Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 часа, N1K17Y написа:

Вече може ли да се кахъря, след като Вагнер се бие с Матушка ? :giggle1:

Тепърва привържениците на сащ и нато ще сърбате попарата на резила!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Тепърва привържениците на сащ и нато ще сърбате попарата на резила!

Пускай интел нука 0т 2005 година и направи поне един разговор по хиомито да не се спече батерията :giggle1:

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

сърбате попарата на резила

Днес в интерната ше ви дадът ли поне попара 

преди 3 минути, Coco1 написа:

Пускай интел нука 0т 2005 година и направи поне един разговор по хиомито да не се спече батерията :giggle1:

Тутурутко неадекватен, казах ти да си лягаш вече, но AMD-то ти е забило!

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Тутурутко неадекватен

Така ти казват на галено донските казаци :giggle1:

Как е, какво става в интерната, има ли попара за вас бабите

според мен има голям шанс Пригожин да е купен от запада все пак е  бизнесмен  и да са му дадени някакви десетки милиарди от 50-те миларда долара помощ за  Украйна от новата партида

и направи сценката да пробва и да види до къде ще го пуснат да стигне  руснаците 

а другия вариант е  Вагнер да нападнат Полша като частна военна организация  и Русия няма да е виновна и натовците ще трябва да се събират в полша

преди 15 минути, Banesc написа:

според мен има голям шанс Пригожин да е купен от запада все пак е  бизнесмен  и да са му дадени някакви десетки милиарди от 50-те миларда долара помощ за  Украйна от новата партида

и направи сценката да пробва и да види до къде ще го пуснат да стигне  руснаците 

а другия вариант е  Вагнер да нападнат Полша като частна военна организация  и Русия няма да е виновна и натовците ще трябва да се събират в полша

Аха и сега чакаме да кацнат морската пехота:

Fzc1bmmWcAYYObP?format=png&name=small

Красиво (+21):

https://twitter.com/PaulJawin/status/1672880995731742721?s=20

преди 2 минути, kosyo написа:

Аха и сега чакаме да кацнат морската пехота:

АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ 

Цитат

Ситуацията беше решена без загуби. Постигната е договореност ЧВК „Вагнер” да се върне в лагерите. Някои от тях, ако желаят, ще сключат договори с Министерството на отбраната. Това се отнася за части, които не са участвали в бунта. Що се отнася до останалите бойци, никой няма да ги преследва, имайки предвид техните заслуги на фронта. Винаги сме уважавали техните подвизи”,

преди 4 часа, miro20 написа:

логика " ти аквариум имаш ли "

Пак ли стигна до "аквариума" :lol6:

Винаги, когато всичките ти опорки по даден казус бъдат оборени и заминат в кофата... се стига до "аквариума". Сега наблюдаваме поредният пример - няма логичен отговор, но пък има "аквариум" :) 

преди 5 минути, Banesc написа:

АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ 

Тия свалените не ги броим така ли? Онзи дори се изцепил че ПВО-то му сваляло всичко наред.

FzdFa-eWIAAyai4?format=jpg&name=small

Мадяр пак е безчинствал през нощта:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1672858383932694528?s=20

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Тошев, що зехте Ростов на Дон а ?

Той не е ли в Русия ?

След "Бахмут" нещо поизчезна от темата. Що ли?

Вчера се появи, ма нещо ми подсказва, че ще е за малко и после пак няма да ти се пише тук :)

Ще мога ли изобщо да те намеря, когато дойде време за това:

images.jpg.f422582767e3adb09b5d89399a4ee2ae.jpg

ПП: В тази връзка - искаш ли аз да пратя 50лв, а ти въпросното уиски на някой от този форум, на когото и двамата вярваме, а той да ги предаде на победителя в баса, когато всичко свърши?

преди 4 минути, kosyo написа:

Тия свалените не ги броим така ли? Онзи дори се изцепил че ПВО-то му сваляло всичко наред.

FzdFa-eWIAAyai4?format=jpg&name=small

Мадяр пак е безчинствал през нощта:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1672858383932694528?s=20

копейкин

не разбирам руски

току-що, Banesc написа:

копейкин

не разбирам руски

Е преразказах ти го.. има си хас уж я обичате пък не говорите езика и. С английския как си? Сега ако кажеш че него го владееш по-добре от руския...

Иначе още един дрон е успешно денацифициран:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1672859776663912448?s=20

Множество експерти казаха пред CNN, че въпреки че руският президент оцеля в противопоставянето, сега той изглежда слаб – не само за света и враговете си, но и за собствения си народ и армия. Това може да представлява риск, ако в Москва има скептици или съперници, които виждат възможност да подкопаят позицията на Путин.

„Ако бях Путин, щях да се тревожа за тези хора по улиците на Ростов, които аплодират хората на Вагнер, докато си тръгват“, каза Доуърти.

Видео, потвърдено от CNN, показва тълпи, които аплодират, докато автомобилът на Пригожин напуска Ростов на Дон. Превозното средство спря, когато един човек се приближи и стисна ръката на Пригожин.

„Защо руснаците на улицата аплодират хора, които току-що се опитаха да извършат преврат?“, пита Доуърти. „Това означава, че може би ги подкрепят или ги харесват. Каквото и да е, това е наистина лоша новина за Путин."

В забележително изявление Пригожин каза, че Москва е нахлула в Украйна под фалшив претекст, измислен от руското министерство на отбраната, и че Русия всъщност губи позиции на бойното поле.

Стив Хол, бивш началник на руските операции в ЦРУ, каза, че дори опитни наблюдатели на Русия са били изненадани от последните събития.

„Всички се чешат по главите“, каза той пред CNN. „Единственият смисъл, който мога да направя от ден като днешния, е, че имате двама момчета, които са се озовали в неустоими ситуации и е трябвало да намерят изход.“

Източник на статията: https://www.vesti.bg/sviat/prigozhin-i-vagner-se-ottegliha-no-opasnostta-ne-e-otminala-6171420

преди 44 минути, kosyo написа:

С английския как си?

е тука човека ти казва как стоят нещата няма нужда  да си правиш съчинения 

и той казва че може  пригожин да замине в африка

а за това го казах вчера

щото съм умен и чета между редовете 

слушайте ме мен 

аз съм актуалните новини

предвиждам  ги в бъдеще 

преди 23 минути, Звяра!!! написа:

„Защо руснаците на улицата аплодират хора, които току-що се опитаха да извършат преврат?“, пита Доуърти. „Това означава, че може би ги подкрепят или ги харесват. Каквото и да е, това е наистина лоша новина за Путин."

В забележително изявление Пригожин каза, че Москва е нахлула в Украйна под фалшив претекст, измислен от руското министерство на отбраната, и че Русия всъщност губи позиции на бойното поле.

Точно !

преди 58 минути, ivottoshev написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

логика " ти аквариум имаш ли "

Пак ли стигна до "аквариума" :lol6:

Винаги, когато всичките ти опорки по даден казус бъдат оборени и заминат в кофата... се стига до "аквариума". Сега наблюдаваме поредният пример - няма логичен отговор, но пък има "аквариум" :) 

Ами да твърдиш подобни простотии за Финландия и НАТО , само във вицовете може да се намери "логика" :)

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Убитите пилоти са били в самолети-холограми. 😃

А пък стресирането на 9 млн. Москва и въвеждането на комендантски час е било с цел дисциплина на народонаселението и поддържане на висок обществен дух! 🥰

А за убитите цивилни, какво е? 

в момента има 3 варианта за развитие но ще изчакам 2-3 дена да се уталожат нещата и ще ви разкажа за военната операция как ще продължи

преди 18 минути, Banesc написа:

а за това го казах вчера

слушайте ме мен 

аз съм актуалните новини

предвиждам  ги в бъдеще 

Ти си куха рашистка лейка. Както и всеки подкрепящ путин. Това си е аксиома.

Реално Пригожин избяга от месорубката с "драматичен финал".

Отдавна стана  ясно за "пировата победа" при Бахмут, където рашистките загуби бяха  огромни .

Подозирам не само Пригожин, но и наемниците му са си казали - тук може и да има много пари, но и умират в пъти повече. А никой наемник не иска да мре за каузата на някакъв недоклатен рашистки фюрер инеговите болни амбиции.

Те са там за пари .

Има нещо много полезно за украинците. Че флагмана , най подготвените професионалисти, най обиграните, най опитните , излизат от сцената .

Та, предполагам рашистите ще продължат чрез регулярните си подразделения да държат окупираните територии, но за укринците ще  е вече доста по лесно .

:) 

Очаквам  още добри новини .

:) 

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Ти си куха рашистка лейка. Както и всеки подкрепящ путин. Това си е аксиома.

какво се правиш

виж ча се те кръстали на комуниста Митко

а баща ти  на партизана Вълчо

Вие видяхте ли какво измислиха отбор "копейка" ???

Направиха опит да избягат от срама и затънаха още повече!

Пирожин подгони Хутин да го сваля от власт и да го трепи , намеси се Кукушенко и спря Пирожин, а отбор "копейка" на това му казаха план! :giggle1:

Голям ПЛАН, велика работа !

Срам, голям срам за тях, те за това ги няма сега ! :D

преди 16 минути, miro20 написа:

Точно !

Ами да твърдиш подобни простотии за Финландия и НАТО , само във вицовете може да се намери "логика" :)

Мдаааа, както казах о по-нагоре: те отдавна шведи и финландци си бяха решили да кандидатстват за НАТО точно през 2022г.,  а това че точно през 22-ра руснаците влязоха в Украйна е просто съвпадение, щото те по принцип са слаба разпасана команда, от която високотехнологичните армии на Швеция и Финландия не се страхуват :)

преди 31 минути, Banesc написа:

а за това го казах вчера

слушайте ме мен 

аз съм актуалните новини

предвиждам  ги в бъдеще 

а не, веднъж не позна числата от тотото и не знам ама май имам спомен за още 1-2 неща дето не ги позна- Бахмут и още нещо . Ще ги намеря да ти ги пропомня.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.