Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, kosyo написа:

А за тия боеприпасни надявам се не си забравил че ти дадох 3 линка дето дори не ги погледна и дето казват че твойте хора в началото особено в началото не е като да не са ги ползвали.

Той и оня другия клоун дава нещо и накрая се оказва, че не е точно така. Единственото документирано използване на касетъчни боеприпаси е това на Точка У. От украинсците разбира се.

току-що, maxthon написа:

Той и оня другия клоун дава нещо и накрая се оказва, че не е точно така. Единственото документирано използване на касетъчни боеприпаси е това на Точка У. От украинсците разбира се.

Не си прави въобще труда да ми отговоряш. След като не дойде снощи вече си мнението ти за мен от над плужека мина под него. Дадох ти 3 линка дето те оборват ама от раз. Пък ти си пей колкото искаш - не струваш в нито едно твое мнение.

Кой казва че нямало иновации в РуZия? Не е вярно - измислили са първото противо-танково гробище:

F0zHtpbXoAEyQ30?format=png&name=small

преди 3 минути, kosyo написа:

Дадох ти 3 линка дето те оборват ама от раз.

Еми както ти казах и другия клоун оборва от раз, ама не точно. И той има претенциите, че оборва и накрая се оказва пак в лайната.

Танковете и те burnout-ват на работното място:

току-що, maxthon написа:

Еми както ти казах и другия клоун оборва от раз, ама не точно. И той има претенциите, че оборва и накрая се оказва пак в лайната.

Да както казах не веднъж то много лесно се оборва без доказателства.. Но ти някак все успяваш:) това ше да е нешо безаналогово.. Само ти го можеш

преди 5 минути, kosyo написа:

Да както казах не веднъж то много лесно се оборва без доказателства..

Нали само с думи? Какво има на линковете? Предполагаеми използвания на касетъчни боеприпаси и само думи, думи, думи. Статия с думи е доказателство?  Доказателствата липсват. А да освен няколко снимки със следи от незнайно какво оръжие, но пък използвано от пропагандата за да се внуши, че това е от касетъчен боеприпас. И след като показват само единични експлозии това по никакъв начин не може да се каже, че е касетъчен боеприпас. Освен разбира се Точка У няма друго документирано използване на касетъчен боеприпас.

преди 18 минути, maxthon написа:

Нали само с думи? Какво има на линковете? Предполагаеми използвания на касетъчни боеприпаси и само думи, думи, думи. Статия с думи е доказателство?  Доказателствата липсват. Освен разбира се Точка У.

Да и продължаваш да "оборваш" безаналогово вместо да си вземеш бележка.

Ох аз все забравям че руZнаците "нямаха" Точки. Е нищо че ги разкарваха няляво надясно и правеха учения с тях

преди 13 минути, kosyo написа:

Ох аз все забравям че руZнаците "нямаха" Точки. е нищо че ги разкраваха няляво надясно и правеха учения с тях

Ох взе забравяш, че си гледал беларуските такива.

преди 19 минути, kosyo написа:

Танковете и те burnout-ват на работното място:

Да както казах не веднъж то много лесно се оборва без доказателства.. Но ти някак все успяваш:) това ше да е нешо безаналогово.. Само ти го можеш

Ауууууу муцка здравей хубаво видео клипче си показал това със дълбоко проникващ боеприсас ли стрелят🤔😉

преди 1 минута, maxthon написа:

Ох взе забравяш, че си гледал беларуските такива.

В Донецк - ставаш все по жалък и можеш да помахаш на плужека вече щото го задмина по знания и вече си поне 6 метра под него. Но пък онзизи 2 медии и онази организация те затапиха яко. Може при желание да им пишеш да им кажеш какъв капацитет си и колко ги "разбираш" нещата. Но не споменавай че си бил и артилерист че .. знаеш.

преди 4 минути, питам написа:

Ауууууу муцка здравей хубаво видео клипче си показал това със дълбоко проникващ боеприсас ли стрелят🤔😉

Само най-доброто за РуZнаците - deeper and deeper

Лавров: Конфликтът в Украйна няма да приключи, докато Западът не се откаже да победи Русия чрез Киев

image.png.9acaa4f413489a36ce6b146f0b8d37f2.png

Конфликтът в Украйна няма да приключи, докато Западът не се откаже от натрапчивата идея да нанесе стратегическо поражение на Русия чрез Киев, заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за индонезийския вестник "Компас".

"Защо въоръжената конфронтация в Украйна не спира? Отговорът е много прост - тя ще продължава, докато Западът не се откаже от плановете да запази господството си и от натрапчивата мисъл да нанесе стратегическо поражение на Русия с ръцете на киевските си марионетки. Засега няма признаци за промяна в тази позиция и виждаме как американците и техните васали продължават трескаво да наливат оръжия в Украйна и да подтикват [украинския президент] Володимир Зеленски да продължава бойните действия", каза пред вестника Лавров, цитиран от ТАСС.

преди 8 минути, kosyo написа:

В Донецк - ставаш все по жалък и можеш да помахаш на плужека вече щото го задмина по знания и вече си поне 6 метра под него.

Там не е имало никога Точка У. Платформата, която се използва за тази тактическа ракета се употребява и за ред други неща. Сигурно ли е, че си видял точка в Донбас? Медията я остави. Показаха нещо, която не е Точка.

преди 6 минути, kosyo написа:

deeper and deeper

И по навътре щом ти харесва

преди 3 минути, maxthon написа:

Там не е имало никога Точка У. Платформата, която се използва за тази тактическа ракета се употребява и за ред други неща. Сигурно ли е, че си видял точка в Донбас?

Кажи сбогом на лишеете вече. Повярвах ти - така натурнално ли ти идва да лъжеш или по задължение? Интересно ми е. Убедене съм че се водиш набожен човей и радетел за тия работи а пък знаеш една от заповедите каква беше. Или не ти пука за това?

току-що, kosyo написа:

Кажи сбогом на лишеете вече.

Успя да еволюираш? Поздравления.

преди 1 минута, питам написа:

И по навътре щом ти харесва

Щом е за руZнаците - няма начин. Онзи ден имаше много натурално за кадировците от някакъв лагер. Особено началото беше експлозивно просто. Целия камион беше в червено.

преди 1 минута, kosyo написа:

Повярвах ти - така натурнално ли ти идва да лъжеш или по задължение?

Очачвах поне да започнеш да пускаш за пореден път набедената за Точка техника. Уви не познах.

преди 4 минути, maxthon написа:

Успя да еволюираш? Поздравления.

А не - ти обаче определено вече сложи всичко в малкото си джобче и продължаваш да копаеш дъното.. Намали точки, нямали касетъчни . Е споко сега ще има в изобилие но с една малка подробност

преди 2 минути, maxthon написа:

Очачвах поне да започнеш да пускаш за пореден път набедената за Точка техника. Уви не познах.

Важното е че ти не пускаш нищо - твойта дума срещу авторитети - успяваш да ги обориш много успешно без нито един цитат - щото ти си ги знаеш нещата наизуст.

преди 11 минути, kosyo написа:

А не - ти обаче определено вече сложи всичко в малкото си джобче и продължаваш да копаеш дъното.. Намали точки, нямали касетъчни . Е споко сега ще има в изобилие но с една малка подробност

Е подробността е, че едната страна има в пъти повече и не само снаряди. Колкото до копането виждам, че добре го правиш. На същото превозно средство има пво средство (Оса), има и радар и какво ли още не. Пак да те попитам сигурен ли си, че си видял тактическа ракета точка в Донецк или може и да е нещо друго?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е подробността е, че едната страна има в пъти повече и не само снаряди. Колкото до копането виждам, че добре го правиш. На същото превозно средство има пво срество (Оса) има и радар и какво ли още не. Пак да те попитам сигурен ли си, че си видял тактическа ракета точка в Донецк или може и да е нещо друго?

О не ти дори знаеш за какво говоря аз. С този успех може да познаеш и числата от тотото ама едва ли.. Лишеиите малко се лишиха от едни колега току що. Може да минем на едноклетъчни като интелект скоро.

О не ти дори знаеш за какво говоря аз.

Пробвай се да обясниш и да покажеш как си видял Точка в Донбас. На какво ще минеш си е изцяло твое решение. Лишей, едноклетъчно изобщо не ме интересува колко може да пропданеш в еволюцията.

току-що, maxthon написа:

Пробвай се да обясниш и да покажеш как си видял Точка в Донбас. На какво ще минеш си е изцяло твое решение. Лишей, едноклетъчно изобщо не ме интересува колко може да пропданеш в еволюцията.

Ми не позна отново . Искам ти да ми дадеш видеото дето аз съм го гледал - я да ти видя екстрасенската сила. Мисля че ще постигнеш огромен успех в оборването му.

преди 20 минути, kosyo написа:

Щом е за руZнаците - няма начин. Онзи ден имаше много натурално за кадировците от някакъв лагер. Особено началото беше експлозивно просто. Целия камион беше в червено.

Знам че ти харесва червения цвят сега ти трябва и еди руснак да си хванеш за приятел и ще минеш на наша страна

Ми не позна отново . Искам ти да ми дадеш видеото дето аз съм го гледал - я да ти видя екстрасенската сила. Мисля че ще постигнеш огромен успех в оборването му.

Идея си нямам какво си гледал. Ако имаше Точка У в Донецк досега да си я показал. Точка по въпроса.....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.