Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, andiay написа:

Еха, я дай да видим с цитати туй чудо...

Или пак като Чапаев - "Каре аса"...

Не аз, душко тенекиена, а ти никога не си могла да посочиш аргументи...

Ша ма накараш да са разровя в коронатемата и да покажа как си съгласна с мнението на Ахилесов, че еволюционният стремеж на един вирус е да се превърне в кърлеж (метафорично)....

Ако го направя, ще напишеш ли в профила си, че си простО тенекиено рупорче?

Конкретика и аргументи, душице, а не голи обвинения на лична основа, в случая точни цитати, които потвърждават думите ти...

Рупорче си била и рупорче ще си останеш...

Браво! :yanim:

Прекрасна защита на "твърденията" си в темата.

Стилизирано и много обрано. 

П.П.

След като ти си казал трябва да се вярва и не трябва да се съмняваме.

Иначе попадаме под критика и анализ на потребителя, че да се измести фокуса от глупостта която си написал. :wors:

////////////////

Тази британска пропаганда сипва сол в раната

Няма войски и техника: Лондон очаква отмяна на руските учения "Запад"

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, Звяра!!! написа:

И къде се води истинската война , тук във форума ли ? :popcorn2:

Хапвай си, че иначе ще те заболи глава...

Иначе там, където се е водила винаги, дори и да няма бойни действия...

току-що, andiay написа:

Хапвай си, че иначе ще те заболи глава...

Иначе там, където се е водила винаги, дори и да няма бойни действия...

Очевидно е , че нищо не разбираш от война и знаеш там нещо , че се случва в Украйна.

Защо пишеш в темата , каква е причината , кой те кара да го правиш ? :popcorn2:

преди 15 часа, Звяра!!! написа:

Аз казах , че поисках за тези две статии източник , такъв не ми се даде !

Моите на които не съм посочил източник поради някаква причина , някой ако поиска източник ще го посоча !

Е не след много време де , но например както аз поисках от него веднага след като ги публикува. Какво му пречи да посочи такъв , например ако променя текста няма да го направи, нали?

Излиза,че умишлено не си дал източник или казано другояче умишлено е нарушена точка 2.15. Защо тогава имаш претенции? 🙂

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 19 минути, БаалБек написа:

Браво! :yanim:

Прекрасна защита на "твърденията" си в темата.

Стилизирано и много обрано. 

П.П.

След като ти си казал трябва да се вярва и не трябва да се съмняваме.

Иначе попадаме под критика и анализ на потребителя, че да се измести фокуса от глупостта която си написал. :wors:

Душице, ти изказа твърдения - че аз не съм се бил аргументирал в поста си към теб и че си ме разбила на пух и прах в коронатемата (метафорично)...

Посочи ми с точни цитати тези твои голословни твърдения....

Съмнението в думите на друг е първата и най-важна задача на мислещия човек, следва проверка, сравнение и осмисляне...

Все неща, които са ти непознати...

Давай да видим с цитат за чия глупост иде реч, а не да се опитваш да правиш "анализ"....

Или продължавай да си самовнушаваш, че можеш да минеш за нещо друго, освен за простО тенекиено рупорче....

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Очевидно е , че нищо не разбираш от война и знаеш там нещо , че се случва в Украйна.

Защо пишеш в темата , каква е причината , кой те кара да го правиш ? :popcorn2:

Очевидно е, че всеки напън за мисъл ти предизвиква главоболие....

Очевидно е, че не само от война не разбираш...

Съмнявам се, че някой би ти плащал за нещо друго, освен за това с което си изкарваш прехраната....

Защо пишеш в най-различни теми, нито ме интересува, нито ме засяга по някакъв начин...

Аз пиша за забавление, докато ме забавлява...

Нема къде другаде да срещна подобни на теб екземпляри в това количествено натрупване....

Удовлетворих ли любопитството ти?

преди 3 минути, nikssi написа:

Излиза,че умишлено не си дал източник или казано другояче умшлено е нарушена точка 2.15. Защо тогава имаш претенции? 🙂

Така е Ники , прав си !

Нямам притенции , че @Flashback също е нарушил правилата , мисля че ти посочих причината заради която поисках източника.

Пак ще я повторя , мисля че е променил/редактирал текста и затова не посочва източник за да не видим оргиналния текст.

Това е причината и тя не е "претенции".

Хубава вечер ! :)

преди 48 минути, _Aumi_ написа:

Предубеденият човек, дори и в имението да го закарат, пак ще каже, че не вярва!

Не съм предубеден. Критичното мислене не е забранено. Това видео, дето ми го даде е доказателство? 

преди 2 минути, andiay написа:

Очевидно е, че всеки напън за мисъл ти предизвиква главоболие....

Очевидно е, че не само от война не разбираш...

Съмнявам се, че някой би ти плащал за нещо друго, освен за това с което си изкарваш прехраната....

Защо пишеш в най-различни теми, нито ме интересува, нито ме засяга по някакъв начин...

Аз пиша за забавление, докато ме забавлява...

Нема къде другаде да срещна подобни на теб екземпляри в това количествено натрупване....

Удовлетворих ли любопитството ти?

Има ли причина да пишеш само в тази тема , която е за войната в Украйна и да не пишеш нищо за войната, по темата?

Много кратки отговори си започнал да пишеш , така ли ти казват ?

преди 4 минути, Звяра!!! написа:

Така е Ники , прав си !

Нямам притенции , че @Flashback също е нарушил правилата , мисля че ти посочих причината заради която поисках източника.

Пак ще я повторя , мисля че е променил/редактирал текста и затова не посочва източник за да не видим оргиналния текст.

Това е причината и тя не е "претенции".

Хубава вечер ! :)

Е , да ама след твоя пост почнаха едни ... ;) мене не ме бърка нищо. даже нямам и права в този раздел. Просто питам.

Аз не разбирам за какви два източника на информация реве @Звяра!!!, след като съм посочил линк към YouTube с изказването на сенатор Марко Рубио. 

Да се върне на страница 4252 и да изслуша четириминутното изказване на въпросния американски сенатор, който хленчи как държавите от Глобалния Юг създават паралелна вторична икономика с избягване на щатския долар, за да не ги ловят незаконните санкции на Чичо Сам.

Източник за първата статия:

WHY THE US NEEDS TO DESTROY RUSSIA AND CHINA — THE NEED FOR BRETTON WOODS III 

https://worldaffairs.blog/2022/09/16/why-the-us-needs-to-destroy-russia-and-china-the-need-for-bretton-woods-iii/

Дрон  + Тор=ВНЛ

Няма да питам какво прави там щото не беше опънал антената и не се смята като загуба. Няма казваме че и са 2 дрона... Безаналогово ми е.

преди 11 минути, andiay написа:

Посочи ми с точни цитати тези твои голословни твърдения....

Е колко пъти да ти вадя глупостите.

Само се върни няколко страници назад в темата и си ги виж.

Ние ги видяхме. Само на теб ти убягват. 

В нета се ровиш денонощно, а не можеш да си прочетеш аргументите. Ама как да можеш, като липсват. :lol6:

Обаче да се фокусираш върху потребителите в темата е пълно с твои цитати. 

Толкова си можеш. Претенции много - покритие никакво.

:newspaper:

преди 9 минути, nikssi написа:

Е , да ама след твоя пост почнаха едни ... ;) мене не ме бърка нищо. даже нямам и права в този раздел. Просто питам.

Кой има права или отговаря за темата , искам да го попитам нещо или собственика е човека към който да се обърна ? :rolleyes:

току-що, Звяра!!! написа:

Кой има права или отговаря за темата , искам да го попитам нещо или собственика е човека към който да се обърна ? :rolleyes:

Посочих ти и двата източника на информация!

Де да беше толкова педантичен и към фейковете на отбор "Козяк"!

Двоен аршин, лицемерие и заяждане на дребно!

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Втората линия на отбраната ви даде фира на запорожкия фронт

Ех тази втора линия, която не я знаеш къде се намира. Може би защото не знаеш къде се намира и първата.

преди 11 минути, Звяра!!! написа:

Има едно бутонче ДОКЛАДВАЙ и се свързваш с когото трябва. 

преди 10 минути, maxthon написа:

Ех тази втора линия, която не я знаеш къде се намира. Може би защото не знаеш къде се намира и първата.

Работино/Бахмут, а друже?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.