Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

това се страхувам да го отворя може да гръмне

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, питам написа:

Муцка не каза как е минала срещата

Липсваше определено мойто бъди. Но от първа ръка инфо - Иво Джоков не е доволен че само 2 гласа за Белене е получил :) да се постараете повече - само между нас да си остане обаче

току-що, kosyo написа:

Липсваше определено мойто бъди. Но от първа ръка инфо - Иво Джоков не е довелен че само 2 гласа за Белене е получил :) да се постараете повече - само между нас да си остане обаче

доообре а теб не те ли попитаха нещо

преди 11 часа, miro20 написа:

Защото никога не са искали. Игор Стрелков, любимия ви терорист който анексираше Крим и цепеше територии от Донбас, си признава че не може да намери 1000 доброволци за своята кауза.

Повтарял съм ви го и ще ви го повтарям, докато не ви узрее това в промитата пропагандна каша в главата. :) 

Повтаряш го с надеждата някой да се върже. Това долу го чете, нали? Отговор обаче няма. Няма и да има...

на 8.07.2023 г. в 14:26, ivottoshev написа:

Накрая ме накара наистина да го пусна и да го изгледам този прословут клип. Е, стигнах до около втората минута и с моят не дотам добър руски чух нещо от сорта че на гвардееца му били нужен половин ден път с кола за да стигне до там. Явно става дума за някакво конкретно място. Казах ти че ВЕЧЕ е имало 40 000 и за това е било трудно веднага да се намерят още 1 000 

Е, какви са тези гвардейци, след като "няма 40 000 доброволци"? Те сигурно не са доброволци, а са паднали от Марс?

ПП: Има ли изобщо твоя опорка, която човек да изгледа и да не те хване в лъжа?

Ще пуснеш ли пак онова клипче с Путин, дето УЖ казва че щели да се крият зад цивилните :D

преди 1 минута, питам написа:

доообре а теб не те ли попитаха нещо

Много работи

преди 5 минути, kosyo написа:

Много работи

Разкажи де сега с ченгел ли да ти вадим думите

13 юли. /ТАСС/. Българска управляваща коалиция, представлявана от партията „Граждани за европейско развитие на България“, Съюза на демократичните сили ( GERB - SDS ) и блока „Продължаваща промяна“ и „Демократична България“" ( PP - DB ) възнамерява да прехвърли в Украйна партида от приблизително 100 бронетранспортьори от Министерството на вътрешните работи на републиката. Това беше обявено в четвъртък по канала BTV Депутат от PP - DB Ивайло Мирчев.

"„Имаме инициатива да предоставим на Украйна бронирани превозни средства от складовете на Министерството на вътрешните работи, без това да засяга резервите на армията. Това предлагаме като проект на парламентарно решение. Приблизително ще има около 100, главно бронетранспортьори “, каза Мирчев.

Според него тази инициатива вече е подкрепена от премиера на България Николай Денков, министрите на вътрешните работи и отбраната, както и от председателя на парламентарната комисия по отбрана.

"Нашата цел ще бъде, след като изпратим тези 100 бронирани превозни средства, да получим американска помощ за укрепване на отбранителната ни способност", подчерта депутатът. Според него доставката на бронирани машини в Киев няма да повлияе на отбранителните способности на българската армия, тъй като част от бойните превозни средства има технически повреди и в София „няма да ги използват“"

преди 25 минути, nikssi написа:

Да яхват БТР те и директно на фронта. 

Какво говориш - тази техника не се движи от над 30 години и въобще не е лесно да тръгне.

Нашите натовчета се напъват да намерят нещо да дадат.

Толкова са смешни. Направо да спират Козлодуй и да дават с300 и каквото забършат

преди 1 час, nikssi написа:

Да яхват БТР те и директно на фронта. Тъкмо ще попълнят разчетите и ще помогнат за отвоюване на завладените територии на Украйна. Нещо за подаряване остана ли? Дайте им идеи да изнасят всичко от тая държава. 

а Радев нали е военен, защо го е страх -

а за теб явно трябва да пратя милиционерите г-н Соколов и г-н Орлов, да те вкарат в кафеза - и от там в вагнер и на фронта, че като гледам и теб те е шубе да застанеш на страната на Русия

преди 1 час, Киро Н. написа:

Нашите натовчета се напъват да намерят нещо да дадат.

Толкова са смешни. Направо да спират Козлодуй и да дават с300 и каквото забършат

вероятно говoриш за @glen той дава повече пари на НАТО от теб и мен

Някой да си пада по "Smack My Bitch Up"?

Първото  е слаба работа, но злите езици казват че още се взривяват ракетите от 2-рия удар

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

image.thumb.png.57fb98d484ecd6bd74ce36cf928c7b89.png

А сериозно казано , в едно съм сигурен. - Съществуването на Украйна и съществуването на Путлю след войната са две несъвместими неща.

С огромна увереност обаче мисля че Украйна ще я има.  Помедитирай над това кой в случая е тъпанар :) 

преди 2 часа, питам написа:

13 юли. /ТАСС/. Българска управляваща коалиция, представлявана от партията „Граждани за европейско развитие на България“, Съюза на демократичните сили ( GERB - SDS ) и блока „Продължаваща промяна“ и „Демократична България“" ( PP - DB ) възнамерява да

Добре де, ТАСС ли ти трябва да четеш и български новини в оригинал ???

:) 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Повтаряш го с надеждата някой да се върже. Това долу го чете, нали? Отговор обаче няма. Няма и да има...

Нещо тотално зацикли и блокира.. добре ли си ? :) 

преди 21 минути, miro20 написа:

А сериозно казано , в едно съм сигурен. - Съществуването на Украйна и съществуването на Путлю след войната са две несъвместими неща.

С огромна увереност обаче мисля че Украйна ще я има.  Помедитирай над това кой в случая е тъпанар :) 

Добре де, ТАСС ли ти трябва да четеш и български новини в оригинал ???

:) 

Нещо тотално зацикли и блокира.. добре ли си ? :) 

мирко показвам руските новини тази новина конкретно е за нас и се вижда че няма лъжа няма измама няма и пропаганда. Това е целта да ви докажа че по същия начин и същите хора пишат новините които ви показвам за Украйна и за САЩ и за Европа и Индия Китай ТурцияАфрика  за Луната и Марс. Разбираш ли ме правилно?

току-що, питам написа:

мирко показвам руските новини тази новина конкретно е за нас и се вижда че няма лъжа няма измама няма и пропаганда. Това е целта да ви докажа че по същия начин и същите хора пишат новините които ви показвам за Украйна и за САЩ и за Европа и Индия Китай ТурцияАфрика  за Луната и Марс. Разбираш ли ме правилно?

а аз колко пъти да типовтарям бе комсомолец малоумен, че не ми трябва твоя превод, а си чета и цитирам новините в оригинал ?

Покажи малко мисъл и коментирай новините, а не сляпо да копипействаш!

И преди съм ти го казвал, -  не можеш защото нямаш капацитет да мислиш.

А малкото ти жалки опити д амислиш , свършват до там да станеш отново за подигравки :) 

с една дума си признаваш за кристалната топка:D

преди 4 минути, питам написа:

преди 5 минути, miro20 написа:

а аз колко пъти да типовтарям бе комсомолец малоумен, че не ми трябва твоя превод, а си чета и цитирам новините в оригинал ?

А малкото ти жалки опити д амислиш , свършват до там да станеш отново за подигравки :) 

Досега не съм стана за смях няма и да стана но за вас не съм сигурен.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

с една дума си признаваш за кристалната топка:D

само на врачки вярвам на топки не

преди 6 минути, miro20 написа:

ти като можеш да четеш новините на руски език защо мислиш че аз специално и само на теб ги показвам на български език?

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 10 минути, miro20 написа:

и къде във нашите новини я има тази информация която показвам не говоря за двете новини за България а за останалите

преди 1 минута, питам написа:

и къде във нашите новини я има тази информация която показвам не говоря за двете новини за България а за останалите

Гуихчо, ти от кога можеш да говориш?

До колкото разбрах -първата пратка касетъчни боеприсаи вече са в Украйна! Ще мрът доста ватенки!

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Гуихчо, ти от кога можеш да говориш?

До колкото разбрах -първата пратка касетъчни боеприсаи вече са в Украйна! Ще мрът доста ватенки!

За теб също се отнася това което ще напиша отдолу

преди 27 минути, miro20 написа:

Радвай се на обстоятелствата защото вече няколко опита правиш да спориш със мен и всички ти са неуспешни дори пълен провал. Та радвай се на обстоятелствата защото такъв капацитет мога да ти изкарам че след това няма да посмееш да пишеш повече тук. Нито ще си първия нито последния. Това ти го казвам като отговор на изказването ти за моя капацитет. А дракончето знам че сега ще се раздращи но той си е такъв и затова не го закачам. Това нали се досещате че го пиша като провокация хахаха

преди 2 минути, питам написа:

Радвай се на обстоятелствата защото вече няколко опита правиш да спориш със мен......

Грухи, АЗ не споря, АЗ казвам! Ти си ми последната дупка на кавала не си оборотен

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

а за теб явно трябва да пратя милиционерите г-н Соколов и г-н Орлов, да те вкарат в кафеза

Явно имаш гоЛем проблем. Замисли се за здравето си. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.