Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Така, така!

Тагарев потвърди: Бойната група на НАТО ще бъде разположена край Ямбол.

Искам да попитам тукашните "специалисти" от форума, кой ни заплашва според изгорелите ви мозъци та ще се чувстваме по сигурни и защитени! От кого? Кой ни заплашва? Русия ли? Според изпушилите ви мозъци и НАТО този стълб на демокрацията и мира!

А на мен ми говори само едно. Драги юрдечета, гответе се за запас! Няма да ви се размине! А тия в чужбина да се наврат някъде дето слънце не влиза защото тоя нацист Тагарев, нищо чудно и от чужбина да ви призове, особено ако сте в държава членка на НАТО. Въпрос на време. Хващайте светът, че иначе...не се знае. Най - сигурно Ботсвана. Няма кравари няма НАТО!

Живот на спокойствие! :giggle1:

kalahari_5.jpg.21034226b04bf030903f635df1095912.jpg

Ново село и Безмер чувал ли си ги ли за сефте ги чуваш тия места? Дето се вика и американците ги знаят само ти не ги знаеш :)И това е от години ..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, kosyo написа:

Ново село и Безмер чувал ли си ги ли за сефте ги чуваш тия места? Дето се вика и американците ги знаят само ти не ги знаеш :)И това е от години ..

Дали съм ги чувал? Ами полковник съм от специални служби юрдечко , вече пенсионер де, та познай дали съм ги чувал и какво знам юрдечко?

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Сами се избиват нали ? 

Намери Турчинов  и го питай защо така е решил за АТО в Донбас през 2014 година.  В Донбас го считат за военен престъпник и биха му търсили отговорност за престъпления против народа.  Виновен е за военните действия с последвалите събития и сега се крие като шушумига.  

току-що, Hristo52 написа:

Дали съм ги чувал? Ами полковник съм от специални служби юрдечко , вече пенсионер де, та познай дали съм ги чувал и какво знам юрдеко?

А да си чувал колко пари наляха на 2-те че да стане годно за служба? Не че нещо ама аз докато нагъвах бузи със зеле и виках яко, имаше хора дето се редяха на опашка на кетеринга на Безмер и имах и закуска дори , а ние карахме на вафли от лафката. Няма да споменавам за местата отредени за тоалетна примерно на  "Ново Село" - нали първо това се копаеше там

преди 3 минути, kosyo написа:

А да си чувал колко пари наляха на 2-те че да стане годно за служба? Не че нещо ама аз докато нагъвах бузи със зеле и виках яко, имаше хора дето се редяха на опашка на кетеринга на Безмер и имах и закуска дори , а ние карахме на вафли от лафката. Няма да споменавам за местата отредени за тоалетна примерно на  "Ново Село" - нали първо това се копаеше там

И какво точно искаш да ми кажеш с това? Още ако трябва ще карате на вафли и зеле та и без лафка.

преди 6 минути, kosyo написа:

"Ново Село" - нали 

Навсякъде се фукаха, че са инвестиции на правителството на САЩ.  Обаче за инфраструктура имаше инвестиции и на МРРБ на България. Полудоброволно -във връзка с членството ни в НАТО.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

И какво точно искаш да ми кажеш с това? Още ако трябва ще карате на вафли и зеле та и без лафка.

Ами примерно защо по дяволите американците се отнасяха с българите по-добре от колкото "нашите" хора,а? А и  да ходил съм в Безмер в городока доста преди да дойдат американците (познат - летец живееше там) и знам как живееха там

преди 7 минути, Hristo52 написа:

И какво точно искаш да ми кажеш с това?

Е какво да каже? Че е бил войник и явно е очаквал хотел с камариерка и т.н.

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Е какво да каже? Че е бил войник и явно е очаквал хотел с камариерка и т.н.

Тъй де, да си каже мъката! :) Кой знае през коя година е бил войник а и колко е служил! че те всички сега се правят на "велики"!

преди 17 минути, kosyo написа:

Не е полковник. Лъже те.

Викаме му "Старшинка", щото не му знаем името.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, Старшинка. Русия официално ни обяви за вражеска държава.

Стой си в чужбина и се скрий че става опасно е!:giggle1:

току-що, чичо Сашо написа:

Стой си в чужбина и се скрий че става опасно е!:giggle1:

Пак е издрънкал някоя глупост! Вярно да си седи там, че тук, такъв кат него ще бере ядове!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е полковник. Лъже те.

Викаме му "Старшинка", щото не му знаем името.

Всякакви измет има тук - определно е забавно.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е полковник. Лъже те.

Че си тъп и завислив го знае целия форум. Името си е написал, че и годините! Беше ми и командир.  Ама на бавноразвиващите се като тебе трябва много да се обяснява.

току-що, чичо Сашо написа:

Че си тъп и завислив го знае целия форум. Името си е написал, че и годините! Беше ми и командир.  Ама на бавноразвиващите се като тебе трябва много да се обяснява.

Абе защо се занимаваш с тоя бе? Какво му обясняваш.

преди 2 минути, kosyo написа:

Всякакви измет има тук - определно е забавно.

Да ти дам домашния си адрес на лична а? И ела да ми го кажаш лично посерко?

преди 4 часа, Flashback написа:

Нашият форумен военен "експерт" Косьо си вярва, че като пусне пет клипчета за деня, това означава "перемога" за УкроРайх.

И то от некакви-никакви индивиди в Х, Фейсбук и прочая неизвестна сороститутска гмеж като него.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Да ти дам домашния си адрес на лична а? И ела да ми го кажаш лично посерко?

Ракия имаш ли?

Свършат ли аргументите започват с обиди...толкова си могат, а и възпитанието им е такова. 

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Свършат ли аргументите започват с обиди...толкова си могат, а и възпитанието им е такова. 

Те и възпитание? Боже опази! 

Те и възпитание? Боже опази! 

преди 5 минути, Hristo52 написа:

посерко

Старшинката не вижда гредата в своето око, търси сламката в чуждото.

По принцип не е възможно да има обиди.

Ако изказването е невярно, защо да се обиждаш?
Ако изказването е вярно, защо да се обиждаш?

Обиждат си се юношите блэдни, така и на 40-50 години останали пъпчиви суетливи пустоглави юноши бледни, незапознали се с истината, като такива и ще си умрат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.