Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, БаалБек написа:

Да благодаря за авторите. Признавам, че не съм чела нищо от тях. Но си задавам въпроса до колко са верни, ако се позовават основно на руски или съветски автори, които услужливо са прикрили неудобни за тях факти от древността. Подобно на този спорен за мен материал:

Bulgars - Wikipedia

The Bulgars (also Bulghars, Bulgari, Bolgars, Bolghars, Bolgari,[1] Proto-Bulgarians[2]) were Turkic semi-nomadic warrior tribes that flourished in the Pontic–Caspian steppe and the Volga region during the 7th century. They became known as nomadic equestrians in the Volga-Ural region, but some researchers believe that their ethnic roots can be traced to Central Asia.[3]

:ohmy: :lol6::lol6::D

Бълбъй бълбук, нещо да не си се напушил а, или блондинството ти вече окончателно е станало безмозгло :D 

Какви съветски и руски автори те гонят а, след като това е общоприетото световно мнение на мнозинството историци :newspaper: .. Бегай да плачкаш и срещу немските, английски, американски, французки историци които казват същото ....

Ех, явно след като млъкна затапен по материала за французите от Галиция в укропския учебник, който уж беше лъжа номер 1 ( ако не бъркам нали :wub: ) , нещо съвсем си се побъркал по историческите въпроси 

Айде пий си хапчетата и бегай да четеш, не че ще помогне, блондиките си остават блондинки forever ;)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Както сега не трябва са се вини САЩ че изпълнява поети ангажименти към Украйна с изпълнението на Будапещенският меморандум.

Но пък може съвсем спокойно да се вини за това, че подтикна Украйна към неспазване на други по-нови споразумения.

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

И аз не искам да разговарям със отпадъци.

Че кой те кара да говориш сам със себе си?

преди 4 минути, maxthon написа:

Ами за лаптопа говоря, че липсват доказателства. Доказателства не само, че е руска, а каквато и да било пропаганда. Лаптопа е реален. Собственика му е реален. Съдържанието на лаптопа е реално

При теб в Централата може и да липсва каквато и да е пропаганда, особено руска, но действителността е друга. И руската пропаганда присъства в България навсякъде, дори и тук в темата.

преди 1 час, BANKATA написа:

Те ако имаха наистина такива планове щяха да го заложат в предварителните договори.

Какви предварителни договори за територии  преди война бе макак,  това да не ти е да пазаруваш в супера или кварталния магазин за определена сума :D 

Ба си титаничната мисъл хахахахаа  :D

преди 32 минути, maxthon написа:

Аз не те питам защо са договорите. Питам те дали някой все пак след няколко месеца и поради някаква причина може да си промени мнението. И ако някой е решил да има голяма българска държава на Балканите това добре ли би било за нас или не? И трябва ли да се сърдим на една такава промяна на мнение ако това е изцяло в наша полза? Защото аз допускам, че Русия са имали намерения да направят точно това поради ред причини и една от тях ти я спомена (Екзархията). Защо не са могли да си изпълнят намерението? Може би за това щеше да се наложи да водят още една война с непридвидими резултати. Само, че ти продължаваш да се сърдиш не на този, който реално ни е намалил териториалните граници.

А ако някой пропаднал комарджия си ипотекира къщата и банката му я вземе, а той си промени мнението след няколко месеца, жена му трябва да се ядосва не на него, а на банката, защото той си променил мнението :)

Гордостта с която путлеристите си признавате, че думата на Матушката ви не струва нищо е впечатляваща. Жалко, че нямам място в подписа за всичките ви бисери. 

току-що, БаалБек написа:

При теб в Централата може и да липсва каквато и да е пропаганда, особено руска, но действителността е друга. И руската пропаганда присъства в България навсякъде, дори и тук в темата.

А западната?

Присъства ли?

Щот аз я срещам навсекъде....

Но... при теб в Централата мое и да липсва, знам ли...

преди 25 минути, andiay написа:

И като разпространение, и като възможности, и като ефективност....

Ето и един пример за ефективна пропаганда със западен привкус и много хора наистина и ще повярват на това. За някакво по-високо ниво на чистота изобщо не може да става и дума. Съответно и за по-ниско ниво на емисии. Емисиите се спестяват от взетото решение за намаляне на консумация на газ като цяло в Европа (това до какво води чисто икономически е друга тема). Единствения ефект от цялото нещо е 3 до 4 пъти по-скъп газ.

image.png

преди 1 минута, andiay написа:

А западната?

Присъства ли?

Щот аз я срещам навсекъде....

И какво ти говори?

преди 3 минути, maxthon написа:

Единствения ефект от цялото нещо е 3 до 4 пъти по-скъп газ.

Кога?

преди 5 минути, БаалБек написа:

При теб в Централата може и да липсва каквато и да е пропаганда, особено руска, но действителността е друга.

Ще ми се да обясниш каква е реалността с лаптопа. Онзи на Байдън син за да не помислиш, че трябва да напишеш как си купила лаптоп от магазин за печки и перални. След това може да дадеш и на свой ред и според твоето виждане пример за руска пропаганда за да може да я разнищим защо точно е такава. А може пък да се окаже, че не е изобщо.

току-що, БаалБек написа:

И какво ти говори?

Че е пропаганда...

Всяка пропаганда все туй ми говори...

Ще станат вече повече от 40 години....

П.С. И не разбрах, тоз път видя ли отговора ми на въпроса ти, или да ти го цитирам пак?

За украинците иде реч...

преди 1 минута, БаалБек написа:

Кога?

В момента. Никога не е преставал да бъде минимум 3-4 пъти по-скъп "чистият" (но само на думи) газ от САЩ.

преди 1 час, Мърдокс написа:

https://mciff-csd-bg

Смених тиретата с точки:

https://mciff.csd.bg

Стигаш ли го с долното?
Аз стигам.

Мдаам, същата се финансира от американското правителство, и уж частни организации, катъо сорос, получаващи на свой ред пак пари от хамериканското правителство, демек служещи на хамериканците ,з атова и все в устата им е Русия, Китай и всеки неудобен ими  ;) 

преди 1 минута, Moriati написа:

Мдаам, същата се финансира от американското правителство, и уж частни организации, катъо сорос, получаващи на свой ред пак пари от хамериканското правителство, демек служещи на хамериканците ,з атова и все в устата им е Русия, Китай и всеки неудобен ими  ;) 

Ами твоя вибратор се финансира от САЩ! Нещо против ли имаш?

преди 1 минута, maxthon написа:

Ще ми се да обясниш каква е реалността с лаптопа.

Това въобще не ме интересува. 

преди 2 минути, maxthon написа:

твоето виждане пример за руска пропаганда

Всеки който в България прави опити да ни внуши, че "руския свят" е по-добър от този в който сме сега. Да напуснем ЕС, да НЕ приемем еврото, да нямаме избор от доставчици на енергия.

преди 6 минути, andiay написа:

Че е пропаганда.

И какво иска от теб?

преди 6 минути, maxthon написа:

В момента. Никога не е преставал да бъде минимум 3-4 пъти по-скъп "чистият" (но само на думи) газ от САЩ.

И? 

Какъв е избора? Като теб ЕС да се надупи на изток ли?

преди 1 минута, БаалБек написа:

, да НЕ приемем еврото, да нямаме избор от доставчици на енергия.

ние сега нямаме избор

не трябва да е от Русия

защо не ни дават да си построим аец белене 

преди 6 минути, maxthon написа:

Кво те интересува колко и дали е по скъп? Щом то ту трябва  - плащаш! А ма не на путкин, а на USA - kakwa e razlikata? 

преди 1 минута, Banesc написа:

ние сега нямаме избор

не трябва да е от Русия

защо не ни дават да си построим аец белене 

Зашото не трябва, затова!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.