Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, Мърдокс написа:

Дай линк!

Такива текстове може да напише всеки глупак, и да пусне в коментар – също всеки глупак.

източника е супер достоверен - като на глен, има мн лайкове:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Moriati написа:

Специално за блондито ,15% от френските нужди,и около 20% от европейските.... 😏😁😎

https://www.statista.com/statistics/1147442/imports-of-uranium-to-eu-by-country/#:~:text=EU imports of uranium 2021%2C by country of origin&text=In 2021%2C 2%2C905 metric tons,more than 2%2C753 metric tons.

Останалите от Казахстан и Русия основно... Но най голям дялев ЕС има урана от Нигер 😏

Блондинка доволна? 🤭😋😎

https://www.euronews.com/my-europe/2023/08/01/as-ecowas-threatens-intervention-in-niger-neighbouring-juntas-vow-mutual-defence

Ахам,затова почнаха да бягат кат бити сороспята оттам,и да налагат санкции включително на банковата система за разплащания с Нигер,и блокиране на сметките им нали  😏🤭😋😅😅

Отново говорим за едни и също нещо - това е толкова невероятно...

преди 36 минути, nikssi написа:

Надводен апарат не е самолет бре. 

:)ти чак сега ли видя че се казва нещо, а източника му твърди друго

преди 28 минути, БаалБек написа:

И процента е....?

Или утре минават на свещи по твои и на Централата в Кремъл данни. :wub:

Няма проблем. Веят руски знамена в Нигер, значи да очакваме да серат в кофи които и да изхвърлят по улиците.

Правилно ли разбрах стандарта на "русский мир " ?

Някой ще ме опровергае ли ?

:) 

преди 41 минути, nikssi написа:
преди 43 минути, питам написа:

Безпилотен надводен апарат или джет или малка лодка все едно и също е, сега ще го редактирам. Чета но съм пропуснал да го поправя, виж във Говорилнятя последните няколко коментара, това обсъждахме.

Надводен апарат не е самолет бре. 

Това е грухи биоса бре  ... Да се отнесем с  разбиране. Понеже бъкел руски не разбира, тъпака комсомолец в 90% от случаите не разбира машинния превод който цитира

:) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да не е станало нещо с Корея че се пени този толкова:

Верно ли още не са отменили санкциите РуZия срещу Северна Корея? А те ги обичат въпреки това - впечатлен съм..

преди 42 минути, питам написа:

Знам, машинния превод така го показва.

И преди съм ти казвал, ама не хващаш ... мен не ми трябва превод. Аз прекрасно разбирам оригинала. Цитирай линк, и дай коментар  както аз правя например.

За да докажеш че това което цитираш , го разбираш , и слагаш линк към оригинала  който и другите интелигентни от аудиторията, нямат проблем да прочетат и разберат.

Защо си мислиш че като копипесйтваш машинен грешен смешен превод, това е някакво "постижение' ?

Не, драги комсомолец.. .това е излагация.

Колко още ще се излагаш ? Всеки ти се смее на наивното детинско тъпо ниво .  :) 

Ето , както виждаш ти се смеят от вашия , рашистки лагер ... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 13 минути, miro20 написа:

И преди съм ти казвал, ама не хващаш ... мен не ми трябва превод. Аз прекрасно разбирам оригинала. Цитирай линк, и дай коментар  както аз правя например.

За да докажеш че това което цитираш , го разбираш , и слагаш линк към оригинала  който и другите интелигентни от аудиторията, нямат проблем да прочетат и разберат.

Защо си мислиш че като копипесйтваш машинен грешен смешен превод, това е някакво "постижение' ?

Не, драги комсомолец.. .това е излагация.

Колко още ще се излагаш ? Всеки ти се смее на наивното детинско тъпо ниво .  :) 

Ето , както виждаш ти се смеят от вашия , рашистки лагер ... :) 

yawning-bored.gif

Лапай стиропора Косьо

Геранките тръгнаха. И о чудо - от днес ги свалят на 70.5 %

Другата седмица ще паднат на 60 и така живеем

Некъв американец ги набедил че лъжат безогледно - путинист гаден

Излитане на шест руски стратегически бомбардировача Ту-95М; Украйна вероятно ще започне да експлодира отново скоро!

Шест руски стратегически бомбардировача Ту-95М са излетели от авиобаза Оленя в северозападна Русия, насочени към Каспийско море. Вероятно Украйна ще започне да експлодира (отново) след няколко часа.

Стана рутина руските стратегически бомбардировачи, натоварени с крилати ракети, да летят до „зони за изстрелване“ над Каспийско море и да отприщят ада върху Украйна.

Украинците са безсилни да навредят на тези самолети, защото Каспийско море е твърде далеч от границите на Украйна.

преди 1 минута, glen написа:

Излитане на шест руски стратегически бомбардировача Ту-95М; Украйна вероятно ще започне да експлодира отново скоро!

Шест руски стратегически бомбардировача Ту-95М са излетели от авиобаза Оленя в северозападна Русия, насочени към Каспийско море. Вероятно Украйна ще започне да експлодира (отново) след няколко часа.

Стана рутина руските стратегически бомбардировачи, натоварени с крилати ракети, да летят до „зони за изстрелване“ над Каспийско море и да отприщят ада върху Украйна.

Украинците са безсилни да навредят на тези самолети, защото Каспийско море е твърде далеч от границите на Украйна.

Ама ти не си твърде далеч! 

Хаха

Те кацнаха, а докато невероятното западно разузнаване ги следеше пуснаха Геранки

Зарада - тюх 

Как е селяк - дуднеш ли

Следва замяна на Зеленски, но преди това ще се наиграе

За начало Резников отива посланник

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Следва замяна на Зеленски, но преди това ще се наиграе

За начало Резников отива посланник

Не съм чувал, на този етап, USA да са обявили заместник на Зеленски. Но ако трябва, ще го сменим - какво от това? 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

:)ти чак сега ли видя че се казва нещо, а източника му твърди друго

Знам ,че жегата не ти понася. Съчувствам ти но ... нъл знайш къде вратата? 😃 Питай Кирчо ако не знаеш. 

Хехе Пиночет сменихте ли го бе

Тоя има собствена охрана и трепери за жалкия си животец.

Ще смърка и ще дудне докато Ермак не му тегли секирата. Той е от старата гвардия. Те сами си вършат работата.

преди 7 часа, Киро Н. написа:

Хехе Пиночет сменихте ли го бе

Тоя има собствена охрана и трепери за жалкия си животец.

Ще смърка и ще дудне докато Ермак не му тегли секирата. Той е от старата гвардия. Те сами си вършат работата.

Не знам кой си плю на петите при бунта на вагнер.

преди 13 часа, Sargon III написа:

Единствено Суровикин знаеше как да воюва

Не е единствен. Още в началото като не им потръгна и скъсиха фронта. Това също беше правилно решение от руска страна.

Има и други.

Но общо взето руската армия се обосра по силно от украинската.

Затуй сега имаме украинска офанзива.

И мотивацията е важна. Украинците воюват за своята земя, което лесно се обяснява и разбира.

Руснаците не знаят защо са в окопите.

преди 9 часа, Moriati написа:

останалите от Казахстан и Русия основно... Но най голям дялев ЕС има урана от Нигер

НЕ Е ВЯРНО.

Screenshot2023-08-03075333.png.dcee090af25aeb16d0f78394a6bf922e.png

Това е ВЯРНО. Да виждаш някъде ЛЮБИМАТА ти рассия? РАШИСКИ ТРОЛ! В ЕС рассия внася НЕ повече от 5% и то за страни ,които имат техни реактори!

САЩ успяха да накарат славяни да убиват славяни в Украйна. Сega ще накарат - африканци да убиват африканци между Нигер, Буркина Фасо, Мали и ECOWAS - азиатци да убиват азиатци (Китай-Тайван-Япония). Ще продават оръжия, финансират, ще правят медийно отразяване - пропаганда. САЩ, може да се присъединят към войната към края, когато тя почти ще е  свършила, след това ще направят холивудски филми за войната, представяйки САЩ като спасител... Нещо подобно на случилото се с втората световна война.

току-що, ruraru написа:

САЩ успяха да накарат славяни да убиват славяни в Украйна.

САЩ ли накараха Путлер да нахлуе ?

Има международно право. Признати от Русия договори.

Путлер какво, не знае да чете ли ?

Руската армия нанесе стратегическо поражение на Украйна, лишавайки я от излаз на Черно море, смята Олег Соскин , бивш съветник на Леонид Кучма .

„Черно море е напълно блокирано от руския флот , това е всичко.   Украйна не може да направи нищо повече“, каза той.  Това е още едно   поражение за президента на страната Володимир Зеленски.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.