Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, N1K17Y написа:

А лицето Пригожин направи за смях, и Путьо, и цялата ти Матушка :) Тия щели да правят "двуполюсен свят"... Че те се надрискаха от страх от 20 хиляди затворника

Нека да напомним, че в Ирак американците изтрепаха до крак до петролните полета едни вагнеровци. 

Тия руски идиоти и идея си нямат какво ще им се случи, ако застане срещу тях американската армия, да не говорим цялото НАТО. 

Руски глупаци. 

преди 2 минути, Inana.. написа:

Невестулките пак подскачат и се радват , а ако знаят Истината  за блестящата манипулация от страна на Путин ще се изпокрият в дупките да циврят .

Така , Първо да напомня на амебите , че Пригожин е Дясната ръка на Путин и живота си би дал за него !  

Това - НИКОГА , ама Никога не го забравяйте !

Преди време бях споменала , че най-големият враг в сърцето на Русия са нейните ОЛИГАРСИ ! 

Същите тези икономически и политически сили са Най-Силната пречка пред Путин за бързото му осъществяване на набелязаните цели !  

Тази вътрешна политическа структура е под опеката на глобалните чудовища и разяжда плановете на Путин и военната му стратегия ! 

Всички онези лозунги " ще превземем Киев за 3 дни " не са нито лъжа , нито надценяване на собствените възможности ! 

Проблемът това да не случва е точно тази Пасмина руски глобалисти , които са преплетени като свински опашки в икономическата Пирамида с другите глобални изроди !  

Те са тези , които не позволяваха да се случат военните операции на макс и светкавичното им действие по фронта ! 

Пригожин , като шеф на ЧВК Вагнер и дясна ръка на Путин удобно разказваше на света как стоят нещата за Русия и че по този параграф са с вързани ръце ! 

Цирка , който разиграха с Путин бе с една единствена цел - Отстраняването именно на тази шайка олигарси , които дърпат Русия НАЗАД !

От няколко часа мишоците бягат с 200 , качени на частните си самолети от всички краища на Русия ! 

ПРЕВРАТ ИМА , но не за ПУТИН !  Превратът е за освобождението на Русия от тази глобална пасмина ! 

Нещо неясно до тук ? 

Влизането на Пригожин в Ростов на Дон е със съвсем дриги стратегически цели и изобщо не е за превземане , а за ЗАЩИТА ! 

Същите тези глобални олигофрени държат и те частни армии и Вагнер е там за да Предотврати евентуални размирици вътре в Русия ! 

Естествено мишоците използват невежеството си  и тайната операция за дезинформация и манипулация на света ! 

Нищо от пропагандата и простотиите им в маймунските им медии не се случва , ама па развя байраците на зомби апокалипсите .

ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН !!!

Каквото съм написала - Това ще се Случи ! 

Плъховете изпълзяхте от дупките след като ви пуснаха опорките за вечерта :yanim:

Поне сценариите са забавни и нямат влияние върху реалността. 

Браво, Инана!!! 

Дори като губят, руснаците печелят, а като губят - по план е! 

Хитър е Пригожин, но е най-хитър Путин - сега не е напълно ясно защо беше днешния опит за преврат, но знаем със сигурност, че е имал Причина. Ще я разберем на пресконференцията на Вселенската Светлинна Утопия (ВСУ), която ще надскочи с нива всяко човешко подсъзнание. 

преди 4 минути, Inana.. написа:

ака , Първо да напомня на амебите , че Пригожин е Дясната ръка на Путин и живота си би дал за него !  

Това - НИКОГА , ама Никога не го забравяйте !

Преди време бях споменала , че най-големият враг в сърцето на Русия са нейните ОЛИГАРСИ ! 

Същите тези икономически и политически сили са Най-Силната пречка пред Путин за бързото му осъществяване на набелязаните цели !  

АхЪ, и олигархът Пригожин е враг на Русия и понеже е дясна ръка на Путин /какво ли прави с нея/ и Путин е враг на Русия ... 

Ама пийте си 'апчетата бе ... или поне си следете безсмислиците, които пишете ... 

Баси ... 

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Браво, Инана!!! 

Дори като губят, руснаците печелят, а като губят - по план е! 

Хитър е Пригожин, но е най-хитър Путин - сега не е напълно ясно защо беше днешния опит за преврат, но знаем със сигурност, че е имал Причина. Ще я разберем на пресконференцията на Вселенската Светлинна Утопия (ВСУ), която ще надскочи с нива всяко човешко подсъзнание. 

Там , където на Путин му вързват ръцете - Пригожин ги развързва !

Нали знаеш - " И вълка цял и агнето цяло - Вечна памет на овчаря " 

Колкото и да подскачате тук и да се радвате за чудовищата , надявайки се , че те ще победят - Няма да ви се сбъднат фантазиите ! 

Някога бях дала една алегория , че мравки няма как да победят слон .  Същото е .

"Земята е като пъдпъдъче яйце между пръстите на Светлината !  "

Разбираш ли какво ти казвам ? 

преди 8 минути, васил козарев написа:

АхЪ, и олигархът Пригожин е враг на Русия и понеже е дясна ръка на Путин /какво ли прави с нея/ и Путин е враг на Русия ... 

Ама пийте си 'апчетата бе ... или поне си следете безсмислиците, които пишете ... 

Баси ... 

Фантазирай тихо в ъгъла и не ме занимавай с полюциите си 

Това , което казвам ще го Четете като Библията и Точка ! 

Никой не ви търси нито асоциациите малоумни , нито липсата на логика , още по-малко невежите ви сценарии . 

току-що, Inana.. написа:

Това , което казвам ще го Четете като Библията и Точка ! 

Това, което казваш няма връзка с написаното само ред по-горе ... 

Съгласувай си изреченията по смисъл, има учебници по бълг. език за 5 клас, ще ти помогнат ... 

Или по-добре си пиши на руски, вероятно ще е по-смислено ... 

преди 1 минута, васил козарев написа:

Това, което казваш няма връзка с написаното само ред по-горе ... 

Съгласувай си изреченията по смисъл, има учебници по бълг. език за 5 клас, ще ти помогнат ... 

Или по-добре си пиши на руски, вероятно ще е по-смислено ... 

И не ми се прави на "оборотен " пред мен Никой не Върви !

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Те снимките са кажи-речи година след началото на Майдана, как ги свързваш с организирането му, само ти си знаеш, даже баш руските тролове не ти повтарят глупостите. 

Щом са от година след началото му - значи не съществуват. Браво, добра логика :angry:

Оборотна ли си? Ама много ли? 

тези опити за диалог с някоя кифла на плажа ! 

Срещу теб стои СИРЕНА ! 

Мигача , спирачките и паркинга в канавката .

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Щом са от година след началото му - значи не съществуват. Браво, добра логика :angry:

Баси, бях сигурен, че съм достатъчно ясен... Ще кажеш ли как снимките от година след майдана, доказват организирането му ? 

преди 36 минути, Inana.. написа:

Невестулките пак подскачат и се радват , а ако знаят Истината  за блестящата манипулация от страна на Путин ще се изпокрият в дупките да циврят .

Те и сега циврят, просто замаскирват сълзите си с опити за подигравки. Убеден съм че вътрешно им идва да се захапят за трибуквието, ама...

преди 4 минути, васил козарев написа:

Аааа, така кажи ... Чувал съм за едни забранени вече теми у тоя форум ... 

:lol6:

Даде 3 стъпки назад , а  :burger:

Симпатичен си ми и не искам да те наранявам ... затова избягвай глупави включвания към никът ми 

Твоите очи виждат само онова , което е на повърхността , но моите виждат км. в Дълбочина .. 

Не може някой да е в първи клас и аз да му обяснявам материал за студенти , образно казано .

Поради тази причина и не влизам спорадично да малтретирам агитката ви . 

15 мин. ви изтрайвам и после развързвам торбата с шамарите ... 

А не искам да бия ....Замърсявам се ...

И това няма да разбереш , ама все пак да ти го споделя .

току-що, Inana.. написа:

Твоите очи виждат само онова , което е на повърхността , но моите виждат км. в Дълбочина .. 

Ми да беше отишла да намериш подводницата Титан ... 

Ма моля ти се, само не се възбуждай ... Само разгонени инопланетянки ни трябват из темата ... 

Егати и форума... 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Те и сега циврят, просто замаскирват сълзите си с опити за подигравки. Убеден съм че вътрешно им идва да се захапят за трибуквието, ама...

Българските олигарсчета и те затрепераха днес !   Палнаха им се въглените под подметките ... 

Телефони , срещи , заседания извънредни ....ВЕСЕЛБА ! :D

Ми да беше отишла да намериш подводницата Титан ..

Да я намеря ???? :biggrin:

Че аз я Потопих !    Сметките се плащат на сервитьора накрая !   

Разплата !  Кой каквото е дробил ще си плаща ! 

Никой няма да си Тръгне Ненаказан !

преди 40 минути, васил козарев написа:

Тия руски идиоти и идея си нямат какво ще им се случи, ако застане срещу тях американската армия, да не говорим цялото НАТО. 

Напротив, много добре знаят. Знаят и как ще завърши всичко ако това се случи.

Карварите също знаят. Не е случайно че те се дървят на всички... но не закачат Северна Корея. Не случайно че се пробваха с Афганистан... но не направиха нищо на Пакистан, въпреки че уж точно в Пакистан се криеше Бин Ладен.

Разбира се съвсем не е случаен и фактът, че извън "големите" -  САЩ, Русия, Великобритания, Франция, Китай и Индия, единствените други държави с ядрено оръжие са именно Северна Корея и Пакистан

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Знаят и как ще завърши всичко ако това се случи.

Знаят, знаят, разбира се. 

Една сбирщина от затворници стига до Москва без съпротива, сваля авиация и т.н., същата тая наемническа сбирщина беше разнебитена на бързо в Ирак. 

Това не е никаква сила, това е прояден от корупция и бандитизъм батак. 

Разграден двор с ядрени ракети. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Напротив, много добре знаят. Знаят и как ще завърши всичко ако това се случи.

Карварите също знаят. Не е случайно че те се дървят на всички... но не закачат Северна Корея. Не случайно че се пробваха с Афганистан... но не направиха нищо на Пакистан, въпреки че уж точно в Пакистан се криеше Бин Ладен.

Разбира се съвсем не е случаен и фактът, че извън "големите" -  САЩ, Русия, Великобритания, Франция, Китай и Индия, единствените други държави с ядрено оръжие са именно Северна Корея и Пакистан

Бин Ладен си беше тяхно отроче и цирка за него си беше техен сценарий .

Но си прав , че не могат нищо да направят . В момента глобалките знаят , че са заобиколени и само да мръднат агресивно ще ядат Моряшки бой .

Човечеството вече е прогледнало до Критичната маса и "масата" може много бързо да се обърне .

Инстинктът е Определящ Фактор за Самосъхранение !  Което означава , че Хаосът е Неизбежен !   Не могат да си позволят този Скоростен провал - финал . 

Ако някой запали "клечката " ще започне да гърми по цял свят . За тях животът на овцете е Нищо , НО ! Агнетата са Много и ще ги смажат .

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Баси, бях сигурен, че съм достатъчно ясен... Ще кажеш ли как снимките от година след майдана, доказват организирането му ? 

Аууууу, всяка орагнизация на цветна революция задължително започва с раздавне на сникерсчета. Ако такова няма - значи че и цветна революция няма.

Наистина ли в безсилието си, залагаш на тезата че всичко е започнало с едни сникерсчетата на един площад?!? Ако не си разбрал за толкова време - те са просто символ на краварската намеса.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.