Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Flashback написа:

Като не гледаш, стой си с широко затворени очи и си надувай сапунения мехур. Пак те питам - ти излизал ли си от Бяла Слатина и живял ли си на Запад през последните 5 години. Аз говоря от личен опит, че Западът вече не е това, което беше. Няма я вече тази " райска градина" на Жозеп Борел.

Ето ти още "прекрасни" новини от "великата" Америка": на държавните служители в Сан Франциско е наредено да работят дистанционно,  защото районът, където се намират сградите на Министерството на здравеопазването и Министерството на социалните услуги на САЩ е превзет от наркомани и престъпници, а органите на реда не могат да гарантират безопасността им, когато отиват на работа.

Сан Франциско попадна в светлината на прожекторите заради влошаващата се криза с фентанила и ширещата се бездомност. Демократите , които управляват Калифорния, са изправени пред нарастваща реакция на фона на рязкото нарастване на престъпността в щата през последните години. Бизнесът бяга от Сан Франциско, а офисите продължават да стоят празни, докато градът се бори да се възстанови от пандемията COVID-19.

https://www.newsweek.com/san-francisco-federal-workers-told-work-remotely-drug-crime-1819791

Глей къв красив пост, а няма с две думи " Запада тотал щета, тръгвам за Русия". Не си шизо, вярвай си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Атидже е трол. Платена или полезна все тая.

Като го няма Кокончо Кокич - сега ти ме веселиш.      Най-големият абсурд е, че бандеровците  подкрепят нацистката идеология, докато същата идеология ги смята за втори сорт хора, в най-добрия случай. Но за долари и евро, колко му е да подкрепят идеология, която ги смята за хлeбарки.    Дори искат насила  да бандеризират казаците -за да се разширяват там НАТО и ЕС.     Митко, защо те са такива продажни глупци???

преди 11 минути, чичо Сашо написа:

Американската мечта! Свободния свят! Хубавия живот!

Абсолютно. Никой от тези не би тръгнал за Русия. Дори при гарантирани безплатно жилище и работа. Колко работещи руснаци биха тръгнали на мига за САЩ? Знаете, че сте на неправилната страна и сте вредни за децата и внуците си. Но чипа ви е сложен отдавна.

преди 2 минути, attj написа:

Като го няма Кокончо Кокич - сега ти ме веселиш.      Най-големият абсурд е, че бандеровците  подкрепят нацистката идеология, докато същата идеология ги смята за втори сорт хора, в най-добрия случай. Но за долари и евро, колко му е да подкрепят идеология, която ги смята за хлeбарки.    Дори искат насила  да бандеризират казаците -за да се разширяват там НАТО и ЕС.     Митко, защо те са такива продажни глупци???

Абсурд е, че смяташ че си нормален човек ( което и да е от двете) пишейки глупостите си у форума.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

" Запада тотал щета, тръгвам за Русия"

Неее, как за Русия. Тогава ще трябва да каже как е в Русия, а това не влиза в поменика с опорките.

Запада е Зъл, затуй му викат Злия Запад. Не ме питайте що живея на Злия Запад, щото вашите питания нарушават човешките ми права. Друг е въпроса, че човешките права са Зла Западна ценност.

Значи България вече е почти Злия Запад. Сами не можем да се освободим, щото сме некадърни, не сме кат братушките. Начи трябва да дойде Путлер да ни освободи. Ма за тази цел първо трябва да освободи Украйна, което Той прави с единствената цел да ни освободи нас след това от оковите на Злия Запад. Щото ни обича.

"Щом ни бие, значи ни обича". Е, на виж, обяви ни за вражеска държава.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти за италианската мечта кажи...

Бе как няма една ватенка да каже за Расссия от първо лице ?

Буташе се някакъв, но в този форум ли беше или у фейса не помня. Един само от стотиците фенове на Русия и путята. После ги брой за нормални мислещи същества 

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Абсурд е, че смяташ че си нормален човек ( което и да е от двете) пишейки глупостите си у форума.

Какво го питаш и какво ти отговаря - същи Кокончо Кокич...

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

После ги брой за нормални мислещи същества

Ако се промъкне нормална мисъл през ватата, чугуна я затиска.

Петолъчката на челото е нишан да се пазим.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Глей къв красив пост, а няма с две думи " Запада тотал щета, тръгвам за Русия". Не си шизо, вярвай си.

А ти що досега не си забегнал към "райската градина'' на Запад?!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Неее, как за Русия. Тогава ще трябва да каже как е в Русия, а това не влиза в поменика с опорките.

Запада е Зъл, затуй му викат Злия Запад. Не ме питайте що живея на Злия Запад, щото вашите питания нарушават човешките ми права. Друг е въпроса, че човешките права са Зла Западна ценност.

Значи България вече е почти Злия Запад. Сами не можем да се освободим, щото сме некадърни, не сме кат братушките. Начи трябва да дойде Путлер да ни освободи. Ма за тази цел първо трябва да освободи Украйна, което Той прави с единствената цел да ни освободи нас след това от оковите на Злия Запад. Щото ни обича.

"Щом ни бие, значи ни обича". Е, на виж, обяви ни за вражеска държава.

Тея са такава имитация на мислещи, че ако не бях следял процеса им на затъпяване с годините, не бих вярвал че е възможно. Дори сега пак ми се вижда нереално, хора които иначе са постигнали нещо в живота с ума си , не само с физически труд да се излагат така и да повтарят буквално шизофреничните опорки на роспропагандата.

А ти що досега не си забегнал към "райската градина'' на Запад?!

Защото ме устройва, тази България в ЕС. Децата ги съветвах да учат английски и математика. Та пак, предимство на Русия пред Запада. Защо си емигрирал на Запад? Докажи, че не си шизо. Засега не успяваш.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Защото ме устройва, тази България в ЕС. Децата ги съветвах да учат английски и математика. Та пак, предимство на Русия пред Запада. Защо си емигрирал на Запад? Докажи, че не си шизо. Засега не успяваш.

Какво те устройва бе Вълев, освен да се излагаш по форумите?! 

Такъв заблуден некадърник като тебе не може да оцелее никъде другаде, освен в Бяла Слатина.

И да чака подаяния от Козяк за глупостите, които бълва по социалните мрежи.

преди 10 минути, Flashback написа:

Какво те устройва бе Вълев, освен да се излагаш по форумите?! 

Такъв заблуден некадърник като тебе не може да оцелее никъде другаде, освен в Бяла Слатина.

И да чака подаяния от Козяк за глупостите, които бълва по социалните мрежи.

Флашка. Който е взел нещо за писане във форума, бел ден да не види. Тоест подаяния не чакам, първата ти лъжа. Ако живееше в България и хвалиш Русия, пак нямаше да си прав, има статистика за всичко. Но да си там, по собствен избор и да ревеш колко е зле, говори за определени психически отклонения. Иначе нямам проблем с реализацията в работата и семейството, нито комплекси от местоживеенето си. Пробвай по интелигентно заяждане, не че ти е по силите.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Буташе се някакъв, но в този форум ли беше или у фейса не помня. Един само от стотиците фенове на Русия и путята. После ги брой за нормални мислещи същества 

Днес ти си на топа, явно има нареждане.

Не им се сърди, той господ ще ги накаже а и те нямат вина.

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако се промъкне нормална мисъл през ватата, чугуна я затиска.

Петолъчката на челото е нишан да се пазим.

И със теб се хапят днес, очакваше ли го?

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Флашка. Който е взел нещо за писане във форума, бел ден да не види. Тоест подаяния не чакам, първата ти лъжа. Ако живееше в България и хвалиш Русия, пак нямаше да си прав, има статистика за всичко. Но да си там, по собствен избор и да ревеш колко е зле, говори за определени психически отклонения. Иначе нямам проблем с реализацията в работата и семейството, нито комплекси от местоживеенето си. Пробвай по интелигентно заяждане, не че ти е по силите.

От Козяк "на кило" ли ти изплащат центове?!

Иначе не си обяснявам този безумен спам, всеки втори коментар в темата е твой, като 95% от постовете ти нямат връзка със заглавието на темата, а са просташки и селяндурски заяжданици

току-що, free... написа:

Ми то аз не е да съм херувимче. Но винаги първо културно и обосновано им обяснявам, защо очевадно са измета и утайката на обществото ни. Продажниците , заради които България не може да се откъсне от дъното.

Иначе не си обяснявам този безумен спам, всеки втори коментар в темата е твой, а 95% от постовете ти не отговарят по заглавието на темата и са просташки и селяндурски заяжданици. 

Предизвикай го на дуел! :boxing8:

Става интересно! :popcorn2:

Добър ден , дето се вика... Минах да питам само как върви срещата с северно-корейското прасе? И къде ми затрихте бъдито , че тук се напълни с аматьори а ми липсват истинските отрицатели.

И не се возете на невърнати от лизинг самолети, че не всяко приземяване е меко...

току-що, kosyo написа:

Добър ден , дето се вика... Минах да питам само как върви срещата с северно-корейското прасе? И къде ми затрихте бъдито , че тук се напълни с аматьори а ми липсват истинските отрицатели.

И не се возете на невърнати от лизинг самолети, че не всяко приземяване е меко...

Бъдито ти е тук, просто си смени профила, сигурно го е срам вече да пише от другия профил!

Jon Stewart Popcorn GIF

преди 2 минути, Flashback написа:

Иначе не си обяснявам този безумен спам, всеки втори коментар в темата е твой, като 95% от постовете ти нямат връзка със заглавието на темата, а са просташки и селяндурски заяжданици

Когато ми прочетеш, необоснована обида или заяждане ми покажи? Бягащи по тъча, живеещ в Стокхолм апологете на руския Мир. Първият път дето отправих квалификация в темата, беше на човек отговорил, че другата година руските танкове ще са в Берлин. И оттогава все така, се заяждам с разумните ви нешизофренични твърдения, щото съм лош човек и гадняр. Та пак, аз се кълна, че никога не съм взел стотинка или каквото и да е за мненията си, ти твърдиш че вземам. Би ли се заклел. Аз не твърдя, че ти си платен Трол, може да си просто полезен с проблеми. Но че си едното от двете съм готов да се закълна.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Ми то аз не е да съм херувимче. Но винаги първо културно и обосновано им обяснявам, защо очевадно са измета и утайката на обществото ни. Продажниците , заради които България не може да се откъсне от дъното.

Умря циганката дето те хвалеше. Вълчев бил "мил", "културен" и "добър" човек. 🤣🤣🤣

Това според самия него, сам си се хвали ежедневно. 🤡🤡🤡

Особено "културен", дето бълва простотии 24/7, а останалите потребители сме принудени да му търпим ватнишките обсесии, паранои и истерии. 🥴

Положението е трагично, добре че има опция "блокирай" потребител в този форум.

преди 13 минути, free... написа:

Предизвикай го на дуел! :boxing8:

Става интересно! :popcorn2:

Първо да ме ошамари утре Ицето

преди 7 минути, Flashback написа:

Умря циганката дето те хвалеше. Вълчев бил "мил", "културен" и "добър" човек. Това според самия него, сам си се хвали ежедневно. 🤡🤡🤡

Особено "културен", дето бълва простотии 24/7, а останалите потребители сме принудени да му търпим ватнишките обсесии, паранои и истерии. 

Простотиите са от вас бе ватенки, живеещи в когнитивен дисонанс. Винаги от вас. Ние просто влизаме в тона ви. У всеки форум или фейс група , дето влязох, единственото предимство дето се стигаше накрая, че в ЕС били гейове. Леко и тактично навсякъде доказах, че в най добрият случай са по равно, просто на Запад нямат комплексите на латентните хомосексуалисти, от Раша и бг ватенките.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Който е взел нещо за писане във форума, бел ден да не види. Тоест подаяния не чакам. Ако живееше в България и хвалиш Русия

Пак започваш с клетви?   Това какво общо има с казаци, които вече не желаят да са в държава с бандеровско владичество???   И как и защо да  искат НАТО и ЕС в своите земи?  Та там не е земя на хохли.  Земята е на руски казаци  - ""У края""   на  Русия. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Човек когато не може да защити нещата които казва/пише блокира другите потребители, това е запазена марка на Сирена и Белгиеца. Само те го правят но сега и ти прояви желание, не се ли замисляш защо само вие двама-трима човека от целия форум блокират останалите? :giggle1:

:cool:

преди 8 минути, free... написа:

Бъдито ти е тук, просто си смени профила, сигурно го е срам вече да пише от другия профил!

Jon Stewart Popcorn GIF

Ама казвайте ги тия работи навреме - мислех че са го пратили на фронта за нескопосана работа - като онзи от вчера дето бил ПВО ама го метнали кашик че не уцелвали нищо.. Бъди - радвам се че си добре - честно.

преди 7 минути, free... написа:

Човек когато не може да защити нещата които казва/пише блокира другите потребители, това е запазена марка на Сирена и Белгиеца. Само те го правят но сега и ти прояви желание, не се ли замисляш защо само вие двама-трима човека от целия форум блокират останалите? 

Кой какво не е успял да защити, @free...?!

Аз лично се отегчих от ватнишките обсесии и паранои на Вълев!

Който иска да чете едни и същи истерии по 100 пъти на ден - негово право!

На мен лично ми омръзна и досади тази простотия!

И приключвам по този въпрос, защото е спам и темата се разводнява!

преди 22 минути, free... написа:

Мен тези не ме плюят, само ме отбелязват, понякога.

Мен малоумниците ме нападат, на тях им е наредено.

Явно има психолози и усещат, че трудно понасям ядрени малоумия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.