Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Вие ги нападнахте бе, Тодоре.

Затуй страдат. И вие страдате.

Виновни сте вие, щото нахлухте.

Ако не бяхте нахлули, никой нямаше да страда.

Ако се изтеглите от окупираните територии, никой няма да страда повече.

Миротворци блин.

Нешка Русоробева и логика

Не съм там, какво си внушаваш? От събитията там лично нищо не ми зависи.  Мога повече и да не посещавам Украйна и Русия, не ми е задължително.  Ходи ми се в Рио.    Преди век хохли  никога не биха посмяли така да навлязат и да нахлуят в земи на казаци.  Имали са страх от тях.  Правилно - защото казаците са повече на брой от хохлите.  Сега заради милиардите от Запада те са си загубили дори инстинкта за самосъхранение.  Това не е нормално.   

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, glen написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

уникални тъпаци сте.

Тъпака си ти,но неосъзнаваш!Всъщност това няма никакво значение!Бъди такъв,какъвто си!

Е, защо му пожелаваш да си остане тъпак?

:wub:

преди 5 минути, M.Николов написа:
преди 10 минути, glen написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

уникални тъпаци сте.

Тъпака си ти,но неосъзнаваш!Всъщност това няма никакво значение!Бъди такъв,какъвто си!

Е, защо му пожелаваш да си остане тъпак?

:wub:

В случая коментиах тази тъпотия :

преди 13 часа, glen написа:

Първоначалният комплект системи за MLRS е унищожен два пъти.

хаирлия да е... и трети път да го унищожите...

:laughing4::giggle1:

не бе, уникални тъпаци сте.

Според теб  кой е тъпия ? 

:) 

Ти си знаеш де... но тъпаците трябва да си пригласяте :giggle1:

току-що, miro20 написа:

тъпаците трябва да си пригласяте :giggle1:

Кокончо Кокич е над конкуренцията.     Вие затова ли му пригласяте?

преди 5 минути, miro20 написа:

В случая коментиах тази тъпотия :

хаирлия да е... и трети път да го унищожите...

:laughing4::giggle1:

не бе, уникални тъпаци сте.

Според теб  кой е тъпия ? 

Ти си тъпия.

Не разбираш елементарни неща, но иначе държиш да доказваш нещо.

:hush:

Ще ти дам жокер.

Знаеш ли какво е това MLRS?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Знаеш ли какво е това MLRS?

Е как няма да знае.... Още се чуди как да свали ракетите с ръчен автомат (Калашник).

преди 48 минути, Киро Н. написа:

Тероризъм е когато частно лице (Бен Ладен) реши че нещо в световния ред не му харесва

Когато ядрена сила член на съвета за сигурност в ООН реши че нещо не и харесва - се нарича операция

За справка - 12 000 избити мохамедански активисти с техните семейства - основно по сватби и погребения

ПП

С нетърпение чакам този етап от Москва. 

Не се и съмнявам че ватенките ще сте горди след подобна случка.

Абе защо се мъчиш Велев

Косьо всичко е улучил с дрони, орките бягат, доблестната армия смели украинци марширува към Мелитопол.

И изведнъж нож в гърба - БАЙДЪН ИМ ВЗИМА ПАРИ ЗАРАДИ ТАЙВАН

ПП

ТЪПА РАШИСИСТКА ПРОПАГАНДА

Ванката 

Ще съм горд когато след мирния договор почнат да отстрелват виновните за нападенията извън фронта

Миролюбивият алианс НАТО как така допусна Босна, Черна гора и Косово да се отделят от Сърбия?   Нима тогава липсваше непредизвикана агресия?   Или в Югославия етническите конфликти бяха допустими?  Кокончо Кокич по-добре да не го питам такива сложни неща...    

преди 13 минути, Киро Н. написа:

Абе защо се мъчиш Велев

Не се мъча, а даже ми е приятно. Трябва за глупаците бой по каската докато омекне :)

преди 14 минути, Киро Н. написа:

Косьо всичко е улучил с дрони, орките бягат, доблестната армия смели украинци марширува към Мелитопол.

Той е много обиден на урсула, защото го излъга че руските самолети били с части от перални и той се надяваше като се подмазва на украинците да му изпратят някоя част, че му се беше развалила пералнята.

Ройтерс: Пристанище Измаил в Южна Украйна престана да работи след експлозии

Това съобщи Ройтерс, позовавайки се на свои източници.

През нощта в няколко региона на Украйна беше обявена въздушна тревога. Експлозии бяха регистрирани в Киев, както и в Измаил, където се намира голямо пристанище на река Дунав. Ръководителят на регионалната администрация Олех Кипер заяви по-късно, че експлозиите са причинили пожари на пристанищните и промишлени инфраструктурни съоръжения

„Една от жените видя руски дрон от балкона и веднага грабна буркан с домати, хвърли го и събори дрона. Може би само украинките могат да свалят дронове с буркани с домати... Имаме много истории като този." - Олена Зеленска

Затъпяване.

преди 56 минути, maxthon написа:

Е как няма да знае.... Още се чуди как да свали ракетите с ръчен автомат (Калашник).

Приведох ти еднакамара линкове и видеота .

От теб още чакам да видямрежи или тренирани  ята орли които ще пазят Москва от дронове, както призоваваше депутат от руската Госдума.

:) 

преди 13 минути, miro20 написа:

Приведох ти еднакамара линкове и видеота .

Едно видео влиза в категорията "камара"? ПрИвел си грънците...... Приведе едно клипче и ти предложих да направим екперимент дали показаното на него може да се случи на практика. Явно не ти хареса частта от експеримента, в която щеше да получиш болка на специфични място и най-вече, че ще се покаже публично, че показаното на клипа е невъзможно. А тук става дума и за нещо съвсем друго от това, което си показал до момента. Сваляне на ракета (такова ти беше твърдението) с ръчно автоматично оръжие.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Такава договорка не е имало никога.

Много договорки не са документирани    Сега милиони казаци живеят предимно в Русия, в Казахстан (по цялата граница с Русия), в Украйна (южната и източната част до границата  с Русия), има и диаспори в чужбина (формирани от времето на Гражданската война). Голяма част от казаците са частично или напълно асимилирани, тъй като много  казаци са били репресирани и изгонени от техните исторически райони на пребиваване.   Дойде ред  и на бандеровци да се пробват да ги украинизират.

Миро

не бери грижа.

Довечера към всички подозрителни дроно-точки ще тръгнат геранки. До 300 броя могат да пуснат наведнъж.

преди 1 час, attj написа:

Миролюбивият алианс НАТО как така допусна Босна, Черна гора и Косово да се отделят от Сърбия?   Нима тогава липсваше непредизвикана агресия?   Или в Югославия етническите конфликти бяха допустими?  Кокончо Кокич по-добре да не го питам такива сложни неща...    

Сега помагат на Украйна да се отдели от съветският съюз.

преди 28 минути, attj написа:

Много договорки не са документирани    Сега милиони казаци живеят предимно в Русия, в Казахстан (по цялата граница с Русия), в Украйна (южната и източната част до границата  с Русия), има и диаспори в чужбина (формирани от времето на Гражданската война). Голяма част от казаците са частично или напълно асимилирани, тъй като много  казаци са били репресирани и изгонени от техните исторически райони на пребиваване.   Дойде ред  и на бандеровци да се пробват да ги украинизират.

Казаците си хивееха добре в запорожието до преди войната. Факт!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Сега помагат на Украйна да се отдели от съветският съюз.

И затова ли толкова бавно се случват нещата? Понеже не могат да намерят съюза на картата?

преди 7 минути, maxthon написа:

И затова ли толкова бавно се случват нещата? Понеже не могат да намерят съюза на картата?

Бавно стават заради онзи който иска да се сравнява с Пьотър велики.

Решил е че Украйна му е бащиния и праща поданиците си да мрат.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Бавно стават заради онзи който иска да се сравнява с Пьотър велики.

Решил е че Украйна му е бащиния и праща поданиците си да мрат.

Той по-има право отколкото хАмериканците дето са на хиляди километри разстояние. Те майка си ли търсят тука?

преди 8 минути, г-н Велев написа:

Те майка си ли търсят тука?

Май защитаваха нещото, което странно защо са го кръстили, че е демокрация.

преди 1 час, г-н Велев написа:

Не се мъча, а даже ми е приятно. Трябва за глупаците бой по каската докато омекне :)

Той е много обиден на урсула, защото го излъга че руските самолети били с части от перални и той се надяваше като се подмазва на украинците да му изпратят някоя част, че му се беше развалила пералнята.

Да, не е като да нямам една шепа STM32 в чекмеджето и техни деривати но карай да върви:) Аз такива работи не съм виждал , не знам как изглеждат и в никакъв случай не съм им виждал синия магически дим от тях - честно.. Не знам за какво говориш въобще...

преди 1 минута, maxthon написа:

Май защитаваха нещото, което странно защо са го кръстили, че е демокрация.

Това не беше ли онова дето го слагат в Зрънчото? Ще се сетиш ли да направиш едно дете шастливо най-накрая като не искаш да ме ощастливиш мене?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.