Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Вероятно? Ба си довода. Ти да не си комуноид, фен на Путин? Само питам 
Е питай турците. Те приеха навремето ракети преди Кубинската криза. Но пък ще оревеш колко са били лоши руснаците тогава, че са разположили огледално в Куба също оръжие насочено към САЩ.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Полечка. Путлер НЕ постави ли някаква си готовност и т н. докато Китай НЕ му скръцна със зъби и той спря да се перчи с атомните си бомби.Я се върни назад  във времето и прочети тук във форума каква радост беше тогава от вас РАШИСКИ ТРОЛОВЕ!
Е сам пишеш за готовност. Това заплаха за използване ли е? Ако искаш и на мен може да ми пуснеш снимката с кенефа след като ти кажа каква хралупа си?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 23.06.2023 г. в 23:50, maxthon написа:

Според Ципсо има 25хил. привърженика на Пригожин потеглили към Москва. Тази вече може да седиш караул да чакаш новини. До сутринта ако няма такива заставаш прав до дъската да пишеш 1001 пъти: Аз повече не вярвам на Ципсо.

на 23.06.2023 г. в 23:38, maxthon написа:

Ти с него в автомобила ли си, че да знаеш за къде е тръгнал? За Ципсо си чувал предполагам? Обади се да ги питаш. Може пък някой от тях да е с Пригожин по пътя за Москва.

Нали съм дребна и заядлива душичка. Някой ще си посипе ли главата с пепел?

Е за доста голяма част от събитията покрай всичкото това беше с източник Ципсо. Та би си обяснил какво точно искаш да попиташ и ако искаш нещо от мен защо се предполага, че трябва да ти отговоря?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е за доста голяма част от събитията покрай всичкото това беше с източник Ципсо. Та би си обяснил какво точно искаш да попиташ и ако искаш нещо от мен защо се предполага, че трябва да ти отговоря?

Не искам да питам, а очаквам от теб едно простичко "грешка/сбърках".

Не искам да питам, а очаквам от теб едно простичко "грешка/сбърках".
Е чакам един довод защо трябва да направя нещо, което очакваш. Нали не очакваш толкова елементарно да получиш нещо?

преди 27 минути, Coco1 написа:

Защо все си забил ? Заради малкото рубли които ти дават Атидже

Разбираш руски език като многогодишен кадър на интерната в Мосейково.   Показвай и снимки.   

преди 4 минути, attj написа:

Разбираш руски език като многогодишен кадър на интерната в Мосейково.   Показвай и снимки.   

Какво стана с чувала рубли 

преди 41 минути, maxthon написа:

Ако искаш и на мен може да ми пуснеш снимката с кенефа след като ти кажа каква хралупа си?

Това старче,злобно комунистче,бивш сътрудник на ДС нистина е голяма хралупа!

Дано не е нещо с болен мозък че иначе е грехота да го обсъждаме!

преди 20 минути, maxthon написа:

Е чакам един довод защо трябва да направя нещо, което очакваш. Нали не очакваш толкова елементарно да получиш нещо?

Цитирал съм те коректно, (а не както ти избирателно правиш) и не знам какво още да посоча. И преди съм казвал, че ти просто си контра априори.

Сега на Ципсо ли ще се позоваваш, след както винаги си твърдял, че са ненадежни? Ти в чия кола се возеше, че отхвърли моментално новината?

преди 11 минути, Coco1 написа:

Какво стана с чувала рубли 

Не зная, нали ти си в Мосейково?   

Цитирал съм те коректно, (а не както ти избирателно правиш) и не знам какво още да посоча. И преди съм казвал, че ти просто си контра априори.
Сега на Ципсо ли ще се позоваваш, след както винаги си твърдял, че са ненадежни? Ти в чия кола се возеше, че отхвърли моментално новината?
И тогава и сега се позовавам на Ципсо. Тоест не всичко покрай цялата ситуация е така както си я прочел. Продължавай да си все така дребна душичка както сам се определи...

преди 45 минути, maxthon написа:

Каквото трябва получих. Ти се гърчи в оправдания.

преди 1 час, maxthon написа:

Е питай турците. Те приеха навремето ракети преди Кубинската криза. Но пък ще оревеш колко са били лоши руснаците тогава, че са разположили огледално в Куба също оръжие насочено към САЩ.

Е сам пишеш за готовност. Това заплаха за използване ли е? Ако искаш и на мен може да ми пуснеш снимката с кенефа след като ти кажа каква хралупа си?

Пак ли изместваш Трол. Кажи накрая нещо. С тебе споря не с турците тях да питам.

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

С тебе споря 

Ти дори и с Кокич няма как да спориш -ще те пита за куфара с рублите... Може да си ги скрил във ватенката или в някой чувал.   Той Кокич бърка долари и евро с рубли.  Зеленски му е виновен.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Пак ли изместваш Трол. Кажи накрая нещо. С тебе споря не с турците тях да питам.

Нищо не измествам. Рззполагането на ракети в Турция можеш да се досетиш по чия инициатива се е случило. Освен турците може да питаш и самите кравари.

До всички тролове-

Имаме смяна на разказа,с любезното съдействие на Секретар Антъни Дж. Блинкен

Как да насаждаме пропаганда: „Путин е отслабен. Русия се разпада.“

https://www.state.gov/secretary-antony-j-blinken-with-margaret-brennan-of-cbs-face-the-nation-4/

преди 2 часа, parmobil написа:
на 23.06.2023 г. в 23:50, maxthon написа:

Според Ципсо има 25хил. привърженика на Пригожин потеглили към Москва. Тази вече може да седиш караул да чакаш новини. До сутринта ако няма такива заставаш прав до дъската да пишеш 1001 пъти: Аз повече не вярвам на Ципсо.

на 23.06.2023 г. в 23:38, maxthon написа:

Ти с него в автомобила ли си, че да знаеш за къде е тръгнал? За Ципсо си чувал предполагам? Обади се да ги питаш. Може пък някой от тях да е с Пригожин по пътя за Москва.

Гледам макстонката изникна от мазето дето се беше покрила от страх , както останалтие путинистки тролове  :) 

Последно се сещам чакахме да пише на дъската 100 пъти "аз съм малоумна рашистка тролка"

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/3766/#comment-5610239

Виждам никак не обича да и се припомнят излагациите и лъжите които ръси :)

преди 2 часа, BANKATA написа:

Къде го онзи с празната крату....,складове

преди 2 часа, kosyo написа:

@maxthon тука нещо новака ти влезе с бутонките. Я му кажи сега за празните складове и как няма нищо за Украйна в тях. Ох то пък ти каза че си нямал данни за тях. Язък толкова добре щеше да ми се получи шегата значи...Следващия път.

хахаха :)  Добро припомняне отново .

Да, макстонке, какво стана ма тролке ?  :)

Осра се и забрви да напишеш на дъската " аз съм малоумна рашистка тролка"

преди 31 минути, maxthon написа:

Нищо не измествам. Рззполагането на ракети в Турция можеш да се досетиш по чия инициатива се е случило. Освен турците може да питаш и самите кравари.

И резултата какъв беше? В Турция останаха, в Куба не? Нормално, не мислиш ли.

преди 35 минути, attj написа:

Ти дори и с Кокич няма как да спориш -ще те пита за куфара с рублите... Може да си ги скрил във ватенката или в някой чувал.   Той Кокич бърка долари и евро с рубли.  Зеленски му е виновен.

Не бе , вие бъркате принципи като хуманизъм и справедливост с финансов интерес. Нормално за феновете на Ватата.

преди 7 минути, miro20 написа:

Гледам макстонката изникна от мазето дето се беше покрила от страх , както останалтие путинистки тролове  :) 

Последно се сещам чакахме да пише на дъската 100 пъти "аз съм малоумна рашистка тролка"

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/3766/#comment-5610239

Виждам никак не обича да и се припомнят излагациите и лъжите които ръси :)

хахаха :)  Добро припомняне отново .

Да, макстонке, какво стана ма тролке ?  :)

Осра се и забрви да напишеш на дъската " аз съм малоумна рашистка тролка"

1001 пъти бяха, ама карай.

Нереальная мотивация от комбата ВСУ.

В мрежата се разпространява видео как личният състав на командира на батальона на Въоръжените сили на Украйна не иска да изпълни заповедта, в резултат на което той просто хвърля граната в землянката им==

https://ok.ru/video/5683883280961

преди 3 часа, parmobil написа:

И какво? Колко да ги чакаме да цъфнат и вържат.

Уж начетени хора, а такова лековерие и сляпо преклонение да демонстрирате?!

Вавилонците колко века ги чакахме да цъфнат и вържат? Египтяните колко? Китайската империя? Монголската?  Римската империя колко? Сега иде ред на Руската. Америка не е империя, а сбирщина от затворници, комарджии, банкови обирджии и подобни. 

Пак ще ти повторя както при ковд темата когато питаш колко да чакаме, защо не става и т.н. Защото в момента сме съвременници на това. За добро или лошо. Когато живееш в нещо не можеш да го видиш отстрани какво прилича и изглежда.

Сега случващите се неща допринасят и ускоряват превръщането на Русия в империя. 

преди 5 минути, Богатир написа:

Нереальная мотивация от комбата ВСУ.

В мрежата се разпространява видео как личният състав на командира на батальона на Въоръжените сили на Украйна не иска да изпълни заповедта, в резултат на което той просто хвърля граната в землянката им==

https://ok.ru/video/5683883280961

"Давай гранату! Другую дай!"

А каква е другата граната?

преди 6 часа, maxthon написа:
преди 6 часа, Митко Вълчев написа:

Гнусни рашистки тролове, само Медведев, Соловьов и прочие сволоч провеждащи официалната пропаганда на Путин "остъкляват" Запада.

Първият е официално държавно лице и се е позовавал само на доктрината на страната.

Тоя е пълен с алкохолни изцепки тях ли ли наричаш "официална държавна позиция" ? ?? :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.