Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 25 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност, украинците от различните етноси си живееха прекрасно преди да влязат московитите и да съсипят живота и на рускоговорящите украинци. Та ти очевадно си обслужващ персонал за москалите, мисля че безплатен , но е възможно да ти подхвърлят нещо.

Хохлите и етноси?  Те са по твърдите валути.  Шляхтичи и панове от миналото.  Влезлите са ЦРУ с 5 милиарда  USD  и свърши украинското единство.  Такова е невъзможно с предатели и с продажници , на които си фен.   Съжалявам ги.  Иначе скоро ми се ходи в Рио или поне в Дубровник.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, attj написа:

Хохлите и етноси?  Те са по твърдите валути.  Шляхтичи и панове от миналото.  Влезлите са ЦРУ с 5 милиарда  USD  и свърши украинското единство.  Такова е невъзможно с предатели и с продажници , на които си фен.   Съжалявам ги.  Иначе скоро ми се ходи в Рио или поне в Дубровник.

Кажи нещо за безаналоговите техники , че явно само на тебе ти пука за тях. Обещавам че няма да се гаврят с тебе.

преди 5 минути, attj написа:

Само този ти пост е достатъчен да бъдеш диагностициран като шизофреник или определен като уникален мръсник. Повтарям. Или си шизофреник или невероятно гнусен мръсник. Тоест измет и утайка от класа. Админите да ме баннат , че самата идея да пиша в една тема с боклук като тебе ме отвращава.

Сега чакаме ударите по центровете за вземане на решения както каза другаря Шойгу:

Ако тази вечер слънцето изгрее от север да знаете че ми беше забавно с вас:)

преди 23 минути, teo-glavata написа:

След като десантния "Минск" и подводницата "Ростов на Дон" "малко" се повредиха ......каква забава :) 

ПС: "Минск" се "повреди" с 56 ватенки на борда, а подводницата, за съжаление, само с 5 ватенки, работили нещо, по безаналоговото ѝ оборудване, на сухия док

Що за подводница влиза за ремонт само година и половина след ремонт?

преди 20 минути, БаалБек написа:

Много добре са ги определили тези "сладури" @Moriati @Bubbles @АСПЕКТ

duparata.png

Забравих и @Flashback

преди 9 минути, kosyo написа:

Кажи нещо за безаналоговите техники , че явно само на тебе ти пука за тях. Обещавам че няма да се гаврят с тебе.

Кои ще се пробват да се гаврят?  Не ме разсмивай.     212.193.2.117 е в Москва и все те наблюдават.    Питай някой модератор дали е Маруся от Донецк или е  Атидже от Истанбул.  И те модераторите не знаят.  Аз съм си в България.  Споделен профил.  Митко пак се учи да кукурига.

преди 10 минути, attj написа:

Кои ще се пробват да се гаврят?  Не ме разсмивай.     212.193.2.117 е в Москва и все те наблюдават.    Питай някой модератор дали е Маруся от Донецк или е  Атидже от Истанбул.  И те модераторите не знаят.  Аз съм си в България.  Споделен профил.

Сега на теб да ти кажа че това с proxy-тата и VPN-и е тъпа работата. Просто някой друг знае за тебе повече от колкото си мислиш. Ама това е цифрова техника a аз искам за безаналогова да слушам.

преди 1 минута, kosyo написа:

Просто някой друг знае за тебе повече от колкото си мислиш. 

Да.  Обясни го на Митко, Миро, Кокич, Реждеп.   Маскировката си е също шега.         

„Подводница в степите на Украйна загина в неравен въздушен бой!“

Бъзиците са страшни. Още се спори сега това първата подводница загубена от балистична ракета ли е или се брои една от Фолкленската война.

преди 21 минути, attj написа:

Кои ще се пробват да се гаврят?  Не ме разсмивай.     212.193.2.117 е в Москва и все те наблюдават.    Питай някой модератор дали е Маруся от Донецк или е  Атидже от Истанбул.  И те модераторите не знаят.  Аз съм си в България.  Споделен профил.  Митко пак се учи да кукурига.

Разтроената Ати, опитва тройно обслужване на любимите и москали.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Разтроената Ати, опитва тройно обслужване на любимите и москали.

Кукуригу-у-у...      Russian Institute for Public Networks (RIPN).

току-що, Митко Вълчев написа:

Най накрая  проговори на нивото на интелекта си. Олекна ли ти?

Към кой или коя е това запитване?   Кокич да не те е приютил в някой гей-клуб?    

Не ВСУ, а предател от списъка Миротворец е убиецът на предател от списъка Миротворец

Проруският сепаратист Евгений Дубов, който бе прегазен вчера в Донецк, е бил изпратен на набесния концерт на Йосиф Кобзон от свой колега - друг предател на Украйна.

Проруските Телеграм канали разкриха, че Дубов е бил прегазен от Вячеслав Сниткин, с позивна Совата. Въпросният сепаратист е командир на комендантския полк на т. нар. "Донецка народна република".

Според информациите от проруските ТГ-канали Совата е имал право да кара с превишена скорост и да не спазва правилника за движение заради служебното си положение. Казват, че той никога не спирал на светофар и обичал да търка гумите по центъра на процъфтяващия преди руската окупация град Донецк.

https://offnews.bg/sviat/ne-vsu-a-preda ... xJG7t9uOrc

преди 4 минути, attj написа:

Към кой или коя е това запитване?   Кокич да не те е приютил в някой гей-клуб?    

Избери към кой/коя от трите изкукуригали твои амплоа е. Повярвай ми, че с Коко няма никаква причина да те издирваме, стой си спокойно по клубовете.

преди 2 минути, Flashback написа:

Дружинката "Козяк-Бандера" днес как се е превъзбудила и се изхвърля като чекия на мокър пясък! 😁

Завалиите, пак някакви невероятни "перемоги" видяха днес, докато последните хохли измират за интересите на САЩ. 🤡

Перемога човек - какво да се прави - с балистична ракета подводница.. Онова не се брояло щото било противокорабна..

преди 2 минути, Flashback написа:

Завалиите, пак някакви невероятни "перемоги" видяха днес, докато последните хохли измират за интересите на САЩ.

Например като тези:

Цитат

Министър-председателят на Армения Никол Пашинян заяви, че страната ще ратифицира изцяло Римския статут на Международния наказателен съд.

През март 2023 г. Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин. Той е заподозрян в незаконно депортиране на деца от окупираните територии на Украйна в Русия. Ако Армения ратифицира статута, тя ще трябва да арестува Путин, ако той стъпи на нейна територия. 

Решението на Ереван изглежда като поредната стъпка на Пашинян по пътя, който го раздалечава от Москва. Преди няколко седмици той заяви в интервю, че страната му е сгрешила като е оставила 99 на сто от сигурността си на Русия, че Москва е изоставила страната. След това започнаха арменско-американски военни учения. 

:popcorn2:

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Ще се обучават такива като теб  някави опреснителни курсове по линия на НАТО. Аз естествено им теглих една, ама гледай и теб да не приберат на опреснителни курсове!  

Аз съм в Белгия бе млади дедко, тука е командването на НАТО а пушечното месо ще се набира из източна Европа.
Ако си бях в България пак нямаше как да ме викат на опреснителни курсове, щото съм престоял много кратко време в една казарма в Стара Загора и на нищо не са ме учили там. Един единствен патрон не съм изстрелял с калашник.

Та аз съм белгиец от 1992г есента и за разлика от украинците които ги показваха по руската телевизия тази вечер, че получили писмо с което ги приканват да напуснат в срок от две седмици Полша ( иначе ще ги върнат насила те в Украйна ), мен няма никой да ме гони от тука. Твоите бивши колеги военни няма да има как да ме намерят да ме викат при тях.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Повярвай ми

Кой да ти повярва?   Казачката Маруся?   Или продажните хохли?   Няма такива в Бяла Слатина.

преди 7 минути, Flashback написа:

Дружинката "Козяк-Бандера" днес как се е превъзбудила и се изхвърля като чекия на мокър пясък! 😁

Завалиите, пак някакви невероятни "перемоги" видяха днес, докато последните хохли измират за интересите на САЩ. 🤡

Всичко е по план. Поне в "мозъка " на индивид живеещ в гнилия Запад, но славещ Раша, без да може да измучи поне едно нейно предимство пред нормалния свят.

преди 2 минути, attj написа:

Кой да ти повярва?   Казачката Маруся?   Или продажните хохли?   Няма такива в Бяла Слатина.

Наистина разтроението на личността ти не вълнува никого. Прави ли ти , че @сир@ш и оспамваш темата?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Надявах се поне ти да си в Расссия.

Бе няма ли барем един чугун в Расссия ?

Нема баце, той Запада се унищожава най лесно от вътре. Тя Русия си се унищожава сама.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.