Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Поредния пожар в полето - един камион изгоря:

https://twitter.com/worldonalert/status/1696960876211847622?s=20

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, andiay написа:

Че коги па некой е проявил мерак да ти ги отваря?

То насила не стаа, бре...

Требе да ти е отвътре....

Но... добрата новина за теб е, че тъй по-лесно са живей...

Дет са вика, ако работата и мисленето са напрайли от маймуната човек, по-добре да си бееме останали маймуни....

Сам ли си говориш , до там ли стигна вече , знаеш ли че има лудници в които лекуват типове като теб?

преди 13 часа, Филипов написа:

подпиндосники киевската хунта няма да може да си харчи откраднатите милиарди. Направо ще станат "200".

подпиндосники руска хунта няма да може да си харчи откраднатите милиарди. Направо ще станат "200".

току-що, Звяра!!! написа:

Сам ли си говориш , до там ли стигна вече , знаеш ли че има лудници в които лекуват типове като теб?

До там ли стигна да не разбираш, че отговарям на пост към мен?

При това "диалога" е поне с три реплики и последващи също толкова дуплики...

За твоето нема лечение, дзверче...

Природа...

Да беше просто луд, да подтиснат лудостта ти медикаментозно...

Но... не е лудост твоето...

А е предопределено от природата...

Ма споко, както казах, тъй по-лесно са живей...

Голема шегаджийка е природата, мхм...

преди 25 минути, BANKATA написа:

Ти па къде се напиняш?

Ще разберем утре като се събудиш случайно да не забравиш да възхвалиш бялата субстанция. Не е задължително да я употребяваш за да изглеждаш от време на време като потребител.

преди 2 минути, andiay написа:

До там ли стигна да не разбираш, че отговарям на пост към мен?

При това "диалога" е поне с три реплики и последващи също толкова дуплики...

За твоето нема лечение, дзверче...

Природа...

Да беше просто луд, да подтиснат лудостта ти медикаментозно...

Но... не е лудост твоето...

А е предопределено от природата...

Ма споко, както казах, тъй по-лесно са живей...

Голема шегаджийка е природата, мхм...

Аз си признавам , че съм луд щом си общувам със теб ! ;)

Лошото е , че за теб няма лечение , щом си показваш простотията без да те е срам . :hush:

преди 13 минути, kosyo написа:

Брянск излезе от чата

Нещо свалено има. Даже са две неща. Много лека експлозия. Не е като тази снощи насред най-защитената столица на планетата (по техни думи).

преди 5 минути, maxthon написа:

Нещо свалено има. Даже са две неща. Много лека експлозия. Не е като тази снощи насред най-защитената столица на планетата (по техни думи).

Така е - свалено на нивото на земята, че има още клип на същия взрив :)

току-що, Звяра!!! написа:

Аз си признавам , че съм луд щом си общувам със теб ! ;)

Лошото е , че за теб няма лечение , щом си показваш простотията без да те е срам . :hush:

Тцъ, дзверче, ако бе луд немаше да мойш да го признаеш...

Ако бях прост, немаше да знам, че не си луд, а щех да ти повярвам...

Но... както казах по-горе - не е лудост твоето...

И... ти доказа, че съм прав...

"Опериран" съм от срам, ма туй не е проблем, нито белег за нещо...

А твоето....

Ми ка да та е срам, кът нимой осъзнайш нищо?

Но па ти е весело, видно от емотиконките....

Е, виде ли, па са оказах прав - природата е голема шегаджийка, едно ти е взела, ма па затуй ти е весело...

преди 13 часа, andiay написа:

Няма как през 9-ти век да се говори за украинска или квато и да е била друга индентичност, още по-малко зза украинска или квато и да е друга култура в Киевска Рус...

Е по-голяма глупост не бях чела от теб. Абе може и да има...

А иначе днес как си? Успя ли да говориш с някого или те отбягват? Ако се чудиш защо, ето:

преди 21 часа, andiay написа:

Умните кора умеят да моделират обкръжаващата ги среда така, че да отговаря на потребностите....

Едни повече, други по-малко, но общото е че го правят и в голяма степен не се притесняват от конюнктурата...

Това "моделират" е за благозвучност, иначе е манипулират. Поне си признаваш, че си безпринципен и егоист. Цял живот си лицемерничил. Никаква лоялност. Не могат да ти имат доверие дори и в семейството ти.

И нормално е да правиш дълги разходи в природата, че да се пречистиш от негативното отношение към теб. Ти и не случайно ползваш често тези думи:

Цитат

“иначе мнението е като задника, всеки го има”, “което би требело да е във въдушното пространството между ушите ти”, “рупор”, “функционално неграмотен”

Нормално е да ги запомниш, защото постоянно ги чуваш за теб и си мислиш, че като ги прилагаш на други ще се отървеш за малко от болката, която пораждат в теб.

Хайде бъди здрав и не се впрягай толкова.  :diving:Все пак имаш фотоапарат. Най-добрия ти приятел, който не те наранява, а и можеш да го "моделираш" както намериш за добре.

П.П.

Знам, че ще изпишеш сега две страници в четене на лекции и разтягане на локуми. Ма ко да праиш съдба...

Извинявам се на останалите за :offtopic_s:

преди 8 минути, kosyo написа:

Така е - свалено на нивото на земята, че има още клип на същия взрив :)

Ами това е идеята и смисъла на думата сваляне, когато става дума за летящ обект. И а да спреш да се правиш на остроумен ще допълня, че свалянето в Брянск не е по "желание" на летящите обекти (понеже са два).

току-що, andiay написа:

Тцъ, дзверче, ако бе луд немаше да мойш да го признаеш...

Ако бях прост, немаше да знам, че не си луд, а щех да ти повярвам...

Но... както казах по-горе - не е лудост твоето...

И... ти доказа, че съм прав...

"Опериран" съм от срам, ма туй не е проблем, нито белег за нещо...

А твоето....

Ми ка да та е срам, кът нимой осъзнайш нищо?

Но па ти е весело, видно от емотиконките....

Е, виде ли, па са оказах прав - природата е голема шегаджийка, едно ти е взела, ма па затуй ти е весело...

За природа пишеш а не знаеш какво е природа. ;)

На младини не си излизал от селото сега със бастуна не можеш да излезеш от къщи и за туй по цял ден се излагаш тук! :hush:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Е по-голяма глупост не бях чела от теб.

Можеш ли да четеш (не само механично)? Човека ти даде и един куп неща да прочетеш по темата. След като всичко са глупости, от това следва някъде да е написано под формата на подобни на тези материали (които вероятно не са глупости за теб), които ти дадоха. И вероятно няма да ти е трудно да ги предоставиш?

преди 2 минути, maxthon написа:

Ами това е идеята и смисъла на думата сваляне, когато става дума за летящ обект. И а да спреш да се правиш на остроумен ще допълня, че свалянето не е по "желание" на летящият обект.

Добре се отчете се вече с отричане - зачита ти се . Пак ли се навираш да демонстрираш некомпентност? Забрави ли че нарече сам лъжец на предното тотално отричане или минаха 3 часа вече?

Това синото сигурно е от буракните на на полицейските коли дето са отишли да видят какво е свалено:

Иначе е Крим - ще има интересна програма и тази вечер явно

преди 5 минути, kosyo написа:

Добре се отчете се вече с отричане - зачита ти се .

Странно какво отричам в момента? Виждам, че пада нещо защото е свалено и експлоадира? От кога на дрон пренасящ експлозив не е възможно да му се случи нещо такова?

преди 5 минути, maxthon написа:

Странно какво отричам в момента? Виждам, че пада нещо защото е свалено и експлоадира? От кога на дрон пренасящ експлозив не е възможно да му се случи нещо такова?

Отричаш тоталната си некомпетеност, но ще те излекуваме - не се безпокой насреща съм , лъжливи мой приятелю:)

преди 7 минути, kosyo написа:

Отричаш тоталната си некомпетеност

С малко повече подробности би ли се агрументирал освен празните приказки и разтягане на локуми. Тоест да обясниш какво точно виждаш на това видео. Поне това може да напишеш след като прочете аз какво виждам на този клип.

току-що, maxthon написа:

С малко повече подробности би ли се агрументирал освен празните приказки. Тоест да обясниш какво точно виждаш на това видео.

Празни приказки ама ти се изкара лъжец нали - за да отречеш въпросната си тотална некомпетентност нали?  Обяснението ти беше да ходя да питам бота за твоите думи, с което отново я доказа :) Най-слабия пропагдандатор тук - позор за руZката позиция...

преди 7 часа, Мърдокс написа:

Хахолите са вкарали Папата в сайта си "Миротворец", където събират имената на враговете на хахолството.

Леле боже!

Може и да е фейк.

преди 4 минути, kosyo написа:

Празни приказки ама ти се изкара лъжец нали - за да отречеш въпросната си тотална некомпетентност нали?  Обяснението ти беше да ходя да питам бота за твоите думи, с което отново я доказа :) Най-слабия пропагдандатор тук - позор за руZката позиция...

Е кажи с точност как съм се изкарал лъжец сам точно с това видео. Повтаряш нещо като развален грамофон без никакъв аргумент защо мислиш така. Гледам малко е като украинската перемога това прословуто твое "излекуване". Давай излекувай ме като споделиш какво се вижда на видеото според теб. Няма друг начин.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е кажи с точност как съм се изкарал лъжец сам точно с това видео. Повтаряш нещо като развален грамофон без никакъв аргумент защо мислиш така. Гледам малко е като украинската перемога това прословуто твое "излекуване". Давай излекувай ме като споделиш какво се вижда на видеото според теб. Няма друг начин.

Дефекта на 3-те часа: ) Ще те излекувам - няма страшно господин "Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут." Но ще е дълго и продължително и няма да ти хареса определено

преди 52 минути, maxthon написа:

Ще разберем утре като се събудиш случайно да не забравиш да възхвалиш бялата субстанция. Не е задължително да я употребяваш за да изглеждаш от време на време като потребител.

Бели субстанции използвам всеки ден.

току-що, kosyo написа:

Ще те излекувам

Само обещаваш и накрая все въздух под налягане. Помолих те като човек да обясниш какво виждаш, но явно друг начин на комуникация не познаваш.

преди 1 час, andiay написа:

Че коги па некой е проявил мерак да ти ги отваря?

То насила не стаа, бре...

Требе да ти е отвътре....

Но... добрата новина за теб е, че тъй по-лесно са живей...

Дет са вика, ако работата и мисленето са напрайли от маймуната човек, по-добре да си бееме останали маймуни....

Да си бехте останали, ама....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.