Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Контраофанзивата (юрушът) се срина. Това беше съвсем очаквано. Кой ще поеме отговорност?

Укрите постоянно твърдят, че нямат достатъчно оръжие и сигурно ще обвинят САЩ и слугите им.

САЩ и слугите им твърдят, че са дали достатъчно оръжие. Също така, казват, че укрите не могат да го използват както трябва и като цяло не воюват правилно.

Ясно е кой нареди яловата контраофанзива, но кой ще го отнесе? Трябва да има виновни и наказани, иначе бойният дух на укрите съвсем ще се спихне, т.е. причината трябва да са някакви предатели и/или некадърници, а не мощта на руснаците. Същото важи и за западното оръжие, то не може да излезе по-лошо от руското, трябва да се търсят изкупителни жертви, които са провалили операцията.

Вероятно, ще са фигури от украинския генералитет - кои ли ще изгърмят?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, Sargon III написа:

Контраофанзивата (юрушът) се срина. Това беше съвсем очаквано. Кой ще поеме отговорност?

Укрите постоянно твърдят, че нямат достатъчно оръжие и сигурно ще обвинят САЩ и слугите им

Украйна..... вече изглежда ясно, че САЩ се оттеглят, оставяйки хуманитарната бъркотия на Европа.  Във Вашингтон не смятат това за пълна загуба: въпреки че вероятно са имали по-големи очаквания относно Русия

(икономически срив, може би дори колапс на елита и смяна на режима), войната в Украйна им донесе много хубави неща: измършавяла Германия, плътно подредена; Разширяване и централизация на НАТО; неочаквани печалби от износ на енергия и оръжие. Добра игра. На никой не му пука за милионите украински жертви и бежанци -- но това е метод, а не лудост.

преди 21 минути, Banesc написа:

абе - не дават ли натовския филм - дет всички отиват на запад:)

току-що, Без умствен капацитет написа:

абе - не дават

какво означава НАТО ?

без да гледаш в гугъл !

https://news.bg/int-politics/putin-rusiya-e-gotova-za-sblasak-s-nato-ako-se-nalozhi.html

преди 25 минути, Sargon III написа:

Укрите постоянно твърдят, че нямат достатъчно оръжие и сигурно ще обвинят САЩ и слугите им.

САЩ и слугите им твърдят, че са дали достатъчно оръжие. Също така, казват, че укрите не могат да го използват както трябва и като цяло не воюват правилно.

Ясно е кой нареди яловата контраофанзива, но кой ще го отнесе? Трябва да има виновни и наказани, иначе бойният дух на укрите съвсем ще се спихне, т.е. причината трябва да са някакви предатели и/или некадърници, а не мощта на руснаците. Същото важи и за западното оръжие, то не може да излезе по-лошо от руското, трябва да се търсят изкупителни жертви, които са провалили операцията.

Вероятно, ще са фигури от украинския генералитет - кои ли ще изгърмят?

Като гледам как всяка седмица пращат нов трол в темата, личи си какво се срива :) 

преди 26 минути, Sargon III написа:

Трябва да има виновни и наказани, иначе бойният дух на укрите съвсем ще се спихне, т.е. причината трябва да са някакви предатели и/или некадърници, а не мощта на руснаците. Същото важи и за западното оръжие, то не може да излезе по-лошо от руското, трябва да се търсят изкупителни жертви, които са провалили операцията.

Я гледай как си знаеш, поредният от няколко стотин примера за "обвинявай другите в това, което ти вършиш". Даже леко се изпусна накрая, Украйна не води никаква операция :) 

преди 11 минути, glen написа:

Разширяване и централизация на НАТО

Ама верно ли ? Не беше ли целта на операцията, именно да не се позволи това? :) 

Малко по малко, един по един, всичките тролове си признавате тоталния провал. И за разстрели на половината командване вече се говори. С нетърпение чакам да видя, кой ще бъде набеден за виновен.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Като гледам как всяка седмица пращат нов трол в темата, личи си какво се срива :) 

Вие подкрепящите урките от трийсет останахте трима а ние които подкрепяме Русия от трима станахме триста сама го казваш и е време да и ти да се замислиш защо е така.🙂

Да обобщим за пореден път. Няма ден, в който в царска Русия,  СССР, путинова Русия се е живеело по добре отколкото на Запад. Един единствен ден. Дори в Германия по времето на национал социалистическите уроди сравнимо със сталинския концлагер. Русия, над 20 процента от световните ресурси, а под два процента от световната икономика. Доказано десет пъти по тъпа от нормалното е ватнишката измет. Аборти, разводи изоставени деца, болни от СПИН, криминални убийства, хероинозависими, там са все сред водещите в световен мащаб православните ни братя славяни. Измета и утайката на човешката раса. Сред водещите университети, десет от първата десетка(100 процента ) са мразените от вас, ватнишките дебили англо-саксонци . Великите рашисти, най добрата им позиция е 73 място Ломоносовия университет. Това според една само класация, според другите не влизат в стотицата. Клети ми жалки малоумни ватенки , неуспешна имитация на хора. Правите всичко възможно да ни унищожите като нация, като това причинявате и на близките и децата си. Примитивни хуманоиди. 

преди 8 минути, питам написа:

Вие подкрепящите урките от трийсет останахте трима а ние които подкрепяме Русия от трима станахме триста сама го казваш и е време да и ти да се замислиш защо е така.🙂

2-ма с по 10 регистрации:)

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Да обобщим за пореден път. Няма ден, в който в царска Русия,  СССР, путинова Русия се е живеело по добре отколкото на Запад. Един единствен ден. Дори в Германия по времето на национал социалистическите уроди сравнимо със сталинския концлагер. Русия, над 20 процента от световните ресурси, а под два процента от световната икономика. Доказано десет пъти по тъпа от нормалното е ватнишката измет. Аборти, разводи изоставени деца, болни от СПИН, криминални убийства, хероинозависими, там са все сред водещите в световен мащаб православните ни братя славяни. Измета и утайката на човешката раса. Сред водещите университети, десет от първата десетка са мразените от вас ватнишки се ебили англо-саксонци . Великите рашисти най добрата им позиция е 73 място Ломоносов университет. Клети ми жалки малоумни ватенки , неуспешна имитация на хора.

Глупости ....... ти във Русия ходил ли си че ги говориш тези вицове?

нали знаеш - в форум 100-ци подкрепят протеста - а на самия протест 5-ма отиват:)

току-що, питам написа:

а ти защо не остана там, след като е рая на света:)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

2-ма с по 10 регистрации:)

аз нямам друга регистрация но тук ми излезе такова име от както съм се регистрилал все на някой съм приличал. Хората си приличат и няма нищо странно в това и във опитите си да ме направят на някой който си има профил и си пише от него ме изкараха със много регистрации и сега ще те попитам нещо защото аз много обичам да питам. Защо са ми други регистрации след като мога да напиша каквото искам от тази регистрация?

преди 6 минути, питам написа:

аз нямам друга регистрация но тук ми излезе такова име от както съм се регистрилал все на някой съм приличал. Хората си приличат и няма нищо странно в това и във опитите си да ме направят на някой който си има профил и си пише от него ме изкараха със много регистрации и сега ще те попитам нещо защото аз много обичам да питам. Защо са ми други регистрации след като мога да напиша каквото искам от тази регистрация?

то и за мен казват че имам мн. регистрации - но аз не отричам:)

дори и ти си мой рег:)

преди 9 минути, питам написа:

Да бе повервах ти

преди 4 минути, petie1 написа:

Да бе повервах ти

не ме интересува дали ще ми повярваш или не твоя си работа :ass:

преди 46 минути, Митко Вълчев написа:

Да обобщим за пореден път. Няма ден, в който в царска Русия,  СССР, путинова Русия се е живеело по добре отколкото на Запад. Един единствен ден.

Пак дойде... и пак почна да плещиш за "един единствен"... и после пак ще се окаже че не сме те разбрали :)

Ето тези хора не са на твоето мнение:

тези също:

Украйна започва мирни преговори след седмица

Цитат

Очаква се съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан да присъства на мирните преговори....

....Не се очаква Русия да присъства на преговорите. Целта на Украйна е преговорите да спомогнат за идентифициране на споделени принципи за прекратяване на войната

Най-после всичко става от ясно по-ясно:

Украинците ще преговарят с Кравария за разрешение да преговарят за мир с Русия. 

Ха да видим как кравопоклонниците ще отричат от тук нататък че това си е прокси война на карварите от най-чист вид.

Добро утро, червеноармейци!

Въпрос с повишена трудност

какво е ударено в Москва тази сутрин? Който каже същата сграда в сити-то - печели.

Само се чудя РЕБ-а и ПВО-то кой ги изключил пак. А да и знам ще има решителен отговор. Нещо като деня на страшния съд ама не точно.

Това го слагам само за мойто бъди:

Къде се загуби,човек? Скучно е така без тебе и без твоите "експертни отричания" , другите тук определено не може да ти стъпят на малкия пръст

Тази безаналоговост е просто нечовешка:

F2Y7JioWEAAEjFG?format=jpg&name=medium

С 2 думи - нямам думи.

преди 7 часа, питам написа:

ДОБРЕ ДОШЛИ В рассия!

_2023-06-06_09-37-15.png.524454a585beeecc0d4b6b77aacad74c.png

Screenshot2023-06-28101245.png.9b59245c438869c4b09b4eeba20fb0bf.png

преди 7 часа, Banesc написа:

Screenshot2023-08-01075541.png.ac90214a01a75f947a7d6613a9ac12f3.png                                  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.