Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз учебник не съм чел,

Е преди година и няколко дена си го направил. Днес вече си забравил за това.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, maxthon написа:

Защото използват 10% от възможностите си?

Значи са тъпи гьонове.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е преди година и няколко дена си го направил. Днес вече си забравил за това.

Може и да съм го правил, ама спомен нямам. Спести ми терзанията и излишните намеци и карай направо.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Може и да съм го правил, ама спомен нямам. Спести ми терзанията и излишните намеци и карай направо.

Карам направо. Използвай търсачката и си намери къде съм ти показал учебника. Той е напълно реален и материала в него е просто трепач.... на мозъчни клетки.

преди 3 минути, maxthon написа:

Карам направо. Използвай търсачката и си намери къде съм ти показал учебника. Той е напълно реален и материала в него е просто трепач.... на мозъчни клетки.

Това че си ми го показвал значи че съм го чел?!

Значи че знам украински и дори и да го прочета ще разбера нещо?

Странна птица си ти.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Това че си ми го показвал значи че съм го чел?!

Че да си го прочел. Има колкото си искаш варианти да си преведеш снимка ако не разбираш език. Аз ли съм ти виновен за това? Няколко пъти след това съм обяснявам на чист български какво пише в учебника. Тогава пак ли не се досети да провериш дали случайно говоря истината? Както казах вече учебника е реален. И колкото до съдържанието му следва авторите му да споделят защо промиват мозъците на малките украинчета.

Странна птица си ти.

Единственото странно нещо тук е, че чакаш някой да ти сдъвче информацията и да ти я даде, вместо сам да си я потърсиш.

преди 13 минути, maxthon написа:

Че да си го прочел. Има колкото си искаш варианти да си преведеш снимка ако не разбираш език. Аз ли съм ти виновен за това? Няколко пъти след това съм обяснявам на чист български какво пише в учебника. Тогава пак ли не се досети да провериш дали случайно говоря истината? Както казах вече учебника е реален. И колкото до съдържанието му следва авторите му да споделят защо промиват мозъците на малките украинчета.

Единственото странно нещо тук е, че чакаш някой да ти сдъвче информацията и да ти я даде, вместо сам да си я потърсиш.

Да разбирам че не знаеш от къде произхождат народите в южна Европа, но трвърдиш че уйраинците лъжат?

Странна птица си ти.

преди 51 минути, BANKATA написа:

Кой ще го направи?

Не разбрахте ли че руснаците са гьон във военно отношение.

Личи ти липсата на казарма и военна подготовка.  Ще ти отговоря конкретно -  Ако досега са загинали около 400 000 украински военни, скоро няма да има кой да се противопостави на руската армия.   Милиардите от НАТО не могат да съживят неразумно загиналите.   Докато от РФ могат да изпратят нови свежи 400 000 руски войници и те просто  ще довършат започнатото.   Зеленски явно и той е без военна подготовка и не разбира, че предизвиква и провокира такова развитие.    НАТО нищо няма да могат да направят - заради тях досега нарастват жертвите с разрушенията и няма някакво споразумение.

Ще върнат младежите и мутрите от Европа :) и на всеки ще връчат по един дрон.

А на всеки 10000 - леопард 1 (т55)

Слава Украине - ии към гробищата

ПП

Имало и друга идея 

Депутат Верховной Рады Александр Дубинский зарегистрировал законопроект о мобилизации парламентариев и чиновников.

току-що, attj написа:

Личи ти липсата на казарма и военна подготовка.  Ще ти отговоря конкретно -  Ако досега са загинали около 400 000 украински военни, скоро няма да има кой да се противопостави на руската армия.   Милиардите от НАТО не могат да съживят неразумно загиналите.   Докато от РФ могат да изпратят нови свежи 400 000 руски войници и те просто  ще довършат започнатото.   Зеленски явно и той е без военна подготовка и не разбира, че предизвиква и провокира такова развитие.    НАТО нищо няма да могат да направят - заради тях досега нарастват жертвите с разрушенията и няма някакво споразумение.

Дали?

Руснаците могат да изпратят, ама предпочитат на час по лъжичка, вместо да пратят голяма войска и да приключат войната с минимални жертви?

Като ви казваме че на ватенките не им пука за жертвите които дават вие фантасмагорик рязправяте.

Да разбирам че не знаеш от къде произхождат народите в южна Европа, но трвърдиш че уйраинците лъжат?

Разбирам, че който твърди за някакъв произход на народите в Югозападна Европа. (при това в официален учебник) следва да си докаже писаниците. Ако толкова искаш да получиш отговор може да обиколиш и Франция, Португалия и Испания да чуеш от извора за произхода на народите живеещи сега там. Само не споменавай областта Галичина. Или ако го направиш да е само един път. Просто не бъди настоятелен като украински учебник.

преди 12 минути, attj написа:

Зеленски явно и той е без военна подготовка

Позьор и актьор. Дай пари да си купя следващия имот извън Украйна. Друго не може.

@Реджеп Иведик

а пък в най-демократичната(хъм...) страна са горещо за избори в Хохландия по време на война, цял сенатор ти го казва:

Ти защо си така недемократичен, батка?

Ванката

Я кажи сега - на 12 или над 14 години си

Ако си над 14 - веднага трябва да потърсиш лекарска помощ.

Заболяването се нарича инфантилност

преди 20 минути, BANKATA написа:

Дали?

Руснаците могат да изпратят, ама предпочитат на час по лъжичка, вместо да пратят голяма войска и да приключат войната с минимални жертви?

Разбираема е преценката им да минимизират броя на своите загинали.   Не са откачили да скачат като украинците в минни полета.   Руснаците  методично унищожават ВСУ и ще преценяват допълнително.   По неофициални данни една трета от ВСУ вече е извън строя.  А Зельо щял вече да замразява конфликта.   Защо ги кара да атакуват и глупаво да загиват до сега???     Какво ще прави с хилядите осакатени войници -без крайници,  млади украинци???  И всичко това заради нежеланото федерализиране на държавата по отношение на донските и запорожските казаци???  

скандал между сащ и украйна

време е и сащ да направи военна  операция в украйна 

преди 26 минути, kirko12 написа:

Заболяването се нарича инфантилност

не е заболяване

казва се  образователн процес в училище 

преди 36 минути, maxthon написа:

Разбирам, че който твърди за някакъв произход на народите в Югозападна Европа. (при това в официален учебник) следва да си докаже писаниците. Ако толкова искаш да получиш отговор може да обиколиш и Франция, Португалия и Испания да чуеш от извора за произхода на народите живеещи сега там. Само не споменавай областта Галичина. Или ако го направиш да е само един път. Просто не бъди настоятелен като украински учебник.

Позьор и актьор. Дай пари да си купя следващия имот извън Украйна. Друго не може.

Ама то си е доказано че идват от севврен Кавказ, южен Урал, Украйна Молдова. Кои народи от къде точно идваха съм забравил. И това съм го.чел от френски автори.

Ама то си е доказано че идват от севврен Кавказ, южен Урал, Украйна Молдова. Кои народи от къде точно идваха съм забравил. И това съм го.чел от френски автори.
Ами то следва и ти да покажеш това вместо да правиш гръмки изказвания.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

опит за легитимиране на претенциите му към земите на Украйна (Киевска Рус).

Ти разбираш повече за Украйна от професор Божидар Димитров?!?

"Когато политическият елит създава такива държави-ментета (Украйна и Македония) и менте нации, които никога не са съществували....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.