Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Така че Вагнер сега първо ще тръгне към Москва, ще вземе Шойгу, Герасимов и всеки, който им се изпречи на пътя, и ще се върне на фронта. След това нататък до Киев (2 месеца), Варшава (още 2 месеца) и накрая английския канал (още около седмица).

преди 15 минути, glen написа:

Междувременно в Москва: нищо не се случва!

Това трябва да накара украинците да ангажират останалите нацистки сили вместо да ближат раните си.

от същия източник като твоя - надд санк - петербург се вее украинското знаме:D

преди 14 минути, Филипов написа:

само дето и двата ги повтаряш:D

преди 1 час, maxthon написа:

Ти с него в автомобила ли си, че да знаеш за къде е тръгнал? За Ципсо си чувал предполагам? Обади се да ги питаш. Може пък някой от тях да е с Пригожин по пътя за Москва.

Бате, тези къде отиват ? 

Кога Пригожин ще си върне акаунта от хакерите ? 

Украинските танкове са по улиците на Ростов:

https://twitter.com/Osinttechnical/status/1672425908202795008?s=20

Ох, в грешка съм бил, но пак е красиво.

2021: The russian army is 2nd in the world!
2022: The russian army is 2nd in Ukraine!
2023: The russian army is 2nd in russia!

Всичко е по плана от ден първи. Нали тъй ватници? Май идва време да отивате с децата си в Русия, само там ще има вече сигурност и спокойствие. Измет

преди 7 часа, glen написа:

Междувременно в Москва: нищо не се случва!

Това трябва да накара украинците да ангажират останалите нацистки сили вместо да ближат раните си.

Ех какъв стратег си и мъдрец. Като всички останали ватенки. С единия ви общ мозък.

преди 9 часа, petie1 написа:

Ми в Линукс раздела мъртвило тук гледам се сбрали всичкото КЕЧ та затва

Това е така. Скоро всичко ще си дойде на местото. Особено ако Пригожин вземе че бутне путлер . За кого ли ще викат тук ватенките ми е чудно?. Колкото до линукс аз много години бях на дебиан  заради слаб компютър ,сега съм с добър комп и чакам дебиан 12 да поолегне малко и да го включа заедно да бъде с Уин11.Може би докато отпуската ми до края на лятото свърши.

преди 39 минути, bigiadri написа:

Скоро всичко ще си дойде на местото. Особено ако Пригожин вземе че бутне путлер .

Доста сте ми смешни и елементарни укросчетата тук.
Не отчитате най-важния факт - Пригожин винаги яростно е критикувал Путин и Кремъл за мекушавост и щадящи военни операции спрямо мирното население на Украйна. Този, ако успее да осъществи метежа си и застане начело на Русия, Украйна наистина вече ще падне за 3 дни, като бъде удавена в кръв.

преди 5 минути, MZ/X написа:

Не отчитате най-важния факт - Пригожин винаги яростно е критикувал Путин и Кремъл за мекушавост и щадящи военни операции спрямо мирното население на Украйна. Този, ако успее да осъществи метежа си и застане начело на Русия, Украйна наистина вече ще падне за 3 дни, като бъде удавена в кръв.

Това с 3 дни падането нали не беше вярно?

преди 6 минути, MZ/X написа:

Сега това ли е новата опорка? Поздравявам ви, че не падате по гръб никога - всяка ситуация е в полза на Русия и всяка ситуация е кофти за Запада.

Цитат
Разправят, че чвк "вагнер" били превзели в Ростов щаба на Южен военен окръг, сградата на МВР, сградата на УФСБ и на държавната администрация. И се готвели да потеглят към Воронеж.
Във Воронеж и Липецк евакуирали местните управления на ФСБ, губернаторите на двете области били напълно объркани, губернаторът на Калужка област Артамонов бил пиян. В Москва почти никой не отговарял, никой не знаел какво да прави.
При превземането на Ростов нямало особени боеве. Очаквали се стълкновения на таганрогската магистрала, където кадировците заемали позиции.
Разправят още, че снощи над москва е вдигнат специалния летателен отряд "Русия". Два хеликоптера на президентската авиация били забелязани над Симферополското шосе и летели към резиденцията на путин в Ново-Огарьово.
Вече се появиха и видеа от въздушни удари по колони на чвк-то във воронежска област. Отрезнели са

https://www.facebook.com/1616608107/videos/726779462538191/

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:
преди 8 часа, Филипов написа:

само дето и двата ги повтаряш:D

фейкомета филипов е в тотален ступор и блокаж. По инерция копипейства неща които никой не гледа .

Както и останалите рашистки тролове са в блокаж :)

кеф кеф кеф :) :)

:popcorn2::giggle1:

Тъпо някак - Пригожин заявил повече свалени хеликоптери от украинците за вчера. Но и в 2-та случая са руZки-объркан съм

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Сега това ли е новата опорка? Поздравявам ви, че не падате по гръб никога - всяка ситуация е в полза на Русия и всяка ситуация е кофти за Запада.

За каква опорка говориш?
Наистина и за миг ли си си помислил, че Пригожин се е съюзил с Украйна и НАТО??

преди 10 минути, MZ/X написа:

Украйна наистина вече ще падне за 3 дни

До три дни Киев ке падне. И те така над година и яко бой по ватата. :yanim:

преди 3 минути, miro20 написа:

Както и останалите рашистки тролове са в блокаж

Фермата за тролове е на Пригожин. Не знаят А ли да кажат, Б ли ... 

:lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.