Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 36 минути, BANKATA написа:

Дай нещо по-сериозно.

Например когато анимацията лети ли? Да напомня, че май каза обратното за летателните способности на дрончето?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, maxthon написа:

Все още сме свободна страна и всеки може да си прави каквото си иска стига да не нарушава някакъв закон. Дано не го правя по някакъв начин. Това, че имам собствено мнение по въпроса какво се е случило не означава автоматично, че трябва да го споделя независимо колко подскачаш и настояваш да го направя. Особено след като знам потенциалната ти реакция на това каква ще е. Затова ти казах в подходящ момент ще ти се каже и дано тогава реакцията ти е друга. Ципсо го споменах само като източник да доста от дезинформацията по въпроса пусната тези дни.

Така е. Свободна страна сме. Цитираш избирателно, което не е коректно, но не е в разрез с правилата на калдата.

Зачитам чуждото мнение, дори и да не ми харесва! Защо иначе сме във форум??? Няма да обяснявам какво е форум, нали?

Не се правя на ощипан/обиден, не блокирам никого. То и това оставаше - да се обиждам от непознати.  Не защитавам талибански позиция само заради спорта! Извинявам се на опонентите, когато не се чувствам прав и не се инатя като магаре, за да е моето.

Знаеш ми реакцията??? Не се ли надценяваш малко?

преди 5 минути, maxthon написа:

Например когато анимацията лети ли? Да напомня, че май каза обратното за летателните способности на дрончето?

Супееееер.

Инъервсно ще ми е да кажеш колко такива бройки имат?

преди 49 минути, питам написа:

maxresdefault-5.jpg

тази снимка не е обработена и за това я показах по дрона се виждат множество датчици които измерват доста неща не искам да влизам в подробности защото ще ти стане скучно и нищо няма да разбереш. Обработена снимка на която се вижда двигателя и целия дрон е покрит със датчици извинявай тези които разбират от секретни технологии знаят какво пиша и обърни внимание на двигателя. Синджира със който са вързали колесника и той ли е преработен

и още една подробност ще ти издам защото ти никога не би я видял обърни внимание на позициите на задкрилките при обработените снимки изобщо не се виждат задкрилки все едно няма

Последно миналата/поминалата година му търсиха читав двигател. Да не да искаш да кажеш че са му намерили?

току-що, BANKATA написа:

Инъервсно ще ми е да кажеш колко такива бройки имат?

Говори се тестване на оръжието и за това мисля е нужна и една бройка. А такава виждаш, че има. Иначе колко има няма как да знам. Предполагам, че зависи от броя на пералните и съдомиалните взети от Украйна.

преди 27 минути, питам написа:

и на мен ми е смешно но ако се случи нито ти нито аз ще сме живи за да смеем и за това по добре да сме живи и здрави и да се смеем от колкото да изчезнем като вид не мислиш ли?

Да почваме ли вече с йодните хапчета или да почакаме и в каква доза?

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

ами, аз доколкото виждам ти се кефиш на това как Русия ползва по мощни оръжия за да убива повече хора

аз показвам а иначе имат хората не е като да нямат

преди 3 минути, kosyo написа:

Да почваме ли вече с йодните хапчета или да почакаме и в каква доза?

пий две и лягай да спиш

преди 6 минути, kosyo написа:

Последно миналата/поминалата година му търсиха читав двигател. Да не да искаш да кажеш че са му намерили?

ами глупав е въпроса според теб дали не са направили двигател щом в медиите казват че са го използвали в Украйна

преди 4 минути, питам написа:

ами глупав е въпроса според теб дали не са направили двигател щом в медиите казват че са го използвали в Украйна

Оф горкото то дето само копирв без да се интересува. По спомен бяха го заложили под друг двигател. Ама не нещо беше станало и бяха сложили каквото имат.

Безаналогово ми е :

Fzp2DZJWwAIu3T1?format=jpg&name=900x900

Това става и птици и шарани да ловиш с него и помага да не избяга екипажа.

преди 2 минути, kosyo написа:

Оф горкото то дето само копирв без да се интересува. По спомен бяха го заложили под друг двигател. Ама не нещо беше станало и бяха сложили каквото имат.

по спомен и аз мога много работи да напиша но не искам да го правя защото вие винаги намирате за какво да се хванете и за това предпочитам да ви покажа някоя актуална новина и да я коментираме отколкото да казвам нещо за което ще бъда разстрелян от въпроси които никога не бих си помислил че някой е способен да ги измисли и зададе

току-що, питам написа:

по спомен и аз мога много работи да напиша но не искам да го правя защото вие винаги намирате за какво да се хванете и за това предпочитам да ви покажа някоя актуална новина и да я коментираме отколкото да казвам нещо за което ще бъда разстрелян от въпроси които никога не бих си помислил че някой е способен да ги измисли и зададе

На первом прототипе для испытаний использовали двигатель с форсажной камерой, он выдавался за границы корпуса дрона.

ИА Красная Весна
Читайте материал целиком по ссылке:
https://rossaprimavera.ru/news/696fdb78

Аха ама те хората са си го написали пък ти там пиши нещо по спомен:)

Но все пак го правиш.

преди 5 минути, kosyo написа:

На первом прототипе для испытаний использовали двигатель с форсажной камерой, он выдавался за границы корпуса дрона.

ИА Красная Весна
Читайте материал целиком по ссылке:
https://rossaprimavera.ru/news/696fdb78

Аха ама те хората са си го написали пък ти там пиши нещо по спомен:)

преди 4 минути, BANKATA написа:

Номвсе пак го правиш.

ето ви нещо и на двамата да четете и да лягате да спите със мисълта за него дано да успеете да отворите линка че е руски сайт

https://orel-tara.ru/pro-ohotu/atn-51.html

ето ви нещо и на двамата да четете и да лягате да спите със мисълта за него дано да успеете да отворите линка че е руски сайт

Ще , ще.. страшен е на картинка, дано заради форсажната камера не стърчи нещо отзад. Абе какво стана със шахмата(самолета де) вървят ли продажбите че не се чува нещо или го матираха в 3 хода?

преди 8 минути, питам написа:

Да се чуди човек защо руснаците масово ползват СУ-25 про тези супер оръжия където ги имат.

току-що, питам написа:

ве знам не съм се интересувал но искам да ти покажа нещо понеже се съмняваш във секретните технологии които Русия създава и спирам да ви отговарям и без това много неща ви показах а има още стотици. Интересно е че вие нищо не показвате то не че има с какво да се похвалите

https://trud.bg/военни-бази-и-лаборатории-на-ссср-всяват-ужас/

Поне един, поне един препинателен знак ще сложиш ли?

бот!

Аз от няколко години търся тоя митичен Патруот или Периметър и си остава все така митичен хихи

преди 8 минути, питам написа:

не знам не съм се интересувал но искам да ти покажа нещо понеже се съмняваш във секретните технологии които Русия създава и спирам да ви отговарям и без това много неща ви показах а има още стотици. Интересно е че вие нищо не показвате то не че има с какво да се похвалите

https://trud.bg/военни-бази-и-лаборатории-на-ссср-всяват-ужас/

Няма нужда се хабиш. Всички сме ги чували тия байки за това как всичко е измислено и заключено в сейф за 20 години щото е изпреварило времето си. И когато му дойде времето ще отворят сейфа и ще е...т мамата на америката. Ама се случи обратното а както не си виждал се щурмува с хора. Ей на сега гледах един такъв "силно успешен" щурм покрит от артилерия. Е това му се вика е..не. Разкостиха ги.

преди 6 минути, petie1 написа:

Аз от няколко години търся тоя митичен Патруот или Периметър и си остава все така митичен хихи

Това е защото работиш с цифрови сигнали. Ако минеш на аналогови може и да откриеш нещо.

преди 3 минути, kosyo написа:

Няма нужда се хабиш. Всички сме ги чували тия байки за това как всичко е измислено и заключено в сейф за 20 години щото е изпреварило времето си. И когато му дойде времето ще отворят сейфа и ще е...т мамата на америката. Ама се случи обратното а както не виждал се щурмува с хора. Ей на сега гледах един такъв силно успешен щурм покрит от артилерия. Е това му се вика е..не. Разкостиха ги.

не виждаш правилно нещата Русия си извоюва териториите които искаше и си ги пази а нато си изреди всичките оръжия леопарди гепарди хаймарси и крилати ракети и още много други без никакъв успех дори обратното на успех пълен провал. Сега искат да изпратят и самолети ф16 и те ще се провалят като всичко останало а териториите които си върна си остават все така тяхни лека на всички

току-що, питам написа:

не виждаш правилно нещата Русия си извоюва териториите които искаше и си ги пази а нато си изреди всичките оръжия леопарди гепарди хаймарси и крилати ракети и още много други без никакъв успех дори обратното на успех пълен провал. Сега искат да изпратят и самолети ф16 и те ще се провалят като всичко останало а териториите които си върна си остават все така тяхни лека на всички

Не те бива в техниката и реши да смениш темата? Не съм убеден че и тук те бива обаче. Ходи си играй с нещо друго.

преди 7 минути, kosyo написа:

Това е защото работиш с цифрови сигнали. Ако минеш на аналогови може и да откриеш нещо.

Ми пробвах ама пак си остава митичен даже и в руските форуми нема байки за Периметър митичен компютър излезе тва

преди 11 часа, kaldata1 написа:

Е какво очакваш да направят?!? Да признаят, че любимите им руснаци, ходещи върху газ, нефт, злато, алуминий и дървесина са успели да се докопат до 49к рубли медианна заплата (530 лв) на месец? 

Колко сте елементарни за оборване и разобличаване новите комсомолци!

:)

https://money.bg/career/kolko-e-srednata-rabotna-zaplata-v-rusiya-za-2022-godina.html

"Cpeднaтa мeceчнa paбoтнa зaплaтa в Pycия зa 2022 г. e 65 338 pyбли (oĸoлo 1200 дoлapa, ĸaтo ce имa пpeдвид, чe пpeз минaлaтa гoдинa ĸypcът нa pyблaтa cилнo вapиpaшe). Cпpямo пpexoднaтa 2021 г., тя ce e пoвишилa c 14,14%. Toчнo тoлĸoвa e пoвишeниeтo и нa мeдиaннaтa мeceчнa paбoтнa зaплaтa в Pycия - дo 40 368 pyбли (oĸoлo 820 дoлapa), изчиcлeнa въз ocнoвa нa дaнни oт Coциaлния фoнд, cъoбщи пpeдcтaвитeл нa Poccтaт, пишe "Beдoмocти"."

Можеш ли да сметнеш колко са съответно 1200 и 820 долара в лв?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Можеш ли да сметнеш колко са съответно 1200 и 820 долара в лв?

Аз мога! Защото пенсията ми е в §! Да играе малко, но тов СИ Е сВЕТОВНАТА ВАЛУТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТВЕ С С американският долар!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.