Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, parmobil написа:

Май си чел други работи. Аз прочетох, че Индия не иска да се кара със Запад.

Но с удоволствие ще прочета какво ще кажеш. Та?

Единна валута на БРИКС е единствено проект, който никога не е стигал до фаза на сериозни дебати. Всяка голяма икономика си държи на собствената валута. Всички процеси се диктуват от финансовите интереси, и докато всички печелят, всякакви промени се отлагат за бъдещето.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Единна валута на БРИКС е единствено проект, който никога не е стигал до фаза на сериозни дебати. Всяка голяма икономика си държи на собствената валута. Всички процеси се диктуват от финансовите интереси, и докато всички печелят, всякакви промени се отлагат за бъдещето.

Не знам какеи са тия тухли (брикс), но единната валута в Европа е €, а единственат валута която може да е репер е тази, на САЩ - независимо, как се нарича. Останалото сте роби и не ви трябва валута!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ти в Рио никога няма да отидеш! Там рубли не ползват!

Имаме си резервни фондове в долари и в евро.   За ексурзията са нужни за двама около 10 000 лв, а за мен това са като джобни пари .     Повече мислим за внуците, вместо за подобни гевезелъци.  Постигни го и ти.  И защо въобще се сравняваш с батковци?    Щом си наемодател - беден си.   За Варна линията на бедност е доход от  600 лв на член от семейство.  Няма да давам нищо под наем -докато съм далече от подобни нива.   Понятно?       

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Цонке един път нещо смислено да кажеш

преди 1 минута, attj написа:

а за мен това са като джобни пари .

Спри се бабо и се наведи, че ти паднаха копейките от скъсания джеб

преди 5 минути, Coco1 написа:

Като команистка си навсякъде

Нали ти беше Ленинец?   Комуноид?  

преди 2 минути, Coco1 написа:

Защо все те гонят из интерната

Защо да ходя там, той не е в Рио!?  

преди 4 минути, attj написа:

Имаме си резервни фондове в долари и в евро.

Мръсни капиталисти!Ч Защо не са в копейки?

преди 5 минути, attj написа:

За ексурзията са нужни за двама около 10 000 лв,

На палатка ли?

преди 6 минути, attj написа:

а за мен това са като джобни пари .     Повече мислим за внуците, вместо за подобни гевезелъци.

Ние пък сме ги осигурили, внуците и мислим за гевезелъци

преди 6 минути, attj написа:

Щом си наемодател - беден си. 

В 6 имота не мога да живея едновременно - 4 от тях са ....сериозни - реституция, баце

И да беден съм - иначе идват едни хора, дето искат да плащам на бг данъци.

Не ме мисли мене - мисли за внуците, робе

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Не ме мисли мене - мисли за внуците, робе

Роб на САЩ?    Защо бе - ти си като заблудена буболечка.   И ние сме с 6 имоти и нищо не е под наем   Напът са да станат 7.   Трябва пак да се инвестира разумно. 

преди 1 минута, attj написа:

Роб на САЩ?    Защо бе - ти си като заблудена буболечка.   

АЗ не съм роб! A защо САЩ - ами зашото така исках - още от ученик знаех, че ще живея в САЩ! И за да отговоря предварително на следващия ти тъп въпрос:

Върнахме се в бг, защото тука вземам маса пари само по телефона

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

АЗ не съм роб! A защо САЩ - ами зашото така исках - още от ученик знаех, че ще живея в САЩ! И за да отговоря предварително на следващия ти тъп въпрос:

Върнахме се в бг, защото тука вземам маса пари само по телефона

Ами пак отивай в Америка     https://www.2mko.com/екскурзия/екскурзия-до-рио-де-жанейро/1524

преди 30 минути, Joss Bomon написа:

Демек, всичко беше въздух под налягане. А толкова плашехте, че ето, сега идва новата валута и на долара и евро им се еХа майката.

А, вие пророкувахте, че зимата няма да изкараме, пък за БРИКС се произнасяте.

току-що, attj написа:

След 22 години постоянно там - смяташ ли, че не мога отида, когато си поискам - по принцип септември ходим

ПС: Не съм си правил труда, да хледам линка - не ми е интерсно, нещо дадено от червей

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

След 22 години постоянно там - смяташ ли, че не мога отида, когато си поискам - по принцип септември ходим

ПС: Не съм си правил труда, да хледам линка - не ми е интерсно, нещо дадено от червей

И аз съм ходил в САЩ, ама още не съм бил в Бразилия.   Впечатлен съм - Кокич дори себе си надмина...   

преди 2 часа, miro20 написа:

Както случая с изтегляне на рашистките войски по минските споразумения. Аз казвам че няма изтегляне , тя ми вика - дай клип че няма изтегляне.

Е като казваш, че няма изтегляне следва да ги покажеш на мястото където са останали. Не ти казвам да дадеш клип, че няма изтегляне. Дай материали, че са още там. И да не забравиш времевия период започва след подписване на Минск 2. Между Минск 2 и февруари 2022г. не е останал нито един руски войник в Донбас.  Е това е сложната задача за теб да покажеш - един войник в Донбас е достатъчен. И сложното е, че и половин не можеш да покажеш. 

преди 1 час, parmobil написа:

Някой от руското крило няма ли да коментира Индия и БРИКС? Поне един?

И там са възможни търкания колкото и изненадващо да ти се струва. Всеки ще иска да контролира по всякакъв начин въпросната валута и в момента гледаш именно такива търкания с цел придобиване на влияние.

преди 31 минути, attj написа:

И аз съм ходил в САЩ, ама още не съм бил в Бразилия.   Впечатлен съм - Кокич дори себе си надмина...   

Само на цивилизовани локации в Южна Америка!

преди 11 минути, maxthon написа:

И там са възможни търкания колкото и изненадващо да ти се струва. Всеки ще иска да контролира по всякакъв начин въпросната валута и в момента гледаш именно такива търкания с цел придобиване на влияние.

Да де, но ако се върнем назад в темата ще видим, че някои плашеха с огромна заплаха за долар и евро. Какви ги говоря - направо нова валута, която ще погребе долар и евро.

преди 5 минути, parmobil написа:

Да де, но ако се върнем назад в темата ще видим, че някои плашеха с огромна заплаха за долар и евро. Какви ги говоря - направо нова валута, която ще погребе долар и евро.

Еми ти какво мислиш, че ще се случи с евентуална обща валута на съюз, който ще произвежда в обозримо бъдеще по-голямата част от БВП на планетата. След като се откажеш от валута и финансова система, която се използва и за натиск на икономическите ти противници какво очакваш да се случи със собствената ти валута. Много ясно, че ще потъне. Нямам вина, че е възможно да нямаш на идея какво ще породи отказ от долар и евро. Проблема е, че има много хора, които наистина вярват, че няма кой да се откаже от тези валути. Какво виждаш малко по малко се случва точно това.

преди 56 минути, NewRedDragon написа:

След 22 години постоянно там - смяташ ли, че не мога отида

Какво можеш бре, копърке :lol6:

Можеш само Студентски - Центъра и обратно. Ако ти върже, можеш освен за леб и лютеница, да заделиш и за нет, та да да ни се похвалиш колко си велик. Всички си те знаем, Комплексарчо

преди 1 час, attj написа:

Роб на САЩ?    Защо бе - ти си като заблудена буболечка.   И ние сме с 6 имоти и нищо не е под наем   Напът са да станат 7.   Трябва пак да се инвестира разумно. 

Копейката като спечели изборите ще ти ги вземе.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.