросоидно-платена-затворена групичка във форума." Опа, за мислещ човек без отбор, голяма мъдрост. Вата гнусна жалка

Що, непостижимо за мизерното ти мозъче ли ти се струва да мога да мисля самостоятелно и по-умно от няколко дебилни укросчета тук?

преди 5 минути, vpvelev написа:

Мисля че някакви хапчета могат да олекотят психопроблема ти. Не говорим за кардинално лечение.

току-що, MZ/X написа:

Що, непостижимо за мизерното ти мозъче ли ти се струва да мога да мисля самостоятелно и по-умно от няколко дебилни укросчета тук?

Ти имаш инсталиран дефектен руски Елбрус, нямаш мисъл

преди 2 минути, miro20 написа:

Путин се осира от началото на "СВО"

И затова печели войната. Не само на украинския фронт.

преди 2 минути, miro20 написа:

в Рашистан е тотален хаос, военна безпомощност и "тупик"

Надявай се и се заблуждавай :)

преди 3 минути, васил козарев написа:

Горящото поделение в с. Фрязино в подмосковието е гениалната "стратегия и тактика" на расовата вата според ерзац ватниците.

Трябва да има 2-3 такива неща, за да хване дикиш. Иначе запада ще се усетят, че нещо ги бъзикат с тия кавги и спорове помежду си.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Бабо много рано си се наквасила 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Мисля че някакви хапчета могат да олекотят психопроблема ти.

Все за хапчета и психо пишеш. Добре ли си? Много си изнервен нещо :)

Нито мисъл съм видял от тебе, нито обективност. И укроси няма, има подкрепящи жертвата на агресия от вечният завоевател и подтисник в този край на света. Но продажни дебилни ватенки сте много в темата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.