Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косьо от Софето не си излизал.

Ела да те закарам на 22 км от Девин да видиш просперираща България - горд член на ЕС, НАТО, и т.н.

Може и в Северозапада 

Ужас просто -  ще отида да си сипя едно във Ветово/ Имаше една долнопробна кръчма на входа.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, parmobil написа:

А какво стана с картата, дето щеше да я показва как Украѝна щяла да нападне Беларус и те (Беларус) ги изпреварили и дали коридор на РФ?

Я шас вам покажу

преди 34 минути, Joss Bomon написа:

Иска ви се.

Висш чиновник от НАТО зел кинти от Путлер и озвучил фантазиите на Касапина.

Толкоз не ви ли идва на акъла, че това е в нарушение на устава на НАТО.

Реакцията на Украйна с право е твърда и непреклонна.

ЗСУ ще се бият, докато не убият и последния въоръжен рашист на своя територия.

Няколко дни разлика:

Тъкмо мислех да отида с нея до ресторант "Ветовско ханче" -някой да ме метне @Киро Н.? Беше мизерно, но пък вкусно.

преди 37 минути, Coco1 написа:

Цонке идват модифицираните комари от Украйна направени са да гинат само комунисти русороби.

По фейковете на Филипов

Ватата няма мозък

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Толкоз не ви ли идва на акъла, че това е в нарушение на устава на НАТО.

Ти си този, който фантазира в момента, но пък желаеш да е някой друг. Какво нарушение виждаш тук като става дума за страна, която не е член на НАТО?  Чиновника просто му беше наредено да опипа почвата каква реакция би предизвикала едно такова изказване. Тя реакцията е ясна каква би била при всички случаи. Въпроса е, че това изказване идва и като съобщение за тези, които реагираха.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ватата няма мозък

Е колко пъти да ти казват, че не е добре за теб да говориш в първо лице, единствено число.

Русия публично обвинява „Deep State“ и Big Pharma на САЩ в умишлена COVID пандемия за превземане на света

Във видеото по-долу от руското Министерство на отбраната Русия току-що публично обвини актьорите от Deep State и Big Pharma в производството на пандемията от COVID.

Те дори посочиха Обама, Клинтън, Байдън и Сорос като главните „идеолози“ зад заговора.

По-долу видео от  брифинг на началника на войските за ядрена, биологична и химическа защита на руските въоръжени сили генерал-лейтенант Игор Кирилов: " Пентагонът провежда неконтролирани изследвания с двойна употреба в заобикаляне на международните задължения по BTWC (Договор за контрол на биологичните и токсинните оръжия) ."

Казано накратко, руската армия официално и публично обвинява САЩ, че пуска биооръжия за създаване на „кризисни ситуации“ и твърди, че САЩ планират да го направят отново.

https://rumble.com/v3895cw-lt.general-kirillov-the-us-has-begun-preparing-for-a-new-pandemic-by-lookin.html

Телевизионните станции в цяла Русия предават това бомбено обвинение като водещи новини.

В това интервю генерал-лейтенант Игор Кирилов отива още по-далеч в обвинението, като казва, че САЩ ще го направят отново:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Russian-Official-TV-Interview-US-Bioweapons.mp4

Руският биолог Никулин каза още, че това е предупреждение към неанглоезичния свят, че трябва да се подчинява на законите, които му се налагат.

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Russian-Expert-US-Biolabs-Contravene-Bioweapons-Convention.mp4

преди 3 часа, Banesc написа:

леопардите са    американски  направени в германия къде в германия сте видели леопарди  да кръстят така танковете 

Чета аз сега за КА-52, че се чудя къде в РуZия има свободни крокодили? По улуците или в "Чебурашка" - да ама ...

преди 1 час, andiay написа:

Боже, божке...

Ако твоето семейство се е било сблъсквало поне с половината проблеми на моето по онова време, нЕмаше да ти се налага да "проглеждаш", щеше да си се родил "виждащ"....

Няма значение, какво мисля аз, факт е, че твоята "семейна легенда" е типичната измишльотина за всички новопоявили се след 10. 11. 1989-а "активни борци против комунизЪма", също както след 09. 09. 1944-а изведнъж се появили милионна армия от "активни борци против фашизЪма и капитализЪма"....

Няма разлика...

Запомни го най-накрая - След 50-те години на 20-ти век, никой не е бил спиран да учи, стига да му се учи и да има поне средна грамотност....

Без значение чий син, дъщеря, зет, внук и прочее роднина е...

И майка ти никой не я е спрял, сама се е спряла....

Защо, само тя си знае....

Аз не бих се наел да гадая....

Щом вуйчо ти е учил за военен, значи и нея никой не я е спрял...

Аз можех да запиша маса неща, но никога не биха ми позволили да уча за военен...

Дори и за задължителната двегодишна наборна служба не ми бе позволено да служа в редовни войски, заради личната ми и семейна биография...

За мой късмет...

Родил си се с широко затворени очи и така ще си я караш....

Не ти е важна истината, а дали ти изнася...

Затова вярваш на легенди...

Не само по семейни въпроси...

Така е !

Твоето трагедия, останалото са измишльотини.

преди 37 минути, Киро Н. написа:

Косьо от Софето не си излизал.

Не от софето !!! От мазето  у панелката не е излизал откак почна пландемията и аха да излезе до асансьора и Путин почна специалната операция и пак са шмугна на тъмно .   И така вече 3 год. !  Изтръшка сите буркани с лютеница и компот на съседите покрай боевете , които психиката му привижда като сексуални оргии.    Толкова е подмаен завалията , че сърфира между тийн групите , които играят военни компютърни игри и си пращат клипове помежду си и нашият асоциал въодушевено ги тиражира като "трофеи " от окопите на реалният фронт .  Мъка , мъка ...

По цял ден са гримира , пудри , заглажда мустака  и зализва бретона и пак не мое да си намери гадже. 

Сънува , че макстъна му е любим и го вкарва в еротичните си схеми , галено му подсвирква на "зрънчо " , сигурно с това го поддържа бабата съседка от вторият ет. , а горката "жертва " изобщо си няма понятие от извратените му филми и фетиши .   Дубъл Мъка !  :huh:

Тресни му един Ъперкът и от мое име  :help:

току-що, BANKATA написа:

Така е !

Твоето трагедия, останалото са измишльотини.

Тцъ, па не разбираш...

Моето не е трагедия, а просто неприятности, които повече ти помагат, отколкото вредят...

Това на класната ми беше трагедия, а познавам и хора с още по-големи трагедии...

И моето, и тяхното си бе нещо закономерно с оглед на обстоятелствата тогава....

Твоето си е измишльотина, защото няма нищо общо с тогавашните реалности....

току-що, Реджеп Иведик написа:

Не вижда по далече от пъпа си, аз ви казах.

И кой го казва само, Иванушка, който дори и да успее да види пъпа си, няма да схване кво е видял....

Но... то пък досега квот си казал, или лъжеш, или все обратното е ставало....

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Не от софето !!! От мазето  у панелката не е излизал откак почна пландемията

човека иска да се напие и да литне в облаците като изтребител

изпиши му нещо с зелена рецепта - че летенето да му излезе по евтино

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Я, кой са появил...

Кво стаа, успя ли да прочетеш (с разбиране) статията, която ми предложи и да разбереш де сме си заравяли ядрените отпадъци?

преди 59 минути, maxthon написа:

Ти си този, който фантазира в момента, но пък желаеш да е някой друг. Какво нарушение виждаш тук като става дума за страна, която не е член на НАТО?  Чиновника просто му беше наредено да опипа почвата каква реакция би предизвикала едно такова изказване. Тя реакцията е ясна каква би била при всички случаи. Въпроса е, че това изказване идва и като съобщение за тези, които реагираха.

Е колко пъти да ти казват, че не е добре за теб да говориш в първо лице, единствено число.

За теб не е добре въобще да пишеш в темата преди да завършиш 5 клас, ама ето че го правиш.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Иска ви се.

На всички е ясно, че четеш само заглавия!

Залюхани си бяхте и така и не прогледнахте...

Дано по-скоро самите украинци да прогледнат, че инак ще останат само избягалите келешчета в чужбина!

преди 31 минути, glen написа:

Русия публично обвинява „Deep State“ и Big Pharma на САЩ в умишлена COVID пандемия за превземане на света

Във видеото по-долу от руското Министерство на отбраната Русия току-що публично обвини актьорите от Deep State и Big Pharma в производството на пандемията от COVID.

Те дори посочиха Обама, Клинтън, Байдън и Сорос като главните „идеолози“ зад заговора.

По-долу видео от  брифинг на началника на войските за ядрена, биологична и химическа защита на руските въоръжени сили генерал-лейтенант Игор Кирилов: " Пентагонът провежда неконтролирани изследвания с двойна употреба в заобикаляне на международните задължения по BTWC (Договор за контрол на биологичните и токсинните оръжия) ."

Казано накратко, руската армия официално и публично обвинява САЩ, че пуска биооръжия за създаване на „кризисни ситуации“ и твърди, че САЩ планират да го направят отново.

https://rumble.com/v3895cw-lt.general-kirillov-the-us-has-begun-preparing-for-a-new-pandemic-by-lookin.html

Телевизионните станции в цяла Русия предават това бомбено обвинение като водещи новини.

В това интервю генерал-лейтенант Игор Кирилов отива още по-далеч в обвинението, като казва, че САЩ ще го направят отново:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Russian-Official-TV-Interview-US-Bioweapons.mp4

Руският биолог Никулин каза още, че това е предупреждение към неанглоезичния свят, че трябва да се подчинява на законите, които му се налагат.

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Russian-Expert-US-Biolabs-Contravene-Bioweapons-Convention.mp4

Така е

Посолството на Русия в САЩ: Потвърдена е работата на САЩ с потенциални агенти за биологични оръжия

17.08.2023

И Затоваааа

Лорънс Уилкерсън: До 1,5 г. НАТО ще се разпадне. Скоро Европа ще има нови и независими от Вашингтон лидери

Скоро Европа ще има лидери, които няма да помнят войната (в Украйна). Скоро в Европа ще има лидери, които ще искат да действат самостоятелно. Това ще се случи, и то бързо и незабавно. Ако тази война се проточи, мисля, че ще станем свидетели на разпадане на НАТО, вместо да станем все по-обединени, както намекна президентът Байдън. Той многократно изтъкна това във Вилнюс.“ категоричен е полковникът.

Мисля, че с течение на времето ще видим как НАТО се разпада, защото тези лидери ще си тръгнат. Тези лидери в много отношения са избрани от американците, особено генералният секретар на НАТО. Когато тези хора напуснат, ще се появи ново поколение лидери. Сега виждате социологически проучвания, дори в Германия, според които 55-60 % от хората са недоволни от политиката на сегашните си политици, като това включва и Украйна“, каза Лорънс Уилкерсън.

..............................

И понеже тези нашите недоразвити и Невежи невестулки нямат капацитета да разберат какво се случва със Светът и кои са Чудовищата , които често анатемосвам в този форум им предоставям един филм за Кабала , развит и разгърнат сюжет като за деца !   Може да вдянат нещо .   А дано , ама надали ...

https://www.bitchute.com/video/8PCYM6b1xuLU/

преди 36 минути, Без умствен капацитет написа:

По евтино с 9К121 Вихър

имам тука една останала , ама се опасявам , че ще забере с него и всички от квартала :D

преди 42 минути, andiay написа:

Тцъ, па не разбираш...

Моето не е трагедия, а просто неприятности, които повече ти помагат, отколкото вредят...

Това на класната ми беше трагедия, а познавам и хора с още по-големи трагедии...

И моето, и тяхното си бе нещо закономерно с оглед на обстоятелствата тогава....

Твоето си е измишльотина, защото няма нищо общо с тогавашните реалности....

И кой го казва само, Иванушка, който дори и да успее да види пъпа си, няма да схване кво е видял....

Но... то пък досега квот си казал, или лъжеш, или все обратното е ставало....

И това само защото от дозината истори с които ди запознат няма подобна на моята, е измишльотина. 

Да ти имам и широкоотворените очи.

преди 59 минути, kosyo написа:

Чета аз сега за КА-52, че се чудя къде в РуZия има свободни крокодили? По улуците или в "Чебурашка" - да ама ...

руския крокодил е най- голям

преди 4 часа, Звяра!!! написа:

Наемник от Азербайджан, заловен от въоръжените сили на Украйна, призна защо е дошъл да убива украинци: „Исках руски паспорт и 1250 ГРИВНИ“

22.jpg

Наемникът не остана дълго в служба на бойците, четири дни преди заплатата терорист от Азербайджан беше заловен от въоръжените сили на Украйна.

По време на разпита, който беше показан в Twitter от блогъра UA_NATO_USA_יִשְׂרָאֵל, азербайджанският гражданин Саидов разказа защо се е озовал в окупирания Донбас, съобщава Диалог.UA .

И така, наемникът призна, че му е обещан руски паспорт. Тъй като Саидов често пътува до работа, за него било много трудно без руски паспорт. Но той отиде в Украйна не само заради руския паспорт, но и заради парите, които терористите обещаха да платят, ако се покаже добре.

Според наемника му е било обещано да получава 1250 гривни на седмица. Първоначално работи за терористите един месец безплатно и е заловен от войниците четири дни преди първата заплата. Припомняме, че Руската федерация изостави терориста, убит в Донбас, и сега наемници събират пари, за да изпратят тялото й у дома в Руската федерация чрез социалните мрежи. Нека добавим, че боецът на "ДНР" каза, че предпочита да се напие, но повече няма да ходи на война за Русия.  :(

Къде е онзи големия печат Фейк?

В Русия няма гривни бре!

Гривните са украинска парична единица!

:D

преди 15 минути, M.Николов написа:

В Русия няма гривни бре!

Гривните са украинска парична единица!

:D

Ето ти го , ползвай го и ми го върни на бюрото , че с него заклеймявам тролските им медийни машини 

....................

p.s Звяра да не ми пипа печата , когато ме няма да не му подпечатам задните части 

Да си играе там с неговите играчки от торбичката му!

171790719_3038676483035828_6253293067436788721_n.jpg

преди 30 минути, M.Николов написа:

Как само не дават връзка към сайта ... пуснали машинен превод и толкова ...

22.jpg (400×257) (donbass.ua)

https://donbass.ua/

преди 13 минути, nikssi написа:

Как само не дават връзка към сайта ... пуснали машинен превод и толкова ...

22.jpg (400×257) (donbass.ua)

https://donbass.ua/

fake.jpg

:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.