Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

а досега като внасяхме руски петрол - като че ли цените не хвърчаха

ти ли си внасял руски петрол

когато внесеш тогава ще определяш каква да е цената 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, БаалБек написа:

Не смееш да посочиш някакъв период от време ли? Чакаш указания?

Точната дата е момента, в който решихме да нямаме повече вземане-даване с Газпром експорт. Час до секундата ще поискаш ли? Преди този момент е нямало никакъв проблем да получаваме газ от където и да било. Дори имаше през 2019г. пробно внос на втечнен газ и цената му просто не беше атрактивна. Нещата не са се променили много от тогава. Даже са и влошени в посока по-голяма разлика между тръбен и втечнен газ.

току-що, andiay написа:

На останалите ти въпроси ще отговоря

Ама някой друг път, нали? :cool:

А и то е един. 

преди 2 минути, andiay написа:

относно украинците

Когато понатрупам повече информация ще ти отговоря. Ти ме водиш поне с 40 години.

Но моя въпрос не е свързан с възраста. А с това, кой "свят" предпочиташ - сегашния или руския?

току-що, БаалБек написа:

А и то е един. 

Когато понатрупам повече информация ще ти отговоря. Ти ме водиш поне с 40 години.

Но моя въпрос не е свързан с възраста. А с това, кой "свят" предпочиташ - сегашния или руския?

Ааа, значи не само блонди, но и молокосос взел се за знаещ въобще.... Охх, трагично направо.... :ph34r:

преди 1 минута, maxthon написа:

Точната дата е момента, в който решихме да нямаме повече вземане-даване с Газпром експорт. Преди този момент е нямало никакъв проблем да получаваме газ от където и да било.

И сигурно имаш и сериозни и необорими аргументи за твърдението ти, ама сега не е момента да ги представиш.

преди 6 минути, БаалБек написа:

И сигурно имаш и сериозни и необорими аргументи за твърдението ти, ама сега не е момента да ги представиш.

Е защо спря да четеш поста до там, където си го цитирала? Или не успя да асимилираш как сме си купили през 2019г. втечнен газ? Може би затова и ти се смеят точно на този пост? Да те успокоя, че в твоя случай и конкректно по тази тема състоянието не е смешно. Направо е плачевно.

преди 5 минути, Moriati написа:

Ахам, след като станахме на страната на уж светлоликите и богоподобните западняци, , благодарение на задникопродавци и центаджии като теб :D

по точно станахме заради такива като ТЕБ, дет гледат в Европа и са там от доста по отдавна

преди 7 минути, Banesc написа:

ти ли си внасял руски петрол

когато внесеш тогава ще определяш каква да е цената 

да досега го внасяше русия и затова миналата година цените хвърчаха повече

преди 6 минути, БаалБек написа:
преди 9 минути, maxthon написа:

Точната дата е момента, в който решихме да нямаме повече вземане-даване с Газпром експорт. Преди този момент е нямало никакъв проблем да получаваме газ от където и да било.

Това в черното ти ли го твърдиш? Или друг от Централата го е писал?

преди 7 минути, БаалБек написа:

Това в черното ти ли го твърдиш?

Ти кажи след като 2019г. сме си закупили пробно танкер втечнен газ за да се провери цялата процедура по доставка това какво означава? Това от където и да го погледнеш означава, че възможност за покупка на газ е имало тогава, имало е и преди това. Имало е от момента, в който са се изпълнили няколко условия. Терминал Ревитуса да работи и да има връзка между газопреносните мрежи на Гърция и България. И двете условия са налични още от преди 2019г. Та възможност има. И кое от черното не разбра?

преди 26 минути, maxthon написа:

Не се причислявай към групата на лоботомираните. Въпреки, че главатаря там няма кой да го подмине. И той с триста зора опита и не успя да намери нито едно свидетелство за това, че Русия не си е изпълнила задълженията по Минските споразумения. Единствено показа разни материали, но описващи събития от преди подписването на споразуменията.

Момко, внимавай какво пишеш че твоите ще те линчуват.

В коя точка на споразуменията фигурира Русия?

На летището на Псков е доста интересно:

Това не е ли малко далече от бойните действия? Какви са тия 21 дрона дето ги пишат там? Толкова много въпроси без отговор...

преди 12 минути, BANKATA написа:

Момко, внимавай какво пишеш че твоите ще те линчуват.

В коя точка на споразуменията фигурира Русия?

Ако не фигурира в никоя точка тогава няма да имат и задължения по тези споразумения. В такъв случай защо питаш дали Русия (и те са друга страна) са си изпълнили задълженията по споразумението. Всъшност има точка, която включва и Русия, въпреки, че не е спомената поименно. Но това няма особено значение след като визираш като другата страна Лнр и Днр. Кое от всичките им задължение по споразумението не са изпълнили? Може би това да следват политиката на Порошенко, който сам призна, че е работил в посока Минск да не се случи?

Ми не е зле за началото на новия ден, щом ТАСС дори пишат за 4 повредени Ил-76:

https://t.me/tass_agency/207257

Не може да се отрече като за страна без авиация и без флот - добре го дават украинците..

току-що, БаалБек написа:

Колко пъти да ти казвам, да не съдиш за другите по себе си?

преди 2 минути, БаалБек написа:

А и то е един. 

Душице, само преди минути ги зададе....

преди 10 минути, БаалБек написа:

1. Ти би ли предпочел България да се върне в орбитата на Русия или е по-добре сегашното положение? 2. Та даже малко и да се понамали руското влияние в Родината ни? 

Цифричките са мои, останалото си е твое...

1. Тцъ, не бих предпочел и тцъ, сегашното й положение хич не е добро, нито по-добро...

Песимист съм и че ша стане по-добро... поне в обозримо за мен бъдеще...

2. Руско, американско, германско, турско и кот още може, все требе да са намали...

Но... не стаа с пропаганда и кухи лозунги, а кураж и "силен кръст", първо в народонаселението, за да се прояви и сред политическия елит...

Дотогаз се ще сме под нечие влияние, а още по-вероятно под неколко чужди влияния и ща са караме помежду си....

И аз ко та питам...

преди 6 минути, andiay написа:

Да припомня...

Видя ли отговора ми на твоя въпрос към мен, относно украинците, или пак го пропусна?

Ти ко ми отговаряш...

преди 16 минути, БаалБек написа:

За да ми видиш отговора?

Ша приема тогиз, че си го видяла....

Но... щом немаш натрупана информация, що викаше че пиша глупости за това, че Русия е наследник на Киевска Рус?

Хм, преди 40 години съм бил 7 за 8-ми клас...

Сметаш ли, че тогава е имало къде да чета онези автори?

Даже не съм убеден, че изобщо сме учили нещо за История на Русия....

Ти 7-8-ми клас ли си?

преди 25 минути, БаалБек написа:

Винаги съм предпочитал Моят свят....

Някога оспори и едно друго мое твърдение - Свободният човек е свободен, дори да се намира в затвор....

Всеки от нас сам създава света си, душице, и сам избира дали да е свободен или затворник....

Умните кора умеят да моделират обкръжаващата ги среда така, че да отговаря на потребностите....

Едни повече, други по-малко, но общото е че го правят и в голяма степен не се притесняват от конюнктурата...

Всичко е въпрос на избор, а той никога не е само един....

Недостатъчно умните биват манипулирани и зависят изцяло от заобикалящата ги среда...

За тях конюнктурата е жизненоважна, защото не са в състояние да видят, че имат и друг избор....

Всеки живее така, както иска и доколкото позволяват природните му дадености....

Няма добър и лош свят....

Светът е такъв, какъвто си го направиш....

Моят не е прекрасен, но да кажем, че е задоволителен....

Ти избираш, какъв да е твоя....

преди 1 минута, maxthon написа:

Ако не фигурира в никоя точка тогава няма да имат и задължения по тези споразумения. В такъв случай защо питаш дали Русия (и те са друга страна) са си изпълнили задълженията по споразумението. Всъшност има точка, която включва и Русия, въпреки, че не е спомената поименно. Но това няма особено значение след като визираш като другата страна Лнр и Днр. Кое от всичките им задължение по споразумението не са изпълнили? Може би това да следват политиката на Порошенко, който сам призна, че е работил в посока Минск да не се случи?

Някъде да съм споменал Русия?

Аз вашите опорки ги знам много добре.

Ти намеси минските споразумения, ти отговори.

току-що, BANKATA написа:

Някъде да съм споменал Русия?

Аз вашите опорки ги знам много добре.

Ти намеси минските споразумения, ти отговори.

Ей, като се хванете за нещо...

Трябва ли да ти припомням интервюто на Меркел отпреди година, в частта му за Минските споразумения?

А на Зеленски изказванията по въпроса?

Все повече се убеждавам, че освен опорки, нищо друго май не си в състояние да узнаеш....

Широко затворени очи...

В Тула също изригва вулкан:

В Брянск - 2 вълни взривове, Геледжик - гори тази нощ са се развили яко...

А Москва - без летища пак.... Всичко е точно в съответствие с ПЛАНА!

преди 40 минути, andiay написа:

Ей, като се хванете за нещо...

Трябва ли да ти припомням интервюто на Меркел отпреди година, в частта му за Минските споразумения?

А на Зеленски изказванията по въпроса?

Все повече се убеждавам, че освен опорки, нищо друго май не си в състояние да узнаеш....

Широко затворени очи...

Аааа, тези ги обяснявай на бъди който преди време с пяна на уста ми обясняваше че Русия не е страна по тези споразумения.

Затова сега го питам, че върти палачинката кога както му е удобно.

Колкото к да се напиняте пак да го защитавате той толкова си може.

ПП: очите са си ми много добре.

Време е ти да прогледнеш.

преди 3 часа, БаалБек написа:

Когато понатрупам повече информация ще ти отговоря.

Няма да можеш. Синдбад и Филолога знаят всичко, щото са всезнайковци.

Има различни версии. И това е нормално.

Историята е такава наука, че колкото повече четеш, толкова повече научаваш, че знанията ти са недостатъчни за да изградиш каквато и да е версия, ако не си изкривиш душата.

В този смисъл хералдиката разкрива претенциите на държавния елит, а не историческите му познания.

И все пак, както казваше Ватенката агент Димитър

10154949_706622029381346_171759178461546

Питай ги, като толкоз много не съществува украинска държава и украинска нация, кой аджеба ги бие на бойното поле.

"Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине…
Ось де, люде, наша слава,
Слава України!"

Тарас Шевченко роден 1814, починал 1861
https://lux.fm/ru/nathnennya_t1638

Обаче според Филолога, Ленин я е измислил Украйна, а Хрусчов я е доизмислил.

Спокойно можеш да го пуснеш по нанадолнището с количката.

Колкото е Филолог, толкоз е и Историк, ма понеже не му знам името...

Реджепчо

Хубаво. Докато водехте този исторически спор твоите любимци май нагазиха лука. Стана неусетно за 2-3 дена.

Да видим какво става нататъка.

За начало в Киев дават въздушна тревога и за големите мухи.

Наясно са .

НАТО ли е ударило Русия в Псков?

от Украйна това не е възможно. 600 км.

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

Фейк

Ти си царя на фейковете.

Ама ми хареса как Анди ви размаза по въпроса с историята на Украйна.

:hush:

преди 2 часа, Andrii написа:

НАТО ли е ударило Русия в Псков?

от Украйна това не е възможно. 600 км.

Украйна.

Възможно е от руска територия. Не гледате видеата, които вашия Филипов пуска.

И аз пускам, ма поне на Филипов гледайте. Той поне е от вашите и вика за Русия.

4 Ила, склад за гориво и склад с амуниции

Рашистите са избягали от Вербове. Сега е в сивата зона. Скоро украинските сили ще го освободят.

преди 2 часа, kirko12 написа:

твоите любимци май нагазиха лука

Не, твоите любимци август нагазиха лука

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.