Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Акъла не те слуша ич. Виж провери, да не ти е пълна тиквата с вата.

Русия воюва с Украйна, в отговор на малоумния ви въпрос.

Вие не знаете ли, че Путлер нахлу в Украйна ?

Е, нещо некви макарони си произвел?

Да, Русия воюва с Украйна.

И?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, инж. Велев написа:

Затова написах "война". Русия води в момента война със САЩ.

СВО е за Украйна. 2-3 шамара зад врата, за да слуша.

Пуснах го в бисерите, не можах да се сдържа.

преди 4 минути, Мърдокс написа:

Е, нещо некви макарони си произвел?

Да, Русия воюва с Украйна.

И?

И ми, това ме пита малоумния ти съотборник

преди 8 минути, Мърдокс написа:

Запжвядай, от днес.

Ситуацията на противника е "Ах!"

https://vk.com/video-139546368_456263030

Съдържанието тезисно:

Затвори скритото съдържание

Работино: за сутки у ВСУ продвижения нет. Те позиции, которые были заняты нашими войсками, заняты и сегодня утром. Но противник без остановки идет. Сначала идет без брони пехота, она накрывается нашей артиллерией, которая работает отлично, авиация помогает.  Вербовое: атаки идут, пытались вклиниться, доходили до окраин, попадали в огневой мешок, откатились обратно.  У противника ситуация аховая. Они еще к первой линии нашей обороны не подошли. А если подойдут, то они столкнутся с новыми вызовами, которые пока непонятно как преодолеть.  Есть узкий клин, который ВСУ пробивают между Вербовым и Работино. Наша позиция на высотах, из нее хорошо простреливаются коммуникации этого клина. Занятые позиции ВСУ – в низине, а это самоубийство. Пока им не удается выбить нас из Работино.  Тем временем Киев заявляет, что первая линия обороны русских взята. Зачем?  Это попытка объяснить населению, что не все так плохо, как им рассказывают с линии фронта. Разведка у них работает, солдаты знают, что представляют наши линии обороны, они понимают, с чем могут столкнуться. И иллюзий солдаты не питают.  А как сейчас дела на северном фронте?   Пока без изменений. Движение вперед небольшое по несколько опорников в день.   ВСУ постоянно перебрасывают резервы на купянское направление, но элитные были изначально брошены, чтобы купировать прорыв, который намечался, а сейчас подбрасывают тероборону, чтобы насытить мясом оборонительные позиции.   У нас тактика проста: обработка артиллерией, авиацией, уничтожение логистики. Дальше – ТОСами удар по опорнику — выжигается все. Далее идут наши штурмовые группы. И вот так катком проходим вперед.  Элитное подразделение бросать не имеет смысла, туда подбрасывают мясо, которое наловили по всем уголкам Украины. Их задача – сидеть и удерживать позицию на протяжении 3-6 дней. Если погибнут, никого не интересует. Им местами даже не подвозят пищу.

От 25 е било не от днес.. както и да е чух го - хареса ми

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

A Пан Забраван (в твое лице) как се чувства? Иначе отдавна са на левия бряг (оня другия).

преди 3 часа, Flashback написа:

Повтарям - не хваща дикиш!

И как ще хванеш декиш? Вие сте ЧУГУНИ и обяснявам защо? Кръстосай си ръцете пред гърдите ,едни хора слагат лявата отгоре ,други дясната . А сега опитай да размениш ръцете ,ако преди се сложил лявата отгоре ,сега сложи дясната. ТРУДНО и НЕУДОБНО Е ,нали? Когато цял живот  са ти набивали в главата само  ,че СССР /РУСИЯ/ са най-най ,как сега ще кажеш , че не е ,НЕУДОБНО Е НЯКАК СИ ,същото като с ръцете. За това сега твърдите това,което е набито в главите ви и изглеждате като  твърди чугуни .казано по-меко ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ  и трябва да се ГОРДЕЕТЕ ЗА ТОВА ,помагате на путлер и рассия. ЛОГИЧНО от психологията!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Рашистите бягат от Токмак !!!

не виждаш ли че е фейк  човека  не е в кола  това е параван и е в студио  на сушина 

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Рашистите бягат от Токмак !!!

Някаква ориентировъчна дата за това (освобождаването на града)? Не за друго.... Да не се окаже, че датата дойде пък линията на съприкосновение пак като тази от днес? Явно изпитваш неистово желание да ти казват, че лъжеш като разпран.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Някаква ориентировъчна дата за това?

Война е все пак. Но вече началниците се изнасят от Токмак, а войниците крадат перални. Както беше в Херсон

Виж за Херсон ако искаш, мога да погледна заради тебе в Гугъл

преди 7 минути, bigiadri написа:

И как ще хванеш декиш? Вие сте ЧУГУНИ и обяснявам защо? Кръстосай си ръцете пред гърдите ,едни хора слагат лявата отгоре ,други дясната . А сега опитай да размениш ръцете ,ако преди се сложил лявата отгоре ,сега сложи дясната. ТРУДНО и НЕУДОБНО Е ,нали? Когато цял живот  са ти набивали в главата само  ,че СССР /РУСИЯ/ са най-най ,как сега ще кажеш , че не е ,НЕУДОБНО Е НЯКАК СИ ,същото като с ръцете. За това сега твърдите това,което е набито в главите ви и изглеждате като  твърди чугуни .казано по-меко ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ . ЛОГИЧНО от психологията!

ти си много глупаф бил

по-лесно е лявата отгоре защото е по лека и тежи по малко на дясната

но  аз доста неща правя с лявата и ми е все едно 

преди 2 часа, Flashback написа:

Влез в Туитър и виж кой е станал за посмешище

Ми защо няма за великия вожд ? Има въпреки ,че праща в колония. Руснаците НЕ са си загубили чувството си за хумор и го правят много тънко ,смеят се двусмислено. Ако имаше там свободата на словото  /т.е. демокрация / нямаше да има по осмиван  политик от путлер!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Но вече началниците се изнасят от Токмак, а войниците крадат перални. Както беше в Херсон

A ти им светиш, че там вече се стъмнява? Нямам какво друго да кажа освен...... Защо лъжеш като разпран?

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Пуснах го в бисерите, не можах да се сдържа.

И ми, това ме пита малоумния ти съотборник

Не следя плътно течението на темата, щото гледам да не си губя времето с малоумния ви отбор Козяк-Боряна.

Ма и преди съм срещал това твое заяждане:

"Щом Путин твърди "СВО", вие защо казвате "война"? – ми по народному бе, малоумници, разговорна форма на езика бе, малоумници, тук не сме в дипломатически кулуари бе, малоумници!

А по същество е СВО, а не е пълна, истинска война.
Както, малоумници, си го казва и Путин : "Ние не сме започнали истински."

Русия се бие с лявата ръка и за нея това е СВО.

преди 13 минути, bigiadri написа:

И как ще хванеш декиш? Вие сте ЧУГУНИ и обяснявам защо? Кръстосай си ръцете пред гърдите ,едни хора слагат лявата отгоре ,други дясната . А сега опитай да размениш ръцете ,ако преди се сложил лявата отгоре ,сега сложи дясната. ТРУДНО и НЕУДОБНО Е ,нали? Когато цял живот  са ти набивали в главата само  ,че СССР /РУСИЯ/ са най-най ,как сега ще кажеш , че не е ,НЕУДОБНО Е НЯКАК СИ ,същото като с ръцете. За това сега твърдите това,което е набито в главите ви и изглеждате като  твърди чугуни .казано по-меко ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ  и трябва да се ГОРДЕЕТЕ ЗА ТОВА ,помагате на путлер и рассия. ЛОГИЧНО от психологията!

Пий си хапчетата!

И се пише дикиш!

преди 5 минути, Banesc написа:

но  аз доста неща правя с лявата и ми е все едно 

Офтоп: значи си амбидекстрен ;)

преди 6 минути, Мърдокс написа:

Не употребявайте купешки думи, щото Филолога ги запомня и ги ползва грешно

преди 4 минути, инж. Велев написа:

Изнервен ми се виждаш нещо.

В интерес на истината, последната ти простотия ме разсмя, затуй е в бисерите.

Иначе, тъпотиите ти адски изнервят, няма какво да си кривя душата.

Хора умират за братска славянска Украйна, вие се гаврите с паметта им

преди 9 минути, Мърдокс написа:

не  точно

десняк съм но

сложно е за обяснение 

на кратко

за всичко си има алгоритъм

лявата е огледална на дясната 

ако искаш  да кръстош ръце и лявата да е отпред

с дясната си хващаш левия бицепс 

и обратното 

чули бе  чугун bigiadri 

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Иначе, тъпотиите ти адски изнервят, няма какво да си кривя душата.

Истината си е ЕМ. Много боли и изнервя. Особено когато виждаш че е така, както ти го говоря.

току-що, инж. Велев написа:

Особено когато виждаш че е така, както ти го говоря.

Виждам, че лъжеш, затуй се нервя.

Долно е да се гавриш с паметта на героите, които умират за родината си в бой срещу рашистката чума.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Мърдекстрен ли ?

виж че елементарни неща не разбираш и питаш  а как ще разбереш сложни като военната операция кой губи и кой печели ...

току-що, Banesc написа:

виж че елементарни неща не разбираш и питаш  а как ще разбереш сложни като военната операция кой губи и кой печели ...

Това е хумор, включващ част от ника ми :D

преди 1 минута, Banesc написа:

Щом путлеристките пълчища бягат от Токмак, значи героите от ЗСУ настъпват към Токмак.

Къде е тук сложното а ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.