Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

Бели субстанции използвам всеки ден.

Утре сутрин пускаш запис личен как обявяваш на всички "Слава Кокаине" иначе няма кой да ти повярва....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Само обещаваш и накрая все въздух под налягане. Помолих те като човек да обясниш какво виждаш, но явно друг начин на комуникация не познаваш.

току-що, maxthon написа:

Утре сутрин пускаш запис личен как обявяваш на всички "Слава Кокаине" иначе няма кой да ти повярва....

Разбирам желанието ти да се изтъкваш след последната седмица, ама...не ти се получава.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Разбирам желанието ти да се изтъкваш след последната седмица, ама...не ти се получава.

Съвсем сериозен съм. Покажи какво означава да си нещо различно от ватенка.

преди 6 минути, kosyo написа:

Това по какъв начин обяснява какво се вижда на клипа от Брянск? Иначе тук има свалена крилата ракета за протокола. Но нека се върнем на предното видео и да обясниш със свои думи какво виждаш на него.

преди 5 минути, maxthon написа:

Това по какъв начин обяснява какво се вижда на клипа от Брянск? Иначе тук има свалена крилата ракета за протокола. Но нека се върнем на предното видео и да обясниш със свои думи какво виждаш на него.

Ти нямаш капацитет да обсъждаш, ако не си го разбрал да ти го кажа директно :) Може единствено да се наречеш лъжец отричайки очевадни неща. Продължавай да го отричаш и всеки път ще ти го напомням колко зле се справяш в това си начинание.

Косьо

Стига с тия клипове бе човек

Аман вече - руската армия се моли за милост.

ПП

Днес твойте хора отбелязаха топа в тъпнята.

Само 7 танка Леопард били повредени - всичко други са на ремонт. 

току-що, БаалБек написа:

Е по-голяма глупост не бях чела от теб. Абе може и да има...

И е глупост защото...

Конкретика, душице, конкретика...

Или ти първо решаваш, а после търсиш информация?

току-що, БаалБек написа:

А иначе днес как си? Успя ли да говориш с някого или те отбягват? Ако се чудиш защо, ето:

Днес се чувствам леко изморен, но все пак удовлетворен от резултата...

Нормално, предвид това, че ми е най-натоварения работен ден от седмицата, но пък и с най-читавите клиенти с които требе да общувам...

Казах ти, не съди за другите по себе си и... не ставате и за врачки бре хора, проумейте го най-накрая....

преди 2 минути, БаалБек написа:

Това "моделират" е за благозвучност, иначе е манипулират. Поне си признаваш, че си безпринципен и егоист. Цял живот си лицемерничил. Никаква лоялност. Не могат да ти имат доверие дори и в семейството ти.

И нормално е да правиш дълги разходи в природата, че да се пречистиш от негативното отношение към теб. Ти и не случайно ползваш често тези думи:

Ако имах предвид манипулират, щях да напиша манипулират, манипулирането е първото нещо, което човек научава още преди да може да проговори....

Не е срамно да манипулираш, срамно е да не осъзнаваш, кога теб те манипулират...

Всеки човек в определени моменти манипулира....

Моделират е нещо съвсем друго...

Но... четенето с разбиране отдавна е ясно, че не ти се отдава...

Врачуването също, но ти си продължавай, забавно е...

Да знайш, че в "природата" е пълно с такива, дет са разождат дълго, сигур сичките са пречистват от негативното отношение към тех...

Душице, душице, ти да не би наистина да си 7-8-ми клас?

Иначе виж ка са "пречистват от негативизма" младежите....

1689530149_dsc_0249c1.jpg

Споко, на теб нема ти са случи....

преди 16 минути, БаалБек написа:

Нормално е да ги запомниш, защото постоянно ги чуваш за теб и си мислиш, че като ги прилагаш на други ще се отървеш за малко от болката, която пораждат в теб.

Нормално е за теб да не разбираш ко четеш.....

преди 18 минути, БаалБек написа:

Хайде бъди здрав и не се впрягай толкова.  :diving:Все пак имаш фотоапарат. Най-добрия ти приятел, който не те наранява, а и можеш да го "моделираш" както намериш за добре.

И ти бъди жива и здрава, макар че за човешките същества понятието жив, не е точно твоя живот, ма да не издребняваме...

И ти душица носиш...

И па съдиш за другите по себе си, туй че за теб компа/ лапа, таблета/ фоня са най-добрите и единствени приятели, които ти помагат да се опиташ да изглеждаш като нещо, което не си, но па толкоа искаш да бъдеш, ме значи и че другите са "сприятеляват" с неодушевени предмети....

За мен фотоапарата е просто уред, даже не го вардя, вече три апарата бастисах...

Ич не ги жаля, ползвам ги по предназначение, доколкото ми позволяват придобитите умения...

А те в тая област са скромни....

Но за моите нужди са достатъчни...

Ни моа го моделирам, моа да са науча ка да го правя, ма не ми е нужно...

Предпочитам да моделирам Моят свят и както казах, справям се задоволително...

преди 32 минути, БаалБек написа:

П.П.

Знам, че ще изпишеш сега две страници в четене на лекции и разтягане на локуми. Ма ко да праиш съдба...

Извинявам се на останалите за :offtopic_s:

То и твоето е съдба и наистина нищо нимой напрайш....

Поне да мойше локуми да разтягаш, ма тцъ, предпочиташ да крадеш чуждите локуми, но па греда, все та хващат....

Аз па не дължа извинение на никой....

То тъй или иначе от теб към мен освен офтопик никогиш друго не е имало....

И нема ка да бъде иначе....

Както сама каза, немаш "нужната информация" (да са чете нужните знания)...

Друг е въпроса що като немаш "нужната информация" се напиняш да задаваш изпитващи въпроси....

Е, отговорът е - природа и предоверяване на неодушевените ти приятели....

Което пак е следствие на природата....

Нимой я скрийш, колкото и офтопика да напишеш, колкото и врачувания да прайш и т.н. - избрала си съдба на рупор...

А рупорите са най-лесно манипулируемите уреди, особено па тенекиените...

После ги захвърлят или подаряват на некой за експонат....

Тъй постъпват хората с уреди, които веч не им вършат работа...

Ако искаш моа ти подаря един фотоапарат, падна от един водопад (тамън ша са докоснеш до нещо било във водопад, даже мое си преставиш, че си на оная снимка по-горе)...

Може и да може да са поправи, но нема съм аз тоз дет ша провери....

Ако искаш - пращам ти го...

(а и мой си преставиш, че съм аз и да го налагаш яката, тъй де тъй и тъй е счупен)....

преди 13 минути, BANKATA написа:

Да си бехте останали, ама....

Е, ти нали си останал, ко ти пука....

преди 2 минути, kosyo написа:

Ти нямаш капацитет да обсъждаш, ако не си го разбрал да ти го кажа директно :) Може единствено да се наречеш лъжец отричайки очевадни неща. Продължавай да го отричаш и всеки път ще ти го напомням колко зле се справяш в това си начинание.

Мда защо ли очаквам нещо по-различно от нова порция локум? Имаш прекрасната възможност да обясниш какви са очевадните неща, за които говориш, но явно не ти стиска. Риска да се разкриеш, че всъщност говориш за себе си явно надделява.

преди 3 минути, andiay написа:

Както виждаш и аз питам за конкретика на друго място, но и там липсва. И на двете места само разтягане на локуми.

току-що, maxthon написа:

Мда защо ли очаквам нещо по-различно от нова порция локум? Имаш прекрасната възможност да обясниш какви са очевадните неща, за които говориш, но явно не ти стиска. Риска да се разкриеш, че всъщност говориш за себе си явно надделява.

Ето там отричай си го - това е същото но по-отблизо , малък сладък отричаш лъжло:

преди 9 минути, andiay написа:

И е глупост защото...

Или ти първо решаваш, а после търсиш информация?

Днес се чувствам леко изморен, но все пак удовлетворен от резултата...

Нормално, предвид това, че ми е най-натоварения работен ден от седмицата, но пък и с най-читавите клиенти с които требе да общувам...

Казах ти, не съди за другите по себе си и... не ставате и за врачки бре хора, проумейте го най-накрая....

Ако имах предвид манипулират, щях да напиша манипулират, манипулирането е първото нещо, което човек научава още преди да може да проговори....

Не е срамно да манипулираш, срамно е да не осъзнаваш, кога теб те манипулират...

Всеки човек в определени моменти манипулира....

Моделират е нещо съвсем друго...

Но... четенето с разбиране отдавна е ясно, че не ти се отдава...

Врачуването също, но ти си продължавай, забавно е...

Да знайш, че в "природата" е пълно с такива, дет са разождат дълго, сигур сичките са пречистват от негативното отношение към тех...

Душице, душице, ти да не би наистина да си 7-8-ми клас?

Иначе виж ка са "пречистват от негативизма" младежите....

1689530149_dsc_0249c1.jpg

Споко, на теб нема ти са случи....

Нормално е за теб да не разбираш ко четеш.....

И ти бъди жива и здрава, макар че за човешките същества понятието жив, не е точно твоя живот, ма да не издребняваме...

И ти душица носиш...

И па съдиш за другите по себе си, туй че за теб компа/ лапа, таблета/ фоня са най-добрите и единствени приятели, които ти помагат да се опиташ да изглеждаш като нещо, което не си, но па толкоа искаш да бъдеш, ме значи и че другите са "сприятеляват" с неодушевени предмети....

За мен фотоапарата е просто уред, даже не го вардя, вече три апарата бастисах...

Ич не ги жаля, ползвам ги по предназначение, доколкото ми позволяват придобитите умения...

А те в тая област са скромни....

Но за моите нужди са достатъчни...

Ни моа го моделирам, моа да са науча ка да го правя, ма не ми е нужно...

Предпочитам да моделирам Моят свят и както казах, справям се задоволително...

То и твоето е съдба и наистина нищо нимой напрайш....

Поне да мойше локуми да разтягаш, ма тцъ, предпочиташ да крадеш чуждите локуми, но па греда, все та хващат....

Аз па не дължа извинение на никой....

То тъй или иначе от теб към мен освен офтопик никогиш друго не е имало....

И нема ка да бъде иначе....

Както сама каза, немаш "нужната информация" (да са чете нужните знания)...

Друг е въпроса що като немаш "нужната информация" се напиняш да задаваш изпитващи въпроси....

Е, отговорът е - природа и предоверяване на неодушевените ти приятели....

Което пак е следствие на природата....

Нимой я скрийш, колкото и офтопика да напишеш, колкото и врачувания да прайш и т.н. - избрала си съдба на рупор...

А рупорите са най-лесно манипулируемите уреди, особено па тенекиените...

После ги захвърлят или подаряват на некой за експонат....

Тъй постъпват хората с уреди, които веч не им вършат работа...

Ако искаш моа ти подаря един фотоапарат, падна от един водопад (тамън ша са докоснеш до нещо било във водопад, даже мое си преставиш, че си на оная снимка по-горе)...

Може и да може да са поправи, но нема съм аз тоз дет ша провери....

Ако искаш - пращам ти го...

(а и мой си преставиш, че съм аз и да го налагаш яката, тъй де тъй и тъй е счупен)....

Е, ти нали си останал, ко ти пука....

Старче , да ти запиша ли час за утре за психолог , има ли кой да ти помогне да стигнеш до болницата ?

преди 55 минути, Звяра!!! написа:

За природа пишеш а не знаеш какво е природа. ;)

На младини не си излизал от селото сега със бастуна не можеш да излезеш от къщи и за туй по цял ден се излагаш тук! :hush:

Както казах, не е лудост твоето....

И както съм ти казвал и преди, притежаваш рядкото умение с толкова малко думи да кажеш толкова много глупости....

Но... па ти е весело....

Не ставате за врачки, бе хора...

И... не съдете за другите по себе си....

току-що, andiay написа:

Както казах, не е лудост твоето....

И както съм ти казвал и преди, притежаваш рядкото умение с толкова малко думи да кажеш толкова много глупости....

Но... па ти е весело....

Не ставате за врачки, бе хора...

И... не съдете за другите по себе си....

Ползваш ли услугата за безплатен придружител ?

За старци със психо-проблеми е достъпна ! :headphones:

преди 24 минути, maxthon написа:

Съвсем сериозен съм. Покажи какво означава да си нещо различно от ватенка.

Коне с капаци няма как да разберат. Същите коне с капаци са горели хора на клада през средновековието.

преди 16 минути, kosyo написа:

Ето там отричай си го - това е същото но по-отблизо , малък сладък отричаш лъжло:

Добър аудио монтаж. На едното видео има звук от ракета, на другото не. Ципсо в действие. Чувал си предполагам за тях? Държавното NaFO. Да не говорим, че преди няколко дена имаше голям ентусиазъм, че нещо е случило някаъде до момента, в който се появиха сателитните снимки.

току-що, Звяра!!! написа:

Старче , да ти запиша ли час за утре за психолог , има ли кой да ти помогне да стигнеш до болницата ?

Ми записвай си, кой та е спрял....

Мен това не ме касае....

А па на теб психолог нема ти е от полза....

За "старчето" ти предложих преди време да проверим, ма....

Щом ти носи некво удовлетворение, мисли си за мен като за старче....

Мен и това не ме касае...

току-що, Звяра!!! написа:

Ползваш ли услугата за безплатен придружител ?

За старци със психо-проблеми е достъпна ! :headphones:

От личен опит ли го знаеш?

Ма не е за теб това, бе дзверче, казах ти, проблемът ти не е психичен....

Хубавата новина е, че благодарение на него ти е весело....

Лошата е... не се брои за заболяване....

Нема та огрей туй с придружителя....

преди 4 минути, BANKATA написа:

Коне с капаци няма как да разберат.

Едно време доста учени са използвали самите себе си в експериментите си. Няма да е зле да се опиташ и ти. Конят поне има причина да ги носи. Ти нямаш такава.

преди 1 минута, maxthon написа:

Добър аудио монтаж. На едното видео има звук от ракета, на другото не. Ципсо в действие. Чувал си предполагам за тях? Държавното NaFO.

Обаче ракетата пада ... Добри са в CGI-то...Ама не колкото тебе в анализите - Казах ли те вече че си най-босия отрицател тук.. И странно защо съобщават за пожар в района на ТВ кулата. Сигурно и нея са я нарисували ...

преди 1 минута, andiay написа:

Ми записвай си, кой та е спрял....

Мен това не ме касае....

А па на теб психолог нема ти е от полза....

За "старчето" ти предложих преди време да проверим, ма....

Щом ти носи некво удовлетворение, мисли си за мен като за старче....

Мен и това не ме касае...

От личен опит ли го знаеш?

Ма не е за теб това, бе дзверче, казах ти, проблемът ти не е психичен....

Хубавата новина е, че благодарение на него ти е весело....

Лошата е... не се брои за заболяване....

Нема та огрей туй с придружителя....

Старче , много кратки отговори пишеш , дъ не тъ е фанал паркинсона? ;)

Бъди по изчерпателен!

Kosyo

Поздрав от Одеса и специалните ефекти са на ниво

Ще продават зърно бееее

преди 4 минути, maxthon написа:

Едно време доста учени са използвали самите себе си в експериментите си. Няма да е зле да се опиташ и ти. Конят поне има причина да ги носи. Ти нямаш такава.

като ти намекнах че няма как да разбереш, няма как да разбереш.

преди 3 минути, kosyo написа:

Обаче ракетата пада

Поради това, че чуваш монтиран звук? Наивник.....

преди 12 минути, maxthon написа:

Както виждаш и аз питам за конкретика на друго място, но и там липсва. И на двете места само разтягане на локуми.

Хм, от толкоз мераклии да ми пишат, а после да ми обясняват, че съм си говорил сам, като им отговарям, то хич не следя останалите разговори...

Но... тук е тъй, всеки рИве за конкретика, ама да не му искат на него...

И всеки рИве, че не трЕбело да му казваш, че е глупав, но то щото ти си бил глупав...

Затуй йе забавно....

току-що, BANKATA написа:

като ти намекнах че няма как да разбереш, няма как да разбереш.

Отлично разбрах, но както вече ти обясниха, че си с наполовина затворени очи, ти убягва момента и с капаците. Привиждат ти се някъде другаде.

току-що, andiay написа:

Хм, от толкоз мераклии да ми пишат, а после да ми обясняват, че съм си говорил сам, като им отговарям, то хич не следя останалите разговори...

Но... тук е тъй, всеки рИве за конкретика, ама да не му искат на него...

И всеки рИве, че не трЕбело да му казваш, че е глупав, но то щото ти си бил глупав...

Затуй йе забавно....

Старче , отговаряй кът та питам !

Паркинсон имаш ли ?:popcorn2:

преди 2 минути, maxthon написа:

Поради това, че чуваш монтиран звук? Наивник.....

Ти вярваш ли на лъжци?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.