Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Бада-Бум, Джага-джага:

https://twitter.com/markito0171/status/1698700021359636631?s=20

с 2 думи голяма работа..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, _sirena_ написа:

И последно да завършим с един автор , Българин - Лично аз се радвам се радвам да чета повече такива Интелигентни Българи !!!

Автор: Стилиян Иванов
"Не ми пука как мутрите си отиват от този свят,
но ми пука за това, че продажници превърнаха България
от “люлка на европейската цивилизация”
в “люлка на беззаконие и безвластие”!
Днешна България, някогашната територия на траките - Земята родила Орфей и Спартак е унизена повече от всякога…
Сред мрака погълнал Родината ни,
проява на който е и днешното показно убийство в София - столица на европейска държава,
търся Светлина в миналото ни:
📌 В Британската библиотека в Лондон има един безценен старобългарски ръкопис – “Четириевангелието на цар Иван Александър”.
Под него има надпис „Bulgarian Empire“ или с други думи англичаните казват, че България е била Империя!
📌 В английската „Историята на народите“ на Арнолд Тойнби се казва, че в света има общо 21 цивилизации, една от които е българската:
“Българите са били най-многобройния народ, който благодарение на привлекателната си култура е увеличавал границите си от Крим до Белград и от Карпатите до Бяло Море в древността наричано Тракийско!“
📌 ВЪВ ВИЗАНТИЙСКИ ТРОПАХ ОТ КРАЯ НА ПЪРВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ПИШЕ СЛЕДНОТО:
„Те, българите, някога бяха най-справедливи от всички народи и от всичко на света най-много почитат добродетелите и сами достигнаха голяма слава, а градовете и народите се присъединяваха към тях доброволно.“
📌 Английският историк проф. Норман Дейв пише:
"Българите са най-старата нация в Европа и създатели на цивилизацията на Стария континент”.
📌 Президентът на Франция генерал де Гол:
„Българската държава е люлката на европейската култура и цивилизация !”
📌 Френският президент Франсоа Митеран казва:
“Българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета. Богомилите създават Европейското възраждане !”
📌 Известният френски историк Алфред Рамбо казва:
„Цар Симеон бе за българите е това, което е Карл Велики за нас, но по-образован и много по-щастлив, защото е успял да създаде една национална литература !"
📌 Италианският президент Карло Чампи:
„Българите са едни от първите творци на нашата цивилизация“.
📌 Италианският професор Санте казва:
„Една от основните заслуги на българите е, че задържаха няколко века турците далеч от сърцето на Европа. Те платиха прескъпо с кръвта си, с вярата си, свободата си и упадъка на брилянтната им култура от онова време !“
📌 Японският професор Шигеоши Мацуяма:
“Българската държава е между седемте световни цивилизации !”

ЗНАНИЕТО Е СИЛА ! НЕВЕЖЕСТВОТО Е РОБСТВО !!!!

image.jpeg.c432ddac80512c6f97caf6c2b93ff27f.jpeg

Поредните 34 бедни клетници, заловени при опит да избягат в Унгария и Румъния. Практиката за наказание е, че сега директно ще ги изпратят в някой окоп.

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Moже, може - да строят! Пак ще го изравним с земята

Колкото изравнихте със земята стоянката пред "клуб 33", когато нормалните бакшиши ви я превзеха. На думи вие бакшишите-копърки от Студентски сте много силни - това не може да ви се отрече, ама на дела сте... :getout:

Мнее-е-е-е-е-е-е:

image.jpeg.7e241ef797c9793a7e43ca2cf7a967d7.jpeg

-1000 точки безаналоговост загубих днес. Пак познаха тия британци, сега и за тотото числата ако кажат...

преди 55 минути, _sirena_ написа:

Искат да въведат Военно положение , за да няма избори и да се пробват отново да удържат позиции , ама "Греда " ще има този път !!! 

Хората са Събудени !!!

Америка няма как да воюва със Русия !

Това би означавало Ядрена война !  Ако искат да потопят целият свят под вода - Моля ! 

Да заповядат !

преди 1 час, _sirena_ написа:

370493008_3167322866895252_7422494204175517940_n.jpg

преди 1 час, _sirena_ написа:

ЗМИЯТА НАЙ-СИЛНО ХАПЕ , КОГАТО УМИРА !!! 

аЛООО АГИТКАТА НА НЕВЕСТУЛКИТЕ , ЩО ТАКА КОВИДА САМО ПО ЗАПАДА И ЩАТИТЕ ХОДИ , БРЕ , М ? 

ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ ВДИГНЕ ТОА НАРОД ПОРОБЕН ИМ СЛАГАТ ПАК МАСКИТЕ , А ? 

ГОЛЯМА ДЕМОКРАЦИЯ !!!! 

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/scientists-call-mask-up-again-30712694

Бустери - мустери - ОЩЕ ЗОМБИТА ИМ ТРЯБВАТ !!! М ?? 

Що така в страните , които са с Русия няма маски , каски и сие , бре ? 

Няма ковиди , вируси , маски , ваксини ? 

Ама то за да си Отговориш на тези въпроси се изисква ИНТЕЛЕКТ !!!

ОТБОР "АМЕБА " Е ЛИШЕН ОТ ТАКЪВ !!

Усещам голяма депресия в теб!

Само да отбележа, защо смятам така. Хората, които изпитват депресия, може да имат ниско ниво на осъзнаване поради емоционално изтръпване, ниска енергия и намален капацитет за свързване със заобикалящата ги среда или емоции.

Хайде весел депресарски ден!

giphy.gif

преди 35 минути, petie1 написа:

Ами и аз като теб си събирам безполезна инфотмация че в един момент става полезна :)

Правилен подход....

Но... има безполезна и напълно безполезна, т.е. неприложима...

Да се надяваме, че нито аз, нито ти ще стигнем до момент, коги точно таз информация ша ни йе нужна....

преди 39 минути, petie1 написа:

Ами кат я гледам ква е шарена разбирам защо ти е слабост пък и котките са интересни зверчета :) И жена ти знае недей се заблуждава че не знае :)

Цвета нема значение...

Слабост ми йе, щот е много своенравна и свободолюбива, затуй винаги съм гледал котки, дори и когато сам имал и куче....

Мое и да са заблуждавам, ма и тя са заблуждава...

преди 44 минути, petie1 написа:

Ама ти сериозно ли мислиш че те карам да връткаш котката в пералнята!?

Ама ти сюрозно ли мислиш, че си мисля, че ма караш да връткам котката в пералня?

Лаф да стааа....

преди 46 минути, petie1 написа:

Щом казваш кой съм че да споря нищо че може ме накара да свия в миша дупка само с поглед хихи :wink12:

Тъй си мислиш, щот не си попаднал на моята....

Но... с правилен подход тез погледи почти изчезват...

Желязно правило е - винаги са съгласявай с жената и винаги прави това, което си решил, а после я убеди, че всъщност тя така е искала и ти си откликнал на желанието й....

И... мир, спокойствие и любов....

преди 43 минути, NewRedDragon написа:

Ако трябва и с противогаз ще ходите, червени кратуни! И бистрата супичка (една на ден) ще я ядете със сърп и чук

Тоз лаф не бях го чувал.

Ашколсун !!!

Признах та

преди 1 час, BANKATA написа:

Незнам, питай тези където мряха за превземането на Бахмут каква им беше идеята.

В предвид, че повечето бяха затворници  може би трябва да влезеш в кожата на един такъв и може и да се досетиш каква му е била идеята да бъде там. Като за такава прослойка се справиха доста добре и успяха да денацифицират.... (знаеш целия репертоар) доста по-голям брой от тях самите.

току-що, maxthon написа:

В предвид, че повечето бяха затворници  може би трябва да влезеш в кожата на един такъв и може и да се досетиш каква му е била идеята да бъде там. Като за такава прослойка се справиха доста добре и успяха да денацифицират.... (знаеш целия репертоар) доста по-голям брой от тях самите.

Мдаааа, забравих че вас затворниците не са хора.

току-що, BANKATA написа:

Айде пак учителката  на синковеца ти трябва да помага. Онази с четенето и там другото, с което си дълбоко скаран. Къде точно съм написал такова нещо?

6+6=11:

https://news.ru/vlast/shojgu-rasskazal-ob-iskusnom-primenenii-novyh-rossijskih-dronov-v-zone-svo/

Вчера в результате серьезной атаки на Работинском направлении они потеряли шесть танков. На другом направлении, на Бахмуте, там наши ребята очень искусно, я бы так сказал, беспилотными летательными аппаратами, новыми квадрокоптерами, уничтожили еще шесть машин. За вчерашний день, только по бронетехнике, — 11 [единиц уничтожено], — сказал Шойгу по завершении российско-турецких переговоров в Сочи

преди 33 минути, Митко Вълчев написа:

От гледна точка, на човек с твоя психически проблем, нормално да ти се струва, че шизофренията е навсякъде другаде, но не и в кремълското жуже и ордата му.

Аз нямам проблеми в Украйна.  С Майдана възникнаха проблемите на хохлите с москалите - те шизофренично са си повярвали, че лесно ще ги водят със себе си  насила в НАТО.    А сега препълват гробищата. 600 000 загинали.   Путин е виновен за това развитие.    Много умно, няма що...  

преди 16 минути, andiay написа:

Ама ти сюрозно ли мислиш, че си мисля, че ма караш да връткам котката в пералня?

Е, какво толкоз страшно има? Че то останаха ли работещи перални? Та нали Путин им взе чиповете та да си строи ракети?

преди 3 минути, BANKATA написа:

За тях и хората не са хора.

За тях само рашистите са хора, ако не противоречат на Путлер.

преди 16 минути, maxthon написа:

Айде пак учителката  на синковеца ти трябва да помага. Онази с четенето и там другото, с което си дълбоко скаран. Къде точно съм написал такова нещо?

Каза човека дето толкова чете и разбира че се изкара лъжец.. Търсачката помни тия твои думи: - нищо че ти не им обръщаш внимание. Аз съм зад теб да ти ги припомням, друже:)

преди 1 минута, Coco1 написа:

Куку в Титъра ли си:giggle1:

Не ви разбрах, другарю!!!

Косьо гръмни се приятел :)

или да ти пускам клипа от Рени до припадък 

Ах три пъти ах :)

Един прост шофьор да разкаже играта на цялата укропропаганда :)

Я кажи за поразената натовска Румъния :)

Пизд@ Украйне, пизд@ бензовоз :)

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Привет на ведрата комсомолска младеж!!!

Здраве желае другарю Сталин !

Ко стана с Киев за три дняяя ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Здраве желае другарю Сталин !

Ко стана с Киев за три дняяя ?

Това може да го напише само человек, който е виждал оръжие само в игра на компютъра си!!! Може ли по-сериозно ако обичате!!! Забелязвам че нивото на акуратните дискусии е спаднало драстично!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.