Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, kosyo написа:

Както казах преди време - кредитивността на твоето мнение за мен  е малко под това на дъждовния червей. В момента ставаш единствено за бъзик - за нищо друго.

За теб може всичко може да е каквото и да е. Само празни приказки и никакви аргументи. Пише се за фланговете на Артемовск от една седмица насам и няма нищо реално там. Освен атаки на украинците и връщането им в изходни позиции със съответните загуби.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, maxthon написа:

За теб може всичко може да е каквото и да е. Само празни приказки и никакви аргументи. Пише се за фланговете на Артемовск от една седмица насам и няма нищо реално там. Освен атаки на украинците и връщането им в изходни позиции със съответните загуби.

Много хубаво, ама пак не разбра че говорехмр за радиацията в езерото в Италия дето е по-висока от онзи "склад с снаряди с обеднен уран". Днес за 2-ри обсъждаме едно а ти говориш за друго. Надявам се всичко да е точно ПЛАНА при теб.

преди 1 минута, kosyo написа:

Много хубаво, ама пак не разбра че говорехмр за радиацията в езерото в Италия дето е по-висока от онзи "склад с снаряди с обеднен уран".

Много хубаво, ама ти за каквото искаш да говориш не е това. Артемовск/Бахмут и фланговете му. Намери си публика за Италия и си говори за нея там.

преди 8 минути, maxthon написа:

Много хубаво, ама ти за каквото искаш да говориш не е това. Артемовск/Бахмут и фланговете му. Намери си публика за Италия и си говори за нея там.

Ми не искам да - просто се бъзикам че за друго не ставаш.Ти го измисли това със резкия скок на радиацията - аз то дадох пример с много по-голям скок в Италия и от тогава рязко загуби интерес към темата. Щото си функционално немощен да го обясниш този скок. Но иначе можеш да "обясниш" всичко друго, но тук се провали грандиозно. Не че се оравяш в другите области де. То и аз мога като тебе да да отричам всичко без доказателства.. По точно всеки некадърник го може. Но то си го издигнал в култ и сега те боли. Ми така ще е -свиквай.

преди 56 минути, attj написа:

Такива са тези в Киев - ненужно загиналите ги нямат за нищо.   Всъщност  "успехите" на украинската "офанзива" - напредват по 100 метра на ден в продължение на 35 дни. В същото време средните дневни загуби на въоръжените сили на Украйна варират от 800 до 1400 убити.  Общо за 35 дни най-малко 30 хиляди са убити и най-малко 40 хиляди са ранени от атакуващите ВСУ.  Тъжно е.  Загубите на защитаващите се руснаци са по-малки.  И докога така идиотски ще се избиват?

Никой не се интересува от платения ти репертоар. Научи се да плетеш чорапи

преди 3 минути, kosyo написа:

Ми не искам да - просто се бъзикам че за друго не ставаш.

Ако искаш бъзикай каквото си искаш. В момента не става дума за Италия. И те подканям да коментираш нещо друго. Примерно изказването на Хана Монтана от Киев. Защото за нея се говори.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Никой не се интересува от платения ти репертоар.

Къде да си потърся парите?  Събирам за екскурзия до Рио - защото бразилците са в БРИКС.  Не са като Кокич все в Мосейково.  Защо пак няма снимки?

преди 45 минути, maxthon написа:

Ако искаш бъзикай каквото си искаш. В момента не става дума за Италия. И те подканям да коментираш нещо друго. Примерно изказването на Хана Монтана от Киев. Защото за нея се говори.

Ми точно това правя. Защо да коментирам нещо друго - на мен ми се ходеше там ама ти не можа да кажеш нищо по въпроса че се отказах. И сега силно ме влече да разбера защо така ти гадно ме прецака. Защо там скача радиацията дори повече от онзи набеден за склад на боеприпаси с обеднен уран? Може пък рязко да ти се прииска да споделиш на аудиторията твоето така наречено "експертно мнение"? Пак е по темата нали. Ако не стане сега след време пак ще ти го припомня че не обичам да оставям недовършена работата.

Странен начин за наказние имат украинците за нарушителите на движението и къмпингуването:

Този още мери радиуси:

Володимир Зеленски планирал пред държавните и правителствените ръководители на 31-те държави членки на НАТО,  да поиска във Вилнюс страната му да бъде приета в НАТО.    

От 501 дни Украйна се бори срещу Русия - основния стратегически враг на НАТО. Въпреки това някои членове на алианса не искат да разчистят за Киев път към НАТО. На първо място това са Германия и САЩ, пише вестник "Билд".

САЩ и Германия отново блокират официалната молба на Украйна за членство в НАТО. Заради опасения за въвличане във война с РФ.

:giggle1::giggle1::giggle1:

Владимир Путин : “При мобилизация на хора от Европа и от страни членки на НАТО , всеки , който мине от страната на Русия , ще спечели от Русия дом собствен без наем където и в кой град пожелаят по избор град или село в Русия също ще могат и да си вземат семействата, ще им бъдат дадени пари , работа и гражданство . Тези , които минат от страната на Русия ще имат и опция да не воюват , ще бъдат спасени от 10г затвор в случай на неизпълнение на мобилизация като не бъдат изпратени обратно в страните си до този период . Ще могат да останат в Русия 10г , докато приключи военната операция или завинаги по техен избор. Русия ще им даде всички права и живот . Предложението ще бъде в сила , когато и ако ЕС и НАТО , обявят мобилизация в страните . По такъв начин спасявам както моите така и вашите деца

Може да бъде изображение с 1 човек

преди 1 час, kosyo написа:

Защо да коментирам нещо друго

Никой не те спира да коментираш Италия, но не и когато се говори за лъжите на Хана Монтана от Киев и какво става около Бахмут. Ти си този, който иска да коментира друго. Намираш си аудитория и коментираш тогава за Италия.

преди 3 минути, craghack_BG написа:

Уникална градска среда, тихо, спокойно 350 хилядно градче.

По-добре е от състоянето на такива мегаполиси като Париж и Лос Анджелис.

Това си е фейк, но е истина следното -  Франция ще предостави на Украйна крилати ракети с голям обсег SCALP до 250 км, за да помогне на силите на Киев да поразяват цели дълбоко зад руските линии, заяви президентът Еманюел Макрон.  Не е ясно французите защо са против правата на украинските руснаци.

преди 20 минути, maxthon написа:

Никой не те спира да коментираш Италия, но не и когато се говори за лъжите на Хана Монтана от Киев и какво става около Бахмут. Ти си този, който иска да коментира друго. Намираш си аудитория и коментираш тогава за Италия.

Защото доказвам че коментирането на каквото и да е от тебе е е все едно дъждовния червей да дава мение за ядрена физика. Доказателство - историята с радиацията с Италия и онзи склад и не само.  Както виждаш намерил съм тебе  и лекичко те обръщам да не изгориш много от някоя страна , ей така равномерно с хрускава коричка те  искам.

Още малко ПТП-та по пътищата на Украйна:

Да благодарим на РЕБ-а за кадрите. Може да го включите вече.

преди 5 часа, attj написа:

Нагли са тези в Киев - защото украинските руснаци са доста повече от босненците, косовците и черногорците.   Нагла е и противоречивата преценка в НАТО.   Хартата на ООН дава право на самоопределение на тези хора, а 6 милиона от тях сега са в Русия за да се спасяват. В Киев решиха с АТО да ги правят бандеровци.  Идиотско си е.   Разделянето им е единствен вариант.

А хрен его знает!
Иначе, дали тия в Киев са нагли или стеснителни, няма никакво отношение към твоята 99%-това (както ще стане ясно по-долу) наглост.  Но да се върнем в... ъъ, наших палестинах...
Начи така, 99% се правиш на ампе... на неутрално ампе. Оставащият 1% пак касае ампето, но някак по естествено... демек не се правиш... и определено е твърде тъжен. Са, личното ми мнение е, че си извън тъжния вариант, щото винаги се опитвам да видя в хората разум. Да, знам, тъпо е... но поне не проявявам хъс. И е до едно време.
Тъй, стига толко за мен... Та, както казахме, имаме две възможности. Общото между тях е, че и двете ми спестяват загубата на време за обяснения (в първия вариант няма нужда, а във втория няма смисъл), че какво мислиш и с какво си съгласен ти, е се тая, при положение, че терминологията ти (подчертавам терминологията ти) е получила травми, несъвместими с неутралността... се едно някой да обясни, че не е и как не е расист, използвайки понятията... ъъ, 'белые', и 'черножопые' (чернома́зые)... и прочее...

пп мдаа... интересно колко трееше да пиша, ако имаше нужда от обяснения... нищо де, живи и здрави!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.