Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, vpvelev написа:

Трябва да има 2-3 такива неща, за да хване дикиш. Иначе запада ще се усетят, че нещо ги бъзикат с тия кавги и спорове помежду си.

Бъзикат ги, бъзикат ги ... 

На бъзик са свалили и хеликоптер вагнеровците ... 

Тепърва ви очаква големият бъзик ... :lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, vpvelev написа:

И затова печели войната. Не само на украинския фронт.

Надявай се и се заблуждавай :)

Трябва да има 2-3 такива неща, за да хване дикиш. Иначе запада ще се усетят, че нещо ги бъзикат с тия кавги и спорове помежду си.

И когато изритат рашките от Украйна, махнат Путин , почнат да плащат репарации. Малкото ти дефектно мозъче, ще те убеждава, че това е част от плана. Вата

преди 1 минута, васил козарев написа:

Тепърва ви очаква големият бъзик ... :lol6:

Така е. Ви очаква. Да не кажеш, че не съм ти казал :)

преди 5 минути, vpvelev написа:
преди 9 минути, miro20 написа:

Путин се осира от началото на "СВО"

И затова печели войната. Не само на украинския фронт.

да , така е ... и на фронта в подмосковието ... :giggle1:

преди 5 минути, craghack_BG написа:

Тоя Пригожин сега какъв е? Натовец или нацист - сатанист, че нещо се обърках?

Нацист-сатанист, който иска да е главен такъв и като такъв ще обърка много неща в Оркостан.

преди 5 минути, vpvelev написа:

Все за хапчета и психо пишеш. Добре ли си? Много си изнервен нещо :)

Все така да съм изнервен, а ти все тъй спокоен. Но си ги пий де.

преди 15 минути, vpvelev написа:

Гей-соросоидалните, да не бързат да се радват. Да не останат изненадани пак. Уж руснаците и Пригожин се карат, а пък то какво стана накрая. Стратегия и тактика и заблуда за врага :)

Да предположим, че всичко е пълен цирк - и аз го мисля до голям степен. 

Каква е целта му?

Какво печели Русия? 

Как ще й помогне това във войната? 

Аз мисля, че е цирк, но не за външна, а за вътрешна употреба. :)

преди 22 минути, vpvelev написа:

Уж.......а пък то какво стана накрая. Стратегия и тактика и заблуда за врага :)

Руски танк тръгва срещу вагнеровците.

... ей ся... само да се измъкна и шъ видят те ...

преди 21 минути, MZ/X написа:

Що, непостижимо за мизерното ти мозъче ли ти се струва да мога да мисля самостоятелно и по-умно от няколко дебилни укросчета тук?

Пригожката много ви е обтегнал нервичките. Внимавай с епитетите, не е красиво за интелегентна ватенка да ги използва.

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Аз мисля, че е цирк, но не за външна, а за вътрешна употреба.

Единственият вариант да е цирк е, Путин посредством Пригожин да държи Шойгу и останалите около военната клика в шах, че ще ги остави той да се разправи с тях. Освен това, да се използва като възможност да се спре войната, а Путин да излезе чист. 

Но е малко вероятно, защото, както казах вече има боеве и свален хеликоптер. 

Но, ако все пак е цирк, това трябва да покаже що за цинични и не ценящи живота на собствените си войници, изроди има в Москва... 

Общо-взето ватата е в положение на все гол гъз в коприва - на където и да мръдне, все жули.

Родните путинисти блокираха, товарищ Филипов копи/пейства по инерция, Глен съвсем изперка и почна да побликува все по-абсурдни коментари, а останалите разиграват комедийно театро, еле размине, току виж се окаже че пУтин е заповядал на Пригожин да накаже Шойгу и Герасимов за некомпетентност и предателство спрямо матушка, смях, смях, сълзи и сополи.

преди 15 минути, vpvelev написа:

А на руснаците всичко е ясно. Ако напуснат фронта куршум. Но сега ако Кадировци се сбият със свиркаджиите и това ще се обърка. В интересни времена ще живеят руснаците тия години.

преди 13 минути, васил козарев написа:

Единственият вариант да е цирк е, Путин посредством Пригожин да държи Шойгу и останалите около военната клика в шах, че ще ги остави той да се разправи с тях. Освен това, да се използва като възможност да се спре войната, а Путин да излезе чист. 

Но е малко вероятно, защото, както казах вече има боеве и свален хеликоптер. 

Но, ако все пак е цирк, това трябва да покаже що за цинични и не ценящи живота на собствените си войници, изроди има в Москва... 

Общо-взето ватата е в положение на все гол гъз в коприва - на където и да мръдне, все жули.

Точно това казвам и аз - и цирк да е, е голям удар за репутацията на Русия, включително и пред нейните съюзници от другите гладни държави. 

И не виждам ползата от него за самата Рашка. 

Но родния мурзилаж намира смисъл и плюсове за Русия дори, когато е във фекалии до ушите - от малки са научени, че и да се оакаш, казваш "такъв е плана, нарочно се оаках." :)

Почнаха и меметата :)

FB_IMG_1687589434869.jpg

преди 8 минути, kaldata1 написа:

Точно това казвам и аз - и цирк да е, е голям удар за репутацията на Русия, включително и пред нейните съюзници от другите гладни държави. 

Пригожин в момента е предател и престъпник, така че няма как да спре с Шойгу и Герасимов, единствено ако свали Путин може да стане герой ... 

Но не и цар, защото надали останалите силоваци ще го подкрепят ... 

А най-вероятно ще се появят и други фракции, борещи се за власт ... 

Вероятно е и в пограничните територии и далечния Изток да започне сепаратизъм ... 

преди 35 минути, glen написа:

Пригожин организира ЛГБТ парти в щаба на чичко Путин в Ростов!

На пианото-Зеленски ще свири химна на Русия!

Хахахах, а до преди два месеца му целувахте задника.

Толкова сте евтини.

Когато не можеш да постигнеш бърза победа се стига до усложнения.Както се казва "Скоро ще има край на играта."

преди 1 час, MZ/X написа:

Доста сте ми смешни и елементарни укросчетата тук.
Не отчитате най-важния факт - Пригожин винаги яростно е критикувал Путин и Кремъл за мекушавост и щадящи военни операции спрямо мирното население на Украйна. Този, ако успее да осъществи метежа си и застане начело на Русия, Украйна наистина вече ще падне за 3 дни, като бъде удавена в кръв.

Само да не вземе Москва да падне за 3 дни :lol6:

преди 53 минути, vpvelev написа:

Така е. Ви очаква. Да не кажеш, че не съм ти казал :)

Не бяха ли хакери ? Къде е Макстончо да ти обясни ? Да не е от троловете на Пригожин и да се е покрил вече ? Няколкото психични болни отдавна ви бях блокирал, че ми доскуча да ви чета постоянно за илюминатите, ама теб специално ще те отблокирам поне няколко дни, щото коментарите ти ще са епични :) 

преди 3 минути, Pifi Pedolino написа:

Когато не можеш да постигнеш бърза победа се стига до усложнения.Както се казва "Скоро ще има край на играта."

Войната се реши в първите 72 часа, когато Зеленски каза "Няма да се предадем" и Гостомел беше спасен. 

Оттам нататък беше едно безсмислено избиване на млади мъже в трудоспособна възраст, което рано или късно щеше да завърши с още от старото положение, плюс-минус няколко паланки и махали за ДНР/ЛНР. 

Историята направи пълен кръг за малко над 100 години и светът отново видя безумна позиционна война, в която нападащите воюват с месеци за няколко километра напълно унищожена територия, давайки абсурдно многоощ жертви. 

преди 13 минути, васил козарев написа:

Вероятно е и в пограничните територии и далечния Изток да започне сепаратизъм ... 

Да. Ще има и преврат и гражданска война и Украйна ще победи. После ватниците са били смешни...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.