Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, bioid написа:

След 20 години война. Хубаво е и сега да се усетят навреме. Русия не е Афганистан.

Кой ти говори за Русия бе, Сарфош ?

Украйна е Афганистан.

Никой не е нападнал Русия.

Русия си съсипва икономиката за да удовлетвори капризите на Касапина си Путлер.

Ако продължат войната в Украйна, първо рублата ще се срине, а след това ако не им дойде акъла в главите и Русия ще се разпадне

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, kirko12 написа:

Реджепчо МИНУС един трилион навреме ли е :)

я какви сте отворковци :)

а окупацията на Ирак и Сирия знаеш ли колко струва?

И тоалетната хартия им я карат с с17

Пак ли говориш на звездите

преди 2 минути, kirko12 написа:

а окупацията на Ирак и Сирия знаеш ли колко струва?

Струва, но пък си има и предимства. Кражбата (на нефт) си е чиста 100% печалба.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Украйна е Афганистан.

Не беше ли Киевска Рус?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ако продължат войната в Украйна, първо рублата ще се срине, а след това ако не им дойде акъла в главите и Русия ще се разпадне

Мечтай си. То и на коча се клатят, но не падат...

преди 3 минути, maxthon написа:

Нещо, което явно се вижда на клипа няма нужда да се търси.

Ти си намесен още с мнението си за бомбенето.  Не всяко бомбене е руско. Руско бомбене в случая е защото имаме разтоварване на пушечно месо от натовска техника на определени координати. И затова те питам защо не виждам натовска техника? Не защото няма такава техника (такава очевидно има), а защото трябва обясниш защо имаш съмнение, че това не е руско бомбене....

Ох , пак ли не съм те разбрал грешно? За сефте ти е. Ох, много се раздвам че намери натовската техника, дето я даде в първото си мнение, но загуби в следващите няколко.. Нямаш идея колко много съм щастлив. Значи няма нужда да я търся аз - слава богу...

преди 4 минути, Coco1 написа:

Пак ли говориш на звездите

Тази новата ватенка яко издиша

преди 4 минути, bioid написа:

Мечтай си. То и на коча се клатят, но не падат...

Паднаха 1989 та. Барабар с изобретателя на патента за този лаф.

преди 3 минути, kosyo написа:

Ох , пак ли не съм те разбрал грешно?

Не очаквам да направиш нещо друго.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не очаквам да направиш нещо друго.

Ми объркващо е да дадеш нещо и после да ме караш аз да ти го търся. Също като това да се  изкараш лъжец за не накърниш правата линия  :) и всички останали бози дето се забърка в тях. Ей това с езерото няма да ти го простя - повярвай ми.

преди 7 минути, kosyo написа:

Ох, много се раздвам че намери натовската техника, дето я даде в първото си мнение, но загуби в следващите няколко

И аз се разДвам когато си правиш погрешни изводи. Поради високо ниво на интИлигентност от твоя страна явно ще се наложи към всеки въпрос да има и допълнително уточнение защо се задава въпроса.

току-що, maxthon написа:

И аз се разДвам когато си правиш погрешни изводи. Поради високо ниво на интИлигентност от твоя страна явно ще се наложи към всеки въпрос да има и допълнително уточнение защо се задава въпроса.

Съгласен - ти намери ли как така с бота сте на едно менение (в началото) ама в същия момент само той лъже? Питам просто - аз не забравям лесно -  особено длъжници дето ми висят с едно зрънчо..... интИлигентност  идва със зрънчото ...

преди 9 минути, kosyo написа:

и намери ли как така с бота сте на едно менение (в началото) ама в същия момент само той лъже?

Мога ли да ти се поразДвам и сега? Причината е същата като от преди малко. Всъщност какво ли ти искам разрешение. Досега е нямало случай, в който да не ти се разДвам.

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

САЩ загуби войната в Афганистан, така както вие загубихте вашата война в Афганистан и се разпаднахте.
За разлика от вас САЩ не се разпадна, щото навреме се усетиха и си дигнаха чуковете.

Сега вие пак не се усещате, че трябва да се изтеглите от Украйна, ако не искате да се разпаднете както навремето, след като загубихте вашата война в Афганистан.

Ми сега ще стане същото. Краварите усещат че губят войната в Украйна и ще се изтеглят. После следва това:

images.jpg.df300aec99323f20600a9ccb58ea1e3f.jpg

:cool:

преди 46 минути, maxthon написа:

Ако имаше какво да покажеш (за келтите) досега да си го направил. След като не чудиш как да се изсулиш ще приема, че правилно съм ти определил изказването като гръмко.

Не, не се чудя. Аз имам доверие на авторире лоито съм чел и ще го намеря, било в интернет, било в книга.

Редно е да имаш еднакви критерии към себе си и към околните.

3 дни чакам да ми оратиш за рвмобта на колектора.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Аз имам доверие на авторире лоито съм чел и ще го намеря, било в интернет, било в книга.

Не се и съмнявам, че имаш доверие. Въпроса е, че няма и едно име на автор или книга. Да видим какъв тюрлюгювеч са написали за произхода на келтите.

преди 43 минути, kirko12 написа:

Натовските инструктори са учудени че им водят хора на 40+ които по мирновременния стандарт не стават за войници.

И стигаме до ловене по улиците на 30 годишни

Вчера в статия във "Financial Times" пишеше, че натовски инструктори в неназована западна държава изпаднали в ступор след като им пратили да обучават 71-годишен украинец. Уж бил доброволец, но шокът си останал.

преди 7 минути, BANKATA написа:

3 дни чакам да ми оратиш за рвмобта на колектора.

Чакай си. Аз още на момента съм ти казал да гледаш на обичайното място, където съобщават за такива неща. Няма да прочетеш нещо по-различно от главен колектор. Дано в дебелите книги не пише, че има няколко главни колектора.

преди 1 час, bioid написа:

САЩ ще изоставят украинците, защото догодина ще воюват с Китай.

кой ще  воюва

няма народ

народа е мързелив не му се воюва

ако има някакви военни ще се съберат да им се простят дълговете към банката

преди 3 минути, kosyo написа:

Горските пожари станаха вече силно експлозивни:

https://twitter.com/bigSAC10/status/1696494111157530709?s=20

глобално затопляне 

какво да го правиш

слагай стиропор по стените и дограма  от безплатните държавните

бай манго да  заработи хапка и пийка 

преди 11 минути, Banesc написа:

глобално затопляне 

какво да го правиш

слагай стиропор по стените и дограма  от безплатните държавните

бай манго да  заработи хапка и пийка 

Така е - и в Крим се е разпростряло масово - викат там дето думнаха преди няколко дни ПВО-то:

преди 3 часа, attj написа:

Личи ти липсата на казарма и военна подготовка.  Ще ти отговоря конкретно -  Ако досега са загинали около 400 000 украински военни, скоро няма да има кой да се противопостави на руската армия.   Милиардите от НАТО не могат да съживят неразумно загиналите.   Докато от РФ могат да изпратят нови свежи 400 000 руски войници и те просто  ще довършат започнатото.   Зеленски явно и той е без военна подготовка и не разбира, че предизвиква и провокира такова развитие.    НАТО нищо няма да могат да направят - заради тях досега нарастват жертвите с разрушенията и няма някакво споразумение.

Най евтиното в руZката кочина, хората. Ще изпратят на смърт колкото е нужно няма лимит. Също се отнася и за тези под техен контрол. Повече от десет хиляди български момчета, са загинали за няколко месеца докато сме им били съюзници през втората световна война. За повече от три години преди това, като съюзници на Германия, не знам да има такива.

преди 3 часа, kirko12 написа:

Ще върнат младежите и мутрите от Европа :) и на всеки ще връчат по един дрон.

А на всеки 10000 - леопард 1 (т55)

Слава Украине - ии към гробищата

ПП

Имало и друга идея 

Депутат Верховной Рады Александр Дубинский зарегистрировал законопроект о мобилизации парламентариев и чиновников.

Избягалите от Украйна са около 11 милиона души по официални данни - според   изявлението на Александър Гладун, заместник-директор на Института по демография към Националната академия на науките на Украйна.

Според  него  от  5 милиона, напуснали Украйна в ралични страни от ЕС , 17% са мъже на възраст 18-64 години. Което  съвпада с възрастта, на която гражданин на Украйна подлежи на военна служба. А това са около  850 хиляди души. Което от своя страна е съпоставимо с числеността на ВСУ.

Даже не полк за засада - цяла друга армия за засада  е  "разквартирувана" в страните от ЕС!

Заместник-директорът прави специална уговорка: в тази статистика не се вземат предвид заминалите около 6 милиона  души  за Русия. Причината е проста - те са врагове на властта в Киев и могат да воюват на страната на руснаците.      И докога ще се избиват там като полуидиоти?????

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Най евтиното в руZката кочина, хората. Ще изпратят на смърт колкото е нужно няма лимит. 

Явно говориш за Украйна, където мобилизацията не е спирала от началото на войната, а Зеленски държи всички клетници от мъжки пол като заложници.

Объркан съм - ядрен удар по Работино:

Нали още се бият руснаците още там.. Бъди?

преди 28 минути, maxthon написа:

Чакай си. Аз още на момента съм ти казал да гледаш на обичайното място, където съобщават за такива неща. Няма да прочетеш нещо по-различно от главен колектор. Дано в дебелите книги не пише, че има няколко главни колектора.

И куде е това обичайно място?

Лента ру?!

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Най евтиното в руZката кочина, хората. Ще изпратят на смърт колкото е нужно няма лимит. Също се отнася и за тези под техен контрол. Повече от десет хиляди български момчета, са загинали за няколко месеца докато сме им били съюзници през втората световна война. За повече от три години преди това, като съюзници на Германия, не знам да има такива.

Бъркаш. В Украйна са най-евтини хората. Що се отнася до загиналите българи във ВСВ. Разбира се, че няма да има загинали българи като съюзници на Германия след като не сме воювали с никой. И разбира се, ще има хиляди загинали щом се воюва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.