Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

Кой накара Тагарев да подарява 100 БТР-а  на хохлите???    Няма как да си върнат Донбас ...

Тези амортизирани неставащи за война БТРи, са капка в морето от това което сме продали и подарили. Единственото хубаво, че ясно сме заявили подкрепа, а не само търгашество в тази война.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Само да питам :

- Политкоректно ли е, да гледам Италия - Украйна ? Или трябва да си нося жълто - синьо знаменце ?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Тези амортизирани неставащи за война БТРи, са капка в морето от това което сме продали и подарили. Единственото хубаво, че ясно сме заявили подкрепа, а не само търгашество в тази война.

Защо не си в ред с главата?   Кокич поне още не знае, че Рубльов е световно известен  руски тенисист.    Взе, че го обърка пък точно с президента на България.    Мили наши шматки...  Бандеровците разчитат на ВАС -ама ще сте недостатъчни.

Мерхаба сороспята и останалите нормално мислещи, как е хавата  :)

Гледам май клонирането сороспятско се вихри с пълна сила, а безмозглите напъни за перемога се превръщат в зради :wub:

Как е салорейхаджии, настъпвате ли на мините все още, или взехте вече първата отбранителна  линия :ph34r: 

Мдаам, май освен празни приказки и фейкометство, ви остава да се радвате само на клипчеата на косичкин босичкин, дет показват перемога след перемога, а в реалност нъцки :newspaper:

Айде, дерзайте, само не наглейте кат мангалчето бакшишо, и плешивия кукурек :hush:

преди 5 минути, bioid написа:

Че за къде без жовто-блакитний мусор...

Ахам, някои и в кенефа с него влизат, да забърсват кафявото :newspaper:

преди 9 минути, attj написа:

Защо не си в ред с главата?   Кокич поне още не знае, че Рубльов е световно известен  руски тенисист.    Взе, че го обърка пък точно с президента на България.    Мили наши шматки...  Бандеровците разчитат на ВАС -ама ще сте недостатъчни.

Батки шматки комуноидно русоробски, кой не е наред с главата  е ясно на всички. Дори на вас самите.

преди 1 час, bioid написа:

Че за къде без жовто-блакитний мусор...

Това към мен ? Нали ?

Съжалявам. Не го говоря, този език. Предполагам - жъл...

----------------------------------

Бил съм на война - два пъти. В София... В онези години. Много гадна - отвратителна работа.

Въпросът ми е бил, винаги един и същ - как някой ще си представи дори, да гътне матушка ?

-------------------------

От време на време го задавам - отговор няма. 

преди 5 минути, Teemo написа:

Това към мен ? Нали ?

Съжалявам. Не го говоря, този език. Предполагам - жъл...

----------------------------------

Бил съм на война - два пъти. В София... В онези години. Много гадна - отвратителна работа.

Въпросът ми е бил, винаги един и същ - как някой ще си представи дори, да гътне матушка ?

-------------------------

От време на време го задавам - отговор няма. 

На война в София? Два пъти? Браво Дънкан.       "Въпросът ми е бил, винаги един и същ - как някой ще си представи дори, да гътне матушка ?" Защо бе руснак? Я кажи за самостоятелно спечелена война от двадесети век, срещу страна, която не е в пъти по малобройна от тях? И то с помощта на украинци и беларуси. Яли са бой от японците, първата световна нямат спечелена БИТКА, Финландия е джудже до тях, но са преценили, че ще ги засипят с тела. Национал социалистите, ако не беше САЩ и Англия щяха да ги направят най голямата немска провинция. Този отговор отвори ли ти очите или искаш да живееш в света на фантазиите, за велика и непобедима Раша.

Дания ще дари на Украйна пакет на стойност 5,8 милиарда датски крони (833 милиона долара), включително танкове, бойни машини на пехотата, боеприпаси за танкове и противовъздушни оръдия, се казва в изявление на датското министерство на отбраната, цитирано от Ройтерс.

Общата стойност на помощта е разпределена на три транша – 4,3 милиарда тази година, 1,4 милиарда през 2024 г. и 52 милиона – през 2025 г., каза ведомството.

"След повече от година и половина война почти изчерпахме отбранителните си запаси. Ето защо сега разглеждаме по-целенасочени съвместни поръчки и международно сътрудничество, съобразени с нуждите на Украйна тук и сега", се казва в изявление на датския външен министър Ларс Льоке Расмусен.

Това е дванадесетият и най-голям пакет с помощи, които Дания изпраща в Украйна от началото на руската инвазия през февруари 2022 г., каза още ведомството.

https://www.vesti.bg/sviat/daniia-gotvi-goliam-paket-s-voenna-pomosht-za-ukrajna-6178226

преди 12 минути, Teemo написа:

Това към мен ? Нали ?

Не. Не е към теб. Просто шега с бандеровците...  Иначе този въпрос и аз им го задавах, но няма отговор...

преди 1 час, bioid написа:

Не. Не е към теб. Просто шега с бандеровците...  Иначе този въпрос и аз им го задавах, но няма отговор...

Сори ...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

На война в София? Два пъти? Браво Дънкан.       "Въпросът ми е бил, винаги един и същ - как някой ще си представи дори, да гътне матушка ?" Защо бе руснак? Я кажи за самостоятелно спечелена война от двадесети век, срещу страна, която не е в пъти по малобройна от тях? И то с помощта на украинци и беларуси. Яли са бой от японците, първата световна нямат спечелена БИТКА, Финландия е джудже до тях, но са преценили, че ще ги засипят с тела. Национал социалистите, ако не беше САЩ и Англия щяха да ги направят най голямата немска провинция. Този отговор отвори ли ти очите или искаш да живееш в света на фантазиите, за велика и непобедима Раша.

С полицаи не се занимавам. Най - долната нишка... 

Мисъл - зиро. Коса - също.

Още горяща безаналогова техника:

Спрете този геноцид!

Германия няма да екстрадира в Украйна укриващите се от мобилизация.

Това съобщава Дойче Веле.

Според германското законодателство дезертьорството и избягването на военна служба не могат да бъдат основание за експулсиране.

Освен това отказът от военна служба по съвест в Германия е не само възможен, но и гарантиран от Конституцията, което е допълнителна пречка пред процеса на екстрадиция.

Унгария също няма да екстрадира украинските граждани, които бягат от наборната военна служба.

Това заяви във вторник вицепремиерът на Унгария Жолт Шемьен, цитиран от Hungary Today. 

Така той коментир съобщенията в местните медии, че Австрия също е отказала да екстрадира украински укриватели, а Полша, напротив, е започнала да ги предава на Украйна по искане на Киев.

"Ние не провеждаме разследвания срещу никого от украинските бежанци, за да разберем дали са били призовани за военна служба. Унгария няма да ги екстрадира в Украйна. Всички бежанци от Украйна могат да се чувстват сигурни в Унгария. Ние няма да предаваме нито тях, нито техните данни на никого", цитира вестник Hungary Today думите на вицепремиера.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Тези амортизирани неставащи за война БТРи,

Куха лейка, те са чисто нови! Тагаренко веднага се напъна да даде 3  милиарда наши пари за някакви пиндоски бредлита, които доказано горят из хохландия. А за тези пари преспокойно може да си довършим Белене с наличните реактори. И да сме наред с тока за десетилетия напред.

Абе пуснах си да гледам новините по www.1tv.ru заради международния икономически форум във Владивосток и ... по едно време като изкараха 10-ина украинци с белезници пленени и сложени пред камера и някаква си говори уж мило с тях, а те се вайкат горките че насила са ги мобилизирали, че са ги заблуждавали че със западното оръжие щели да победят, че са им промивали мозъците с укро-бандеровска пропаганда, че хамериканците ги ползват за пушечно месо срещу руснаците ( вместо те да дойдат да мрат там) и такива разказчета, да ти е кеф да ги слушаш. Тия поне не са умрели и им е дошъл акъла в плен.
Можете да си пуснете на запис новините, като сложите в Гугъл Кром за DNS различен сървър от този на интернет доставчикът ви, например 1.1.1.1 които браузъра ви предлага с още 2 или 3.
Иначе тука излиза съобщение, че Урсула не разрешава да се гледа руска телевизия.

Сега ще гледам франсетата да ги чуя кво ще кажат за Еърбуса 320 как е кацнал в едно житно поле, без жертви сред пътниците.

преди 41 минути, Teemo написа:

Сори ...

С полицаи не се занимавам. Най - долната нишка... 

Мисъл - зиро. Коса - също.

Мишка. Бил съм година и половина войник. После пагон и фуражка йок. Ама те направих за смях, а? С великата ти много бита матушка агресорка. То и аз по начало, не бих си причинил да общувам с национални предатели на които Русия им е Матушка, но да ти оборя простотиите и лъжите.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Абе пуснах си да гледам новините по www.1tv.ru заради международния икономически форум във Владивосток и ... по едно време като изкараха 10-ина украинци с белезници пленени и сложени пред камера и някаква си говори уж мило с тях, а те се вайкат горките че насила са ги мобилизирали, че са ги заблуждавали че със западното оръжие щели да победят, че са им промивали мозъците с укро-бандеровска пропаганда, че хамериканците ги ползват за пушечно месо срещу руснаците ( вместо те да дойдат да мрат там) и такива разказчета, да ти е кеф да ги слушаш. Тия поне не са умрели и им е дошъл акъла в плен.
Можете да си пуснете на запис новините, като сложите в Гугъл Кром за DNS различен сървър от този на интернет доставчикът ви, например 1.1.1.1 които браузъра ви предлага с още 2 или 3.
Иначе тука излиза съобщение, че Урсула не разрешава да се гледа руска телевизия.

Сега ще гледам франсетата да ги чуя кво ще кажат за Еърбуса 320 как е кацнал в едно житно поле, без жертви сред пътниците.

Белгийчето, дето гледа руzка телевизия, за да се информира. Безценно.

преди 36 минути, Филипов написа:

Куха лейка, те са чисто нови!

само дето не са мърдали от склада от 50 г.:)

преди 17 минути, Белгиеца написа:

Абе пуснах си да гледам новините по www.1tv.ru заради международния икономически форум във Владивосток...

Тук в Стокхолм с моя интернет доставчик нямам проблем с руски телевизии и медии, горният линк го отварям без проблем, както RT и Sputnik News, но през лятото, когато бях в България, интернет доставчикът на родителите ми също се беше престарал.

преди 1 минута, Flashback написа:

Тук в Стокхолм

а защо не си в Москва - а в ядрото на даващото нещо на оръжия, , дет трепат руснаци

https://www.actualno.com/europe/pregazen-sled-kato-pishe-kak-ruskata-propaganda-lyje-znakova-smyrt-na-proruski-separatist-video-news_2053696.html да не се объркате , да напишете някоя истина без да искате. Да не ви намерят вашите. Ватничета лоботомирани. Да ви кажа, Русия много пъти е яла бой. Факти блядове. 

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо не си в Москва...

И защо трябва да съм в Москва?!

А ти защо не отскочиш до украинския фронт да вдигнеш морала на укропските нацики, че контранаступа отдавна запецна и всяка помощ ще е от полза?

Впрочем на Централна гара няма ли свободни работни места, този форум не е мястото ти или някой друг да се изживявате на гара разпределителна?! Там ще сте си на място и по цял ден ще разпределяте пътници, което явно ви е мечта и хем ще ви плащат за достоен труд, хем няма да се налага да се излагате по социалките за центовете от Козяк.

преди 11 минути, Flashback написа:

И защо трябва да съм в Москва?!

А ти защо не отскочиш до украинския фронт да вдигнеш морала на укропските нацики, че контранаступа отдавна запецна и всяка помощ ще е от полза?

Впрочем на Централна гара няма ли свободни работни места, този форум не е мястото ти или някой друг да се изживявате на гара разпределителна?! Там ще сте си на място и по цял ден ще разпределяте пътници, което явно ви е мечта и хем ще ви плащат за достоен труд, хем няма да се налага да се излагате по социалките за центовете от Козяк.

а не съм казал че съм за Украйна - а само че мразя Русия - и съм съгласен дори и в Швешия да давам пари за бомби , дет трепат руснаци

то и ти даваш пари за трепане на руснаци - но не и за бомби дет трепат украинци

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.