Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 27 минути, Мърдокс написа:

Абе... поне по-близките до границата военни летища?

Трудно е да се повярва, че рояк дронове са преминали през цялата територия на Беларус, а след това и на Руската федерация, общо почти 700 км. Летището Псков е близо до границата на балтийските лимитрофи Естония и Латвия, а не до украинската граница. Според мен тези дронове или са били пуснати от украински диверсанти в Русия или от лудите балтийски съседи, като смятам вторият вариант за по-малко вероятен.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Хахолите са вкарали Папата в сайта си "Миротворец", където събират имената на враговете на хахолството.

Леле боже!

преди 36 минути, Banesc написа:

значи си експлоататор на човешки труд на хората от гетото 

?

? Много дълбока мисъл, май се давиш в нея. Но асоциацията която направи за да стигнеш до нея се губи.

преди 8 минути, Flashback написа:

Според мен тези дронове или са били пуснати от украински диверсанти от Русия или от лудите балтийски съседи, като смятам вторият вариант за по-малко вероятен.

Именно.

Такава предварителна информация/предположения сега навлиза в украинските ТГ-канали, заедно с "от неутрални води". Атаката била разработвана заедно с MI-6 половин година.

https://t.me/rezident_ua/19445

Колко е вярно, знае ли се?

преди 41 минути, Flashback написа:

И кое му е по-доброто на Запада?!

В САЩ масовите стрелби са извън контрол, децата се пращат с раници-бронежилетки на училище, наркоманията е извън контрол, бездомността е извън контрол, над 100 000 млади американци измират годишно от свръхдоза фентанил. Само през последните дни видях няколко видеа в Туитър, на които бездомни наркоманки раждат буквално по тротоарите из "великата" Америка. Милиони американци нямат здравни осигуровки. Такава мизерия няма дори в Русия.

F3qZ9ohXkAAjjZH?format=jpg&name=small

И как след тия факти, жертвите на криминални убийства в Русия са много повече от тези в САЩ, живеят МНОГО по малко, за сметка на това много по зле? Я виж някой да интервюира тези по тротоарите, дали ако им предложат руско гражданство и да живеят в Русия ще приемат. Я влезни в някой руски институт, завод, бар и попитай същото за жителство в САЩ. Какъв ще бъде отговора според теб ватник? Бонус, най много хероинови наркомани в света и болни от СПИН извън Африка в Раша.

преди 1 час, Мърдокс написа:

Според днешния доклад на Юрий Подоляка укрошопарите не са напреднали в Работино, но са напреднали малко в съседното Старомайорское – общо 10 км. от началото на освободителното нахлуване на Русия:

https://t.me/yurasumy/10401

А колко са напреднали руснацитата с непобедимата си армия Мърдо?

Мирясай Вълчев и гледай  Breaking Bad

Аман от дърти американофили

Сегашната usa няма нищо общо с тази от 80-те и 90-те

преди 29 минути, MZ/X написа:

Псков няма как да е атакуван от територията на Украйна, дроновете ще трябва да прелетят територията на целия Беларус. Абсурд!
По-просто е - атакувано е е от териториите на Латвия или Естония. 
Ония главанаци там и пишман натовци толкова им и е акълът да подкрепят от техни си територии терористичните атаки на укропите.

През 2022 година бандеровците се похвалиха, че разработват нови украински военни дронове с полет и с обсег  до 1000 км -теоретично Кремъл и Червения площад също са в обсега им.  Летят ниско за да не бъдат прехващани.    Руското министерство на външните работи обяви днес, че вълната от украински нападения с дронове на територията на Русия през изминалата нощ   "няма да останат безнаказани", предаде Ройтерс.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

И как след тия факти, жертвите на криминални убийства в Русия са много повече от тези в САЩ

Забрави ли, че преди няколко инкарнации тук във форума се оказа, че не са точно така нещата? И сега след поредния бан реши, че трябва да си водиш проповядването наново белким някой друг ти се върже.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

А колко са напреднали руснацитата с непобедимата си армия Мърдо?

20-25% от територията на недоразумението "Украйна".
Засега.

Срещу военната (по)мощ на над 30 страни.

Утре Киев на салата

Косьо казах ти да не се буталш в военните шамари и термини.

Севастопол има ешалонирана отбрана - пробиват ли там ?

Днеска 4 опита, плюс гумените лодки дето вече отнасят бомби -5

преди 32 минути, NewRedDragon написа:

Явно си добре запознат със системата в САЩ...

Американските реалности:

преди 37 минути, Мърдокс написа:

Хахолите са вкарали Папата в сайта си "Миротворец", където събират имената на враговете на хахолството.

Леле боже!

Михайло Подоляк: Папа Франциск се превърна в "инструмент на руската пропаганда" и подкрепи "руския свят".

Папата на "Миротворец", сега остава Униатската църква на Украйна да поиска и незабавен развод с Рим. 

Вчера от Киев

Западното ПВО сваля наред.

Тия дни ще хаби ракети бадева...

https://t.me/insiderUKR/61078

Косьо като сте се загрижили за бързите кредити на руснаците я проверете колко са задлъжнели по КРЕДИТНИ КАРТИ В USA.

А там лихвата е мутренска

преди 8 часа, attj написа:

Загиналите и осакатените в Украйна ги пропускаш.   Дори ти е смешно.    Ами браво на хуманния миролюбив алианс НАТО!

Никак НЕ е смешно ,това е ВОЙНА! путлер многократно е заявявал ,че НЕ иска територии, ми защо НЕ се  прибери  войската в кочината ,заедно с тези които искат руския мир  и откраднатите територии се върнат на Украйна . След ВСВ над 65 милиона  са хората /по официални данни/ ,които са си избрали родина . Войните така обикновено завършват . Само че глупакът иска слава на император -завоевател,е няма да му се получи. Това което той прави в Украйна ще стане същото с рассия -разрушения ,убийства .

преди 38 минути, Flashback написа:

Американските реалности:

Папата на "Миротворец", сега остава Униатската църква на Украйна да поиска и незабавен развод с Рим. 

Нямаш въображение за хохолската наглост и крайна небивала ограниченост – ще издигнат свой световен Папа!

Лошото е, че мога да си въобразя, как либераст-безумният Запад ще го признае...

преди 9 минути, bigiadri написа:

Никак НЕ е смешно ,това е ВОЙНА! путлер многократно е заявявал ,че НЕ иска територии, ми защо НЕ се  прибери  войската в кочината ,заедно с тези които искат руския мир  и откраднатите територии се върнат на Украйна . След ВСВ над 65 милиона  са хората /по официални данни/ ,които са си избрали родина . Войните така обикновено завършват . Само че глупакът иска слава на император -завоевател,е няма да му се получи. Това което той прави в Украйна ще стане същото с рассия -разрушения ,убийства .

По същата логика ще върнем ли и косовската територия на Сърбия, а косовари да ги пратим в Албания?!

преди 8 часа, andiay написа:

Ех, Биги, Биги...

Не ме послуша, коги ти казах, че тая тема не ти се отразява добре и виж докъде я докара...

Да са превърнеш в Цоцко №2....

Гордееш ли се с това си превъплъщение?

Картинки предназначени за дебили, създадени от дебили...

Ма шом та кефи....

Всеки има пълното право да оглупее и даже да не го осъзнава....

На твоята възраст това даже си е нещо в реда на нещата...

Един от ранните признаци на деменция...

Споко, колкото повече напредва развитието й, толкова по-малко ша го осъзнаваш...

Кофти за роднините ти, ма съдба...

И мойта тъща я хвана, ма поне след 78-та й година беа първите признаци...

Днес веч е на 88 и само са влошава... р

Нема лечение Биги...

Но... поне мойш да намалиш темпа й...

Приятелски съвет, потърси консултация с мед. лице...

Не заради себе си, а заради близките си....

Или па нидей, твоя си работа...

Че къв си ми ти ,за да те слушам и акъл да ми даваш? А за мен НЕ се грижи  и здравето ми е наред и умът ми също, заобиколен  съм от любими хора и се радвам на живота  .Ти се грижи  за собствената си особа , че като гледам какви ДЪЛГИ  глупости пишеш ,които въобще  и НЕ чета ,наистина трябва ТИ да се грижиш за нервите си ,повече разходки прави и по-малко  пиши ,че всички тук ти се смеят.

преди 2 минути, Flashback написа:

По същата логика ще върнем ли и косовската територия на Сърбия, а косовари да ги пратим в Албания?!

Това ВЪОЩЕ НЕ ме интересува,желанието ми е ВОЙНАТА да спре и да има МИР .

преди 6 минути, bigiadri написа:

Това ВЪОЩЕ НЕ ме интересува,желанието ми е ВОЙНАТА да спре и да има МИР .

Кажи на Чичо Сам да спре да помпа оръжия в Украйна и войната ще спре! 

F1BTFFEWAAA0mDP?format=jpg&name=small

преди 7 часа, ivottoshev написа:

ХРАЛУПЧО, спешната медицинска помощ и раждането са медицински услуги за предоставянето на които здравноосигурителният статус на пациента няма значение

Та нали за това всичкото брат Сиган от гетата по всякакви поводи викат линейки, точно щото нямат осигуровки и не могат да се лекуват по нормалният начин :)

Да ама защо тогава се бият там да ги приемат,СЕДАЛКО ГОМНЯНА? Едно е написано ,друго става,веднага проверяват здравноосигурителния статус и ако няма почват увъртания  ,човек от спешната помощ  ми го каза и НЕ вярвам ,че лъже ,още повече като си плащам в банката ,точно циганите  да си плащат  здр. осигуровки за безработни най-често срещам.

преди 38 минути, kirko12 написа:

Косьо като сте се загрижили за бързите кредити на руснаците я проверете колко са задлъжнели по КРЕДИТНИ КАРТИ В USA.

А там лихвата е мутренска

Изказвам загриженост!

ЕС внася рекордни количества втечнен природен газ от Русия през тази година, въпреки изявленията за намерението си да спре постепенно руското гориво до 2027 г., пише Financial Times. Вносът на руски LNG от страните от ЕС в периода от януари до юли тази година се е увеличил с 40 процента в сравнение със същия период на 2021 г. Стойността на втечнения природен газ, внесен от януари до юли, по спот пазарни цени, е 5,29 милиарда евро. „Шокиращо е, че страните от ЕС са работили толкова усилено, за да преустановят доставките на руски газ по тръбопроводи само за да го заменят с доставен еквивалент“, казва Джонатан Нороня-Гант, старши активист за изкопаемите горива в неправителствената организация Global Witness.

преди 7 часа, kirko12 написа:

Flashback взеха се мерки елементи като Косьо да бъдат неутрализирани - и да станат просто досадни.

Голяма работа е паднала.

201 успешни удара с дрони от страна на РФ за август месец.

Предполагам когато завършат обучението за Ланцет оператори нещата ще се подобрят значително и ще почнат да атакуват всичко наред.

Насреща - само терористични атаки

Айде Косе - приятна заработка

https://lostarmour.info/tags/fpv

Ей като ви чета  вас рашиските тролове ,няма как да НЕ се смея. Така се сяцате все едно ВАС са ви ударили дроновете ,все едно че вашите къщи са бомбандирали . Толкова много ли ви боли?

преди 28 минути, bigiadri написа:

Пак са те излъгали.   Казаците се интересуват от обединението си в РФ.    Считай го за свършен факт.  Бандеровците са със сериозни заслуги за това развитие.  

Д-30 подава SOS с димни сигнали:

Комар - неизвестен резултат:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.