Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Тва нещо Грухи Биоса хептен се бъгна хихи

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

`Kакво казва някой си балицики или ТАСС - САЩ не ги интересува! рассия трябва да се унищожава - бързо или бавно няма значение!

Изтрезня ли от снощи или днес пак си се напоркал ти трезвен няма да пишеш 

преди 11 минути, petie1 написа:

Тва нещо Грухи Биоса хептен се бъгна хихи

малееее викай бързо лудницата да го прибират

преди 43 минути, attj написа:

Украинските власти не искат да преговарят с Руската федерация, докато ""окупаторите са на украинска земя"". Президентът Володимир Зеленски разкрива  същността на украинската формула за мир.  По-специално това включва възстановяването на териториалната цялост на Украйна, включително окупирания полуостров Крим.  От  Киев ясно казват, че няма да дадат  и сантиметър от своята земя на Русия.

Абсолютно правилно

преди 43 минути, attj написа:

И нито дума за прокудените в Русия около 6 милиона досегашни украински руснаци. 

Никой никъде не бягаше ПРЕДИ там да стъпи рашисткия ботуш.

преди 44 минути, attj написа:

Путин не само няма да изтегли руската армия -той може да вкара там и допълнителни войскови подразделения. 

Да, имат два варианта - Изтеглят се или остават. С лек нюанс. Ако остават това е само във вид на градинска тор.

Имат избор който зависи ицяло от тях си , нали ?

преди 21 минути, miro20 написа:

Искаш да кажеш: "Преди краварите да организират поредната си цветна революция, опропастила поредната държава", ама ако го напишеш, ще ти резнат заплатата от Тролската централа. Разбирам те.

преди 4 минути, ivottoshev написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

Искаш да кажеш: "Преди краварите да организират поредната си цветна революция, опропастила поредната държава", ама ако го напишеш, ще ти резнат заплатата от Тролската централа. Разбирам те.

Не. имам впредвид точно тва което съм казал .

ПРЕДИ там да стъпи рашисткия ботуш, никой никъде не е бягал . И то именно заради разрушението на домовете и градовете, заради физическия геноцид и избиване на населението  от рашистката война.

На останалата неокупирана украинска територия и до ден днешен никой рускоезичен никъде не бяга. Защо ли ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Славната руZка армия напредва , за съжаление има един нюанс:

За начало укрите ще бъдат наказани. 

От време на време по някой американски съветник ядящ пица не където трябва  заминава към родните места в урна.

Разбра ли Драгонче?

преди 3 минути, Киро Н. написа:

За начало укрите ще бъдат наказани. 

От време на време по някой американски съветник ядящ пица не където трябва  заминава към родните места в урна.

Разбра ли Драгонче?

Твоят вожд путлер ,нещо НЕ го искат в Ю Африка на срещата на БРИКС ,искат коня да иде . Той обаче се  ослушва ,как така НЕ ме искат ,аз съм велик вожд ,всички врати за мен са отворени.Ама голям СМЕХ падна ,когато пригожин го подгони и той се скри на много тайно място дето никой НЕ може да го намери.ГОЛЕМ МАЧОМЕН!

преди 1 час, питам написа:

малееее викай бързо лудницата да го прибират

Не си излизал от Мосейково. 

преди 15 минути, kosyo написа:

Славната руZка армия напредва , за съжаление има един нюанс:

Какво е това безаналогово придвижване, да не са пуснали самовара  :giggle1:

преди 2 минути, Coco1 написа:

Какво е това безаналогово придвижване, да не са пуснали самовара  :giggle1:

Заредили са дърва повечко

преди 42 минути, miro20 написа:

Да, имат два варианта - Изтеглят се или остават. 

Нима украинските руснаци не са рашисти?    Нямат варианти - изпълняват решение на своята Държавна Дума.   Преведено - означава, че ще бъдат избити толкова бандеровци, колкото е необходимо.  Това не се случва за първи път с техните нацисти.   В миналия век техните горяни са прекратили съпротивата си едва след отравянето на Степан Бандера.  После Хрушчов ги е амнистирал. Че даже и Крим им е добавил към  УССР.    Сега те пак умират за невъзможната  Великая Украина,  обаче този път дори много лошо са се скарали с казаците.   

преди 7 минути, kosyo написа:

Заредили са дърва повечко

Муцка къде се губиш притесних се теб да не са те изпратили от грешната страна на фронта

преди 2 минути, питам написа:

Муцка къде се губиш притесних се теб да не са те изпратили от грешната страна на фронта

Малко лирика ще ти дойде добре:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1679864162854338560?s=20

преди 1 минута, kosyo написа:

Малко лирика ще ти дойде добре:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1679864162854338560?s=20

ти вече се шегуваш със мен знаеш че няма да го отворя това

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

А, защо го отвори тогава - нали видях, че го отвори линка?

нещо друго си гледал мен не можеш да ме видиш защото съм невидим като фантом съм ПРИЗРАК. Със новия биос и пластмасовата антена на АлфаДОГ никой не може да ме хване

Пентаграмът се бави с подаръците F-16 на Украйна

Министерството на отбраната на САЩ се бави с доставката на самолети F-16 в Украйна:

https://kyivindependent.com/pentagon-ukraine-battlefield-conditions-for-f-16-employment-not-ideal/

Условията на бойното поле в Украйна в момента "не са идеални" за използване на изтребители F-16, каза генерал-лейтенант Дъглас Симс, директор на операциите на Съвместния щаб, на 13 юли.

„В момента условията за използване на F-16 вероятно не са – вероятно не са идеални“, каза генералът на брифинг за пресата.

„Искам да кажа, че руснаците все още притежават известен капацитет за противовъздушна отбрана. Те имат въздушен капацитет. И броят на F-16, който ще бъде осигурен, може да не е идеален за това, което се случва в момента“, поясни той.

-----

Lockheed-Martin, които все още произвеждат и продават F-16 на различни страни, очевидно не са доволни, че пазарите скоро ще научат, че F-16 нямат никакъв шанс срещу съвременните руски изтребители и противовъздушна отбрана.

Предстоящото им унищожение ще крещи "Купувайте руско!" към света и няколко държави вероятно ще сменят своя доставчик и ще го направят.

преди 6 минути, glen написа:

Пентаграмът се бави с подаръците F-16 на Украйна

Министерството на отбраната на САЩ се бави с доставката на самолети F-16 в Украйна:

https://kyivindependent.com/pentagon-ukraine-battlefield-conditions-for-f-16-employment-not-ideal/

Условията на бойното поле в Украйна в момента "не са идеални" за използване на изтребители F-16, каза генерал-лейтенант Дъглас Симс, директор на операциите на Съвместния щаб, на 13 юли.

„В момента условията за използване на F-16 вероятно не са – вероятно не са идеални“, каза генералът на брифинг за пресата.

„Искам да кажа, че руснаците все още притежават известен капацитет за противовъздушна отбрана. Те имат въздушен капацитет. И броят на F-16, който ще бъде осигурен, може да не е идеален за това, което се случва в момента“, поясни той.

-----

Lockheed-Martin, които все още произвеждат и продават F-16 на различни страни, очевидно не са доволни, че пазарите скоро ще научат, че F-16 нямат никакъв шанс срещу съвременните руски изтребители и противовъздушна отбрана.

Предстоящото им унищожение ще крещи "Купувайте руско!" към света и няколко държави вероятно ще сменят своя доставчик и ще го направят.

Като ви ликвидираме, барабар с бабите, няма да има проблеми! Целия Свят каза - рассия ще бъде унищожена - кога и на каква цена = няма значение!

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Като ви ликвидираме, барабар с бабите, няма да има проблеми! Целия Свят каза - рассия ще бъде унищожена - кога и на каква цена = няма значение!

Такава глупост не бях чел хаха

преди 2 минути, питам написа:

Ще те научим и да четеш....оопс евентуално, защото, най вероятно нямаш умствен капацитет за това! Но ще видим - може пък и да катастрофираш до тогава

току-що, NewRedDragon написа:

Ще те научим и да четеш....оопс евентуално, защото, най веро

батериите ли ти паднаха или чашата ти се изпразни

преди 45 минути, питам написа:

нещо друго си гледал мен не можеш да ме видиш защото съм невидим като фантом съм ПРИЗРАК. Със новия биос и пластмасовата антена на АлфаДОГ никой не може да ме хване

преди 9 минути, питам написа:

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Ще те научим и да четеш....оопс евентуално, защото, най вероятно нямаш умствен капацитет за това! Но ще видим - може пък и да катастрофираш до тогава

по вероятно е да си засмукал въздух едно обезвъздушаване ще свърши работа

току-що, kosyo написа:

муцка нещо искаш да кажеш ли мила?

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Събуди се - НАТО е някакви си жалки   10 % от света.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.