Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Снимки от удара по тренировачния лагер от вчера с ракета

F3wCm9pWcAAK33W?format=jpg&name=large

Тук ще е новото находище на фолфрам. Видеото е малко бруталка. Да живее РЕБ-а че позволи тези кадри

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, BANKATA написа:

Чакай първо да произведат ракетите.

Не трябва ли първо да изчакаме да откраднат пералните?

Лукашенко днес е направил няколко изявления. 

Според него, украинските войски вече са загубили 45 000 души убити и тежко ранени от началото на контранастъплението, каза президентът на Беларус Александър Лукашенко в интервю за украинската журналистка Диана Панченко.

Лукашенко каза също, че Русия все още има 250 хил. доброволци в резерв, още по-малко войници на фронта и въпреки това украинците едва достигат минните полета: "Просто ви унищожават с хиляди, 45 000 от вас загинаха по време на контраофанзивата и останаха осакатени."

По думите на Лукашенко Украйна губи до 1500 войници на ден по време на активизирането на военните действия през последните два месеца.

Нови ракетни атаки

Цялата държава 404 е в червено. Някакъв МиГ във въздуха?

https://t.me/Slavyangrad/59262

Видео

Руското министерство на отбраната съобщи, че при ракетен удар е унищожен военен ешелон на ВСУ с боеприпаси в района на разтоварната зона на гара Межевая в Днепропетровска област

https://t.me/Slavyangrad/59268

Украйна има много малък останал военен капацитет (демилитаризирана) и нацистките въоръжени групи са смазани (с изключение на последната итерация на Азов).

преди 2 минути, Flashback написа:

Според него, украинските войски вече са загубили 45 000 души убити и тежко ранени от началото на контранастъплението, каза президентът на Беларус Александър Лукашенко в интервю за украинската журналистка Диана Панченко.

Лукашенко каза също, че Русия все още има 250 хил. доброволци в резерв, още по-малко войници на фронта и въпреки това украинците едва достигат минните полета: "Просто ви унищожават с хиляди, 45 000 от вас загинаха по време на контраофанзивата и останаха осакатени."

По думите на Лукашенко Украйна губи до 1500 войници на ден по време на активизирането на военните действия през последните два месеца.

Защо Лукашенко е от Мосейково

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо Лукашенко е от Мосейково

Абе може и да е прав, днес кокаиновият клоун удължи мобилизацията с още три месеца, която не е спирала вече 18 месеца, а цялото мъжко население се държи като заложник.

преди 3 минути, Flashback написа:

Тъкмо го слушам -

Потресаващо е... Защо руски войски пресякоха границата през Беларус - питайте Зеленски. Войските тръгнали да се прибират от учения през Украйна към Владивосток - за това питайте Путин.. На тебе задължително ще ти хареса. И на мен де

току-що, Flashback написа:

Абе може и да е прав, днес кокаиновият клоун удължи мобилизацията с още три месеца, която не е спирала вече 18 месеца, а цялото мъжко население се държи като заложник.

Защо не е прав соц дядото

преди 19 минути, maxthon написа:

Не трябва ли първо да изчакаме да откраднат пералните?

Те вече ги откраднаха.

Сега крадат велосипеди.

преди 40 минути, Киро Н. написа:

Алоооо

Само да напомня за победата която се кове от ... мани станаха 9 месеца - всеки момент ще се роди

Грешка, преди година и 7 месеца беше обграден Киев и ковяхте победата, ама... нещо не стана. Оттогава победата е, че Украйна още не е победила :giggle1:

Значи с маркетинг ще победим

(Без каптагон) 

https://t.me/insiderUKR/60294?single

Яката работа

ПП

Косьо не ме карай да почна с х22 попаденията

Едно птиче пролет не прави. 

А такива акции увеличават решителността на руснаците да свършат работата до край

Впрочем Искандерите посещават хотелите - там има невинни дечица знаем 

IMG_20230817_221755_971.jpg

🇵🇱🇺🇦 Вероятно кадри на полски наемници, стрелящи по въоръжените сили на Украйна

Във видеото украинските бойци крещят, че уж са открили огън по тях, защото са отказали да форсират Днепър в района на Херсон.

В украинския сегмент на телеграмата се появи информация, че видеото е заснето край Берислав. А отрядът включва полски наемници и бойци от украинската национална гвардия.
https://t.me/CyberspecNews/39221

преди 7 минути, Киро Н. написа:

Значи с маркетинг ще победим

(Без каптагон) 

https://t.me/insiderUKR/60294?single

Яката работа

ПП

Косьо не ме карай да почна с х22 попаденията

Едно птиче пролет не прави. 

А такива акции увеличават решителността на руснаците да свършат работата до край

IMG_20230817_221755_971.jpg

Добре е. Какво ще кажеш да се преместя тук - харесва ми обстановката и ландшафта:

F3raTfuXUAApUFQ?format=jpg&name=4096x409

Това само с парите за бирата ще го взема и ще го запаля ритуално или ще го преустроя на свинарник. Някоя от тия със забрадките дали ще ми се навие?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Небивалици са за теб понеже ти или твоето семвйство не са се сблъскали с подобни проблеми.

Боже, божке...

Ако твоето семейство се е било сблъсквало поне с половината проблеми на моето по онова време, нЕмаше да ти се налага да "проглеждаш", щеше да си се родил "виждащ"....

Няма значение, какво мисля аз, факт е, че твоята "семейна легенда" е типичната измишльотина за всички новопоявили се след 10. 11. 1989-а "активни борци против комунизЪма", също както след 09. 09. 1944-а изведнъж се появили милионна армия от "активни борци против фашизЪма и капитализЪма"....

Няма разлика...

Запомни го най-накрая - След 50-те години на 20-ти век, никой не е бил спиран да учи, стига да му се учи и да има поне средна грамотност....

Без значение чий син, дъщеря, зет, внук и прочее роднина е...

И майка ти никой не я е спрял, сама се е спряла....

Защо, само тя си знае....

Аз не бих се наел да гадая....

Щом вуйчо ти е учил за военен, значи и нея никой не я е спрял...

Аз можех да запиша маса неща, но никога не биха ми позволили да уча за военен...

Дори и за задължителната двегодишна наборна служба не ми бе позволено да служа в редовни войски, заради личната ми и семейна биография...

За мой късмет...

Родил си се с широко затворени очи и така ще си я караш....

Не ти е важна истината, а дали ти изнася...

Затова вярваш на легенди...

Не само по семейни въпроси...

Косьо

Простотията мене не ме вълнува - видял съм тука къде по голяма и кална.

Обаче е ясно че умните и красиви укри се заиграха прекалено дълго не с когото трябва.

Арестович рева до Нова година че трябва да се почнат преговори - ама не го отразиха

Сега да се оправят. И никакви интернет маркетинги, психоатаки, чудни врътки няма да помогнат

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Косьо

Простотията мене не ме вълнува - видял съм тука къде по голяма и кална.

Обаче е ясно че умните и красиви укри се заиграха прекалено дълго не с когото трябва.

Арестович рева до Нова година че трябва да се почнат преговори - ама не го отразиха

Сега да се оправят. И никакви интернет маркетинги, психоатаки, чудни врътки няма да помогнат

Добре де какъв родолюбец си ти да кажеш че тук е по зле? Ех едно време какви родолюбци имаше а сега .. развалиха я тази държава.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Цонке идват модифицираните комари от Украйна направени са да гинат само комунисти русороби. Бягай в Русия да се спасяваш

преди 34 минути, Flashback написа:

А какво стана с картата, дето щеше да я показва как Украѝна щяла да нападне Беларус и те (Беларус) ги изпреварили и дали коридор на РФ?

преди 2 минути, Coco1 написа:

Цонке идват модифицираните комари от Украйна направени са да гинат само комунисти русороби. Бягай в Русия да се спасяваш

Тичай си купувай ватенка, че скоро ще ти потрябва на тебе! 

С едно гледаш - две не виждаш...

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Тичай си купувай ватенка, че скоро ще ти потрябва на тебе! 

С едно гледаш - две не виждаш...

Теб ше те гонят комарите Цонке.

преди 3 минути, parmobil написа:

А какво стана с картата, дето щеше да я показва как Украѝна щяла да нападне Беларус и те (Беларус) ги изпреварили и дали коридор на РФ?

Мислиш ли че го е гледал? На масичката между тях е, показва на нея нещо - избори къде щели да правят, спрели му нещо ама си го взел. Аз съм до средата и както казах - потресаващо е. Но общо взето - питайте Зеленски,питайте Путин. Киев за 3-4 дена отече в канала. Поне 2-3 дена ще ни занимават. Вече гледам че са извели че Зеленски бил в бункера през цялото това време, не бил политик, неопитен щотото е артист (Рейгън?!) .С  2 думи не се е справил.  Култово е просто до тук

Иииии стария виетнамец закопа Украйна

Нека отбора на козяците да си го транслейне за да разбере че комедията приключва.

Човек който е гледал 3-4 такива го казва 

https://seymourhersh.substack.com/p/summer-of-the-hawks?utm_source=substack&publication_id=1377040&post_id=136102729&utm_medium=email&utm_content=share&triggerShare=true&isFreemail=true

ПП

Косьо от Софето не си излизал.

Ела да те закарам на 22 км от Девин да видиш просперираща България - горд член на ЕС, НАТО, и т.н.

Може и в Северозапада . Ако почнеш да говориш твойте тъпотии обаче ще те понабият.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.