Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, vpvelev написа:

Американците бая пари са платили за това. Ама Путин ще им го върне с лихвите :)

Бухай още лосион може и извънземните да те посетят в интерната:lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 32 минути, vpvelev написа:

И аз ти казах. Гледай последен да се радваш :)

Това как последни ще се радват подлогите на Кремъл, е отпреди да се родиш ти и подобните ти. И все сте оправената страна. Дори когато сте били "победителите ". Измет

преди 1 час, bioid написа:

По-здрав за всички бандеровци:

преди 1 час, vpvelev написа:

Това някакъв код да се разпознавате ли е или просто сте си неграмотни ? 

преди 10 минути, vpvelev написа:

Американците бая пари са платили за това.

Ма това не беше ли театро, част от плана ? :laughing5:

Бързо еволюиарш, стигнахме до намеса на ЦРУ вече. 

преди 9 часа, bigiadri написа:

Това е така. Скоро всичко ще си дойде на местото. Особено ако Пригожин вземе че бутне путлер . За кого ли ще викат тук ватенките ми е чудно?. Колкото до линукс аз много години бях на дебиан  заради слаб компютър ,сега съм с добър комп и чакам дебиан 12 да поолегне малко и да го включа заедно да бъде с Уин11.Може би докато отпуската ми до края на лятото свърши.

Аз се тревожа по скоро за Поля Димитлер и Грухи Биоса че ако стане преврат в Русия не ги виждам а другото КЕЧ те са лесни  ще се кланят на новия цар Пирожка хихи.. А новия Дебиан засега нема кусури слагай смело

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Това някакъв код да се разпознавате ли е или просто сте си неграмотни ? 

Щом задаваш такъв въпрос, колко ли пък ти да си грамотен?! Всички станахте военни експерти...

преди 9 часа, MZ/X написа:

За каква опорка говориш?
Наистина и за миг ли си си помислил, че Пригожин се е съюзил с Украйна и НАТО??

Малко истини. Врагът на моя враг е мой приятел. Не пречи на врага ,когато той греши.

Преди час Вагнер беше на 80 км от масква. НЕ среща никаква съпротива за сега. Путлер излетял нейде  си на тайно място. Путлер мисли ,че ще ги спре с някакви декрети/сМех/. Истината е проста,  руснаците могат да направят разлика как е било преди войната и сега ,само тукашните ватенки имат ушанки  за путлеровата пропаганда,вкл. и зеленият рашиски черап,който казва:" Армията/руската/ ще смачка вагнер за часове,"ама после се поправил. Следващите едно /две денонощия ще се разбере  кой прав ,кой крив.

преди 9 часа, miro20 написа:

опппааааа макстонке, хайде с тебешира и на дъската и почвай 1001 пъти да пишеш "аз съм тъпа рашистка тролка" :)

:))

Той и без да пише ние си ги знаем

преди 6 минути, bigiadri написа:

Путлер излетял нейде  си на тайно място.

Само малко уточнение - не се знае, дали джиджето е на борда на ИЛ-а. Flayradar дава само самолета....

преди 5 минути, bigiadri написа:

Следващите едно /две денонощия ще се разбере  кой прав ,кой крив.

Ерефия се разваля, аз ви казах още одначалото.

Сега тъй как съм седнал, да ви кажа, че Крим це Украйна, а Волжка България ще се освободи от пет вековно руско робствооо.

Името ми да не е Реджеп Иведик, ако не съм прав. А то е, значи съм прав.

преди 8 часа, васил козарев написа:

Путин посредством Пригожин да държи Шойгу

Пригожин ясно заяви : Скоро русия ще има нов президент!

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 1 час, vpvelev написа:

Американците бая пари са платили за това.

Не бяха ли сникерси а ?

А уточнете си опорките с Тошеф

raazhdam.png

преди 6 часа, N1K17Y написа:

баш единствените, които имаха успех в Украйна тръгнаха към Москва. 

Пригожин каза: В Африка са срещали много по-голяма съпротива от сега в рашастан

преди 2 минути, bigiadri написа:

Пригожин каза: В Африка са срещали много по-голяма съпротива от сега в рашастан

Защо си впечатлен - ти си зрял човек.

преди 7 минути, Недко написа:

Малко от коментиращите тук знаят руски и ще разберат какво казва и какво иска Пригожин, а то е - по-твърди действия спрямо Украйна във войната.

преди 4 часа, питам написа:

показвам ви още една актуална новина и чакаме хубавите новини за прекратяването на бунта

Властите говориха за ситуацията с храните в Ростов на Дон

Администрацията на Ростов на Дон обяви, че няма недостиг на храна, вода и гориво

РОСТОВ НА ДОН, 24 юни - РИА Новости. В Ростов на Дон няма недостиг на храни, вода, горива и хигиенни продукти, не си струва да купувате тези категории стоки на едро, каза градската администрация.
Губернаторът на региона Василий Голубев по-рано помоли хората да не отиват на магистрала М-4 Дон, където се образуваха многокилометрови задръствания, а жителите на Ростов на Дон да не напускат домовете си.
"
„Скъпи ростовчани, получаваме вашите тревожни съобщения във всички наши социални мрежи. Молим ви да запазите спокойствие и да не изпадате в паника. В Ростов на Дон няма недостиг на храна, питейна вода, гориво, хигиенни продукти“, се казва в съобщението .
Отбелязва се, че няма нужда да се купуват масово тези категории стоки.

Добре де нали Европата щеше да има недостиг?Пък сега .. руZка му работа.

САЩ са обявили нов спешен пакет с продоволствена помощ за Украйна на стойност 47 милиона щатски долара. За пуканки...

преди 8 минути, MZ/X написа:

Малко от коментиращите тук знаят руски и ще разберат какво казва и какво иска Пригожин, а то е - по-твърди действия спрямо Украйна във войната.

Е защо Путлер барикадира Москва, да поканят вагнеровци и да си коментират малко на руски :) 

Ростовчан попросили отойти от штаба ЮВО из-за прибытия спецназа «Ахмат»

Жителей Ростова-на-Дону в 17:30 попросили отойти подальше от штаба Южного военного округа, куда ранее прибыли бойцы ЧВК «Вагнер». Об этом пишет «Ростов главный».

Отмечается, что в течение часа сюда должны подъехать силы спецназа «Ахмат».

Ранее Telegram-каналы сообщили о том, что бойцы чеченского спецназа «Ахмат» въехали в Ростов-на-Дону, куда утром 24 июня зашли силы ЧВК «Вагнер».

До этого глава Чечни Рамзан Кадыров сообщил, что бойцы Минобороны и Росгвардии по Чеченской республике выехали в зоны напряженности.

Утром 24 июня президент России Владимир Путин в своем обращении к россиянам заявил о военном мятеже в стране.

До этого основатель ЧВК «Вагнер» Евгений Пригожин вместе со своими бойцами въехал в Ростов-на-Дону. В Национальном антитеррористическом комитете заявили, что после заявлений Пригожина возбуждено дело о призыве к военному мятежу.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.