Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Има ли причина да пишеш само в тази тема , която е за войната в Украйна и да не пишеш нищо за войната, по темата?

Много кратки отговори си започнал да пишеш , така ли ти казват ?

Тцъ, на тъпи въпроси - кратки отговори....

Това, което коментирам в темата, винаги е отговор на нещо написано от вас...

Да ти го преведа - не аз вкарвам в темата нещо, а коментирам вече вкарана в темата глупост...

Последния пример бе прословутата Рутаниа....

В тази тема пиша все по-редко, дзвече....

И кой според това, което би требело да е в пространството между ушите ти, би требело да ме кара да пиша това, което пиша в темата и защо?

Наистина ми е любопитно, кво се ражда в главата на едно дзверче....

преди 1 минута, БаалБек написа:

Е колко пъти да ти вадя глупостите.

Само се върни няколко страници назад в темата и си ги виж.

Ние ги видяхме. Само на теб ти убягват. 

В нета се ровиш денонощно, а не можеш да си прочетеш аргументите. Ама как да можеш, като липсват. :lol6:

Обаче да се фокусираш върху потребителите в темата е пълно с твои цитати. 

Толкова си можеш. Претенции много - покритие никакво.

:newspaper:

И пак голи твърдения, душко тенекиена....

Вече трети път те приканвам да ми извадиш глупостите с точен цитат...

Трети път нищо...

Не съди за другите по себе си, това, че ти се ровиш денонощно в нета, за да копираш некое мнение и да го представиш за свое, не означава, че всички са като теб...

Виж как се прай с цитати...

Първото ти мнение в коронатемата....

на 10.04.2020 г. в 21:33, БаалБек написа:

Благодарното свойство на човешката памет да забравя е изтрило от колективния спомен това, че например в една полуръкопашна битка с прилагане на иприт и артилерия през Първата световна война, по думите на един френски генерал Поанкаре с прозвище “Войната”, ако в един ден са загинали само 40 000 напълно здрави млади мъже, това е “един добър ден” за командването. Нито че, ако за около две години -1918-1919 г, са загинали от испанската инфлуенца поне 50 милиона предимно млади хора, (освен убитите в самата война), това означава, поне 80 000 европейци всекидневно загиващи от ужасяваща мълниеносна пневмония. Няма дори нужда да се споменава за ужасите на Втората Световна война, които макар и също вече почти забравени, са още по-ужасяващи и апокалиптични. Както се казва, дори само да си припомним за убийствата и екзекуциите на комунизма и нацизма на невинни и то не в битка и не на война, а извършени от палачите в тила в лагери и душегубки, сравнено с жертвите на Ковид 19 епидемията, днешните беди на човечеството бледнеят при сравнение. Дори само един единствен сталински палач, Блохин, собственоръчно е убивал с изстрел в тила в Катинската гора, а и не само там, по 300 души дневно с изстрел в тила, общо през целия си живот 20 хиляди невинни жертви. Бил награден с орден Герой на СССР и Червено Знаме за дейността си…

И последвалите го коментари....

на 10.04.2020 г. в 21:41, Радул написа:

Денков например. Ей го над теб си мисли че се е маскирал на някой друг. :)

на 10.04.2020 г. в 21:44, M.Николов написа:

Този ми изглежда доста по-интелигентен от Денков.

на 10.04.2020 г. в 21:50, Радул написа:

Защо?

на 10.04.2020 г. в 21:58, M.Николов написа:

Да кажем, че демонстрира по-задълбочени исторически познания отколкото Денков, той въобще не би споменавал разни френски генерали, а направо щеше да обвини руснаците и комунистите за виновни.Както и да е, Денков вече не е мой проблем.

на 10.04.2020 г. в 22:01, Радул написа:

Денков няма познания, той копи пейства. Както и в случая.

на 10.04.2020 г. в 22:06, M.Николов написа:

А-ха, пак цитат, значи е възможно и да е той.Подведе ме това, че този път беше подбрал цитат по темата.

И колко е прав Ахилесов, че мнението ти е "копи-пасте"...

https://bulgariaanalytica.org/2020/04/10/bitkite-utihvat-trevata-raste/

Какво намираме към края?

Цитат

Благодарното свойство на човешката памет да забравя е изтрило от колективния спомен това, че например в една полуръкопашна битка с прилагане на иприт и артилерия през Първата световна война, по думите на един френски генерал Поанкаре с прозвище “Войната”, ако в един ден са загинали само 40 000 напълно здрави млади мъже, това е “един добър ден” за командването. Нито че, ако за около две години -1918-1919 г, са загинали от испанската инфлуенца поне 50 милиона предимно млади хора, (освен убитите в самата война), това означава, поне 80 000 европейци всекидневно загиващи от ужасяваща мълниеносна пневмония. Няма дори нужда да се споменава за ужасите на Втората Световна война, които макар и също вече почти забравени, са още по-ужасяващи и апокалиптични. Както се казва, дори само да си припомним за убийствата и екзекуциите на комунизма и нацизма на невинни и то не в битка и не на война, а извършени от палачите в тила в лагери и душегубки, сравнено с жертвите на Ковид 19 епидемията, днешните беди на човечеството бледнеят при сравнение. Дори само един единствен сталински палач, Блохин, собственоръчно е убивал с изстрел в тила в Катинската гора, а и не само там, по 300 души дневно с изстрел в тила, общо през целия си живот 20 хиляди невинни жертви. Бил награден с орден Герой на СССР и Червено Знаме за дейността си…

А в самия край?

Цитат

Ти д-р Канов ли си?

Посочи ли го като автор?

Или наистина си некойси Денков?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, andiay написа:

Ти д-р Канов ли си?

Посочи ли го като автор?

Не разбрах какво доказваш с това?

А да, без да се правя на врачка, но искаш да коментираш потребителите, а не самата тема.

А защо ли го правиш? Пак без да съм с претенции на врачка...

...но да изместиш фокуса от темата и така да избегнеш някой да забележи, че пляскаш глупости и не разбираш какво пишеш.

Твоите цитати защо не ги споделиш?

Те са всички конкретни и специално насочени, но....

Нямат нищо общо с темата или ако имат то е толкова далечно, че човек ако пита какво си искал да напишеш и да си доразвиеш мнението, отново се връща в начална позиция т.е. пак коментари в посока потребителя, а не доразвити аргументи по съшество.

Мхм...

:popcorn2:

Жалко...

преди 22 минути, andiay написа:

1.Тцъ, на тъпи въпроси - кратки отговори....

2.Това, което коментирам в темата, винаги е отговор на нещо написано от вас...

3.Да ти го преведа - не аз вкарвам в темата нещо, а коментирам вече вкарана в темата глупост...

4.Последния пример бе прословутата Рутаниа....

5.В тази тема пиша все по-редко, дзвече....

6.И кой според това, което би требело да е в пространството между ушите ти, би требело да ме кара да пиша това, което пиша в темата и защо?

7.Наистина ми е любопитно, кво се ражда в главата на едно дзверче....

1. Това е обида отправена към мен , някой друг ако ти ги зададе същите въпроси няма да са тъпи , нали ?

2. Вижда се какво коментираш , защо не коментираш @Flashback ами коментираш само мен и още няколко определени потребители , не сме само ние тези които пишем в темата.

3. Никой не те кара да коментираш мен и другите , защо го правиш , глупости пишат и други хора освен нас има и други теми, ЗАЩО САМО ВЪВ ТАЗИ ПИШЕШ 100 пъти те питам вече?

4. ......

5. Защо изобщо пишеш в темата след като ти нищо не пишеш по темата, ти се заяждаш със нас! Ние длъжни ли сме да те търпим , кой те накарва да го правиш , каква е целта? 

6. Тази точка е обида отправена към мен , ЗАЩО МЕ ОБИЖДАШ , какво съм ти направил , защо не ме обиждаш във друга тема ами САМО В ТАЗИ ???

7. Ще разбереш !!! 

То бива неадекватност, но чак толкова не бива!

И кой си ти, @Звяра!!!, че да държиш сметка и да изискваш кой какво ще коментира в темата!?

На модератор ли се изживяваш, на Господ ли, на последна инстанция ли, на какъв по-точно!?

И значи ти можеш да обиждаш, но като ти отвърнат, веднага започваш да подскачаш като ощипана мома.

То вече не е смешно, трагично е...

преди 28 минути, kosyo написа:

Работино/Бахмут, а друже?

Бахмут ли викаш 😏 и кво за него?

Клещеевка къде е сега бе Косичкин 😄😄, нали уж го бяхте взели... С Роботино е същата история,идат кат аслани,умират кат наакани 😎😏 

А те дори не са на първата отбранителна линия, а линия на съприкосновение 😎

преди 2 минути, Flashback написа:

То бива неадекватност, но чак толкова не бива!

И кой си ти, @Звяра!!!, че да държиш сметка и да изискваш кой какво ще коментира в темата!?

На модератор ли се изживяваш, на Господ ли, на последна инстанция ли, на какъв по-точно!?

То вече не е смешно, трагично е...

Ти във колко теми си писал във форума и от кога ти е регистрацията , че ми държиш сметка?

Това е технически форум , ти във колко от техническите теми си писал и на колко хора си помогнал?

преди 16 минути, Звяра!!! написа:

1. Това е обида отправена към мен , някой друг ако ти ги зададе същите въпроси няма да са тъпи , нали ?

2. Вижда се какво коментираш , защо не коментираш @Flashback ами коментираш само мен и още няколко определени потребители , не сме само ние тези които пишем в темата.

3. Никой не те кара да коментираш мен и другите , защо го правиш , глупости пишат и други хора освен нас има и други теми, ЗАЩО САМО ВЪВ ТАЗИ ПИШЕШ 100 пъти те питам вече?

4. ......

5. Защо изобщо пишеш в темата след като ти нищо не пишеш по темата, ти се заяждаш със нас! Ние длъжни ли сме да те търпим , кой те накарва да го правиш , каква е целта? 

6. Тази точка е обида отправена към мен , ЗАЩО МЕ ОБИЖДАШ , какво съм ти направил , защо не ме обиждаш във друга тема ами САМО В ТАЗИ ???

7. Ще разбереш !!! 

Ррррррр, брех, дзееришкин се бил и обидил хаххахаххахаха 😅😅😅

Ей комедианте,иди си легни по добре,че нещо почваш да психясваш с укропската и сороспийскта пропаганда 😏

Няма да ти стигнат центчета за лекарства после 😅😅

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Ти във колко теми си писал във форума и от кога ти е регистрацията , че ми държиш сметка?

Това е технически форум , ти във колко от техническите теми си писал и на колко хора си помогнал?

Ба си,намери се кой нда говори за технически форум 😄😄😄

Плачко,бегай реви на батко си тогава,като дружките си сороспятски 😎😏 Вие само това можете,и да пускате смешки ...

преди 5 минути, Звяра!!! написа:

Кой ти държи сметка?!

Ти държиш сметка на другите и даже им заповядваш какво да пишат!

И защо на теб трябва да ти даваме отчет къде и защо пишем!?

Мен не ме интересува ти къде и в колко теми пишеш!

И това е тема за политика и войната в Украйна, като не ти изнася, си пиши само в техническите теми и подфоруми!

току-що, БаалБек написа:

Не разбрах какво доказваш с това?

А да, без да се правя на врачка, но искаш да коментираш потребителите, а не самата тема.

А защо ли го правиш? Пак без да съм с претенции на врачка...

...но да изместиш фокуса от темата и така да избегнеш някой да забележи, че пляскаш глупости и не разбираш какво пишеш.

Твоите цитати защо не ги споделиш?

Те са всички конкретни и специално насочени, но....

Нямат нищо общо с темата или ако имат то е толкова далечно, че човек ако пита какво си искал да напишеш и да си доразвиеш мнението, отново се връща в начална позиция т.е. пак коментари в посока потребителя, а не доразвити аргументи по съшество.

Мхм...

:popcorn2:

Жалко...

Така открих твоя, бре душице....

Търсейки моя пръв коментар в темата за короната...

Като го открия, ще го постна и него...

Иначе пак доказвам, че си това, което твърдя - рупорче....

Давай точни цитати за твърденията си относно мен....

И кой е тоз Денков?

току-що, Звяра!!! написа:

Тцъ, на всеки, който ми зададе подобни въпроси, ще получи същите отговори....

Коментирам всяка глупост на официозната пропаганда, която ретранслирате тук....

Срещу другото има кой да коментира...

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

3. Никой не те кара да коментираш мен и другите , защо го праниш , глупости пишат и други хора освен нас има и други теми, ЗАЩО САМО ВЪВ ТАЗИ ПИШЕШ 100 пъти те питам вече?

Таз тема ми е интересна, бре дзверче, най-злободневната е и най-много пропаганда се излива в нея....

Преди бе такава короната...

Най-често пиша в онази с думите, а не тук...

Иначе е похвално, че осъзнаваш, че пишеш и глупости...

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

4. ......

Кво не ти е ясно по таз точка?

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Казах вече, аз коментирам неща, които вече друг е вкарал в темата...

Ако те не са по темата, то аз нямам вина за това, че някой друг ги е вкарал...

Кое ме кара ли?

Вродена нетърпимост към нагли посредственици....

Целта ми е да покажа посредствеността им и не крия, че процеса ме забавлява...

Че кой те кара да ме "търпиш", преди време постъпи разумно и полза опцията "Игнор", щом се дразниш...

преди 15 минути, Звяра!!! написа:

Е, ти вчера каза, че съм глупав, ма кат виждаш не се впрягам...

Това словосъчетание го ползвам не само към теб, нема нищо лично в него...

Пишеш глупости и тях коментирам....

И в думите ти казах, че пишеш глупости...

Защо се обиждаш, това вече не мога да знам....

Аз не се обиждам, нищо че сте ме наричали как ли не....

Уверения в себе си човек не се обижда, защото знае, че не е това, което го наричат...

преди 22 минути, Звяра!!! написа:

7. Ще разбереш !!! 

Аууу, туй заплаха ли би требело да биде?

Брррр, напрао ша са стресна на сън....

Шегувам се...

Иначе наистина съм любопитен - кой и защо би ме карал да пиша това, което пиша?

преди 12 минути, Звяра!!! написа:

Раздела Политика технически ли е?

Ти защо пишеш в този раздел?

Колко от активните участници в тази тема, пишат и в техническите?

Какво значение има кой кога се е регистрирал?

Ако някой се е регистрирал преди повече от 10-ет години, а първият му изобщо пост е в тази тема, това какво означава според теб?

И защо изобщо смяташ, че ти имаш право да държиш сметка на който и да било, за каквото и да било?

преди 9 часа, Звяра!!! написа:

Най-големият американски самолетоносач пристигна в Анталия

и преди съм го казвал и ще го повтора

колкото е по-поголяма военната техника толкова е по- неефективна 

преди 21 минути, andiay написа:

Така открих твоя, бре душице....

Търсейки моя пръв коментар в темата за короната...

Като го открия, ще го постна и него...

Иначе пак доказвам, че си това, което твърдя - рупорче....

Давай точни цитати за твърденията си относно мен....

И кой е тоз Денков?

Тцъ, на всеки, който ми зададе подобни въпроси, ще получи същите отговори....

Коментирам всяка глупост на официозната пропаганда, която ретранслирате тук....

Срещу другото има кой да коментира...

Таз тема ми е интересна, бре дзверче, най-злободневната е и най-много пропаганда се излива в нея....

Преди бе такава короната...

Най-често пиша в онази с думите, а не тук...

Иначе е похвално, че осъзнаваш, че пишеш и глупости...

Кво не ти е ясно по таз точка?

Казах вече, аз коментирам неща, които вече друг е вкарал в темата...

Ако те не са по темата, то аз нямам вина за това, че някой друг ги е вкарал...

Кое ме кара ли?

Вродена нетърпимост към нагли посредственици....

Целта ми е да покажа посредствеността им и не крия, че процеса ме забавлява...

Че кой те кара да ме "търпиш", преди време постъпи разумно и полза опцията "Игнор", щом се дразниш...

Е, ти вчера каза, че съм глупав, ма кат виждаш не се впрягам...

Това словосъчетание го ползвам не само към теб, нема нищо лично в него...

Пишеш глупости и тях коментирам....

И в думите ти казах, че пишеш глупости...

Защо се обиждаш, това вече не мога да знам....

Аз не се обиждам, нищо че сте ме наричали как ли не....

Уверения в себе си човек не се обижда, защото знае, че не е това, което го наричат...

Аууу, туй заплаха ли би требело да биде?

Брррр, напрао ша са стресна на сън....

Шегувам се...

Иначе наистина съм любопитен - кой и защо би ме карал да пиша това, което пиша?

Ти се заяждаш само със няколко определени потребителя , ти не пишеш а се заяждаш и обиждаш , спориш със тях за да ги принудиш да се ядосат и да напишат някакви обиди след което ги наказват.

Никой не ти задава въпроси ти сам започваш да се заяждаш, за всички е очевидно кои са те и защо го правиш, колкото и да се оправдаваш няма да ти минат номерцата. Всичко го има черно на бяло във публикациите ти. :hush:

На хората не им е приятно да напишат коментар заради ТЕБ , знаят какво ще последва , заяждане и безмислени ужасно дълги коментари, които не са свързани по никакъв начин със темата.

Лично мен също си ме нападал и то не веднъж , и пак нищо свързано със темата, нападал си ме без да съм ти задавал въпрос или без да искам твоето мнение! Правиш същото СИСТЕМНО със няколко определени потребители а не със всички. :cool:

Ние искаме да пишем и коментираме за събитията в Украйна а не теб , никой не влиза тук със намерението ТИ да се заяждаш със нас. Много добре разбираш за какво ти говоря , няма смисъл да се правиш на остроумен!!!

Виж какви коментари ме принуждаваш да пиша , със ВСИЧКИ нас е така , започнем ли да ти отговаряме темата остава на заден план и всички останали са длъжни да ни четат разговора.

Не ми отговаряй , не искам отговор!

Ти се заяждаш само със няколко определени потребителя , ти не пишеш а се заяждаш и обиждаш , спориш със тях за да ги принудиш да се ядосат и да напишат някакви обиди след което ги наказват.

Доколкото си спомням, само един е бил наказан за спор с мен и то май два пъти...

И въпреки, че не започнах аз с обидите към него, споделих "вината" и сам се "наказах"...

При втория му опит, той започна "комуникацията", а не аз...

Кьопав хоро не играе...

Аз що не се ядосвам, бре зверче?

Заяждам се с глупостите на определени потребители....

Никой не ти задава въпроси ти сам започваш да се заяждаш, за всички е очевидно кои са те и защо го правиш, колкото и да се оправдаваш няма да ти минат номерцата. Всичко го има черно на бяло във публикациите ти. :hush:

Ма нужно ли е да чакам некой да ме пита дали пише глупост, за да кажа, че пише глупост и да обясня защо е глупост според мен?

Казвал съм, да говориш от името на "всички" не говори добре за теб?

Хайде сега и към теб - дай точни цитати...

преди 5 минути, Звяра!!! написа:

На хората не им е приятно да напишат коментар заради ТЕБ , знаят какво ще последва , заяждане и безмислени ужасно дълги коментари, които не са свързани по никакъв начин със темата.

Е, който пише глупост, която дори не разбира, требе да е готов да си носи последствията....

Кьорав карти не играй....

Това, че някой смята нещо за безсмислено или несвързано с темата, не значи че е такова...

Като гледам повечето хора хич и не се шашкат да пишат...

преди 10 минути, Звяра!!! написа:

Лично мен също си ме нападал и то не веднъж , и пак нищо свързано със темата, нападал си ме без да съм ти задавал въпрос или без да искам твоето мнение! Правиш същото СИСТЕМНО със няколко определени потребители а не със всички. :cool:

Когат напишеш глупост - казвам, че пишеш глупост....

И мен не ме вълнува твоето мнение, но не забелязвам това да те притеснява да пишеш...

преди 13 минути, Звяра!!! написа:

Разкарай се от темата , ние искаме да пишем и коментираме събитията в Украйна а не теб , никой не влиза тук със намерението ТИ да се заяждаш със нас. Много добре разбираш за какво ти говоря , няма смисъл да се правиш на остроумен!!!

Разкарай се можеш да викаш на некой, влязъл у вас....

Едва ли някой влиза в тая тема, за да види ко си написал ти, ма никой не ти казва да се разкараш...

Статийките, които постваш са общодостъпни и едва ли некой чака ти да му ги покажеш...

Форума позволява и създаване на затворени групи....

Тази тема не е такава...

преди 21 минути, Звяра!!! написа:

Виж какви коментари ме принуждаваш да пиша , със ВСИЧКИ нас е така , започнем ли да ти отговаряме темата остава на заден план и всички останали са длъжни да ни четат разговора.

Че кой те принуждава, бре дзверче?

Айде по темата - има ли връзка с нея "доктрината Уолфовиц"?

преди 24 минути, Звяра!!! написа:

Това по никакъв начин не зависи от теб....

Не е концерт по желание....

преди 16 минути, Звяра!!! написа:

Ние искаме да пишем и коментираме за събитията в Украйна а не теб , никой не влиза тук със намерението ТИ да се заяждаш със нас. Много добре разбираш за какво ти говоря , няма смисъл да се правиш на остроумен!!!

Значи ти замахваш с прашката , а после като те застрелят от упор цивриш , а ? 

Що така бе , дзверо ? 

Що не правиш забележки на откровените обиди на твоят "отбор " ?   Защо защитаваш онова куку от "Мойсейково " , който няма 1 пост по темата , а само картинки и блудкав спам ?

Значи виждаш треската в окото на отсрещната страна , а гредата в своята - кога ? 

Анди ви напипва нервните възелчета и със скалпела натиска Точно там !  

Боли , а ? Ами ще Боли ! Истината често Боли , когато нерва е оголен ! 

Мятате тук гнилата си малоумна пропаганда и искате останалите потребители да ви мълчат ?! 

Искаш ли да ти кажа една статистика ? 

Вашето отборче колкото обиди е нанесло на отсрещната страна - ще са нужни 2 теми по 4200 стр. за да съберем нашите към вас ! 

Знаеш ли що е така ? 

Защото отборчето , което защитаваш са примитиви и гамени !  

Опонентите от другата страна са Интелигентни и рядко замерят ! 

Изключение правим аз и Мори ! 

На мен лично Търпението ми към вашата агитка е Изчерпано отдавна ! 

Чашата ми е Преляла и както знаеш всички без теб са ми набутани у фризера , за да не става брутално !  

Как мислиш - Интелигентно решение или Хуманитарно ? 

Виждаш ли колко съм Снизходителна , при инфото с което разполагам и мога да ги замерям .

Предвид  езикът ми Остър , като бръснач ! 

Да не говорим за ударите ми , които целят винаги в 10-та !!!

И както виждаш аз не се занимавам с вас !   

Ама ти си ми "свободен " и като те чета и като видя Несправедливост и ръцете ми сами скачат на клавиатурата !

И още нещо !  Ако смяташ , че някой суфлира на Анди си в дълбока грешка !!! 

Няколко пъти натам "завиваш " , имайки предвид мен , затова те информирам ! 

Да не те гони параноята и за такива сюжети ! 

Единственият на когото съм помагала в този форум да се защити беше Радул ! 

И то му помагах , когато се е изправял срещу материя , която не му е позната !

В политиката никога не съм го напътствала . 

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Чудовищата вече се Предават ! 

Какво четем в чуждата преса

https://www.kingofnet.net/западът-се-готви-да-предаде-украйна/

изпиши едни антидепресанти на Путин - че час сега изтрезня - и осъзна че САЩ се му анексирали Аляска

преди 20 минути, andiay написа:

Доколкото си спомням, само един е бил наказан за спор с мен и то май два пъти...

И въпреки, че не започнах аз с обидите към него, споделих "вината" и сам се "наказах"...

При втория му опит, той започна "комуникацията", а не аз...

Кьопав хоро не играе...

Аз що не се ядосвам, бре зверче?

Заяждам се с глупостите на определени потребители....

Ма нужно ли е да чакам некой да ме пита дали пише глупост, за да кажа, че пише глупост и да обясня защо е глупост според мен?

Казвал съм, да говориш от името на "всички" не говори добре за теб?

Хайде сега и към теб - дай точни цитати...

Е, който пише глупост, която дори не разбира, требе да е готов да си носи последствията....

Кьорав карти не играй....

Това, че някой смята нещо за безсмислено или несвързано с темата, не значи че е такова...

Като гледам повечето хора хич и не се шашкат да пишат...

Когат напишеш глупост - казвам, че пишеш глупост....

И мен не ме вълнува твоето мнение, но не забелязвам това да те притеснява да пишеш...

Разкарай се можеш да викаш на некой, влязъл у вас....

Едва ли някой влиза в тая тема, за да види ко си написал ти, ма никой не ти казва да се разкараш...

Статийките, които постваш са общодостъпни и едва ли некой чака ти да му ги покажеш...

Форума позволява и създаване на затворени групи....

Тази тема не е такава...

Че кой те принуждава, бре дзверче?

Айде по темата - има ли връзка с нея "доктрината Уолфовиц"?

Това по никакъв начин не зависи от теб....

Не е концерт по желание....

Този коментар само потвърждава предните ми коментари , няма никакъв смисъл и изобщо няма нищо свързано със темата. Аз ако отговоря на този коментар и ще продължа безмисления разговор. Защо го прави само със няколко определени потребителя , ами не може да отговори и защо го прави само в тази тема също не знае. Абе знаем всички но се правим , че нищо не знаем!

преди 18 минути, _sirena_ написа:

Значи ти замахваш с прашката , а после като те застрелят от упор цивриш , а ? 

Що така бе , дзверо ? 

Що не правиш забележки на откровените обиди на твоят "отбор " ?   Защо защитаваш онова куку от "Мойсейково " , който няма 1 пост по темата , а само картинки и блудкав спам ?

Значи виждаш треската в окото на отсрещната страна , а гредата в своята - кога ? 

Анди ви напипва нервните възелчета и със скалпела натиска Точно там !  

Боли , а ? Ами ще Боли ! Истината често Боли , когато нерва е оголен ! 

Мятате тук гнилата си малоумна пропаганда и искате останалите потребители да ви мълчат ?! 

Искаш ли да ти кажа една статистика ? 

Вашето отборче колкото обиди е нанесло на отсрещната страна - ще са нужни 2 теми по 4200 стр. за да съберем нашите към вас ! 

Знаеш ли що е така ? 

Защото отборчето , което защитаваш са примитиви и гамени !  

Опонентите от другата страна са Интелигентни и рядко замерят ! 

Изключение правим аз и Мори ! 

На мен лично Търпението ми към вашата агитка е Изчерпано отдавна ! 

Чашата ми е Преляла и както знаеш всички без теб са ми набутани у фризера , за да не става брутално !  

Как мислиш - Интелигентно решение или Хуманитарно ? 

Виждаш ли колко съм Снизходителна , при инфото с което разполагам и мога да ги замерям .

Предвид  езикът ми Остър , като бръснач ! 

Да не говорим за ударите ми , които целят винаги в 10-та !!!

И както виждаш аз не се занимавам с вас !   

Ама ти си ми "свободен " и като те чета и като видя Несправедливост и ръцете ми сами скачат на клавиатурата !

И още нещо !  Ако смяташ , че някой суфлира на Анди си в дълбока грешка !!! 

Няколко пъти натам "завиваш " , имайки предвид мен , затова те информирам ! 

Да не те гони параноята и за такива сюжети ! 

Единственият на когото съм помагала в този форум да се защити беше Радул ! 

И то му помагах , когато се е изправял срещу материя , която не му е позната !

В политиката никога не съм го напътствала . 

Нищо не ме боли , и аз съм сам не участвам във никакви отборчета. 😏

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

изпиши едни антидепресанти на Путин - че час сега изтрезня - и осъзна че САЩ се му анексирали Аляска

тракай с токченцата по ливадката и не са плаши 

Всичко е под Контрол ! 

На кака начервената козичка ...уххх :biggrin:

хайде легай , дърпам си Еднорога към изхода , че ще ставам рано утре 

Вашата е лесна , имате да мислите само да си пиете хапчетата , а на мен цялата планета разчита :indoorplants:

преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Нищо не ме боли , и аз съм сам не участвам във никакви отборчета. 😏

Направи си некое профилче да постреляш малко за нас за компенсация :D

Иначе ше ти бия печатите ! :lipstick:

Аре , лека  и спокойни сънища . 

Моят отбор държи Идеално Фронта ! 

Направо съм доволна ! 

Като дойде и Велев и Глен и трололетките ще изсъхнат  съвсем ! :biggrin:

Този коментар само потвърждава предните ми коментари , няма никакъв смисъл и изобщо няма нищо свързано със темата. Аз ако отговоря на този коментар и ще продължа безмисления разговор. Защо го прави само със няколко определени потребителя , ами не може да отговори и защо го прави само в тази тема също не знае. Абе знаем всички но се правим , че нищо не знаем!

Дзверче, дали щехме да водим точно този "разговор", ако ти не го бе започнал?

А защо само определени потребители в тази тема, нарочно избягват въпрос касаещ аргументиране на изказано от самите тях мнение, а ми отговарят с лични нападки?

Питах те по темата - какво знаеш за доктрината Уолфовиц?

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Всичко е под Контрол ! 

Вашата е лесна , имате да мислите само да си пиете хапчетата , а на мен цялата планета разчита :indoorplants:

Направи си некое профилче да постреляш малко за нас за компенсация :D

Иначе ше ти бия печатите ! :lipstick:

Аре , лека  и спокойни сънища . 

Моят отбор държи Идеално Фронта ! 

Направо съм доволна ! 

Като дойде и Велев и Глен и трололетките ще изсъхнат  съвсем ! :biggrin:

Нямам нищо против теб и твоя отбор , това което не ми хареса си го казах пределно ясно и конкретно !

Лека и хубава вечер ! :weather2:

преди 5 минути, _sirena_ написа:

Всичко е под Контрол ! 

ако беше заявила преди година, че ще оказваш психологическа помощ на близките на загиналите в войната руснаци - сега щеше да си с руско гражданство

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.