Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, maxthon написа:

Наивни деца колкото си искаш....

Всъщност, повечето ватници сте явно соц носталгични дядки. Не мисля, че нормално дете ако му обясниш нещата няма да ги разбере. За разлика от вас с промитите мозъци.

преди 9 минути, maxthon написа:

Тоест ако искам да кажа нещо такова ще го направя. Винаги са ме учудвали хора, които се опитват да ми вкарат думи, които не съм изговорил.

А така, бегай по тъча като всички ватници. Всичко без точка 8, в поста ми са безспорни факти. Доказващи, че путиновия план върви по график.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Отговора ми е прост Вълчев

Руските бизнеси използват 18.5 ПЪТИ повече юуана като валута.

Това трябва да набие отговора в тъпата ти глава.

Сега мини на трак - Китай ще превземе РФ

И там има отговор - няма да ти хареса

преди 2 минути, Flashback написа:

Дано му плащат, че ако наистина си вярва, положението е отчайващо...

Мисля, че за някаква част от агитката Боряна-Козяк това е същото, като за агитките на футболните отбори.

Празни глави, сърца и души, сър!

Непораснали и до сега, както и инфантилните им татковци-дядовци от пет-десет поколения никога не са пораснали.

Питай Кунчев, Ботйов ("А вий сте идиоти!") и останалите.

Това е положението у нас от векове.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

А така, бегай по тъпа като всички ватници. Всичко без точка 8, в поста ми са безспорни факти. Доказващи, че путиновия план върви по график.

Нали бегай.... Аз имам безпорни факти. Доказателство за фактите никакви нямам, но все пак са факти. Ето ти един факт.

преди 8 минути, maxthon написа:

Последно време всички реват как Русия продава над установения праг. Дали пише същото и в декларациите? Днес пък Блумбърг се изненадват как има рекорден износ на петрол. И там явно има наивни деца....

Заболя ме клавиатурата да пиша Всичко е по план. Повтарям, всьо по план

преди 1 минута, maxthon написа:

Нали бегай.... Аз имам безпорни факти. Доказателство за фактите никакви нямам, но все пак са факти. Ето ти един факт.

Фактите са, изгубен най големия пазар. Нефт продаван с огромна отстъпка на некоректни купувачи. Индия дължи 29 милиарда долара. Факти. Дай твоите, които доказват подобряване на ситуацията за Русия след войната. Продажна Вата 

преди 5 минути, Мърдокс написа:

Мисля, че за някаква част от агитката Боряна-Козяк това е същото, като за агитките на футболните отбори.

Празни глави, сърца и души, сър!

Непораснали и до сега, както и инфантилните им татковци-дядовци от пет-десет поколения никога не са пораснали.

Вата да се позовава на Левски и Ботев, като се знае отношението им към Русия? И да говори за сърце и мозък, същество подкрепящо Русия в тази война. Уникално гнусни и противни сте всички русороби. Без изключение.

преди 12 минути, Мърдокс написа:

"

Тежко, тежко! Вино дайте! 

Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е или слава! Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, -  тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, -  грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия,  за злато търговец жаден и поп с божа литургия! 

Грабете го, неразбрани!  Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем  пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!  На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти,  аз вече нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!  

"

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Фактите са, изгубен най големия пазар.

Най-голям пазар винаги е бил Китай (консумират нефт повече от цяла Европа). От скоро и Индия е голям.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Нефт продаван с огромна отстъпка на некоректни купувачи.

Минало и заминало. Дадох ти статия, където пише средна цена в последните няколко месеца.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Индия дължи 29 милиарда долара.

Парите са в банките и ще намерят начин рупиите да ги обърнат в друга валута да си пристигнат където трябва.

преди 6 минути, maxthon написа:

Най-голям пазар винаги е бил Китай (консумират нефт повече от цяла Европа). От скоро и Индия е голям.

Минало и заминало. Дадох ти статия, където пише средна цена в последните няколко месеца.

Парите са в банките и ще намерят начин рупиите да ги обърнат в друга валута да си пристигнат където трябва.

Тъча чиче, тъча. Най голям пазар на руски нефт беше ЕС. Изритаха ги. Продават с отстъпка. Не могат да си приберат парите. 

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Заболя ме клавиатурата да пиша Всичко е по план. Повтарям, всьо по план

Така е, от 23 юни ВСУ "превзема" село Работино с площ 3,12 кв. км. От 23 юни насам Франция и Западът загубиха Нигер и Габон, повече от 1,5 M кв. км уран, петрол, манган и т.н. Все още не мога да разбера мащаба, в който Западът измерва триумфа и загубата...

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Най голям пазар на руски нефт беше ЕС.

Сега пазара е на друго място. С доста по-голям потенциал за развитие.

Продават с отстъпка.

Дадох ти линка. Там пише как го продават и защо всички са подскочили като ощипани защо се продава над установения праг.

Не могат да си приберат парите. 

Временен ефект.

П.С. Твоите факти се основават единствено на една снимка, която даже ще се окаже и пусната за първи път преди повече от половин година. Това не са факти. За момента на пускането и може и да са били сега вече не....

преди 14 минути, Мърдокс написа:

"

Тежко, тежко! Вино дайте! 

Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е или слава! Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, -  тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, -  грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия,  за злато търговец жаден и поп с божа литургия! 

Грабете го, неразбрани!  Грабете го! Кой ви бърка? Скоро той не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем  пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!  На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти,  аз вече нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!  

"

Добре се представи. Рядко някой си признава така откровено какъв е. Респект.

преди 14 минути, Flashback написа:

Така е, от 23 юни ВСУ "превзема" село Работино с площ 3,12 кв. км. От 23 юни насам Франция и Западът загубиха Нигер и Габон, повече от 1,5 M кв. км уран, петрол, манган и т.н. Все още не мога да разбера мащаба, в който Западът измерва триумфа и загубата...

От 4 юни.

Мащабът е чисто медиен – за да (се) оправдаят (за) стотиците милиарди, хвърлени за убийства.

Дотолкова мащабен, че наполовина си завярваха даже и кукловодите.

Ма кукловодите на Запада станаха и те отчайващо, неизразимо тъпи.

преди 6 минути, Flashback написа:

Точно. Плана се изпълнява. Можеш пак да видиш изпълнените точки.

току-що, Мърдокс написа:

От 4 юни.

Абе пишете го от 24 февруари лани, все така ще е тъпня написаното от вас 

преди 7 минути, maxthon написа:

Сега пазара е на друго място. С доста по-голям потенциал за развитие.

Дадох ти линка. Там пише как го продават и защо всички са подскочили като ощипани защо се продава над установения праг.

Временен ефект.

П.С. Твоите факти се основават единствено на една снимка, която даже ще се окаже и пусната за първи път преди повече от половин година. Това не са факти. За момента на пускането и може и да са били сега вече не....

От вчера Муньо https://money.bg/economics/osnovnata-stoka-koyato-indiya-iznasya-za-rusiya.html. Какви шест месеца бълнуваш?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Точно. Плана се изпълнява. Можеш пак да видиш изпълнените точки.

Западът е на грешен път и нищо от първоначалния план не е изпълнено и няма изгледи да стане реалност. 

Плановете на САЩ зад войната бяха, че предварително координираните западни санкции, които веднага последваха, ще съсипят Русия, че Русия ще бъде изолирана от останалия свят и че военното поражение на руската армия ще доведе до смяна на режима в Москва.

Украйна очакваше, че след като спечели войната срещу отцепилите се Луганска и Донецка народни републики, веднага ще стане член на НАТО.

Нито едно от тези напълно нереалистични очаквания не се оправда и няма изгледи да се оправдае. 

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

От вчера Муньо https://money.bg/economics/osnovnata-stoka-koyato-indiya-iznasya-za-rusiya.html. Какви шест месеца бълнуваш?

Говоря за снимката, която пусна преди малко. Ако  кажеш каква е връзката между нея и този линк без една излишна дума ще е голям успех за теб. Ако визираш написаното там за сумата, която Русия има да влима от Индия не се безпокой. Начин ще намерят.

току-що, Flashback написа:

Западът е на грешен път и нищо от първоначалния план не е изпълнено и няма изгледи да стане реалност. 

Плановете на САЩ зад войната бяха, че предварително координираните западни санкции, които веднага последваха, ще съсипят Русия, че Русия ще бъде изолирана от останалия свят и че военното поражение на руската армия ще доведе до смяна на режима в Москва.

Украйна очакваше, че след като спечели войната срещу отцепилите се Луганска и Донецка народни републики, веднага ще стане член на НАТО.

Нито едно от тези напълно нереалистични очаквания не се оправда.

Пий си хапчетата. Запада винаги, абсолютно винаги е бил по добро място от Русия. От 1917 е многократно по добро място. Русия е държава антиутопия и се влошава все повече. Няма отцепили се републики ватник, има ОТЦЕПЕНИ от руски войници без опознавателни знаци. Войната беше започната от Русия , плановете бяха техни. Ако не бяха я започнали, нямаше да говорим за западни планове по отношение на тази война.

преди 45 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност, повечето ватници сте явно соц носталгични дядки.

евроатлантиците живеете на соц помощи

в гетото всеки е гражданин за европейско развитие 

и продължава промяната

абе има такъ народ

за права и свободии

преди 1 минута, maxthon написа:

Говоря за снимката, която пусна преди малко. Ако  кажеш каква е връзката между нея и този линк без една излишна дума ще е голям успех за теб. Ако визираш написаното там за сумата, която Русия има да влима от Индия не се безпокой. Начин ще намерят.

Говориш, но ти си знаеш за какво. Последният ти коментар е след оспорването на факта, че не могат да си приберат парите. Ако ми кажеш за 6 месеца, кое от посоченото в поста е станало по малко вярно ще те призная, за умерено глупав.

Аааааа минахме на друг трак Вълчев, нема да бегаш:

Чети и плачи

"В целом, большая часть российского экспорта (40,2%) в июне оплачивалась в рублях, еще 32,5% — в «токсичных валютах», а 27,3% — в «дружественных валютах»."

Загиват без великия, зелен  ЕС, газят кал, карат москвичи и ходят на екскурзии до Байкал.

преди 1 минута, Banesc написа:

евроатлантиците живеете на соц помощи

в гетото всеки е гражданин за европейско развитие 

и продължава промяната

абе има такъ народ

за права и свободии

Аз не съм крив, че като всеки фен на путинова Русия, си умствено (вероятно и физически) ощетен. Дал съм си координати, можеш да видиш как изкарвам хляба си и дали живея в гетото. Гнус

Пий си хапчетата. Запада винаги, абсолютно винаги е бил по добро място от Русия. От 1917 е многократно по добро място. Русия е държава антиутопия и се влошава все повече. Няма отцепили се републики ватник, има ОТЦЕПЕНИ от руски войници без опознавателни знаци. Войната беше започната от Русия , плановете бяха техни. Ако не бяха я започнали, нямаше да говорим за западни планове по отношение на тази война.

Тези глупости колкото и пъти да ги повториш, няма да станат истина! 

И ако си въобразяваш, че като напишеш сто пъти думата "вата", това дава "тежест" на твоите заблуди, то си в огромна грешка!

преди 2 минути, kirko12 написа:

Аааааа минахме на друг трак Вълчев, нема да бегаш:

Чети и плачи

"В целом, большая часть российского экспорта (40,2%) в июне оплачивалась в рублях, еще 32,5% — в «токсичных валютах», а 27,3% — в «дружественных валютах»."

Загиват без великия, зелен  ЕС, газят кал, карат москвичи и ходят на екскурзии до Байкал.

И още много хубави неща ще им се случат. Но ти си вярвай на Чуков, Карбовски, брейка и радио Москва.

преди 1 минута, Flashback написа:

Тези глупости колкото и пъти да ги повториш, няма да станат истина! 

И ако си въобразяваш, че като напишеш сто пъти думата "вата", това дава "тежест" на твоите заблуди, то си в огромна грешка!

Кое е глупост, за разлика от твоите бълнувания, бе? Вата

Последният ти коментар е след оспорването на факта, че не могат да си приберат парите.

Ти ли не виждаш хубаво или просто се правиш на цапнат с мокър парцал? Къде точно оспорвам точно това? Казвам, че има пречка, която ще бъде изгладена. Това отрицание ли е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.