Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Другари, какво стана, за това ли се борихте толкова дълго.. Къде отиде "нито един патрон" и изведнъж - бум 155 мм:

The US has already struck deals with Bulgaria and South Korea to supply the shells to Ukraine and is in talks with Japan to do the same, officials said....

На оръжие братя, нашите снаряди ще бомбят братушките.. Между нас да си остане обаче, че знаете - деня на страшния съд е тия дни. и онзи пее/не пее в хора ей сега ще изригне и ще ни засипе с ядрена пепел и отиди разсада в градината.

Като се замисля вече може и да си плащаш направо тук да ти го надписват с пожеланията на снарядите- направо в завода. Ако някой има познати - Сорос плаща :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 часа, BANKATA написа:

Кой е нахлувал?

Отидоха да освободят народа си от руско иго.

Откога запорожските и донските казаци са бандеровски род?  Те са руснаци, като останалите казаци, които са в Русия.  Не гледай лъжливи пропаганди на заинтересовани.

преди 13 минути, attj написа:

Откога запорожските и донските казаци са бандеровски род?  Те са руснаци, като останалите казаци, които са в Русия.  Не гледай лъжливи пропаганди на заинтересовани.

Украински руснаци са!

Един радостен руснак че ще освобождава казаци

https://t.me/rusbrief/141771

Косьо тъп си като гъдулка 

Ако ние дадем ще си видим парите след 7 до 12 години.

Когато 155/152 минава през американския посредник ги получаваме ВЕДНАГА .

Тоест АКО НАШИТЕ ГЛУПАЦИ дадат държавно - плащат всички 

Чехите са силно проукраински защото имат пореднически договор за 3.5 милиарда 

ПП

Ванка - трагедия , викай сестра ти да ти обясни

преди 21 часа, Мърдокс написа:

Някой знае ли кога, най-после, укрите ще започнат отдавна обявеното си контранастъпление?

Чакам от май месец, а нищо засега не виждам.

Ааа, прочетох, че досега била първата вълна "контрнаступу", а сега почва втората.

Глей, начи, къф съм невнимателен! Да пропусна аз първата вълна, ни да я видя, ни да я чуя... :(

Сега гледам-гледам втората вълна... пак не виждам. Да сменя очилата ли? С микроскоп?

А с третата вече ше заземат Крим, да знаете!

Не знам кво се присетих, но в помощ на козяшката агитка:

"Киев" на чист благозвучен украински се произнася "Къйъу".

Чуйте: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Uk-Київ.ogg

От тук нататък само така да го произнасяте и пишете, това козяшката агитка!

преди 25 минути, Киро Н. написа:

Косьо тъп си като гъдулка 

Ако ние дадем ще си видим парите след 7 до 12 години.

Когато 155/152 минава през американския посредник ги получаваме ВЕДНАГА .

Тоест АКО НАШИТЕ ГЛУПАЦИ дадат държавно - плащат всички 

Чехите са силно проукраински защото имат пореднически договор за 3.5 милиарда 

ПП

Ванка - трагедия , викай сестра ти да ти обясни

Не знам човек - то ясно си пише USA, ти очевадно четеш други неща...Но ми харесва че прегръщаш идеята да си видиш твоето име на някой снаряд - какво мислиш?

Скоро ще го пишат с латински букви

Нали полския и инглиша са официални езици 

Отиде Крайна в реката 

току-що, Киро Н. написа:

Скоро ще го пишат с латински букви

Нали полския и инглиша са официални езици 

Отиде Крайна в реката 

Да разбирам че си "За". Ех, едно време какво другари имаше - един патрон не даваха. А сега всичко дават, до къде ни докара тази демокрация... ц,ц,ц,ц,ц

Косьо кажи някоя новина от фронта 

хайде бе човек - дай победа някаква . И обясни защо Зеленски свикал съвета :)

преди 10 минути, Киро Н. написа:

Косьо кажи някоя новина от фронта 

хайде бе човек - дай победа някаква . И обясни защо Зеленски свикал съвета :)

Стугнаджия харчи една ракета за един единствен ватник, тичаш по полето. За какво тичаше - така и не се разбра, тъпо.

Някакви тренираха на онази коса - Джарилгач и с 5 ракети учението стана твърде реално - още по-тъжно.

Търси се собственика на обувки номер 42- тук беше най-тъжно

Някакъв ватник се оплакваше че 4 часа не го изнасят вече а си беше бая кръвясал.

А да и са ни прецакали жестоко:

Ти представяш ли си - дали са дървени IRIS-и. Сигурно сега са нейде по черние пазари в Европа

И съм много разочарован от вас - в чебурашка нет-а пак се зачекна темата за трафика на органи а вие тук спите още. На никой не му ли трябва черен дроб примерно?

Хахахаха

Ще ви спрат Старлинка брато - леле леле. А и Китай спира износа на части 

Отиде перемогата в реката

Остави частите - аз още си чакам едно нещо - цяла година вече и още не идва.

Това е по-тревожно:

F2bvPOPbIAAzE7R?format=jpg&name=small

Този убавец от Буркина Фасо казал че спира урана за Европата. Само че се оказа че те нямали уран. Че се чудя сега как така спираш нещо дето го нямаш.. Да не би да са му го откраднали в Санкт Петербург, без да разбере...

Не бягай по тъча - кажи сега кои села освободихте, удариха ли офиса на Путин , трепете ли патриоти по градовете 

Дай ГОЛЯМА перемога

Не знам, дали да вярвам, но известното издание Politico твърди, че САЩ имат само един завод за танковете "Абрамс", който произвежда по 12 броя месец.

Колко ли от тях биха отишли за Юкрейн, като се имат предвид вътрешните нужди и поръчките от други страни?

The tanks are assembled in one place only — a government-owned, General Dynamics-operated plant in Lima, Ohio. That facility can produce 12 tanks per month, but the line is now full of new tank orders for Taiwan and Poland — orders it would be difficult and likely controversial to put on the backburner.

https://www.politico.com/news/2023/01/26/us-sends-ukraine-advanced-abrams-tanks-00079648

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Не бягай по тъча - кажи сега кои села освободихте, удариха ли офиса на Путин , трепете ли патриоти по градовете 

Дай ГОЛЯМА перемога

Остави се - толкова е добро ПВО/РЕБ-а на Москва че 2 пъти приземяват дрон в една и съща сграда - не е като да няма тендеция.Ето на това му викам аз безналоговост.

Сега ако трябва да бъда груб, ще припомня че по силата на някакъв договор от едно време САЩ и Русия имаха право да си защитават един град със всичко възможно. Не помня ония какво бяха избрали(не беше нито Вашингтон нито Ню Йорк), но Москва беше руския избор. Но за съжаление, не съм такъв човек и хич даже няма да го споменавам този факт, че да не засегна някоя нежна душа.

За частите си прав - тия китайци ако не започнат да работят ще си откажа поръчката че ме нервият вече - не може за нещо ето струва 80 лева и не е хай-тек да не могат да ми го доставят повече от година вече.

преди 2 минути, Мърдокс написа:

Не знам, дали да вярвам, но известното издание Politico твърди, че САЩ имат само един завод за танковете "Абрамс", който произвежда по 12 броя месец.

От А2 ще изпратят точно 0 (нула) бройки. Последно се оказа, че ще изпратят стари А1, явно поради успехите на Леопардите.....

преди 1 минута, maxthon написа:

От А2 ще изпратят точно 0 (нула) бройки. Последно се оказа, че ще изпратят стари А1, явно поради успехите на Леопардите.....

Зрънчото и то ли ще е 0 бройки? Аз те имах за стабиляга а ти сега не си изпълнваш обещанието. Знам че ти е тежко ама искаш - подари го на някое дете - снимай го с дата примерно  и надпис Kaldata на лист (детето без лице, може и в гръб) и да приключим това че се изчерпа вече? Сделка?

преди 1 час, BANKATA написа:

Украински руснаци са!

Заради национализма на бандеровците изглежда вече няма да има такива.  На Ленин навремето му е било нужно казаците да бъдат разединени.   Вече липсва съветската логика да има такава голяма Украйна.    

За реб-а не знам. 

Ама знам че вашите събират по улиците месо за фронта. 

Куцо сляпо и сакато. Всички са годни

IMG_20230801_180154_028.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.