Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, craghack_BG написа:

Оня ден четох новина, че Дания измъкнала три Леопард 1 танка от музеите, за да обучава украински танкисти. Между другото се оказало, че музейните експонати са в доста по-добро състояние от 100-те бройки от същия танк, който бил в режим на съхранение. Та ей това е страшното НАТО, което застрашаваше Рашистан. Един разграден двор с ръждясващи музейни експонати. Голяма страхотия, голямо нещо. Толкова са жалки в опитите си да оправдаят непридизвиканата агресия срещу Украйна!

Без тези над 200 млрд. долара, с които ние от НАТО "помогнахме" на УкроРайх за година и половина - войната отдавна щеше да е история,  стотици хиляди млади хохли щяха да са живи, а Херсонска и Запорожка област щяха да са все още украински!

Сега продължаваме да "помагаме" да измират още хохли, а УкроРайх да загуби още територии!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

безплатен обслужващ персонал на рашистите

Това пък как го изумува?   Ти такъв ли си за хохлите?    И защо не зачиташ мненията на казаците?   Като имат желание -ще се отделят от Бандеристан(Хохлия).  Те са реалните в исторически план  украинци.  Хохлия пак си пълзи към Полша.  Обаче бандеровци и там не искат.

преди 21 минути, Flashback написа:

Без тези над 200 млрд. долара, с които ние от НАТО "помогнахме" на УкроРайх за година и половина - войната отдавна щеше да е история,  стотици хиляди млади хохли щяха да са живи, а Херсонска и Запорожка област щяха да са все още украински!

Сега продължаваме да "помагаме" да измират още хохли, а УкроРайх да загуби още територии!

Сърди се на руското разузнаване че не е предвидило какво ще се случи. То май предвиди (реакцията на Наришкин в навечерието на СВО беше доста красноречива) ама някой май не го е послушал.

преди 1 час, Киро Н. написа:

А ВАНКАТА за жителите на НАТО - комфортни условия. ( Кримски Вятър не го чети - вятър и мъгла - и от време на време Путин умира)

Аз не го чета, само снимките му гледам:

F550xx7XcAA7_wp?format=jpg&name=large

Ама сигурно са фотошопнали малко.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Сърди се на руското разузнаване че не е предвидило какво ще се случи.

Че къде по света някой е предвидил създаваните от ЦРУ бъркотии???

преди 8 минути, BANKATA написа:

Сърди се на руското разузнаване че не е предвидило какво ще се случи. 

Русия е повече от доволна какво се случва, особено на геополитическата шахматна дъска. 

Въпросът е защо на НАТО не му пука колко хохли ще измрат и колко територия ще изгуби УкроРайх?!

преди 1 час, BANKATA написа:

Не е вярно. Украйна не извършва нападения срещу цивилни обект. Така те карат да вярваш фашистите от кремъл, и ти като едно прокси руско детенце им се връзваш.

Айдееее, макака оттече, явно старческото слабоумие е в природата на сороспятките 😏

Наскоро дори косичкина се хвалеше с удари по цивилни обекти от бандеровците, по административни и жилищни сгради от Енергодар,та чак до Москва 😄😄 

Абе поне съгласувайте опорките дее, ба си.... 😎

преди 4 минути, Flashback написа:

Русия е повече от доволна какво се случва, особено на геополитическата шахматна дъска. 

Въпросът е защо на НАТО не му пука колко хохли ще измрат и колко територия ще изгуби УкроРайх?!

Не се и съмнявам че ватенките са доволни. Умрелите май***та им.

преди 5 часа, Hristo52 написа:

:offtopic_s:

Преди малко дойде куриер намери ме в кафенето и ми връчи...не мога да кажа какво, но нещо като повиквателна, да с е ява еди кога си, еди къде си...Двама колеги ми се обадиха да ме питат какво става? Че де да знам какво става, ама не е на добре, щом нас 70 годишните ни връщат...

Еми да ви прибират и да ви пращат право на фронта като толкова ви е бил акъла на млади години военни да ставате.
По-добре вас дъртите да ви пратят за умиране отколкото млади мъже.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Вярно ли ватенките са загубили подводницата "Ростов на Дон"?

Държава без флот им потипи целият черноморски флот.

Ахам, верно е,вервайте ми каза хохлятската УкропПравдИнформ 😏

Само не ревете после като почнат да падат Калибрите от същата 😎

преди 1 час, BANKATA написа:

Ще им вземат дедовия. Не разбра ли че руснаците във военно отношение са пълен гьон. Каквото взели, взели, от сега на татък само ще губят.

Ахам,и сороспятките групово завиват бандерципсошно сало във фолио вместо шоколадки Милка 😏

Чшш, макак,събуждай се , че нещо много мокри мечти взеха да ти се привиждат 😅

преди 7 минути, Moriati написа:

Айдееее, макака оттече, явно старческото слабоумие е в природата на сороспятките 😏

Наскоро дори косичкина се хвалеше с удари по цивилни обекти от бандеровците, по административни и жилищни сгради от Енергодар,та чак до Москва 😄😄 

Абе поне съгласувайте опорките дее, ба си.... 😎

Тези където произвеждат чарковете за ракетите или онези които руското ПВО свали в Москва ?

преди 2 минути, Moriati написа:

Ахам,и сороспятките групово завиват бандерципсошно сало във фолио вместо шоколадки Милка 😏

Чшш, макак,събуждай се , че нещо много мокри мечти взеха да ти се привиждат 😅

Аз съм си буден гражданин по рождение.

Вие се надявате на михаля.

преди 3 минути, Moriati написа:

Ахам, верно е,вервайте ми каза хохлятската УкропПравдИнформ 😏

Само не ревете после като почнат да падат Калибрите от същата 😎

Как е в Злия Запад ?

Ей го още един чугун с петолъчка на челото, който може от първо лице да ни информира, колко зъл е Злия Запад.

Лошото е, че нема барем една ватенка за илач, дето може от първо лице да ни информира, колко е добра добрата Матушка Расссия.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Тези където произвеждат чарковете за ракетите или онези които руското ПВО свали в Москва ?

Чарковете се произвеждат направо не офисите,мдаам,по макакска и сороспятска логика е така, също ги събират и в общежитията на работещите в. Енергодар, по селата на Белгородска област направо произвеждат двигателите, а в болниците на Донецк главите на само насочване... 

Ех,списъка е дълъг, не е като криещите нсе по детски градини,хотели и частни къщи и заведения бандеровци и салорейхаджии,мдаам

Мъка мъка мъка макакска ,направо ужас 😏😎😅

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз съм си буден гражданин по рождение.

Вие се надявате на михаля.

Буден? В смисъл станал от леглото да 😅😅😅😅😏

Ех ,сороспатията е направо диагноза хахахаха...

преди 2 минути, Moriati написа:

Чарковете се произвеждат направо не офисите,мдаам,по макакска и сороспятска логика е така, също ги събират и в общежитията на работещите в. Енергодар, по селата на Белгородска област направо произвеждат двигателите, а в болниците на Донецк главите на само насочване... 

Ех,списъка е дълъг, не е като криещите нсе по детски градини,хотели и частни къщи и заведения бандеровци и салорейхаджии,мдаам

Мъка мъка мъка макакска ,направо ужас 😏😎😅

Блонди.... не разбра ли че руската глупост край няма. При тях всичко е възможно колкото и да не ти вярва.

ПП: При украинските удари по тези обекти цивилни жертви нямаше.

преди 6 минути, superiority написа:

Привържениците на Путин застават зад режим, който се проявява като престъпен и носи някои белези на фашистки. Това поставя много остър морален въпрос – как да живеем с хора около нас, които се радват на такива безчовечни военни успехи на Русия?

А с вас нкак да живеем а,сороспии продаващи и съвест и майка дори за центчета а 😏

Аз знам отговора, елементарен е, няолко милиметра е достатъчно за решаване на въпроса тотално... 

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Как е в Злия Запад ?

Ей го още един чугун с петолъчка на челото, който може от първо лице да ни информира, колко зъл е Злия Запад.

Лошото е, че нема барем една ватенка за илач, дето може от първо лице да ни информира, колко е добра добрата Матушка Расссия.

Същото важи за всякак сороспийка ревяща за перемогите на ФаЩ и Салорейха 😏😎😅😅

Айде бак то цацолова по добре, че за друго не ставаш 😎

преди 2 минути, BANKATA написа:

Блонди.... не разбра ли че руската глупост край няма. При тях всичко е възможно колкото и да не ти вярва.

ПП: При украинските удари по тези обекти цивилни жертви нямаше.

Ай ай, това звездните ти ли го шепнат,или ципсо сороспийскта пропаганда 😏😅😅

преди 18 минути, Белгиеца написа:

Само че в реала става точно обратното, колкото и да ви се ще да се отървете от дъртите.

Тъпанарчев и умнокрасивите винете, не дъртите!

преди 26 минути, Белгиеца написа:

Еми да ви прибират и да ви пращат право на фронта като толкова ви е бил акъла на млади години военни да ставате.

Ти както винаги си падаш от "умните"! Ще се обучават такива като теб  някави опреснителни курсове по линия на НАТО. Аз естествено им теглих една, ама гледай и теб да не приберат на опреснителни курсове!  Защото явно нещо се подготвя. Да не бягате като плахи антилопи!

Айдее,пуснали са бота с копипейстовите опорки, както се е засилил да повтаря опорките, явно продължават с опитите да заработят центчета,особено на фона на съкращенията в сороските дотации 😏😅😅😅😅

преди 13 минути, Moriati написа:

Същото важи за всякак сороспийка ревяща за перемогите на ФаЩ и Салорейха 😏😎😅😅

Айде бак то цацолова по добре, че за друго не ставаш 😎

Ай ай, това звездните ти ли го шепнат,или ципсо сороспийскта пропаганда 😏😅😅

Фактите. Ако имаше цивилни жертви щяхте да оревете света.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Айдееее... кокаинчо подкара и булките...

123456-1.jpg.4dee8e641bdb6521f923f47ca6eba8c5.jpg

преди 6 минути, BANKATA написа:

Фактите. Ако имаше цивилни жертви щяхте да оревете света.

Ами като четете само опорки естествено че няма да видите такива новини,но това не значи че ги няма бе макакич 😄😄

Ега ти доводите,направо в стил 3 макака,не чул,не видял, не говорещ 😏

преди 1 минута, Moriati написа:

Ами като четете само опорки естествено че няма да видите такива новини,но това не значи че ги няма бе макакич 😄😄

Ега ти доводите,направо в стил 3 макака,не чул,не видял, не говорещ 😏

Дай ги бре, не ги пази за себе си.

Ако не си разбрал и руски медии чета. Малко ли линкове съм поствал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.