Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, питам написа:

Знам че ти харесва червения цвят сега ти трябва и еди руснак да си хванеш за приятел и ще минеш на наша страна

Мойто бъди се дъни нещо в последно време- ако искаш го питай дали ще се навие. Отделно че снощи и ми върза тенекия и съм му сърдит сега

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 11.07.2023 г. в 7:39, morandis написа:

Комисията по разсекретяване на архива на бившата Държавна сигурност излезе с поредното си решение, с което осветлява имената, сътрудници на службите
Най-известното сред тях е на журналиста Иво Инджев. В службите той е бил сътрудник под псевдоним Ивайло.

Ама този Иво е дългокос, а те дългокосите мразят Русия щото там не им дават да правят пропаганда на тяхната сбъркана ориентация.
Това е му е мотивацията на точно на този Иво да мрази Русия.

преди 3 минути, kosyo написа:

Мойто бъди се дъни нещо в последно време- ако искаш го питай дали ще се навие. Отделно че снощи и ми върза тенекия и съм му сърдит сега

Ще се навие но първо трябва да минеш на наша страна 

преди 6 минути, maxthon написа:

Идея си нямам какво си гледал. Ако имаше Точка У в Донецк досега да си я показал. Точка по въпроса.....

Ами като не знаеш аз какво съм гледал тогава как стигна до заключението че имали антена? Пак да задам въпроса - по навик ли отричаш всичко или е по задължение? Застрани острани и се определи как изглеждаш отстрани след цялата тази тирада.

преди 1 минута, kosyo написа:

Ами като не знаеш аз какво съм гледал тогава как стигна до заключението че имали антена?

То ако си гледал нещо досега да го беше и показал. И най-любезно те помолих да го направиш.

преди 6 минути, kosyo написа:

Пак да задам въпроса - по навик ли отричаш всичко или е по задължение?

Просто чакам да пуснеш как точка се намира в Донбас. Как го определяш като отрицание само ти си знаеш.

преди 1 минута, maxthon написа:

То ако си гледал нещо досега да го беше и показал. И най-любезно те помолих да го направиш.

Не това с дай нещо да го докажеш при мен не върви. Давай това дето имало антена и аз съм го гледал. Щото ти го твърдиш и съм убеден че като знаещ и можещ много повече от мен - ще ме биеш на моя територия. Пък ако ти остане време ще докажеш как онези 2 АВТОРИТЕТНИ вестници  +  онази организация лъжат. Едва ли ще ти е проблем - ти си голям капацитет ( е нищо че не даваш един линк) - аз не съмнявам в твоята компетентност. Нито за секунда.  Ако случайно решиш че ще ти мине номера ше го прибава това към дългия лист с твои гафове и знаеш - като онова с езерото ще е. Ще ти го припомням като се развихриш, че да те озаптявам и да ти напомянам че мнението ти е "много важно за мен".

Още безаналогов пушек:

преди 1 минута, kosyo написа:

Не това с дай нещо да го докажеш при мен не върви. Давай това дето имало антена и аз съм го гледал. Щото ти го твърдиш и съм убеден че като знаещ и можещ много повече от мен - ще ме биеш на моя територия. Пък ако ти остане време ще докажеш как онези 2 АВТОРИТЕТНИ вестници  +  онази организация лъжат. Едва ли ще ти е проблем - ти си голям капацитет ( е нищо че не даваш един линк) - аз не съмнявам в твоята компетентност. Нито за секунда.  Ако случайно решиш че ще ти мине номера ше го прибава това към дългия лист с твои гафове и знаеш - като онова с езерото ще е. Ще ти го припомням като се развихриш, че да те озаптявам и да ти напомянам че мнението ти е "много важно за мен".

Влизаш и четеш какво е BAZ 5921 и какво е направено на негова база. И след това остава да обясниш какво си видял в Донбас. Ако покажеш и какво си гледал ще е най-добре.

току-що, maxthon написа:

Влизаш и четеш какво е BAZ 5921 и какво е направено на негова база. И след това остава да обясниш какво си видял в Донбас. Ако покажеш и какво си гледал ще е най-добре.

Не мога да чета - чакам си видето дето ти твърдиш че съм го гледал

"Аз не карам пил" на моста на Олешки:

https://twitter.com/markito0171/status/1679041239910367232?s=20

преди 6 минути, kosyo написа:

Пък ако ти остане време ще докажеш как онези 2 АВТОРИТЕТНИ вестници  +  онази организация лъжат.

Трудно ги даваш да се видят, но пък твърдиш, че са достоверни.

Руските военни предприеха контраатака в посока Краснолиманск

image.png.28c8f7fc2978411b4d9006e623609771.png

МОСКВА, 12 юли - РИА Новости. Руските въоръжени сили предприеха контраатака в Краснолиманско направление в ДНР, съобщи в ефира на Solovyov Live изпълняващият длъжността началник на региона Денис Пушилин. " „Краснолиманското направление. Там момчетата преминаха в контраатака“, каза той.
Също така руски бойци започнаха настъпление в посока Авдеевски. „Сега те започнаха контраатака в няколко участъка, това се вижда в посока Авдиевка, където момчетата са в доста трудни, тежки условия, но въпреки това се справят, а в северната част на Авдиевка, Ласточкино, има на няколко места успех, има и промяна в позициите“, каза Пушилин.

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 2 минути, kosyo написа:

Не мога да чета - чакам си видето дето ти твърдиш че съм го гледал

Чакай си каквото си искаш. Ето си същото превозно средство, но със съвсем друга цел.

5921-5922_23178.jpg

преди 2 минути, maxthon написа:

Трудно ги даваш да се видят, но пък твърдиш, че са достоверни.

Така е но са по-авторитетни от тебе дето едно видео не може да даде дето съм го гледал:) Няма как да не се съгласиш с мен за това, нали?

преди 1 минута, maxthon написа:

Чакай си каквото си искаш. Ето си същото превозно средство, но със съвсем друга цел.

5921-5922_23178.jpg

Казах видео - не снимка. Хайде де задейстай ги ти екстрасензорни функции най-накрая. Престраши се да пускаш снимки - давай сега за цвят и едно видео

току-що, kosyo написа:

Така е но са по-авторитетни от тебе дето едно видео не може да даде дето съм го гледал:)

Даже и не споменаваш тези авторитети кои са. Да не се окаже рязко, че не са такива?

току-що, maxthon написа:

Даже и не споменаваш тези авторитети кои са. Да не се окаже рязко, че не са такива?

Забрави ли ? то верно няколко дена минаха.. все забравям че докато оборваш и забравяш - ползвай търсачката - едва ли ще е проблем за теб.

BTW _ да не забравиш и за видеото че може да се отнесеш сега пък по вестниците - само напомням че да не стане гаф някакъв

преди 29 минути, kosyo написа:

Забрави ли ? то верно няколко дена минаха.. все забравям че докато оборваш и забравяш - ползвай търсачката - едва ли ще е проблем за теб.

Ясно няма да намеря сега какво пише по медиите за точка в Донбас, няма да открия и преди няколко дена.

преди 27 минути, maxthon написа:

Ясно няма да намеря сега какво пише по медиите за точка в Донбас, няма да открия и преди няколко дена.

Увеличи оборотите че е жега и дано охладиш малко. Викаш онези медии дето си го забравил вече и те лъжат. Да не стане като списъка с нещата в складовете дето първо били празни, после нямало нищо за Украйна. Пък се оказа че не знаеш какво има там. Че сега същото - не помним кои са медиите и организацията но за сметка на това -лъжат? Давай на мах че се припотих вече от напрягане къде ще избиеш този път.

преди 36 минути, г-н Велев написа:

Телефонен измамник ли си?

Едва ли доста е елементарен и глупав а за тази работа се иска акъл иначе някоя бабичка него ще измами по скоро участва в някоя банда. Съдейки по коментарите му го мисля това или се мисли за мутра те също са глупави мутрите. Може и рокер да е но едва ли има кинти за мотор и със сигурност всяка вечер прекалява с пиенето а жена няма със сигурност или ако има не е Българка. Не познавам толкова глупава Българка която да му се върже на акъла и той да и говори подобни приказки всяка вечер каквито пише тук. Никоя няма да го изтрае това и затова ако има няма да е Българка но едва ли има а деца или дом със сигурност няма. Едно куче което много лае не хапе то лае от страх 

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 16 минути, kosyo написа:

Да не стане като списъка с нещата в складовете дето първо били празни, после нямало нищо за Украйна.

E няма нищо, което да им помогне. Или поне ще помогне колкото да настъпят нови и нови мотики.

преди 17 минути, kosyo написа:

Давай на мах че се припотих вече от напрягане къде ще избиеш този път.

Ти се напрягаш пък при мен ще избива. Интересна концепция.

преди 18 минути, kosyo написа:

Увеличи оборотите че е жега и дано охладиш малко.

Е както повече да увелича като още не си дал къде и кога в Донбас е имало Точка? Е има всъщност, но украински.

Володомир Зеленски получи лошите новини във Вилнюс - независимо от думите на някои от членовете на НАТО - Съединените щати и Германия отказват да позволят на Украйна да се присъедини към клуба от страх от разширяване на войната с Русия. 

НАТО е във война с Русия, но Западът осъзнава своята военна слабост и не желае като организация да рискува да предприеме стъпки, които биха провокирали преки битки между руските и натовските сили.

Стигнахме до точката в тази война, в която Западът се бори да се справи с факта, че подарените от него танкове и оръжия на Украйна са тотален провал и настъпва паника.

преди 15 минути, maxthon написа:

E няма нищо, което да им помогне. Или поне ще помогне колкото да настъпят нови и нови мотики.

Ти се напрягаш пък при мен ще избива. Интересна концепция.

Е както повече да увелича като още не си дал къде и кога в Донбас е имало Точка? Е има всъщност, но украински.

Опасявам се че пак загуби нишката - че да те върна пак в реалността:

- къде ми е видеото дето аз съм гледал ? Не си го дал още,  а аз тръпна от нетърпение вече

- Какво стана с онези лъжливи медии? Сети ли се вече кои са или забрави или може би не те интересува

Пък ако аз нямам нищо против и най-накрая да вземеш да отговориш на някой въпрос дето запецваш всеки път като те питам. Не че нещо ама ако беше дошъл снощи да ти се смеем всичките нямаще да стигнем до тук. Щеше да им обясниш на онези там всичките онзи кодекс как нищо не струвал. С 2 думи много загуби дето не дойде.

преди 3 минути, kosyo написа:

Опасявам се че пак загуби нишката - че да те върна пак в реалността:

- къде ми е видеото дето аз съм гледал ? Не си го дал още,  а аз тръпна от нетърпение вече

Аз няма как да знам какво си гледал. За да знам трябва да го споделиш. И все още чакам да да споделиш къде и кога в Донбас си видял Точка У.

преди 5 минути, kosyo написа:

- Какво стана с онези лъжливи медии?

Трудно ми е да открия такава, която да казва истината.

преди 4 минути, maxthon написа:

Аз няма как да знам какво си гледал. За да знам трябва да го споделиш. И все още чакам да да споделиш къде и кога в Донбас си видял Точка У.

Трудно ми е да открия такава, която да казва истината.

Хайде стига бре. Ама то същата работа като със складовете се оказа. Нямаш данни, ама го даваш анализатор. Как познах а - сигурно щото не ти е за първи път. Или защото са ти свършили свръхествените сили за анализ дисъанционно?

За медиите май сме на същото положение или бъркам? Помниш ли за кои медии говорихме въобще - като имена да ги кажеш поне ще можеш ли?

преди 10 минути, kosyo написа:

Нямаш данни, ама го даваш анализатор.

Данни за какво? Че Точка У има в Донбас? Е нали за да дам обективни данни за наличието на системата в Донбас тези данни трябва и да съществуват? Чакам си данните и тогава чак може да се премине към анализа им.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.