Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Flashback написа:

???

Ама защо вие полезни идиоти си мислите, че знам каква точно каша от опорки ви е в главите и какво сте чели през юни незнайно къде!?

Ясно съм написал, че цитирам скорошна статия на "Форбс", ето тази от дата 15 август:

Мощната 82-ра украинска бригада, която доскоро беше в резерв, най-накрая се включи в контранастъплението

Тива бяха твърдения на някой от вашият "отбор" червено знаменце, може и на бъди да бяха, не са били никога наши твърдения.

Капиш?!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

И след двадесет години подготовка всичко се провали! :giggle1:

Със всичко руско е така не само космическата им програма, всичко се проваля.

Опорката с Луна-25 беше най тъпото което е измисляно до сега

Но ги разбирам - друго няма 

Чакаме сега на 31 великия Старшип да гръмне величествено

преди 3 часа, Hristo52 написа:

Жалко че не подлежиш на блокиране че си админче, за да не ти чета глупостите!

Жалко, че не се виждаш отстрани. Как може да се самоограничаваш? Даже се хвалиш и се гордееш с това самоограничение.

А после се сърдиш, ако някой те нарече обидно или те квалифицира с някаква функционална "грамотност".

Дали годините, когато си служил и си се клел във вярност на Партията и вечната дружба със СССР не са ти оказали влияние?

:newspaper:

преди 5 часа, Звяра!!! написа:

Адашче, нъле знаеш , че аз за който и отбор да викам ПЕЧЕЛИ! Всички които са на моя страна печелят, тези които са срещу мен, ГУБЯТ! 

Помисли си, не е късно да преминеш към победителите!

:popcorn2:

Моят Челси Англия ще сгази твоят Слава Украйна като куцо пиле - зелен домат, демек аз съм си към победителите. Ти трябва некакси да се ориентираш по правилно :D

Добро утро.

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

А, браво. ЧЕЛСИ АНГЛИЯ!!!

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Пак излъга, нали каза да те предпазвам, когато лъжеш.

Твоя е Путлер Расссия !!!

Явно и от футбол не разбираш. Няма такъв отбор Путлер Расссия  :no-no:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Героям слава !!!

а след това как продължава стихчето

или  пак се повтаря слава украина 

преди 28 минути, ivottoshev написа:

А, браво. ЧЕЛСИ АНГЛИЯ!!!

Явно и от футбол не разбираш. Няма такъв отбор Путлер Расссия  :no-no:

Това е литературна фигура.

Ти викаш за Путлер Расссия и със всички сили се стараеш да ни излъжеш, че не викаш за Путлер Расссия.

Не е хубаво да лъжеш...

на 25.08.2023 г. в 13:34, N1K17Y написа:

Руски не говоря, някой ще бъде ли така любезен да синтезира какво се казва ? @maxthon @Moriati :rolleyes: ? 

Ми научи руския, не е толкова труден, много близък до българския впрочем... :newspaper:

А относно гробището , то не е само на вагнеровци, Самарските власти са решили да поставят черни каменни обелиски над гробовете, вместо дървените кръстове....  перемога няма опят май :hush:

https://t.me/astrapress/36261 

Вот так в будущем должно выглядеть кладбище «Вагнера»

П.С И това всъщност е решение на самите вагнеровци, а не на общината там, понеже мястото е частно владение съгласно инфорацията  .....

https://dailystorm.ru/obschestvo/prigozhin-priezzhal-lichno-daval-rasporyazhenie-na-kladbishche-chvk-vagner-pod-samaroy-poyavyatsya-novye-chernye-zubya-drakonov

преди 2 минути, BANKATA написа:

Поздрави от Новопрокопиевка

https://t.me/operativnoZSU/111772

Това коя линия на защита трябва да е!?

Преди първата , а кадрите са на холятска техника атакуваща и горяща :D 

преди 2 часа, BANKATA написа:

Да не са пробили още някоя отбранителна линия че кирето се подпали?

За да пробият "още", първо трябва да се случи пробив с една.

Господството на Русия (доминацията) на световния пазар на зърно така и ще си остане:

https://www.lefigaro.fr/flash-eco/commerce-du-ble-la-domination-russe-va-perdurer-selon-le-cabinet-agritel-20230824

Голямата френска медия "Фигаро".

РФ имат примитивна организация и нищожен цивилизационен капацитет. Живеят още в началото на 19-ти век като ценности и разбиране за международните отношения, за геополитиката и за общественото устройство.

Едно население, на което му казват "общество", никога в своята история, ама никога не е успявало да организира себе си и природните ресурси, с които разполага, така че да живее в просперитет и да бъде привлекателен модел за останалите. Цялата история на руската държава е история на плячкосването.

преди 5 часа, Profruit написа:

Заложих, че си с една хромозома повече.
Аз съм отличник на НШЗО-то и за награда ми сложиха един пентаграм на пагоните - младши лейтенат, а разните синчета на шапкари окапаха на изпитите и не ги пуснаха в заслужената тридневна отпуска. Майор Деянов ми внуши, че всички са женски полови органи с изключение на неговия батальон. Майор Деянов бе по-нисък от кремълския скункс. Факт! Иначе Джурката летеше ли с хеликоптера в школата всички ги ловеше дрисня. С счупено стъкло циклих дъбов паркет на класната или с джобна чекиийка тревата в градинката. Редовно проверявахте писмата на лампа и крадяхте парите пратени от майка ми, защото от гнусните сланини и ушаф те гонеше рядко щастие.

Да е жива и здрава д-р Нолева, че ме освободи от тъпунгерсите запаси. Искаха от капитан да ме правят майор през февруари -му ха ха. Турция отляво, Гърция отдясно, а Югославия запазвала неутралитет. Ебаси гламарщината беше. Иначе романи мога да напиша за вас шапкарите. Всички крадяхте дизел от танковете и ориз от артелните. Старшинките на роти редовно крадяха разни капути и наметала и ги продаваха на колхозници да си пръскат 100м дворчета. Редовно вкарваха циганки за 2лв сеанса при аскера. Най-гнусни ми бяха политическите. Това бяха двулични Януси. Дисципа в Плевен също съм пазил и в фарс на военен съд ми се наложи да участвам. Точно за 10 минути някакви тулупи осъдиха един гащник, че крал сутиени от просторите в Плевен, за да облича майка си. Изкараха го пеееедерас и го уволниха от великата родна казарма. Спестиха му гърча за година и нещо.

Оппааа, я посмали гойче, в ШЗО-то ще са ти сложили младши лейтенант само след уволнение драги ми смехурко, и то евентуално.... Най обикновен младши фатмак завършваха там, и ако оставаха в армията кадрови тогава евентуално повече пагони, или след уво , за запаса ;) 

Можеш да лъжеш не мирисалите служба 90-те , и началото на 2000-те преди да затворят самото ШЗО.. Познай кой беше там и видя остатъците и буренясалите полигони на това ШЗО, бая работа и ремонти се наложи да се свършат преди да почне нормално функциониране на бригадата която зае района на бившето ШЗО, а отделно и център за подготовка на кадрови войници откриха   :hush:

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Моля? Я пак? Как първо стана капитан от мл. лейтенант толкова бързо? Не си бил военен щом си се скатал от запаса, ама си отличник! А за майор се иска генерал-щабна академия! А и на колко си? 

Тези ги разправяй на тия дето са на твоя акъл, не на мене! Най много да си на 50г. И тия неща няма как да са ти се случили за 30г. Хем не бил на служба хем станал капитан. Явно свободни интерпретации от разкази или книги. 

Жалко че не подлежиш на блокиране че си админче, за да не ти чета глупостите!

Капитан станал направо от мл.лейтенанд а и не е във войската. Чин не се вдига от трудов стаж! :lol6:

Гойчето обича да се фали, кат всичките сороспятки тука, но освен да яха дула на меркавки друго едва ли е достигнал във военната сфера :ph34r: :wub:

преди 8 часа, kosyo написа:

Още едни прекратяват участие в бойните действия след като хванаха един от главните организатори във Финландия:

F4ZmJfUXwAAQCpp?format=jpg&name=medium

Защо не нещо от БРИКС ами Финландия?Не е особенно умен този. Чака го екстрадация в Украйна сега.

А иначе снощи в Москва пак не са работили летищата:

Ай ай ай, как може ДШРГ Русич да са такива безотговорни значи.... :D 

Амии, може би защото са част от Вагнер , а те в момента са извън битката в Белорус :wub:

Упс, фал опят , ех косичкин босичкин, ама проверявайте ги тези инфо деее, ба си как ставате за смях , а после защо ви наричали фейкометци...тц тц тц 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.