Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Не ме наричай "ватник" ,аз нямам нищо общо с идиоти като Путин...Понеже няма какво да кажеш и се видя,че доводите ти са головодни,та затова започна да ме обиждаш...Според теб,когато касапин като Путин пуска бомби е жестоко (което е факт),но когато САЩ избиват,то техните бомби са "хуманни " ,така ли ???

И си точно очеваден ватник. В темата за войната в Украйна, теб те дразни, че лидер на САЩ е казал псувня за ЕС и бомбите 1945. Не си ватник, гнусен ватник си, който няма честта като дърти Ристо, да признаеш, че си фен на путиноидната измет. Ми бягаш по тъча 

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Е за това не искам да гледам в форума без да съм се логнал, че виждам геройства!

Защо не дойде бе? Адрес ти дадох на лична, нали за 5 мин. беше при мен да ми счупиш главата или нещо подобно? А се оказва на 170 км. Предполагам че си в София даже ама си от въздухарите! Аман бе!

На 170 км. съм. В сряда ще съм в Илиенци. Ти мини твоите няколко километра да се видим. Ако не, всички ще разберат кой е дришльото. И винаги е бил, но сега може да е спокоен, че нормален човек не би го ударил .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

Само Кокончо Кокич често ме весели - обаче нещо му се случило  в Мосейково.  Прибрали са го.  Хем му казвах - стига е кибичил там при руските луди  Те в света  били най-умните луди...

За което ще съжаляваш !

Аман от ватнишките обсесии и паранои на Вълчев!

Аман!

Темата ужасно олеква и е нечетима заради този идиотски спам!

По темата, какво е предимството на Русия пред Запада, заради което децата ви да я изберат. Отнася се и за украинците, а те са видели много повече лошо от нас. Тук болшевиките(българските им джелати) не са избили и един процент от населението. В Украйна са поне десет и нагоре.

преди 31 минути, Hristo52 написа:

Майсторче! Герой!

Хайде чиба. И ти в хладилника както казва Сирена

А Сирена каза ли ти да си пиеш хапчетата ?

Блокирай ни всички и си пиши сам със себе си!

преди 2 минути, nikssi написа:

😀 Някои с бедния си речник и манталитет на селски бег все на бой налитат. 

Вярно е. Дедо Ристо тръгнал да се прави на бияч. Щот далече, пък и кой ще го удари? Но болшевишки манталитет, когато сте много или от разстояние, да се репчиш.

преди 3 минути, Flashback написа:

Аман!

Флаши. Кое е предимството на Русия? Що бегаш по тъча? Нали не си шизо, живеещо на Запад и обясняващо колко хубаво е в Русия? Какъв да е човек, който без никаква причина и логика подкрепя Русия. Особено след агресията в Украйна. Поредната. Хайде без обиди, бягане по тъча, обясни. 

преди 6 минути, nikssi написа:

като пле3венчаваните , :)

Момчета, оставвям ви с колективния ви мозък, да измислите и отговорите за предимството на Русия. Може и на СССР, щото беше соц, та сравнете с гнилия Запад. Да обясните кога в Русия се е живеело по добре икономически, свободно и социално справедливо отколкото на Запад? Докажете, че не сте умствено ощетени ватници. Утре ще се изпитваме 

Руският президент Владимир Путин е принуден да моли за помощ Северна Корея, предаде Франс прес, като цитира говорителя на американския Държавен департамент Матю Милър.

"Да прекоси цялата си страна, за да се срещне с един парий на международната сцена, за да поиска помощ в една война, която той (Путин) се надяваше, че ще спечели за един месец, това, според мен е равнозначно на настойчиво молене за помощ", каза Милър, визирайки предстоящата среща на Путин със севернокорейския лидер Ким Чен-ун.

https://www.vesti.bg/sviat/putin-e-prinuden-da-moli-za-pomosht-severna-koreia-6178129

С брониран влак Ким Чен Ун отпътува за среща с Путин, обсъждат военни доставки (Обзор)

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/15467589

Не бяха ли 3 дни или нещо се бъркам ?!?!? :rolleyes:

както върви - Путин няма да ни трябва и зимата

До пазара на Илиенци е стадион Локомотив, там може да наемем някоя заличка и да дадем по чифт боксови ръкавици на двамата бойци.

преди 14 минути, rado_svet написа:

До пазара на Илиенци е стадион Локомотив, там може да наемем някоя заличка и да дадем по чифт боксови ръкавици на двамата бойци.

Аз може ли да се присъединя към зрителите, обаче искам да направя залог.

Шегата настрана, видяхте ли забраната която са приели?

ЕК потвърди: Забранено е влизането на автомобили с руска регистрация в ЕС

Европейската комисия днес потвърди, че въведените досега санкции срещу Русия заради войната в Украйна включват забраната за пресичане на границите на ЕС от автомобили с руска регистрация. 

Това ограничение не е ново и е в сила от известно време, отбеляза говорител на комисията на пресконференция в отговор на въпроси. Той уточни, че миналата седмица комисията е изпратила допълнителни насоки на държавите от ЕС как да прилагат въведените санкции, защото отговорността е тяхна.

Често даваме насоки как да се прилагат санкциите. Вносът на автомобили от Русия е забранен, поясни говорителят. По неговите думи държавите трябва да бъдат насочвани как да прилагат обхвата на мерките, като даде пример, че особено внимание трябва да се насочи към пътуващите със скъпи автомобили с руски номера.

https://www.vesti.bg/sviat/ek-potvyrdi-zabraneno-e-vlizaneto-na-avtomobili-s-ruska-registraciia-v-es-6178086

Лоша работа, лека на всички от мен!

П.П. И коментара отдолу кърти, няма как да не ви го покажа! 😆

Spoiler

90

преди 1 час, Hristo52 написа:

Е за това не искам да гледам в форума без да съм се логнал, че виждам геройства!

Защо не дойде бе? Адрес ти дадох на лична, нали за 5 мин. беше при мен да ми счупиш главата или нещо подобно? А се оказва на 170 км. Предполагам че си в София даже ама си от въздухарите! Аман бе!

Не е от София, кръстил съм си го селянинът с колелото, но това не е важно, много велики хора са родени на село или в малки градове. Но да си селяндур, ето това вече е важно, защото означава и ниска култура, и беден речник, и неспособност за контактуване. Те дори да обидят не могат като хората, само си повтарят тъпанарското ватник като пуберите, които започват и завършват изречение с другото тъпанарско "брат" ... пълна кухина.

преди 1 час, nikssi написа:

А как стъпваше по чехли като се пишеше нов, но го усетих незабавно и го зарових ... аз не ги блокирам, такива като него направо ги погребвам.

преди 1 час, Flashback написа:

Аман!

Вярно, както горе посочих изобщо не ги чета. А щом им обръщате внимание, трябва да знаете с кого или по-скоро с какво си имате работа. Всъщност добре се справяте и затова смених тактиката и вече лайк на всеки, който ги бори, чел-недочел - лайк (нямам време, при часове видео и седем, осем, десет страници, кога да чета и гледам всичко като имам половин - един час). Ей тъй от уважение към пишещия и неуважение към цитирания.

И понеже темата е за войната да кажа и за нея, въпреки че посочените по-горе я правят нечетима. Казах ви още отдавна, че укрите дори и пътен знак да вземат пак ще го пишат като огромна перемога. След три месеца мясорубка взяли Работино и великата победа. Да, при Бахмут "Вагнер" се биха повече от седем месеца, но той все пак беше хиляден град, а Работино е имало няколкостотин жители до войната - велика перемога. Сега драпат и при Клещеевка и Андреевка ... какво ли не прави зеленчука за да изкрънка още оръжие от запада. И ще му дадат, на някои вече им се привидя пробив на първата линия на отбраната, след три месеца славните херои стигнаха и до нея като дадоха толкова убити, че дори на западните отрепки им стана неловко за "до последния украинец". Предполагам, че ако стигнат до втората вече няма да имат армия ... ако стигнат. А оръжието от фонда за мира бързо се превръща в скрап и ... гробове.

преди 8 часа, kosyo написа:

Ракия имаш ли?

Имам :emoji_smiley-02:

Специално за теб качих клипче в тубата. Всичкото е домашнярка (сливова и гроздова)

Така си седи, щото тренирам BEERPONG, и не остава време за РАКИЯПОНГ. Ако решиш, може да я понамалим малко. Само дòнеси мезе :linedance:

преди 43 минути, crazy katon написа:

Не е от София, кръстил съм си го селянинът с колелото, но това не е важно, много велики хора са родени на село или в малки градове. Но да си селяндур, ето това вече е важно, защото означава и ниска култура, и беден речник, и неспособност за контактуване. Те дори да обидят не могат като хората, само си повтарят тъпанарското ватник като пуберите, които започват и завършват изречение с другото тъпанарско "брат" ... пълна кухина.

А как стъпваше по чехли като се пишеше нов, но го усетих незабавно и го зарових ... аз не ги блокирам, такива като него направо ги погребвам.

Вярно, както горе посочих изобщо не ги чета. А щом им обръщате внимание, трябва да знаете с кого или по-скоро с какво си имате работа. Всъщност добре се справяте и затова смених тактиката и вече лайк на всеки, който ги бори, чел-недочел - лайк (нямам време, при часове видео и седем, осем, десет страници, кога да чета и гледам всичко като имам половин - един час). Ей тъй от уважение към пишещия и неуважение към цитирания.

И понеже темата е за войната да кажа и за нея, въпреки че посочените по-горе я правят нечетима. Казах ви още отдавна, че укрите дори и пътен знак да вземат пак ще го пишат като огромна перемога. След три месеца мясорубка взяли Работино и великата победа. Да, при Бахмут "Вагнер" се биха повече от седем месеца, но той все пак беше хиляден град, а Работино е имало няколкостотин жители до войната - велика перемога. Сега драпат и при Клещеевка и Андреевка ... какво ли не прави зеленчука за да изкрънка още оръжие от запада. И ще му дадат, на някои вече им се привидя пробив на първата линия на отбраната, след три месеца славните херои стигнаха и до нея като дадоха толкова убити, че дори на западните отрепки им стана неловко за "до последния украинец". Предполагам, че ако стигнат до втората вече няма да имат армия ... ако стигнат. А оръжието от фонда за мира бързо се превръща в скрап и ... гробове.

на трептил митков не са ли му сложили намордника ?   

отборчето "дебил-амеба "  скоро ще Осъзнае в кой Свят Живее !!!

преди 2 часа, free... написа:

А Сирена каза ли ти да си пиеш хапчетата ?

Блокирай ни всички и си пиши сам със себе си!

Ще си пише с мен и другите , а ти - "зверски " заминаваш у фризера при останалите гамени !

Беше ми единственият , който толерирах , освен овцата .

овцата ми е слабост , понеже няма злоба в нея , просто е ментално "разклатена " и неосъзната , но Душата й е мека и гъвкава и има шанс да се развие . 

И на теб ти бях шанс , ала го пропиля и вместо това се затъркаля по надолнището с бясна скорост .

Така да Бъде ! 

Всеки сам си прави Изборите в Живота и си носи Последствията в добро и в зло .

Сега към Световните Сигнали

БУРЯТА ЗАПОЧВА !!!  

ЗАТЕГНЕТЕ КОЛАНИТЕ !!!

"

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ за SHTF СЕГА! Това e 2023 г. и SHTF е СЕГА!
Америка, тишината на вашите смартфони, тъмнината на вашите градове и неизбежният колапс на вашата икономика може да е точно зад ъгъла! Ако не сте подготвени, може да останете изостанали в хаоса.
От години теоретиците на конспирацията казват, че светът отива към катастрофално събитие. Те бяха етикетирани като всяващи страх и отстранени. Но когато един от най-високопоставените офицери в армията на Съединените щати излезе с такова смразяващо послание, дори скептиците трябва да седнат и да го привлекат под внимание.
Генерал Салцман – не е вашият ежедневен интернет паникьор, а началникът на космическите сили – дава спешно предупреждение на американското население за предстоящото буря, което може да промени лицето на страната ни, а може би и на света: Трета световна война . Фактът, че такава уважавана фигура излиза с тази информация, подчертава сериозността на ситуацията.
Помните ли, когато войните се водеха с оръдия и танкове? Добре дошли в модерната епоха. Бутоните, които стартират атаки, не са върху сега оръжията, а върху клавиатурата и ефектът им може да бъде много по-катастрофален.
EMP, или електромагнитен импулс, не е нова концепция. Но потенциалната му употреба като оръжие става все по-реална. Генерал Салцман предупреждава за EMP атака , която ще се насочи към сателитите на Америка. Представете си, че се събуждате в пълна тишина на радиото: без интернет, без телевизия, без мобилни мрежи. Това е ужасът, който може да нанесе една EMP атака.
Без тези сателити Америка щеше да потъне в мрак – както метафорично, така и буквално. Нашата зависимост от технологиите се превръща в нашата ахилесова пета. С прекъснати комуникационни системи, цялата нация може да потъне в хаос.
Последиците от атаката – SHTF 2023
За тези, които не са запознати с термина, SHTF означава „Sh*t Hits The Fan“, предварителен жаргон за когато катастрофално събитие преобърне света ни с главата надолу. И според запознати 2023 г. е годината, в която всичко се разпада.
Но не става въпрос само за затъмнението. Вълните от такова събитие бих се простирал по-далеч, отколкото можем да си представим. Подгответе се за потенциален икономически колапс. И без това крехка поради различни глобални събития, нашата икономика ще бъде първата, която ще усети ефектите.
Друг термин, с който трябва да се запознаете, е WROL или „Без върховенство на закона“. При неработещи системи и паника по улиците налагането на закон и ред става почти невъзможно. Спомняте ли си последния път, когато имаше леко прекъсване на тока и как реагираха хората? Сега умножете това по хиляда.
Салцман, който в момента служи като заместник-ръководител на космическите операции, каза, че е уверен във военното господство на САЩ, въпреки че не може да говори за подробности предвид публичната му изява,която му бе дадена."

374698363_10223220751619606_679715200960844297_n (1).jpg

Банков колапс >>> Чарли Уорд
"БАНКОВ КОЛАПС разкрива шокиращи връзки с трибунали и военни престъпления! Подгответе се за немислимото: Трилиони долари в съкровищни облигации на САЩ се навеждат обратно в Европа и 110 нации, разкривайки тревожната истина, че американската корпорация се движи на ръба на несъстоятелността. Подгответе се за предстоящия катастрофален КОЛАПС, който ще разтърси цяла Европа и извън нея.
Наглият акт на Франция за кражба на богатството на своите граждани предизвиква разпространени бунтове и граждански вълнения.
Хиперинфлацията в Германия унищожава металната индустрия, парализира производството на оръжие и тласка корпорациите към ръба на фалита.
Заплитането на Deutsche Bank с тъмните връзки на Епщайн и нейната мрежа от международни връзки, включително естонските банки, се разплита, докато световните съдилища започват широкомащабни разследвания, които могат да разбият световната банкова система.
Слизането на Израел в хаоса: разгръщаща се катастрофа. Нацията на Израел се намира в тежко положение, тъй като се стреми към неизбежен КОЛАПС. Прикривайки истинското състояние на своите пазари, банките фабрикуват печалби, докато гражданските вълнения прерастват в пълномащабни бунтове.
Междувременно колосалният КОЛАПС на SVB BANKS в Калифорния, довел до умопомрачителна загуба от 10 трилиона долара, предизвиква катастрофален ефект върху доминото, което се разпространява в множество страни. КОЛАПСЪТ, продължаващ повече от година и половина, най-накрая разкрива прикриването на дълбоката държава и разкрива техните фалшиви пазарни доклади.
Докато администрацията на Байдън трепери, делата по целия свят се клатят на ръба, а военните съдилища, заедно с Алианса, мълчаливо наблюдават КОЛАПСА, знаейки, че той ще доведе до военна намеса. Сложната мрежа от връзки между управляващите, световните операции за пране на пари, създаване на биологични оръжия и подбуждане на прокси войни чрез САЩ предвещава ера на потенциални военни престъпления, престъпления срещу човечеството и глобална ПЛАНДЕМИЯ.
Глобалното събитие: Ние стоим в пропастта на хаоса. Масов хаос се задава на хоризонта, тъй като гражданите по целия свят остават шокиращо неподготвени за предстоящото СЪБИТИЕ.
Голямото пробуждане, многоетапен процес, включващ разсекретяване, тайни операции, явяване на военна намеса, трибунали и прочистване на корумпираните държави по целия свят, достига критична точка.
Подгответе се, докато дълбоко въкоренените сили зад НАТО, ООН, трафика на хора, световните войни, военно-промишлените комплекси и контролът над глобалните банки са изправени пред неизбежния си крах.
Джефри Епщайн, който едва започва да разкрива мрачните тайни, които държат, и военното разузнаване с достъп до сървърите на McAfee отприщват терабайтите на корупцията, свързващи световни групи за трафик на деца, незаконна търговия с оръжие и глобални наркокартели.
Разкриване на тайни съюзи: Шокиращата сделка на Полша с Русия и Китай. Докато светът наблюдава стратегическия съюз на Германия с Китай и Русия, се появява още по-удивително разкритие: тайният пакт на Полша с тези глобални гиганти. Това тайно споразумение, включващо Италия, Франция, Австрия, Унгария и други, поставя началото на тези банки, за да се влее в мощна дъщерна система на ЕС БРИКС след предстоящия конфликт. Гледайте как очевидно противоречивите действия на Полша, като изпращането на самолети в Украйна, се развиват в общ план за разпадане на НАТО и изобличаване на корумпираната система на ЕС.
Майсторският удар: Разобличаване на скритата ръка. Банковият КОЛАПС служи на по-висша цел: да събори световните банки, да демонтира МВФ и да разкрие зловещите връзки, които се простират до СЗО, Фондация Гейтс, CDC и извън тях. Приговете се за сеизмична промяна, която ще промени света."

374769612_10223220833461652_8442350768038784465_n.jpg

FEMA и FCC планират национален тест за спешно предупреждение за 4 октомври 2023 г

https://www.fema.gov/press-release/20230803/fema-and-fcc-plan-nationwide-emergency-alert-test-oct-4-2023

"Съединените щати бяха под военен контрол.
Това СЪБИТИЕ вече се е случило. Тези и невъзможността на законодателството (COG) е принципът за установяване на процедурите за определяне, които позволяват на законодателството да продължат основните си операции в случай на катастрофално събитие като операция като ядрена война.
В САЩ COG вече не се ограничава до ядрени аварийни ситуации ; планът за прекъсване на операциите беше активиран след атаките от 11 септември, освен тези тези операции, съвпадащи с военните закони на Министерството на отбраната за войната, които биха могли да бъдат активирани чрез президентското правомощие, изпълнителни заповеди, които изпълняват и се отнасят към военната окупация Глава 11.3 Закони за войната СКРИТА и ОТКРИТИ военни действия.
Тръмп, Мъск и Тъкър Карлсън работеха заедно зад кулисите.
Зад кулисите армията на белите шапки на САЩ контролира Върховния съд SCOTUS.
Случаят Брънсън се запазва за РАЗКРИВАНЕТО на военен ПРЕВЪРТ, случил се по време на откраднатите избори през 2020 г.
Хронология

В четвъртък, 31 август, най-голямата банка в света Credit Suisse беше погълната от UBS. Денят на Д е за продажбата на имотите на Ротшилд и съвместно военно учение включва 8000 войници от 34 държави във военната база Мохамед Наджиб. https://english.aawsat.com/…/4510381-egypt-hosts-bright…
В пет. 1 септември Обявяване на обезпечените със злато/активи щатска облигация с пълна интеграция на Quantum Financial System.
В пет. 8 септември президентът Тръмп ще проведе митинг с „Монументалните лидери“ в Рапид Сити, Северна Дакота (в планината Ръшмор?).
В сб. 9 септември Двудневната среща на върха на Г-20 ще започне в Ню Делхи, където ще бъдат причинени големи икономически промени.
‼️В пн. 11 септември Тръмп EO изтича. Те бяха удължени два пъти и вече не могат да бъдат удължени. …Whiplash347
‼️пт. 15 септември 2023 г. Изпълнителна заповед 13848 изтича (след 17 дни, петък, 15 септември 2023 г.). Заповедта, която беше подписана от президента Тръмп, е във връзка с налагането на определени санкции в случай на чуждо име в изборите в САЩ. Думата „чужд“ се отнася до US Inc., която е създадена като незаконно правителство на корпорацията, пребиваващо на чужда територия в десет квадратни мили от окръг Колумбия или Вашингтон.
На 4 октомври в Съединените щати беше планиран национален тест на системата за спешно предупреждение. Проба, за да се гарантира, че всичко работи правилно „в случай на голямо национално бедствие или атака“. https://twitter.com/disclosetv/status/1695835699218456749…
През 2015 и 2017 г. патентованите от Ротшилд биометрични тестове за Covid-19, публикувани и актуализирани преди години и са планирани да бъдат публикувани през септември 2020 г. Те знаеха през 2015 г. какво ще се случи през септември 2020 г.!
На 4 февруари 2021 г. банкрутът на американската корпорация беше финализиран. Документите са предоставени в Талахаси, Флорида."

375196427_10223250951214577_7642219267002802568_n.jpg

"Нов списък на банки, които са свързани към системата QFS или се свързват – QFS + RTGS
Наш вътрешен източник, смел човек дълбоко в кръговете на военното разузнаване (самоличността е класифицирана по очевидни причини), изпусна част от информацията, която може просто да разтърси самите основи на глобалната икономика: 97 от 100-те най-големи централни банки в момента са в процес на трансформация. Това не е всичко, останалите 82 по-малки централни банки се подготвят за този преход.Вижте кои са те:
Кралската банка на Зимбабве 835 000 082 302 000 000 щатски долара (13 метрични тона смляно злато се оценява на 14 милиарда щатски долара годишно от RBZ занапред) Централна банка на Зимбабве
Банката на Япония $5,209,470,000,000 Централна банка Азия
Народна банка на Китай $5,144,760,000,000 Централна банка Азия
Deutsche Bundesbank $2,014,010,000,000 Централна банка Европа
Банката на Франция $1,244,730,000,000 Централна банка Европа
Банка на Италия $1,135,605,542,549 Централна банка Европа
Швейцарска национална банка $886 574 000 000 Централна банка Европа
Bank of Spain $861 564 000 000 Централна банка Европа
Централна банка на Бразилия $856 248 000 000 Централна банка Латинска Америка
Bank of England $758 014 000 000 Централна банка Европа
Резервната банка на Индия Преглед на общите активи Централна банка Азия
Европейска централна банка Преглед на общите активи Централна банка Европа
Паричният орган на Саудитска Арабия Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Централна банка на Китай Преглед на общите активи Централна банка Азия
Bank of Korea Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централната банка на Руската федерация Преглед на общите активи Централна банка Европа
Холандска банка Преглед на общите активи Централна банка Европа
Паричният орган на Сингапур Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Люксембург Преглед на общите активи Централна банка Европа
Националната банка на Белгия Вижте общите активи
Bank of Mexico Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Bank of Portugal Преглед на общите активи Централна банка Европа
Национална банка на Република Австрия Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bank of Thailand Преглед на общите активи Централна банка Азия
Bank Indonesia Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Аржентина Преглед на общите активи Централна банка на Латинска Америка
Чешката национална банка Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Ливан Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Централна банка на Република Турция Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Резервната банка на Австралия Преглед на общите активи Централна банка Австралия и Тихоокеанския регион
Национална банка на Полша Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bank of Israel Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Bank of Greece Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Ирландия Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bank Negara Malaysia Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Обединените арабски емирства Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Bank of Canada Преглед на общите активи Централна банка Северна Америка
Централна банка на Ирак Преглед на общите активи Централна банка Близкия изток
Централната банка на Филипините Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Нигерия
Централна резервна банка на Перу Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Norges Bank Преглед на общите активи Централна банка Европа
Национална банка на Дания Преглед на общите активи Централна банка Европа
Катарска централна банка Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Sveriges Riksbank Преглед на общите активи Централна банка Европа
Национална банка на Словакия Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bank of the Republic Colombia Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Южноафриканска резервна банка Преглед на общите активи Централна банка Африка
Централна банка на Египет Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Централна банка на Чили Преглед на общите активи Централна банка на Латинска Америка
Централна банка на Република Узбекистан Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Унгария Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bangladesh Bank Преглед на общите активи Централна банка Азия
Национална банка на Украйна Преглед на общите активи Централна банка Европа
Национална банка на Сърбия Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Кувейт Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Bank Al-Maghrib Преглед на общите активи Централна банка Африка
Паричният орган на Макао Преглед на общите активи Централна банка Азия
Национална банка на Ангола Преглед на общите активи Централна банка Африка
‼️Българска народна банка
Bank of Lithuania Преглед на общите активи Централна банка Европа
Хърватска национална банка Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bank of Guatemala Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Банка на Латвия Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Кипър Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Централна банка на Доминиканската република Преглед на общите активи Централна банка на Латинска Америка
Централна банка на Оман Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Централна банка на Боливия Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Банка на Словения Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Уругвай Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Резервната банка на Нова Зеландия Преглед на общите активи Централна банка Австралия и Тихоокеанския регион
Централна банка на Мианмар Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Република Азербайджан Преглед на общите активи Централна банка Азия
Национална банка на Република Беларус Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Малта Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Шри Ланка Преглед на общите активи Централна банка Азия
Bank of Finland Преглед на общите активи Централна банка Европа
Bank of Estonia Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Туркменистан Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Коста Рика Преглед на общите активи Централна банка на Латинска Америка
Централна банка на Непал Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Тринидад и Тобаго Преглед на общите активи Централна банка Северна Америка
Централна банка на Кения Преглед на общите активи Централна банка Африка
Централна банка на Венецуела Преглед на общите активи Централна банка на Латинска Америка
Банката на Афганистан Преглед на общите активи Централна банка Азия
Централна банка на Парагвай Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Централна банка на Босна и Херцеговина Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна банка на Бахрейн Преглед на общите активи Централна банка Близък изток
Централна банка на Исландия Преглед на общите активи Централна банка Европа
Централна резервна банка на Ел Салвадор Преглед на общите активи Централна банка Латинска Америка
Bank of Mongolia Преглед на общите активи Централна банка Азия
Bank of Mauritius Преглед на общите активи Централна банка Африка
Bank of Zambia Преглед на общите активи Централна банка Африка
Bank of Jamaica Преглед на общите активи Централна банка Северна Америка
Bank of Uganda Преглед на общите активи Централна банка Африка
Централна банка на Никарагуа Преглед на общите активи Централна банка на Латинска Америка
Bank of Albania Преглед на общите активи Централна банка Европа
Национална банка на Република Македония Преглед на общите активи Централна банка Европа
Националната банка на Грузия Преглед на общите активи Централна банка Азия"

375162034_10223242491483089_401627054274272122_n.jpg

Чарли Уорд: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СИСТЕМАТА ЗА АВАРИЙНО ПРЕДАВАНЕ! Зад загадъчното Tweet & Ground Command на президента Тръмп
През цялата история могъщи фигури и влиятелни лидери са изпращали скрити сигнали, намеквайки за основни събития, които носят потенциала да променят нашата реалност. Но когато президентът Тръмп се готви да туитне на пръв поглед безобидните думи „Мои съграждани, назрява буря“, светът трябва да се подготви за катаклизмичните трансформации, които предстоят.
1. Разкрито глобално военно положение
Не само политическа маневра или рекламен трик, този туит ще послужи като катализатор за въвеждането на световно военно положение, състояние на наложен и всеобхватен военен контрол. Някой може да попита, защо? Отговорът се крие под пластове секретност, известни на малцина: активирането на GESARA и NESARA.
. GESARA/NESARA: Скритата истина
За тези, които не са запознати, се казва, че Законът за глобалната икономическа сигурност и реформиране (GESARA) и Законът за националната икономическа сигурност и възстановяване (NESARA) са революционните рамки, предназначени да пренастроят настоящата ни глобална икономическа система. Чрез активирането им, силните на практика ще започнат да демонтират съществуващите правителства, контролирани от кабала, извършвайки мащабна прочистваща операция. Разглеждаме около 500 000 запечатани обвинения по целия свят, които ще бъдат разкрити.
3. [Седемте тръби]: Признаците на трансформацията
Когато тези драматични промени започнат, обикновеният гражданин ще бъде предупреден чрез поредица от сигнали – „Седемте тръби“, текстови съобщения на EBS, които действат като аларми, за да следите телевизия, радио, или телефони. Това не са вашите редовни известия. Те са звуците, предвещаващи значимите събития, които ще последват.
4. Затъмнение на комуникацията: Светът в мълчание
В предстоящия сценарий си представете свят, в който всяка глобална военна сила комбинира силите си със Съединените щати, за да наложи пълно затъмнение на медиите. Всички медийни, интернет, телефонни и телевизионни програми ще спрат. Има обаче сребърна подплата. Службите за спешна помощ продължават да работят, като гарантират, че гражданите все още могат да потърсят помощ в тежки ситуации.
5. Десет дни тъмнина: Глобалното пробуждане
Твърди се, че това универсално военно положение идва с набор от предизвикателства: десет дни прекъсване на комуникациите. Но това не е просто мълчание. През тези дни глобалните системи за спешно излъчване ще работят неуморно, представяйки на света осемчасов документален филм. Този филм няма да бъде вашият обичаен блокбастър. Вместо това ще покаже суровите, нефилтрирани истини за глобалните измами, корупция, педофилия, арести и съдебни производства. Играе се три пъти на ден, 24/7, и има за цел да просвети всяка душа за скритите зверства.
6. Зората на една нова ера: Трансформация
Тъмнината в крайна сметка ще се вдигне, разкривайки нов хоризонт. След десет интензивни дни ще се окажем свързани с чисто нова мрежа. Това не е просто надграждане; това е прераждане. Не говорим само за по-бърз интернет. Самите основи на правителството, образованието, финансите, здравеопазването, търговията и търговията ще претърпят метаморфоза.
И така, докато се приближаваме към деня, в който се разразява бурята, помнете: не става дума само за бурята, а за трансформацията, която произтича. След като старите системи бъдат демонтирани и заменени, може просто да сме на ръба на свят, който е по-прозрачен, справедлив и справедлив.
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ? 
Филмът Започва !

Добро утро, червеноармейци!

От сутринта са запалили барбекюто:

Още горски пожари:

Не им върви на тия от няколко дни..

Умно като за руZнаци:

F5xbwYdWoAAXens?format=jpg&name=900x900

Дайте повече балони:)

Още малко техника с последните бройки дронове:

Последният пакет военна помощ от РуZия за Украйна включва и цигари:

преди 8 часа, rado_svet написа:

Ти си ясен, но нормален би ли ударил байко над 70 с деменция? Ще го черпя паста и ще си го отпратя.

преди 7 часа, crazy katon написа:

Бачка с богатия речник. Само в горните постове, наред с квалификациите съм вкарал повече в темата, отколкото ти с цялото си участие в нея. Ти си написал камара обиди, но понякога пишеш и глупости и явни лъжи.

Вълчев Вълчев

дрънкай колкото си искаш . Може да се кандидатираш за директор на водопад или модерното - изпълнителен директор на суперкомпютър

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.