Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, attj написа:

Реджепчо, бандеровците не разбират същността на разпада на Украйна.  Техният Майдан с преврата им доведоха до раздор с казаците.     Какво да правят те  в подобна Украйна,като другите казаци са в Руската федерация?  Казаците не са продажници за долари и евро.    Реагират спонтанно и безплатно, по сърце...    

След десетилетия в учебниците по история:
По онези времена същестувала държавата Украйна, но просъществувала само 125 години.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, MZ/X написа:

След десетилетия в учебниците по история:
По онези времена същестувала държавата Украйна, но просъществувала само 125 години.

Бандеровците се самоубиват заради долари и евро.  Много им даваш.  Скоро пак може да нямат независима държава.   

преди 35 минути, NewRedDragon написа:

Щом са поискали, значи ще станеЧ! Иначе - бомби и жълти трупове!

А що жълти?

преди 2 минути, attj написа:

Бандеровците се самоубиват заради долари и евро.  Много им даваш.  Скоро пак може да нямат независима държава.   

Е нека бъдем толерантни и им отпуснем ларж 20 години отгоре, щото са баш 105 дотук.  Макар че ще добутат до 107 до 2025 - краят.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Щото ония са жълти...абе каквито и да са = щом са с рассия - калъч, бомба - каквото има

Невежи, онези които са с Русия ще оцелеят в идващите години на климатичен апокалипсис.

преди 6 минути, MZ/X написа:

Е нека бъдем толерантни и им отпуснем ларж 20 години отгоре, щото са баш 105 дотук.  Макар че ще добутат до 107 до 2025 - краят.

Гледам днес централните новини по ТВ Останкино - събитията от Украйна просто напълно липсват там точно сега.  Някакви малоумни бандеровци се били скарали със запорожски и донски казаци...     За огромната федерация това не е изненадващо    https://www.1tv.com/live

преди 7 минути, attj написа:

Гледам днес централните новини по ТВ Останкино - събитията от Украйна просто напълно липсват там точно сега.  Някакви малоумни бандеровци се били скарали със запорожски и донски казаци...     За огромната федерация това не е изненадващо    https://www.1tv.com/live

Не съм наясно с дразгите до война между бандаровци и казаци.
Но зная едно - украинците подкрепящи националните си предатели и продажници Порошенко и Зеленски сами си съсипаха държавата!

преди 4 минути, MZ/X написа:

Не съм наясно с дразгите до война между бандаровци и казаци.
Но зная едно - украинците подкрепящи националните си предатели и продажници Порошенко и Зеленски сами си съсипаха държавата!

Не е сложно -заради нацизма на бандеровците, казаците се обединяват в РФ.   Това е унищожително за досегашната Украйна.

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Не си прав.

Например, ти имаш само задник.

Мнението ти се изразява в папагалене на опорките на Кремъл.

Тцъ, Иванушка, както обикновено съм прав... 

Дет са вика - и да са излегна, пак съм прав....

Е, за такива като теб има и допълнение - "Мнението е като задника, всеки си го има, но на Иванушките мнението им се формира от задника им"...

И както не веднъж съм казвал,, досега кот си твърдял, все обратното се е оказвало....

Нормално, предвид с коя част на тялото си формираш мнението си...

преди 2 часа, bigiadri написа:

Че къв си ми ти ,за да те слушам и акъл да ми даваш? А за мен НЕ се грижи  и здравето ми е наред и умът ми също, заобиколен  съм от любими хора и се радвам на живота  .Ти се грижи  за собствената си особа , че като гледам какви ДЪЛГИ  глупости пишеш ,които въобще  и НЕ чета ,наистина трябва ТИ да се грижиш за нервите си ,повече разходки прави и по-малко  пиши ,че всички тук ти се смеят.

Ми никакъв не съм ти...

Казах - приятелски съвет...

Твое право е да се съобразиш с него или не...

Не те мисля, споко, както казах, процеса е необратим, терапевтично може само да се забави...

Умът ти би бил наред, ако си на 5-6 годинки, с някои условности максимум на 10....

Радвам се, че до теб има любими хора, и честно казано им съчувствам...

Все още не подозират кво ги чака...

Грижа се достатъчно добре за себе си, във всяко едно отношение...

Нервите ми са напълно в ред...

Разходките ми са редовни... 

Ей на, туй са от последните...

Тук са 13 км. в двете посоки, ма лежерно одене само 300м. денивелация... (времето не бе подходящо за снимки, ма разодката си я биваше, па и си отядох на боровинки и диви малини)

image.jpeg.1db1813b7f0da0fd2dea5701124eb6e3.jpeg

Тук са 15-на км. в дете посоки, ма зор... над 1500м. денивелация....

Ма па кефа да вийш ка през нощта под теб свети от Стара Загора до Пазарджик го нема никъде другаде...

image.jpeg

Туй па бе преди залеза...

1692169402_dsc_0440.jpg

Туй па след изгрева... (там до онова "гьолче" дет са види, би требело да е Душицата, ако не лъже и за това де)

1692210694_dsc_0589.jpg

Иначе, за отпускане на нерви, препоръчвам подобни местенца...

1691264537_dsc_0173.jpg

Или...

1691090950_dsc_0653.jpg

А за по мързеливите ей тук...

1691091503_dsc_0677.jpg

Е, моите картинки не моат са мерят с твоите творения от последно време, но... всеки с вкуса си, рекло кучето и близнало под опашката...

Та... не бих казал, че желая да се радвам на живота си, предпочитам да го живея и да му се наслаждавам, заедно с любимите си хора...

Е, и от време на време да се забавлявам с глупостта на хората, но всеки си има "слабости"...

Но понеже ЗНАМ, че тя (ГЛУПОСТТА) е заразна, внимавам да не прекалявам с подобни забавления....

Защото иначе... ми ти си пример, ко са случва иначе....

Пускай нова картинка...

преди 1 час, Мърдокс написа:

Ха, американците поискали от Северна Корея да прекъсне договорите с Русия за доставка на артилерийски снаряди.

Казаха сега по новините.

С какви очи?!

Русия не си ли беше самодостатъчна ? @Moriati кАжи му на тоя, че Матушката произвежда по 2 милиона снаряда на минута бе. 

преди 5 минути, andiay написа:

Тцъ, Иванушка, както обикновено съм прав... 

Дет са вика - и да са излегна, пак съм прав....

Е, за такива като теб има и допълнение - "Мнението е като задника, всеки си го има, но на Иванушките мнението им се формира от задника им"...

И както не веднъж съм казвал,, досега кот си твърдял, все обратното се е оказвало....

Нормално, предвид с коя част на тялото си формираш мнението си...

Ми никакъв не съм ти...

Казах - приятелски съвет...

Твое право е да се съобразиш с него или не...

Не те мисля, споко, както казах, процеса е необратим, терапевтично може само да се забави...

Умът ти би бил наред, ако си на 5-6 годинки, с някои условности максимум на 10....

Радвам се, че до теб има любими хора, и честно казано им съчувствам...

Все още не подозират кво ги чака...

Грижа се достатъчно добре за себе си, във всяко едно отношение...

Нервите ми са напълно в ред...

Разходките ми са редовни... 

Ей на, туй са от последните...

Тук са 13 км. в двете посоки, ма лежерно одене само 300м. денивелация... (времето не бе подходящо за снимки, ма разодката си я биваше, па и си отядох на боровинки и диви малини)

image.jpeg.1db1813b7f0da0fd2dea5701124eb6e3.jpeg

Тук са 15-на км. в дете посоки, ма зор... над 1500м. денивелация....

Ма па кефа да вийш ка през нощта под теб свети от Стара Загора до Пазарджик го нема никъде другаде...

image.jpeg

Туй па бе преди залеза...

1692169402_dsc_0440.jpg

Туй па след изгрева... (там до онова "гьолче" дет са види, би требело да е Душицата, ако не лъже и за това де)

1692210694_dsc_0589.jpg

Иначе, за отпускане на нерви, препоръчвам подобни местенца...

1691264537_dsc_0173.jpg

Или...

1691090950_dsc_0653.jpg

А за по мързеливите ей тук...

1691091503_dsc_0677.jpg

Е, моите картинки не моат са мерят с твоите творения от последно време, но... всеки с вкуса си, рекло кучето и близнало под опашката...

Та... не бих казал, че желая да се радвам на живота си, предпочитам да го живея и да му се наслаждавам, заедно с любимите си хора...

Е, и от време на време да се забавлявам с глупостта на хората, но всеки си има "слабости"...

Но понеже ЗНАМ, че тя (ГЛУПОСТТА) е заразна, внимавам да не прекалявам с подобни забавления....

Защото иначе... ми ти си пример, ко са случва иначе....

Пускай нова картинка...

Можеше и да стане човек от теб ако не беше ватенка.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Русия не си ли беше самодостатъчна ? @Moriati кАжи му на тоя, че Матушката произвежда по 2 милиона снаряда на минута бе. 

Питай, муньо, не мен, а американците, защо мислят, че Русия иска снаряди от С. Корея.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Това ли е критерия да си човек? Да ставаш сутринта със Слава Кокаине? И всеки друг е ватенка?

току-що, BANKATA написа:

Е, би ми се искало да кажа същото и за теб, без ватенка, щот "дрехата" не прай човека - по нея викат, че само посрещали...

Но... широко затворените очи нема ти позволят да прескочиш "еволюционния етап"...

Те винаги водят до деволюция, а не до еволюция...

преди 10 минути, maxthon написа:

И всеки друг е ватенка?

Друго е с гей идиот като Кокончо Кокич...   

преди 22 минути, andiay написа:

Е, би ми се искало да кажа същото и за теб, без ватенка, щот "дрехата" не прай човека - по нея викат, че само посрещали...

Но... широко затворените очи нема ти позволят да прескочиш "еволюционния етап"...

Те винаги водят до деволюция, а не до еволюция...

Русоробе!

Хора като теб не искам и да ми отварят очите.

преди 27 минути, maxthon написа:

Това ли е критерия да си човек? Да ставаш сутринта със Слава Кокаине? И всеки друг е ватенка?

Ти па къде се напиняш?

току-що, BANKATA написа:

Русоробе!

Хора като теб не искам и да ми отварят очите.

Че коги па некой е проявил мерак да ти ги отваря?

То насила не стаа, бре...

Требе да ти е отвътре....

Но... добрата новина за теб е, че тъй по-лесно са живей...

Дет са вика, ако работата и мисленето са напрайли от маймуната човек, по-добре да си бееме останали маймуни....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.