Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Напоследък на много странни картинки попадам в интернет пространството !

Вижте последния шедьовър на който попаднах !!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Flashback написа:

Според израелския Бенет, по време на мирните преговори през март Путин е бил готов да се изтегли от Херсонска и Запорожка област, в замяна Украйна записва в Конституцията си неутрален статут, дава най-накрая пустата автономия на Донбас (това беше Минск 2) и забравя за Крим. Т.е. през март имаше шанс всичко да се върне преди 24 февруари, но САЩ и UK не позволиха това споразумение да се осъществи и наредиха на киевската марионетка да си бие до последния украинец. След няколко месеца Путин си анексира и четирите територии, щом Зеля изхвърли в кошчето за боклук това предложение.

Както е повече от ясно, Зеля никога повече няма да получи подобна изгодна оферта от Путин. 

Не се прави на луд! Кой нахлу и окупира? И кой направи "референдуми"?

Пусни си обявяването на СВО, пожалуйста, и кажи кой лъже!

преди 1 час, Мърдокс написа:

Не следя плътно течението на темата, щото гледам да не си губя времето с малоумния ви отбор Козяк-Боряна.

Хвърлиш ли камък в септичната яма с лайната най-вероятно е да се оплискаш.
Остави ги да си потъват естествено. 

преди 8 минути, parmobil написа:

Не се прави на луд! Кой нахлу и окупира? И кой направи "референдум?

Пусни си обявяването на СВО, пожалуйста, и кажи кой лъже!

Да и кога бяха референдумите!?

Бяха няколко месеца след март, когато това предложение беше на масата в Истанбул, дори подписано от двете делегации - украинската и руската. След това онзи перушан Борис Джонсън набързо изхвърча за Киев и нареди на Зеля, че с Путин не трябва да се преговаря, а да се воюва. И няколко месеца след това Путин анексира териториите. Сега проверих - датата на анексиите е чак 30.09.2022 г. Истанбулското споразумение беше през март и още тогава Зеля можеше да спре войната и Украйна да си запази Херсонска и Запорожка област плюс спасените животи. 

преди 4 минути, Flashback написа:

Да и кога бяха референдумите!?

Бяха няколко месеца след март, когато това предложение беше на масата в Истанбул, дори подписано от двете делегации - украинската и руската. След това онзи перушан Борис Джонсън набързо изхвърча за Киев и нареди на Зеля, че с Путин не трябва да се преговаря, а да се воюва. И няколко месеца след това Путин анексира териториите. Сега проверих - датата на анексиите е чак 30.09.2022 г. Истанбулското споразумение беше през март и още тогава Зеля можеше да спре войната. 

Референдум за окупирано, нали? Кой лъже?

Слушах и гледах украинската делегация, но не останах с впечатление за споразумение.

Класика!!!

75

преди 10 минути, parmobil написа:

А, към отбор "РФ" - някой да даде дефиниция за денацификация, моля!

Бандеристан без никакви бандеровци.    Хохли и казаци нали са и роднини?   

току-що, БаалБек написа:

Използвай търсачката на форума преди да питаш за нещо, което вече със сигурност си виждал.

Няма как да ги чуеш. Можеш само да ги прочетеш, ако използваш тази хубава функция на форума да се търси из неговото съдържание.

Да речем, че не ме бива по търсенето....

И ти си могла да прочетеш моите, но упорито твърдеше, че нямало такива...

ОК, съгласен съм, че ползвах грешен глагол "чуем"...

Пропуснах, че всичко разбираш буквално , извинявам се, че съм те надценил...

Дай да прочетем твоите аргументи, щот такива още не съм виждал от теб...

И неколко въпросчета...

1. Списъка на историците и книгите им задоволи ли те?

2. Изяснили ти се къде са корените на Русия?

3. Кога е започнало етническото осъзнаване на украинците, като нещо различно от руснаци?

4. Що е то "Руская правда" и кога, и защо е написана?

Иииии..... нека търсенето.... запоооочне.... СЕГА-А-А-аааааа...

Успех...

П.С. Ако може със собствени думи, а не "копи-пасте"....

преди 35 минути, maxthon написа:

Казах всички договорки. Това включва и него. Кой е искал в крайна сметка да има голяма държава на Балканите и кой не?

Отговора е НИКОЙ.

преди 5 минути, attj написа:

Бандеристан без никакви бандеровци.    Хохли и казаци нали са и роднини?   

Не ти се получава. Това трябва да е валидно навсякъде, а не в конкретна страна.

току-що, Звяра!!! написа:

Класика!!!

75

Мхм, класика е...

Първият си ти и носиш моята снимка, за да си личи кое та тормози...

Втория йе Иванушка и носи аватара на Мориати, че да му "отвинти" един...

Третия... третия си е същия като аватара си....

Абсолютна класика....

преди 3 минути, BANKATA написа:

Отговора е НИКОЙ.

Дай малко по-голям шрифт, че пак си в режим истерия. Ако отговора беше никой, нямаше да видим и такива условия в Сан Стефано.

преди 5 минути, parmobil написа:

Референдум за окупирано, нали? Кой лъже?

Слушах и гледах украинската делегация, но не останах с впечатление за споразумение.

Според теб донбаските казаци дали се чувстват "окупирани" и дали мечтаят Зеля да ги "освобождава"?! Или кримчани?!

И ще има още анексии в Днепропетровска, Харковска, Николаевска и Одеска области, след като ВСУ рухне. Украинското пушечно месо не е безкрайно число, а НАТО го е шубе да праща свое. 

Второ такова предложение от Путин като истанбулското повече няма да видите, а Русия ще анексира териториите с преобладаващо руско население, сиреч половин Украйна.  

преди 15 минути, andiay написа:

П.С. Ако може със собствени думи, а не "копи-пасте"....

Е то призива и да използваш търсачката също е "копи-пасте", но в това разбира се няма и да се учудиш, че е така.  Сега ако потърсиш къде и са аргументите очаквано няма да намериш нищо, за разлика от мястото, което копира. Там ще намери откъс от един учебник (украински) за произхода на половин Европа. Забавно четиво е това, което за съжаление са превърнали в средство за придобиване на някакво образование в Украйна.

преди 1 минута, maxthon написа:

Дай малко по-голям шрифт, че пак си в режим истерия. Ако отговора беше никой, нямаше да видим и такива условия в Сан Стефано.

Бъди ! Ти си ми любимец. Хал хабер си нямаш от нищо ама се напиняш яко.

Трябвало е и на теб да ти дърпат ушите по история. 

Вземи се запознай какво представлява този договор.

преди 3 минути, Flashback написа:

Според теб донбаските казаци дали се чувстват "окупирани" и дали мечтаят Зеля да ги "освобождава"?! Или кримчани?!

И ще има още анексии в Днепропетровска, Харковска, Николаевска и Одеска области, след като ВСУ рухне. Украинското пушечно месо не е безкрайно число, а НАТО го е шубе да праща свое. 

Второ такова предложение от Путин като истанбулското повече няма да видите, а Русия ще анексира териториите с преобладаващо руско население, сиреч половин Украйна.  

Ние няма да окупираме - каза Путин!

Кой излъга и проведе референдум в окупираните области?

Не ме мързи да те питам.

преди 32 минути, БаалБек написа:

Няма как да ги чуеш.

Дори на това е отговорил. Дотолкова няма чувство за хумор.

Вчера, вместо да каже, че е сбъркал за автонима на немци, което нямаше причина да не направи, тръгна да увърта, че е сбъркал щото ние сме прости.

Не е хубаво да се заяждам, ма викането за Расссия е такава гнус

преди 3 минути, parmobil написа:

Кога и къде го е казал?

Не съм чувал (за) такова изказване.

преди 20 минути, Звяра!!! написа:

Напоследък на много странни картинки попадам в интернет пространството !

Вижте последния шедьовър на който попаднах !!!

72

Ми ко да кажа....

Освен което винаги съм казвал....

Идиотите винаги попадат на идиотски неща в нета, създадени съответно също от идиоти....

И даже "мислят" че са оригинални....

Да оставим настрана, че в момента нарушаваш правилата на форума....

Но... моят аватар е обект на авторско право, авторска снимка е, публикувана в сайт, който защитава авторските й права....

Всяка нейна употреба без изричното ми разрешение е закононарушение....

Ма споко дзверче, позволявам ти да я ползваш, както намериш за добре...

Искаш ли още мои?

Нема проблем....

Забавно е да наблюдавам как некой сам доказва, колко съм прав за него....

Не мисли много - ще те заболи глава....

П.С. Сега да не проплачеш, че па аз съм та нападал?

Винаги сам си се нападал, ма нимойш го осъзнайшш...

Що?

Ми щот си дзверче, те нимоат да осъзнават...

преди 7 минути, andiay написа:

Да речем, че не ме бива по търсенето....

И ти си могла да прочетеш моите, но упорито твърдеше, че нямало такива...

Разбрах. Отказваш се. Нормално беше.

преди 10 минути, andiay написа:

Дай да прочетем твоите аргументи, щот такива още не съм виждал от теб...

на това което си написал "по темата"? Като тези:

Цитат

То е за такива като теб - рупори без капацитет, а още по-лошото е, че са без никакво желание да бъдат нещо друго, освен рупори...

То е за такива като теб - рупори без капацитет, а още по-лошото е, че са без никакво желание да бъдат нещо друго, освен рупори...

То е за такива като теб - рупори без капацитет, а още по-лошото е, че са без никакво желание да бъдат нещо друго, освен рупори

Или то се отнася само да не ви викат на вас глупаци....

Миии... глупаци сте, не заради различното мнение...

А защото.... просто сте си глупави

Написано от @andiay

С теб диалог по темата не може да се води. Ако го направя получавам горното. То с телевизор или радио по мога да се разбера. Поне всички ти прочетоха и видяха коментарите - ПО ТЕМАТА ...:newspaper:

Успех...

току-що, parmobil написа:

Кой излъга и проведе референдум в окупираните области?

Не ме мързи да те питам.

След като му отхвърлиха предложението през март, което беше повече от добро за Украйна, последваха анексиите. Кое не разбираш в това елементарно изречение!?

Плановете се промениха, на война като на война и след като цялото НАТО агресивно започна да помпа оръжия на украинския прокси полигон.

Каквото повикало - такова се обадило! Примирете се, че Зеля изпусна страхотна сделка!

преди 4 минути, Мърдокс написа:

Кога и къде го е казал?

Не съм чувал (за) такова изказване.

Стига де! Пусни си обявяването на СВО. После може и простичко да напишеш - извинете.

преди 2 минути, Flashback написа:

След като му отхвърлиха предложението през март, което беше повече от добро за Украйна, последваха анексиите. Кое не разбираш в това елементарно изречение!?

Плановете се промениха, на война като на война и след като цялото НАТО агресивно започна да помпа оръжия на украинския прокси полигон.

Каквото повикало - такова се обадило! Примирете се, че Зеля изпусна страхотна сделка!

Къф март, пич? Кога нахлуха РФ?  То бива гьонсуратлък, ама вие гоните нови върхове.

току-що, BANKATA написа:

Бъди ! Ти си ми любимец. Хал хабер си нямаш от нищо ама се напиняш яко.

И ти хал хабер не може да обясниш защо, но като гледам даже и не напиняш да го направиш. И сега ще се хванеш за сламката, че договора е предварителен и на какво ли още не. След като нямат намерение да се създава голяма държава защо тогава се договарят такива граници дори и в предварителен договор?

преди 17 минути, parmobil написа:

Не ти се получава. Това трябва да е валидно навсякъде, а не в конкретна страна.

Ами то затова вече е невъзможен Бандеристан.   Кой би върнал например  албанците с Косово в Сърбия???  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.